Interjú a legsexybb Bayern-szurkesszel

Bizonyára nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a Bianca néninél szabad kapcsolatban élünk egymással, azaz néha megerőszakolunk más férfiakat is. Az egyik kedvencem Motsching, az NST egykori németes oszlopa, az Ich Habe Fertig alapítója, az egyik legokosabb és legszebb férfiú, akivel valaha találkoztam.

guard

Feltettem neki azokat a kérdéseket, amiket ti is feltettetek volna. Mondjuk én feltettem még neki egy csomót, amit ti nem tettetek volna fel, de Motsching viszonya a gésagolyókhoz, a szopóálarchoz és a hereszorítóhoz maradjon inkább kettőnk között.

Mit gondolnak a Bayernnél a visszavágóról?
A világ harmadik legdrágább keretével le kell hozni egy meccset otthon 0-0-ra, vagy 1-1-re, vagy esetleg nyerni. Mivel nem a két drágább keret jön, ezért minden szempontból védhetetlen lenne elbukni.

Milyen csapattal áll ki a bayern?
Guardiolának egyféle csapata van, egyféle játéka és egyetlen megoldása bármilyen problémára. Törekszik a 100%-os labdabirtoklásra, amiben semmi vicc nincs, beismerten ez a célja. otthon talán még ennél is durvább arányt szeretne elérni.

Ki fog legjobban hiányozni?
Boateng. És Martinez. Meg hát badstuber is.

Benatia-Kimmich középen?
Egyelőre csak a filozófus tudja a választ. A Benatia-Kimmich párosnak jelenleg az Alaba-Kimmich az alternatívája, utóbbiban ugye az a jó, hogy ketten együtt kb 130 kilót nyomnak, és egyik se belső védő, viszont mindkettő gyors. A Bayernt általában lekontrázzák, ami nagyobb eséllyel történik meg, ha az atomlassú Benatia is ott rohangál, bár vele kapcsolatban muszáj kiemelni, hogy egészen biztosan sminkeli magát.

szép, na.

szép, na.

Szerintem Alaba-Kimmich lesz, Guardiola nem tartja túl sokra a marokkói hermafrodit. Ennek egyik káros mellékhatása az Massimo Oddo-i emlékeket felidéző Bernat játéka, nála jelenleg nincs lejjebb a keretben.

Tartanak a juvétől?
Igen, mivel olaszok, azok pedig csak azért nem a legnagyobb gecik a futballályán, mert léteznek argentinok is.

Elfáradt a Bayern az utolsó 20 percre torinóban?
A Bayern nem nagyon szokott elfáradni, Torinóban se erről volt szó. Egyszerűen jó volt a döntetlen, amivel amúgy lehetne vitatkozni, de nem érdemes, legfeljebb szerda késő este. Előre bárki aláírta volna a 2-2-t. Az első egy órában kellett volna lőni hármat, amikor fogalma nem volt az ellenfélnek, hogy hol a labda, nem pedig idegenben a dühöngő juvét megpróbálni két vállra fektetni.

Lesz majd rendes felvezetésünk is, egyelőre csak annyit, hogy megsérült Marchisio (egy hónapot hagy ki), amitől akár azt is mondhatnánk, hogy nekünk reszteltek, de látva, hogy szállt be a Bayern ellen _Hernandez, mégis bizakodunk. Sok okunk nincs rá, de akkor is.