Marotta félévi bizije

marotta1Úgy döntöttem, itt az ideje, hogy pár gondolatban értékeljük a nyári igazolásokat. Húsznál is több játékos érkezett a nyáron, közülük az első kerethez csatlakozott sportolókkal foglalkozunk, ők pedig: Dybala, SzandiSzandi, Mandzukic, Zaza, Hernanes, Cuadrado, Lemina, Khedira, Neto. Csapjunk bele!

dybala

Paulo Dybala – 32M €, bónuszokkal kb. 40M

Megérte az árát? – Nyilvánvalóan igen – pedig qrvadrága volt. Januártól szabadon igazolható lett volna, ilyen feltételek mellett őrületesen magas összeget csengetett ki érte a klub. Nehezen indult a srác, elsősorban azért, mert Palermóban prima puntát játszott, itt meg seconda puntaként számít rá Allegri, de megérte várni rá. Majdnem Tevez-szerű mezőnymunka, rengeteg kiharcolt szabálytalanság, és persze gólok – ennél többet nem várhatunk egy fiatal, rutintalan gyerektől. Őstehetség, aki csak egyre jobb lesz.

Miben fejlődhetne? – Nyers fizikai erőben, helyzetkihasználásban. A jobb lábát nem fogja megtanulni használni, erre hiába várunk.

Mit várunk tőle tavasszal? – Ha nem sérül meg, 20 gól fölött fog zárni. Ez az utóbbi 10 évben Sándornak, Treznek és Karcsikának sikerült.

szandi

Alex Sandro – 26M €

Megérte az árát? – Lásd Dybala: szintén egy hamarosan lejáró szerződésű játékos, szintén elég drágán, szintén nehéz starttal. Bevallom, nekem is átfutott az agyamon, hogy azt a 26 milliót bele lehetett volna tolni egy értelmes középpályásba, ott jobb helye lett volna – aztán a csapattal együtt Szandi is összeszedte magát, és elkezdte szórni a gólpasszokat. Olcsóbban vettük, mint a Real Danilót, és eddig úgy néz ki, mi jártunk jobban. Szandi 24 éves, a brazilok általános pályáját (egyre nagyobb pénzéhség, majd 30 körül gyors kiégés) figyelembe véve is 4-5 évig biztosan megoldva vele a balbekk poszt.

Miben fejlődhetne? – Evra sokkal többet szerel, ebben Szandi egyelőre középszerű.

Mit várunk tőle tavasszal? – Szép fokozatosan vegye át Evra helyét. 3-5-2-ben már Szandi az első számú választás, előbb-utóbb a négyvédős rendszerben is változni fog a rangsor.

mandzu

Mario Mandzukic – 19M €

Megérte az árát? – Fasz tudja, alighanem igen. 19 milla tömény helyzetkihasználás, könyökmunka és beleszarás. Mezőnyben annyira használható, amennyire kikészíti az ellenfél védőit (és a saját szurkolóit), egyébként a tevékenysége csak a fizikai küzdelemre és a gólszerzésre korlátozódik. Mondjuk egy csatárt utóbbi miatt tartunk, nemde? Hát nem éppen: ebben az évtizedben minimális elvárás a legtöbb csatártól, hogy tudjon passzolni, lekezelni a rá fellőtt labdát, és ne akasszon meg egy kontrát.

Miben fejlődhetne? – Kábé mindenben, de nem fog. Mandzukic egy kiállhatatlan kis geci, akit ugyanúgy frusztrálva néz az ellenfél szurkolótábora, mint a sajátja. Mocskos állat, természetesen imádjuk.

Mit várunk tőle tavasszal? – Egy kiállítást feltétlenül. Látni akarom, ahogy vigyorogva vonul le, miután a visszavágó végén kivégezte Vidalt.

zaza

Simone Zaza – 18M €

Megérte az árát? – Zazát most épp 18 milláért vettük meg, de mivel korábban 10-ért adtuk el a Sasolnak a Samptól 3,5 milláért vásárolt játékost, ezért a Zazával kapcsolatos tranzakciók eredője valahol 11,5 milla körül lehet. Ennyiért egy ilyen hatékony, még mindig csak 24 éves cserecenter, aki nem fosik be csak azért, mert a BL-ben kell hely állnia, ingyen van.

Miben fejlődhetne? – Labdakezelés mellett leginkább meggyőzőerőben. Legyen nagyon kedves Allegrihez, és érje el, hogy játsszon 2x ennyit.

