Okok, amiért kiejtjük a Bayernt a Bajnokok Ligájából

Sokan lehajtott fejjel, sírva, az esélyeket nagyon csekélynek érezve várják a holnapi meccset. Náluk nem azért van tele alkohollal a hűtő, mert az ünneplésre készülnek, hanem azért, hogy a várható maró fájdalmat legyen mivel csillapítani.

Most elmondom, hogy az előző mondatnak miért a Bayern- és miért nem a Juve-szurkolókról kellene szólnia!

Na, sorolom!

  1. A Bayern Marchisióra és Dybalára számított a kezdőben. Nyilván meglepetésként éri őket, hogy Hernanes és/vagy Asamoah plusz Morata és/vagy Zaza lesz ehelyett a kezdőben. Erre már nincs idő felkészülni. Valszeg teljesen összezavarodnak. 0-1 nekünk.
  2. Már 12 éve nem nyertünk Münchenben. Az ilyen hosszú szériák sorsa micsoda? HOGY MEGSZAKADNAK! Nyilván most van itt az ideje, hogy megszakadjon. 0-2 nekünk.
  3. Guardiola távozóban van. Allegri pedig még mindig nem takarodott el az anyjába. Sőt, a hosszabbítása itt van a kanyarban. Nyilván jobban odafigyel majd erre a meccsre, mint a Manchester City edzője! 0-3.
  4. Az aktuális BL-fordulóban még nem volt meglepetés. A legjobb 16 között MINDIG van meglepetés. Mi lenne  a meglepetés? Ha mi nyernénk. Tehát ne lepődjünk meg, hogy meglepetés lesz. 0-4 a vendégcsapatnak.
  5. Csak. Ez a legerősebb érvünk mind közül. Mi szól mellettünk (a felsoroltakon kívül)? Semmi. Tehát miért megyünk mi tovább? Csak. Kész. 0-5
  6. Nálunk játszik Guardiola kedvenc védője. Ez nyilván demoralizálja a Bayern védőit, akik görcsössé, kapkodóvá válnak a meccsen emiatt. Garantált a vereségük emiatt. 0-6
  7. A Breitner-forgatókönyv sem lehetetlen, hiszen akkor a Liverpool ellen idegenbeli X után hazai pályás döntetlennel esett ki a Bayern. Akkor is kiesett a lószar a müncheni sztár száján. Már héttel megyünk.
  8. Mi már rátettünk 3 millió dollárt a továbbjutásunkra. Fejenként. Kétszer. Az UEFA fogadásfigyelője be is jelzett, de telefonáltunk nekik, hogy ez normális, mindent csinálhatnak tovább a szokásos mederben.

Értelmes érveink nincsenek, mert hát nyilván egyébként kurvára papírforma, hogy kiesünk a francba.

EZÉRT LESZ KURVAVICCES, HOGY MÉGIS MI JUTUNK TOVÁBB. Ehhehe.