Csabi megyen Juventusba – helyzetjelentés

Szervusztok!

Történt ITT ez a dolog, és mi sem nagyszerűbb annál, mint amikor kollektívaként működünk és együtt elérjük a célunkat! Bár, mint tudjátok, nekünk mindennél fontosabb a pénz és a hírnév, most úgy teszünk, mintha mégsem így lenne!

Nézzük, hogyan állunk!

Röviden az előzményekről: megláttuk Csabit, írtunk neki, csináltunk egy videót és elkezdtünk gyűjteni arra, hogy elvihessük Torcsiba. Nagyszerű fogadtatása volt a dolognak, a Facebookon egy nap alatt közel 50 000 emberhez jutott el felhívásunk, rengetegen megosztották a kezdeményezést.

Felhívásunkkor kiderült, hogy a JCH is ezt tervezi, csak máskor és máshogy.

Így elmondhatjuk, hogy Csabi idényzárása lesz a legmenőbb, hiszen kétszer is mehet Juve-meccsre!

Foglalkozunk a magunk utazásával!

Nézzük, hogy áll a gyűjtés:

9 nap alatt 65 adakozótól összegyűlt 591 USD. Ebből az Indiegogo durván 90 dollárt le is von mindenféle költség címén, így most pontosan 499 dollárnál járunk!

Köszönjük mindenkinek, aki adakozott. A hét végéig még éles lesz a gyűjtés, addig lehet küldeni adományt. Az adományt az utazásra és Csabi jólétére költjük. Ha pedig csilliárdok jönnének be, akkor jótékonyságra fordítjuk a fennmaradó összeget.

Az utazás:

Mivel a Napolinak elcsaltuk a bajnokságát, előfordulhat, hogy az utolsó forduló előtt bajnokok leszünk.

Ezért úgy döntöttünk (Csabival közösen), hogy ha úgyis meglátogatja már áprilisban a Juventus Arenát, akkor velünk májusban inkább az Olimpico legyen a célpont, Rómában.

Tehát a kupadöntőre utazunk, ahol a Milan lesz az ellenfél! 094da091fddaa7693352865d426289ac

Nagyszerűek vagytok, köszönjük szépen, hogy velünk vagytok!

Tagdíjakat ne felejtsétek, az április elsejei kiírásunk nyilván poén volt. A tagdíj májustól 3,5 millió euróra emelkedik a mostani 3 millió euróról. Nyilván a havi díjról beszélünk.