Mit várunk tőle tavasszal? – Reméljük, Zazayeta velünk marad, és kiharcolja az EB-kerettagságot.

hernanes

Hernanes – 11,5M €, bónuszokkal 14,5M

Megérte az árát? – Talán már _beni is belátta, hogy totális melléfogás a csávó. Bónuszokkal együtt cirka 15 millát fizetünk ezért az izé-rejectért, köszönhetően leginkább annak, hogy nem voltunk képesek leakasztani egy Isco kaliberű támadó középpályást. Miatta pluszos az izé nyári mercatója, ráadásul nálunk is egy kalap szar, szóval duplán csípi a szemünket az ittléte.

Miben fejlődhetne? – Megtanulhatna főzni, port törölni és fogazás nélkül cidázni.

Mit várunk tőle tavasszal? – Egy fasza körömpörkölt jól esne.

cuadrado

Juan Cuadrado – 1,8M €, kölcsönben

Megérte az árát? – Kölcsönbe érkezett, öreg hiba, hogy opció nélkül. Első körben nehezen láttuk a helyét a felállásainkban, de mind 3-5-2-ben, mind a botcsinálta 4-3-3-unkban használható. Három védős rendszerben Allegri az utóbbi összeállításoknál egy inkább támadó és egy inkább védekező felfogású játékosból álló wingback duóra szavazott, így alakultak ki a hasonlóan hatékony Evra-Cuadrado és Szandi-Licht párosok. Négy védő előtt érzi otthon igazán magát, győztes gólt is szerzett a Toro ellen (ezzel végleg beindította a gépezetet), passzjátéka is fejlődött, Marottán a sor, hogy véglegesítse.

Miben fejlődhetne? – Elsősorban döntéshozatalban. Sokszor cselez passz helyett, passzol lövés helyett, és lő csel helyett. Mintha egy random generátor döntene helyette. Papíron a sebessége és a kiszámíthatatlansága is megvan (még), passzolni is tud, adott esetben a lába is elsül, csak az agyával van gond. Ennyi választja el egymástól a megállíthatatlan Cuadradót és a Kraszics-bőrbe bújt, kiszámítható, fakocka egyszerűségű futóbolondot. (Fun fact: Cuadrado neve urduul négyzetet jelent. Négyzet János, muhaha!)

Mit várunk tőle tavasszal? – Higgadtságot, és az ügynöke meggyőzőerejét a Cselszkij vezetésénél.

lemina

Mario Lemina – 0,5M €, kölcsönben, opcióval

Megérte az árát? – Nem tudjuk. Sajnos sokat sérült a fiú. Annyi biztos, hogy védekezni magas szinten képes, és annyi is, hogy nem egy túl kreatív csávó. Hoztunk egy néger Sturarót? Franc tudja, játsszon 5 meccset zsinórban, és kiderül.

Miben fejlődhetne? – Egészségi állapotban. Egyelőre pont úgy jár, mint Romulo, aki egyébként egy jó focista, csak nálunk ezt nem tudta megmutatni.

Mit várunk tőle tavasszal? – Épüljön föl csórikám. Nagyon szorítunk neki.

khedira

Sami Khedira – ingyen

Megérte az árát? – Ingyen jött, relatíve magas fizetéssel. Squad playerként sem lett volna drága, azzal pedig, hogy amikor egészséges, lazán kezdő, a jobb igazolások között tarthatjuk számon. Higgadt, labdabiztos, valóban egyensúlyt hoz a középpályára, Marchisióval és Pogbával együtt egyértelműen tagja a gálakezdőnek. Veretlenek vagyunk vele, hoppácska.

Miben fejlődhetne? – Leginkább edzettségi állapotban. Eddig 5 meccset játszott végig, és a 70. perc után simán besípol a tüdeje a zajmikrofonokba. Nem lenne rossz, ha egy egészséges hónapot nem követne nála egy pihenős-lábadozós.

Mit várunk tőle tavasszal? – Legyen egyben a rangadókon és a BL-meccseken.

neto

Neto – ingyen

Megérte az árát? – Szintén ingyen érkezett, cserekapushoz képest magas fizetéssel. A Frosinone ellen elég szerencsétlen körülmények között mutatkozott be, a képességei alapján többre hivatott, minthogy bármilyen klub padján rohadjon. Borítékolható a távozása.

