Sokkot kaptál, bazmeg!

Aludnunk kellett egyet kettőt, mire valamelyikünk rászánta magát végre, hogy írjon. Inkább aludtunk volna még néhányat, de jön a következő meccs, valamit azért csak mondani kell. Előre szólok, PICSOGÁS LESZ.

Méghozzá teljesen jogos picsogás.

Már ahhoz sem volt kedvem, hogy a heti rendes Allegri, takarodjot megírjam. Elmegy a büdös francba az egész bagázs.

Ahelyett, hogy a hét második felét a rómaiakon röhögve töltöttük volna, már le sem szarjuk őket (ami mondjuk normális egyébként is), hiszen ezerszer nagyobb bajunk van – pedig mi nem kaptunk hetet.

Elöljáróban Tyler gondolatához szeretnék csatlakozni – sőt, inkább idézném a listára írt szösszenetet: „az a klub, és az az ország, ahol másfél héttel egy rangadó után is arról van szó, hogy milyen volt a játékvezetés (függetlenül a hibáktól/nem hibáktól), az menjen a kurva anyjába, és remélem, örökre szopóágon marad.”

Így van. Másfél hétig rinyálnak, aztán hazai pályán fél óra alatt kapnak öt gólt. Bazmeg, arról is a bíró tehet?

De ugorjunk, mert mi vagyunk a másik fele. Pirlo két hónapig sérült, a csapat _jól játszik_ nélküle, meglepően acélosan kezdjük a bajnokságot. Pirlo újra képes járni… Mi történik? Egy büdös szó nélkül visszakerül a kezdőbe. Azóta egyébként szarok vagyunk, feltűnt?

pirlo1

Pirlo.

Erre beteszi kezdőnek az Olympiakos ellen is. BRAVÓ, te szerencsétlen állat. Már tavaly is gyors volt Pirlónak a nemzetközi mezőny, azóta változott valami? Igen, még gyorsabb lett hozzá képest mindenki. Pirlo egy zseni, szeretjük. De fogadjuk már el, hogy nem lehet egy ilyen korú és sebességű játékosra építeni egy csapatot. Egy olyan csapatot, amelynek a kerete a Transfermarkt szerint legalább 280 millió eurót ér. Pirlo ebben nem számottevő…

pirlo2

Pirlo.

Lehet elszórni a retkes labdákat a középpályán, meg rohadt lassan forgolódni. DE NEM KELL! Főleg, ha Marchisio az utóbbi évek legjobb teljesítményét tette le az asztalra az első meccseken. Erre csak úgy kibassza Allegri a kispadra. Csodálatos. Jót tett mindenkinek, az biztos.

Kis statisztika: a Juve az elmúlt 11 BL-meccsén kettő (2) győzelmet könyvelhetett el. A Malmö és a Köbenhavn ellen sikerült ez a bravúr. 3 döntetlen mellé HAT vereség. Idegenben 338 perce (majdnem négy teljes meccse) nem sikerült gólt lőni. Mondjuk hogy sikerülne, ha Madridban kapura sem lőttünk. Háháhá!! Hát mi az anyánkat képzelünk?

Pont leszarom, hogy milyen ügyes volt a pireusziak kapusa. Buffon is ügyes, mégis lőttek neki gólt.

Még az kéne, hogy vasárnap a Palermo ellen a hazai győzelmi sorozat is megszakadjon, akkor aztán igazán a padlóra kerülhet az egész társaság.

Sikerült szénné égetni magunkat néhány nap alatt. Pontrablás a seggutolsó otthonában, majd sima vereség Görögországban – amivel egyébként megágyaztunk az idei BL-kiesésnek is.

pirlo3

Pirlo.

Itt lenne az ideje, hogy Allegri mutasson is valamit, mert ez egy nagy büdös lószar. Pirlót nem szeretném a kezdőben látni komoly meccseken, legalábbis addig, amíg nélküle is remekül muzsikál a csapat, márpedig így volt az idény első heteiben.

Szégyellje magát Allegri és az egész csapat! Ha hétvégén nem nyerünk, akkor lehet fogadni arra is, hogy a bajnokságot is elbukjuk – és nem a mostani pontvesztések miatt, hanem azért, mert az már végképp azt fogja bizonyítani, hogy komoly gondok vannak. De merem állítani, hogy nem a keret erősségével.

Egyébként nem hiszem, hogy nyerünk.

pirlo4

Pirlo.