Igen, igen!

Kezdődik az idény. Juhéjj, ihajj csuhajj! Valami fura oknál fogva idén úgy várom az idény kezdetét, mint gyermekkoromban, amikor még nem egy sötét, sátáni massza volt a szívem és a lelkem helyén. Csudálatos lesz ez az idény, én mondom nektek. Első meccsünk mindjárt egy rangadónak nevezhető találkozó lesz a firenzei srácok ellen. Nézzük!

Mivel még nem láttuk élesben, hogy mit művel az idén is megújult csapat, nem is érdemes találgatni.

A Gazzetta szerint ez a kezdő várható: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Dani Alves, Khedira, Pjanic, Asamoah, Evra – Mandzukic, Dybala

Ez a felállás, Marchisio kivételével, tulajdonképpen a legerősebbnek tekinthető jelenleg, ami valóban felveti még mindig azt a jogos igényt, hogy igazoljunk legalább 1 tehetséges középpályást. Fabregas éppen kihúzta Contét a szarból, ezért nem valószínű, hogy eljön hozzánk. Cuadrado viszont egyre inkább úgy néz ki, hogy visszatér az idényre – amire az is erősen utal, hogy a kispadon sem foglalt helyet a mai meccsen. Megjegyezném, hogy Conte igazi balfasz: egyrészt anno Cuadradóért hisztizett, másrészt, ha mégsem kell neki, akkor ezt már észrevehette volna pár hete és akkor velünk készülhetett volna Puli Úr. Baszomalásan.

Puli hazatér

Puli hazatér

A középpályán Pjanic mutathatja be, hogy miért örültünk annyira a leigazolásának. Mellette két üveglábú félzsenink bizonyíthatja, hogy Allegri nem tévedett, amikor arról beszélt, hogy mindketten végre újra kiváló állapotban vannak. Igen, Asamoahra és Khedirára gondolok.

Borja-Valero-Fiorentina-e1450074031481

Elöl Higany még nem kerül bevetésre, gondolom csereként azért szóhoz juthat, pláne ha netán hátrányba kerülünk, mert akkor egyből láthatjuk majd a 3 csatáros játékot is, Pjacával, Higannyal együtt. Ki tudja.

Dani Alves sebességére kíváncsi vagyok, remélem rácáfol a nem túl optimista várakozásokra.

A védelem maradt a megszokott, ennek nagyon örülünk. Hajrá srácok.

A tipperen elindítottuk a blog csoportját, csatlakozzatok, biztosan jópofa lesz. IDE KATTINTVA tudtok belépni a csoportba.

Van némi hiányérzetem egyelőre a középpályán, de azért nyerünk ma is.