Miben fejlődhetne? – Ne szopjon gólt kiesőjelölt csapatok ellen az utolsó percben. Oké, ez nem volt fair.

Mit várunk tőle tavasszal? – Türelmet, kitartást, nagy vigyort a kupadöntő díjátadóján.

Az érkezők között húzóemberek is vannak, ez megmenti Beppe mercatóját. Ami októberben egy katasztrófának tűnt, az Marchisio felépülésével, Dybala, Szandi, Mandzu és Khedira akklimatizálódásával egy simán vállalható átigazolási periódus lett. Persze így is hajszálon lóg a kezdő (Marcsi, Pogba és Dybala pótolhatatlanok), összességében sikerült egy generációváltást pár hónap kieséssel letudni. Részemről ez a Max által szomjazott trequartista nélkül is egy 6,5/10, pedig augusztusban még csak egy jóindulatú, optimista 5/10-et adtam. Ráadásul a Kobra nem áll meg, és tanulva a Verratti-esetből, máris bebiztosítja a 18 éves Mandragorát, a korosztályos válogatottak stabil belső középpályását. All hail Beppe!

marotta2

 • A gitáros Próféta 1 éven belül visszatér Rómába.

 • Rockybalboka

  Érdekes értékelési szempontok, és zömével egyet is értek, de szerintem érdemesebb másik nézőpontból is megnézni. Ugyanis a mercato része az eladások is. De ne ugorjunk ennyire előre. Évekig azon rágódtunk, hogy ha valakinek x az ára, mi tökölünk egy x- 5 milliós ajánlattal, és alig akarunk emelni rajta, majd persze aláír máshoz és végül igazából mi nem is akartuk leigazolni. Vagy egyenesen kijelentettük, hogy 25 millió vagy annál nagyobb már nekünk sok. Ehhez képest most nyáron Marotta lazán kifizetett igen komoly összegeket igen fiatal játékosokra. Az idő most őt igazolta, de azért a borsos vételár mellé a számla egyéb rovatába bőven fel lehetne írni, hogy lejáró szerződésű játékosért ez sok. Ellenben végre túlléptünk ezen a képzeletbeli határon és igazolunk mások által is udvarolt és kívánt játékosokat. Ez nagyon jó, a következő lépcsőfok az legyen, hogy sikerüljön áron igazolni – akár drágán felkapott játékost, akár olcsón lejáró szerződésűt. Ami szintén örvendetes, hogy nem szarozunk a fiatalokkal. Verratti hatalmas blama volt, és most már ha kell, ha nem 5 milliót rászánunk a fiatalokra – most éppen Mandragora. Reméljük Sturaro nyomdokaiba lép.

  Azonban sajnos az eladásokkal nem lehetünk kibékülve. Pirlo ingen távozása senkit nem rázott meg, számítani lehetett rá, de a következő hetek fényében hatalmas hiba volt elengedni – még akkor is ha ő akart menni. Tévez és Vidal értékesítése azonban már hagy némi kívánni valót maga után – és akkor még finoman fogalmaztam. A duplázó és BL döntős csapat két oszlopos tagja gyakorlatilag 40 millióért távozott, és ez bizony nagyon kevés. Llorente-t már meg sem említem.

  De ami még szintén fejlesztendő az a nem várt esemény utáni reakcióidő. Vidal eladás borított mindent a mercato-nkkal kapcsolatban és ezt a helyzetet pocsékul reagáltuk le. Kapkodtunk a lehetséges érkezők ügyében, rossz döntéseket hoztunk és azokat is relatíve lassan. Ha kicsit nincs szerencsénk, akkor hatalmas a bukás. Nagyon sokan azért kötöttek itt ki, mert itt akartak játszani. Ez jó, mert végre vonzóak vagyunk, de nem minden játékos alszik Juventus-os pizsiben.

  Összességében sokat fejlődtünk az igazolások terén, de ha nem akarunk még egy ilyen nyarat, ahol egy ember kb mindent borít, akkor egy komoly mindenre kiterjedő stratégiát kell kitalálni. Látni a javulást, de még van is miben fejlődni. Azért innen nézve kicsit más már az értékelés 🙂

  • Juventino

   Tevez értékesítése?

   1. Egyes források szerint egy petákot nem kaptunk érte, csak opciókat a Boca fiatal tehetségeire
   2. Ő akart menni, “érdemeire való tekintettel” (és tanulva a korábbi csapatainak hibáiból) elengedtük, mivel egy morcos Carlos senkinek nem jó.

