Felrúgjam-e Bernardeschit? Vagy Cuadradót?

Hát, eljött ez a nap is. Most mondjátok, hogy a pénz nem boldogít, meg a többi hippi szarság!

Mondjuk elég nagy király vagyok fociban is, de úgy érzem, a Juventus játékához nem sokat tudnék hozzátenni. Viszont régi álmom, hogy meccskörülmények között kerüljek minél közelebb kedvenc csapatom játékosaihoz, és végül nem is a határtalan gazdagságomnak köszönhetem, hogy ez sikerült, hanem a bölcs előrelátásomnak.

Néhány évvel ezelőtt ugyanis vettem magamnak egy futballklubot. Hirtelen nem jutott jobb eszembe, úgyhogy Fiatal Fiúknak kereszteltem őket. Már nem tudom, miért. Persze sokat nem invesztáltam a csapatba, de olyan ügyeskék voltak, hogy pont, mikor el is felejtkeztem volna róla, hogy a birtokomat képezik, bejutottak a BL-be. Sőt, egy csoportba kerültek a Juventusszal. Nahát.

Bejátszom a balszelet!

Már csak az volt a kérdés, hogy kit szeretnék fogni a pályán. Hát nyilván mindenkit. De most éppen Bernardeschiért dobog a szívem, úgyhogy balhátvéd leszek. Ez még akkor volt, amikor nem tudtam, hogy Allegri nem csak tréfált, amikor visszahozta a háromvédőst B (C?)-formációnak, és ma is ez várható. Szóval Bernardeschi ÉS Cuadrado? És még Dybala is? Nyami!

Biztos kíváncsiak vagytok, milyen a hangulat az öltözőben a svájci kiscsapatnál a mai BL-meccs előtt, de sajnos nem tudok segíteni, mert nem kell edzenem. Az edzővel sem beszéltem, a személyi edzőm egy szó nélkül átnyújtotta neki a mai kezdőcsapatot. 4-4-2-ben fogunk felállni. Majd integetek.