Allegri, takarodj! 3.

Tippeljünk, káromkodjunk!

5 győzelem? Rekordkezdés a bajnokságban? Az anyád!
Nézzük, ezen a héten miért kell takarodnia!

Hol az izgalom?

Mi a fasz? – kérdezheti az egyszeri szurkoló, aki az idény eleje óta minden meccset megtekintett a helyszínen, a tévében vagy a mobiltelefonjára küldött Bianconeri Blog Live TXT Messages (TM) segítségével!
5 meccset játszottunk az idényben, még egy kurva gólt sem kaptunk. Majd elalszom a meccseken. A Milan ellen Buffon csak egyet védett, azt is úgy, hogy épp elájult az unaolomtól, és felborulás közben kiütötte a japó fejesét. A Malmö éppen csak árkot nem ásott a kapu elé, aztán mégis beszoptak két gólt. A Cesena elleni meccsről ne is beszéljünk. Moratának még az is belefért, hogy 2 méterre a kaputól, elpöckölje a labdát saját maga elől, hogy aztán nagyot kacagjanak a társakkal. Érted? Leszerelte saját magát, hogy ezzel is megalázza a cesenaiakat!!!
Én nem akarok unatkozni, takarodjon Allegri!

269276_heroa

„Mindjárt kimegyek budira, annyira nem történik semmi. Allegri elmehet a fenébe!”

Taktikai repertoár!

Mióta két évvel ezelőtt elkezdtünk szurkolni a Juvénak, azóta nem láttunk ilyen változatos játékot. Conte alatt mindenkinek szigorúan megvolt a feladata és a helye a pályán. Attól nem térhettek el, különben leüvöltötte őket Conte, a Félisten. Most mi van?
Allegri TÖBBFÉLE taktikát is alkalmaz, a játékosoknak láthatóan nagyobb szabadságot biztosít és a kreativitás lehetőségét adja! Pereyra feltűnik a jobb és a bal oldalon is? A macska rúgja meg!

Azért figyeljünk oda, hogy a nagy szabadság nehogy szabadosságba csapjon át. Mi lenne akkor? Buffon kijön középpályásnak? Tevez majd a saját kapujába lövi a labdát? Pogba fizetésemelést kér? Álljon már meg a menet!

Itt az ideje, hogy Massimiliano magába szálljon, elgondolkodjon ezeken, és eltakarodjon!

Mit nyertünk mostanáig?

5 győzelem? Nulla kapott gól? És? Még mindig nem nyertünk semmit! Már hetek óta elkezdődött az idény, de egy árva aranyérem, kupa vagy legalább egy ajándékcsomag sincs a csapat idei polcán. Mit tökölsz, Allegri? A KUPÁIMAT AKAROM! A SCUDETTÓ PAJZSAIMAT!!!!! TAKARODJ!

3826149339.4

Még az Újpest is rajtunk röhög. Nekik is van idén már egy kupagyőzelmük.

Del Piero

Nincs a kezdőben, nincs a kispadon. Hová tűnt Del Piero? Mióta Allegri vezeti a csapatot, egyszer sem láttuk Del Pierót Torinóban. Véletlen? Nem hisszük.

Kémbotrány

Allegri egyes források szerint feleségül vette Kovács Béla feleségét! Elég volt a kémjátszmákból, itt az ideje a játékra koncentrálni, Max!!!! Vagy takarodj!

Serie A

Oké-oké, hogy mindenkit simán verünk egyelőre a bajnokságban, de ne felejtsük el, hogy miért is ilyen gyenge a Serie A. Azért, mert Allegri szétverte a világ legjobb csapatát, a Milant!!!!

Egri Viktor

Mióta Allegri irányítja a csapatot, egyre több meccsünket kommentálja Egri Viktor. Viktor úgy szurkol aktuális ellenfelünknek, ahogy még Allegri sem gyalázta a Juvét, amikor Muntari kihagyta azt a nagy helyzetet.
Viktor pártatlan, mint Kubatov Gábor egy Fradi – Újpest rangadón.
Kommentálja Egri Viktor normálisan a meccseinket vagy takarodjon Allegri!

cambiasso-2-630x389

„Ez nem fájhatott, hiszen ott a sípcsontvédő!”

reu_1943135

„Szabályosnak tűnő szerelés, nem kellett volna lefújni!”

article-0-1A70521F00000578-460_634x452

„Indokolatlan ez a piros lap. Egy ilyen lefejelés bármikor előfordulhat véletlenül is!”

snow_2762492b

„Nem kéne fetrengeni, nem is volt letámasztva a lába. Semmiség!”

Tippünk a hétvégére:

Juventus – Akárki (vagy Akárki – Juventus): nyerünk 3-0-ra.