VIGYÜK EL CSABIT JUVENTUSBA!

Oláh Csabi az a srác, aki a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Dombrád U19-es csapatának kapuját védi.

Elég jól.

Legutóbb, amikor kérdeztük, éppen az ötödik meccsét hozta le zsinórban kapott gól nélkül. Ami azért elég durva, egy olyan bajnokságban, ahol gyakran hullanak a gólok eszetlenül. Csabi magabiztos, fasza csávó!

Írt róla a vs.hu is!

Csabiról azt érdemes még tudni, hogy úgy kapitánya és kapusa csapatának, hogy a jobb kézfeje hiányzik. Azonban hihetetlen kitartásának, akaraterejének és nem mellékesen tehetségének köszönhetően ez a meccseken nem vehető észre rajta!

Miért is írunk mi erről? Meg is mondjuk kattintás után.

A vs.hu cikkében úgy leírták, hogy én magam nem is szeretném újra megfogalmazni:

Aztán elkezdi mesélni, hogy gyorsan megpecsételődött a sorsa, hiszen az egyik bátyja, az édesapja és a nagyapja is kapus volt, végérvényesen pedig a 2006-os világbajnokság alatt dőlt el, hogy ő is az lesz, amikor Gianluigi Buffon bravúrt bravúrra halmozott a világbajnok olasz válogatottban. Innentől Buffon lett a példakép, és a Juventus a kedvenc csapat.

(vs.hu)

Csabinak tehát nagy álma, hogy egyszer élőben láthassa példaképét, Buffont és kedvenc csapatát, a Juventust.

Oláh Csaba

Kép: vs.hu – Hirling Bálint

Nem kell nagy képzelőerő hozzá, hogy megállapítsuk, Csabi, 17 évesen nem ugrik csak úgy ki Torinóba meccset nézegetni.

Ezért mi úgy döntöttünk, hogy a TI segítségeteket kérjük! A segítségetekkel még ebben az idényben kijuttatjuk Csabit Torinóba, a Juventus utolsó bajnokijára (legalábbis egyelőre azt néztük ki). 

Az Indiegogón létrehoztunk egy alapot, ahol adományokat gyűjtünk az utazásra. Az útnak csak a költségeit kellene összedobnunk. Az út szervezése (repülőjegy, transzfer, szállás, kaja, pia, meccsjegy, szuvenír, plusz amit még sikerül leszerveznünk) a mi dolgunk.

IDE KATTINTVA TUDTOK ADAKOZNI!

Ha csak minden olvasónk 2 euróval hozzájárul a célhoz, már megvagyunk. Sőt!

A célösszeget úgy lőjük be, hogy abból kijöjjön az utazás minél kulturáltabb módon. Ha több jön össze, akkor azt egyrészt természetesen saját fényűző életmódunkra, másrészt jótékonyságra költjük!

Dobjuk össze Csabi álmát!

IDE KATTINTVA TUDTOK ADAKOZNI!