   Esetében értékesítésről nem beszélhetünk, legfeljebb elkótyavetyélésről, valahogy nekünk is meg kellett volna fejni a Bocát legalább, egy argentin üstökösről sem olvastam, akit ebből a bizniszből kifolyólag diszkont áron meg tudtunk szerezni…

   Vidal eladásán borult meg minden, de továbbra is tartom, hogy erről nem csak Artúr tehet. Én még mindig nem hiszem el, hogy egy BL döntős csapatból valaki ennyire menni akar, ha marasztalják. A chileinek már egy éve kifele állt a szekere rúdja és most kaptunk egy olyan ajánlatot Schweini távozása után, amire keselyűként csaptunk le. Most már egyértelműen látszik szerintem, hogy mindenki jobban járt volna, ha Vidal itt marad (Khedirát leszámítva, persze). Nem azért, mert a Pogba, Marci, Khedira hármas olyan rossz lenne, de Polpo formahanyatlásában nagy szerepe volt annak, hogy teljesen megváltozott a középpálya egyensúlya, Marci mást játszik, mint Pirlo, Khedira pláne mást játszik, mint Vidal, így Pogesznek is nagyon mást kell játszania, mint eddig. De mindegy most már, ebből kell főznünk, reméljük a legjobbakat. Azért Allegrinek jár a pacsi, hogy visszakormányozta a hajót, igaz, Milánóban is eladták alóla a csapatot és egy bronz még belefért, ami itt mindenképpen csalódás lenne.

  • Rockybalboka

   Persze tisztában vagyok a körülményekkel, és bocsánat ha nem ez jött le, talán kellett volna idézőjel. Ettől függetlenül igenis szégyenfolt volt eme kettős távozása. És ezen nem javít az sem, hogy tudjuk Tévez mire képes, ha nincs kedve. Vagyis talán jobb szó, a mire nem képes. Vidal esetében inkább az ár volt vérlázító. De ő is a balhésabb játékosok közé tartozott, mint Cáceres. Nem első alkalom volt, hogy ittasan összetörte a kocsiját, vagy ittasan verekedésbe keveredett avagy késett a buli miatt edzésről. Esetében én ezt látom indoknak. Ez inkább a Cáceres ügy kapcsán sejlett fel bennem. És Vidal esetében szerintem csak azért tartott ennyi ideig a távozás, mert sanszosan korábban még ennél is kevesebbet adtak volna érte. Na nem mintha ez olyan egetrengető összeg lenne.

   Vidal borított mindent, ahogy írtad is, de én is ezt mondtam. Annyi a különbség, hogy én itt ráhúztam Marotta-ra a vizes lepedőt, mert annyira kvázi felkészületlenül ért minket a dolog, hogy utána amit leműveltünk, az kabaréba illő. Itt kell fejlődni és rendben leszünk. Ilyent egy top csapat, komoly vezérkarral nem tehet.

  • Kelosz

   Ezt egyébként én nem értem. Morálisan értem amúgy nem. Mindenkinek jár a szórakozás. Más-más kultura más szórakozási forma. Chileben és Urugvayban isznak és törnek, de Vidal buliból érkezve is egyedül mattolja a seria a csapatainak kp-ját 90%ban. Addig meg kit érdekel hol kötött cascot. CRnek a saját imádata a hobbija, Messinek szerintem nincs akkor csak ez az elfogadható? Képmutatás. Nyilván sportoló és példakép de mégiscsak ember.

 • Attila

  A mercatót szerintem csak úgy lehet értékelni, ha megnézzük, a csapat mennyit erősödött a tavalyihoz képest. Ezért, ha csak az igazolásokat nézzük, akkor a teljes képnek csak a felét látjuk.
  Idén az a helyzet, hogy a csapat GYENGÜLT a tavalyihoz képest. Jelenleg egyedül Allegrinek köszönhetjük, hogy a tabellán sikerült feljönnünk egy elfogadható helyre.
  Azon túl, hogy az érkező játékosok minőségileg gyengébbek a távozóknál, szerintem több Marotta több hibát is vétett idén: 1) szerkezetileg rosszul alakult a csapat: egy darab szélsőnk maradt a keretben, ami egy vicc (minek hoztuk Cuadradót, ha Comant elküldtük?) 2) a tavalyi csapatba összesen egy támadó középpályás kellett volna, ezen csúnyán elhasalt 3) a keret későn állt össze és 4) Hernanes, ő egy nagyon szerencsétlen igazolás volt – értelemszerűen mindenki belefut ilyenbe, de rajta szerintem már a megvételekor látszott, hogy egy utolsó napos “panic buy” volt. Közepes játékos, drágán.

