A nap, amikor megvettem Ázsiát

Drága testvérünk, törzsolvasónk és -kommentelőnk, bombahoppa számtalan alkalommal kápráztatott el minket virtuóz posztjaival, akár a blogbejegyzések alatt, akár fórumunkon. Ezúttal egy komplett vendégposztot küldött nekünk, amit örömmel teszünk közzé. Dőljetek hátra, induljon a bombahoppa-trip!


„Nem szeretem a teliholdat.
Sosem szerettem a teliholdat.
Nincs más gyógyír, csak az alkohollal teli oldat.”

3 napig nem józanodtam ki. 2 napig egyre részegebb voltam. Szerda este kezdődött, amikor a szokásos évi BL-búcsú kapcsán beütött az atipikus bombahoppa-szindróma, a három-napos láz. Minden évben tavasszal, telihold előtt pár nappal, amíg a totális reset, a format C, a lobotómia praecox konstelláció lefut. 3 szörnyű nap. Lapo Elkann kismiska. Szóval telihold. Olyankor mindig beugrok a SpaceX által számomra gyártott egyedi interkontinentális Falcon 9-esembe és irány Ázsia. 39 perc. Tranzittal együtt. Ott bezárkózom a Taipei 101-esembe és akut kisütöm a mentál-akkut. Van bőven Pángalaktikus Gégepukkasztóm (hatása olyan, mint amikor szétverik az ember agyát egy lédús citromszelettel, melyet vaskos aranytéglára erősítettek), bár Douglas Adams szerint (a téma szakértője) számos környezetvédelmi és harcászati egyezmény – és a fizika törvényei is – szolgálnak annak megelőzésére, hogy a Pángalaktikus Gégepukkasztót bárki elkészítse a Földön. Elkészíteni senki nem tudja, ez igaz, de importálni bombahoppa TUDJA. Persze az én készleteim is végesek, de a három-napos lázat akár Woodstock-alsótól Roskilde-felsőig, inklúzíve Andrássy Út 16-112 (páros oldal) biztosítani tudnám. Ha nem lenne rá ilyenkor nekem nagyobb szükségem. Summa summárum, amikor szerda este De Ligt felugrott a szögletnél, akkor tudtam, eljött az ideje megcsapolnom az interglobális szeszkészleteimet.

Egyébként szép életem van, kívülről nézve talán kicsit unalmas is. A delírium tremens és a politikai korrektség visz bele felváltva egy kis izgalmat. Meg a felelősség. Az Amerikai Egyesült Államok például drága is, és nagyon individualista. Már megbántam, hogy megvettem. Kétpólusú és tojásalakú a focilabdájuk. Las Vegas bazári. Nincsen benne semmi elegancia, semmi báj, mint például Monte Carlóban. Csak a pénz, a tőke mindenek felett, csak a mammon, semmi lazaság, semmi kecsesség. Bezzeg Ázsia! Ott nincsen egó, ott csak önfeláldozás van a munka oltárán. Kollektivizmus rules! Két lukas mogyoróért minden szombaton 14 óráznak önfeledten. Vasárnap persze csak a Jin-Jang miatt. A kiskorúak is. Unicef For Every Child! Önjáró pénzgyár a kontinens, csak be kell rúgni, utána semmi törődést nem igényel. Jobban szeretem, marad idő a calcio-ra. Vissza a tárgyhoz. Tudjátok mire jó a Falcon 9-es? A telihold és az Ajax miatti bánatomban szombaton megvettem vele Ázsiát. A shopping, a pláza sok mindenre gyógyszer. Tegye fel a kezét, aki nem vett még autógyárat szerelmi bánatában! Ugyehogy? Ázsiát is bármelyikőtök meg tudná venni egyszer, akinek van pénze tagdíjra. Azért a Mastercard limitet előtte emeljétek meg! De én nem egyszer vettem meg. Abban nincsen semmi biznisz. 24-szer. Időzónáról időzónára ugorva, a helyi földhivatalokat előre lezsírozva, a jegybankok ebédidő utáni eltunyulását kihasználva 24-szer. Az amfetamin ébren tartott, az alkohol magabiztossá tett. Hitelre vettem, ez fontos. Tudjátok, saját pénzt sosem forgatunk. Az csak ugyanannyi marad, vagy annyi se, ha nem jön vissza. Más pénze, az már más, egy kis cashback, abból leveszed a sápot (pl. tagdíj a jutalékokból lecsippentve), visszateszed a maradék maradékát, átváltod, a rúpiát bedöntöd, egy kicsit nő a GDP arányos államadósság 197 országban, de mivel mindenhol egyszerre nő, arányaiban semmi nem változik. Csak bombahoppa bankszámlája. Abból meg finanszírozom a Didisport Digisportot, és megnézem a Juve meccseket. Igaz, mindezektől nem lesz izgalmasabb az életem. De szebb igen! Mondtam már, hogy az USA eladó?

Most például közeleg április 27., a Dics-Napja! Örömcsörgés!

A latrokról korábban már mindent elmondtunk, csak magunkat ismételjük, de legyünk őszinték, jó ismételni. Életünknek az alkoholon kívül a „csak az intert oda-vissza!” rigmus ad teljes értelmet.
https://disqus.com/home/discussion/bianconeritaccs/szauron_szeme_kinyilt/#comment-3654001722

Mit lehet arról a csapatról mondani, ahol a brazil Ikárdi Máuró lehet a csapatkapitány, ahol az ázsiai (sic!) láncdohányos a kox2kox, ahol Asamoah (Isten bocsássa meg neki!) stabil kezdő? Kevesebb gólt lőttek, mint a kilencedik Samp, több a vereségük, mint az Örök Város B csapatának, a Torinónak?!
Ők azok, akik Helsinkibe szopni járnak, 7111 néző előtt a virtuális az 5G Arénában az alábbi „eredményt” érték el.

Tavaly októberben a Trónok harca nyolcadik évadának dicső statisztái a Honka veretes csapatától otthon (2478! néző előtt) kettősimára kaptak ki…

Tudjátok, miért jó, hogy megvettem Ázsiát? Mert az enyém az inter!!!! Milánó, készülj!