 • Pavone10

  Én egy erős közepesre értékelném, mert voltak melléfogásai és értékelhető húzásai egyaránt . Egyetértek azokkal,akik szerint gyengébb az idei keret a tavalyinál .

 • Te jó isten, csak fél év volt már csak vissza a szerződéséből? Zamparini valami egészen borzasztó pofátlan módon megfejt tikteket, de hát ha ennyi, akkor ennyi, nyilván.

 • Enslaver

  Ilyenkor nem érti az ember, hogy miért nem lehet négy játékosra szavazni. Hernanes, Neto, Lemina (Khedira?), Zaza egyaránt a legjobb igazolások voltak, de ugye csak hármat jelölhetek meg, rémes…

 • bombahoppa

  Fény és pompa.

 • Juventino

  Most, hogy előttünk az egész névsor (a távozókat leszámítva), nem is annyira siralmas a kép, mint augusztus végén. A Marrotta recept:

  – végy egy kiebrudalt, már bizonyított játékost (Mandzsukics)
  – egy ingyen igazolhatót (Khedira)
  – néhány fiatal tehetséget (Rugani, Lemina, Zaza, Dybala)
  – kölcsönözz valakit olcsón, akit majd megvehetsz drágán (Cuadrado)
  – és persze kell egy ordenáré bukta is, mert senki sem tökéletes (Hernanes)

  Alex Sandrót nem tudom hova tenni, mert olyan időtlen idők óta nem volt, hogy hiányposztra, drágán vettünk valakit. Ez valami új, majd jövőre kiderül, szokás lesz -e belőle vagy ez a szabályt erősítő kivétel.

  Eddig egyedül Hernanes csalódás, Dybala minden várakozásomat felülmúlta. Mandzsukics nehezen lendült bele (állítólag a szeptemberi sérülése után valami fertőzést kapott, ami nagyon legyengítette fizikailag, az ereje nélkül az ő játékstílusa meg mit sem ér), de azóta hozza az elvárhatót. Zaza a játékperceihez képest teljesen vállalható, Moratához képest meg pláne. Cuadrado jobb napjain világklasszis, csak a kiegyensúlyozott teljesítmény hiányzik. Khedirával a legnagyobb bajom, hogy nem Vidal, de ez nem az ő hibája, hanem az én elfogultságom, ettől még stabilitást hoz a középpályára. Rugani és Lemina Zazához hasonlóan keveset játszott, de kár lenne, ha bármelyikükről idejekorán lemondanánk. Cserekapus meg kell, hogy Netónak hívják vagy bármi másnak, lényegtelen, amíg Buffon ilyen formában véd.

  Ha jövőre nem árusítjuk ki a fél csapatot és erősítünk is, senkinek nem lesz egy rossz szava sem. Rendszert azért ne csináljunk az ilyen szintű átalakításból, ha lehet.

  • YouWentÚssz

   Hernanesről még nem mondtam le. Szerintem nem játszott még eleget a számára kényelmes poszton, hogy beleszokjon a csapatba és a játékba. Nem nagyon játszik a csapat irányítóval, illetve csak annyira, hogy ezt a szerepet Pogba és Dybala vállalja néha, pedig nem az ő dolguk.

  • Kelosz

   Remélem nem is fog eleget játszani. Nekem mâr pont elég volt. El kéne adni 5 milla körül aztán hamar elfelejtjük majd.

 • Jumpman23

  ha így marad a Chievo-Rroma, Pepe-nek küldhetünk egy üveg pezsgőt

  • Juventino

   Pepinho a legnagyobb király, csak azt sajnálom, hogy ezzel alighanem kitelik a Hegedűs ideje, pedig igazán megvárhatná még a 24-ét. 🙂

 • Enslaver

  Pogba újra a régi, Zaza a legjobb cserecsatár, Alex Sandro Del Piero pedig visszatért. Érzem, hogy idén is bajnokok leszünk.

 • Juventino

  Bevallom, tartottam a meccstől, mert a januári újrakezdés mindig veszélyes, ehhez jött még a kiesőjelölt ellen otthon csak a favoritnak van veszítenivalója című örökbecsű. De végül is magabiztosan húztuk be, annak ellenére, hogy az első félidőben nagyon kellettek a pontrúgások, mert akadozott a támadógépezet.

  Allegrit viszont – érdemei elismerése mellett – én már az életben nem fogom megérteni. Tele volt a Gazzetta azzal, hogy Rugani így meg úgy megkapja az esélyt, most kell megmutatnia, erre az a Caceres kezd, akit Vidalhoz hasonlóan szeretnénk már kiebrudalni, mert balhés és állítólag már csak az a kérdés, hogy hova megy ingyen, mert lejár a szerződése.

  Zazinho dettó: állítólag Allegri kijelentette, hogy nem eladó, a vezetőség meg, hogy de, 25 millióért. Morata megint kutyaszar volt, minimum 20 percet késett a cseréje, erre a kopasz 3 perc alatt megint bever egyet. Mégis mit kéne még csinálnia, hogy játszhasson? Meg egyáltalán, akkor most találjuk már ki, hogy jó -e több, mint 10 percekre is vagy adjuk kölcsön, hogy legyen esélye a kerettagságért harcolni. De az arcára van írva, hogy a töke tele van már a mellőzéssel, és forma alapján valóban nem neki kéne padoznia, ha Mandzsu hiányzik.

  Dybala pedig egészen elképesztő, 17 meccs után 9 góllal és 5 gólpasszal áll, tehát tulajdonképpen úgy hozza Tevez számait, hogy a szezon elején csak csereként kapott lehetőséget, a csapat pedig szenvedett. Bravo, El Pibe!

  • Rockybalboka

   Szerintem Zaza azért nem fix kezdő, mert a labdakezelése és az összjátékban való részvétele pocsék. A labda méterekre pattan tőle és egy Inzaghi féle center az összjátékban sem túl hasznos. Azonban Ezt egy esetben ki tudnánk küszöbölni, ha 4-2-3-1 csúcsára tennénk. De mivel ez nálunk nem pálya, ezért szerintem Allegri sem tudja még, hogy mivel lehetne kompenzálni a labdakezelését.

   Szerintem amúgy símán alapkezdő is lehetne, akár még Mandzu helyett is. Hatékonyság terén nem marad el, és az olasz sem kevésbé agresszív. Ellenben a hotvát játékában nincs benne a kiállítás, míg Zaza elég ön és csapatveszélyesen tolja. Ezt kellene kinőnie, és stabil kezdő is lehet.

   Morata meg elég érdekes helyzetben van. Mindenki tudja, hogy ennél bőven többet tud. A RM-nél is tisztában vannak ezzel, de a formája miatt még ha Zizou is kérné sem érné meg nekik visszavinni, mert így nincs hasznára a csapatnak – mondjuk ebben a formában semmilyen csapatnak nem lenne az. A szezon elején tőle vártam azt, hogy akkor most a hátára veszi a csapatot és visz minket előre, de hát nem jött be. Sanszosan ő is érezhette, hogy most van itt tényleg az ideje, ellenben ez miatt rágörcsölt és még Dybala berobbanása sem segítette. Olyan spirálban van, amit nehéz megszakítani. Ráadásul ha nem játszik, akkor sose lendül formába, ellenben addig csak nettó emberhátrány. Ebben a helyzetben nincs tökéletes megoldás, csak olyan, ami kevésbé gáz.

   Mi a legjobban jelen pillanatban szerintem úgy járnánk, ha Morata mennie vissza Madridba és az összegen hozunk valakit helyette. Ezt a semmit egy olasz ifista is hozná, negyed annyi fizetésért. Nem vitatom az érdemeit, de most így nincs hasznára a csapatnak és egyelőre nem látom azt, hogy ha ez meg ez történne, akkor formába lendülhetne.

   Összességében szerintem Zaza 2-3 meccs ilyen teljesítmény és a kezdőben találja magát. Dybala is így kezdte és láss csodát.

  • Kelosz

   Zaza nem való a kezdőbe. Kurva hatékony center de csak akkor ha ki van szolgalva. 1 valóban fontos gólja volt a többi inkább csak neki. Jó játékos és szívvel is tolja ezt becsülni kell de inkább a legjobb cserecsatárunk a technikai hiányosságai miatt. Csere pedig nyilvân nem szeretne lenni igy nehéz lesz kompromisszumot kötni vele.