Ez csak a pénzről szól

Mint azt minden bizonnyal tudjátok, nekünk kevés dolog fontos az életben. Sőt, igazából csak egy dolog.

Ez pedig a PÉNZ.

És mivel mindenünk a pénz, ezért a havi 3 millió eurós (fejenként) tagdíj mellett folyamatosan más bevételi forrásokat is keresünk. Ilyen célt szolgálnak fegyveripari befektetéseink, a megújuló erőforrások elleni ádáz küzdelmünk, a sarkvidéki olajmezők titokban történő kitermelése, és ha már arra járunk, akkor selymes fókabébik bőrét is felhasználjuk mocskos üzelmeinkhez. Most pedig a  divat világát kívánjuk gyarmatosítani!
Nézzétek meg a Bianconeri Blog kollekciót!

Az első darab egy mára már legendássá vált PIDEON mez. Nézzétek, hogy feszül hozzánk képest kidolgozatlan testű modellünkön! Szexi, vonzó, elegáns!

pideon

Pillanatok alatt a társaság középpontja lehetsz egy ilyen mezben!

Pideon mellől nem hiányozhat a középpálya szürke eminenciása, a védekezésben és támadásban is közepeset nyújtó STUANI sem! Az ő meze kollekciónk második darabja!

stuani

Te is olyan vonzó lehetsz, mint Stuani a pályán. Pasizáshoz, csajozáshoz is ideális!

És egy örök klasszikus sem hiányozhat. Ő már sajnos nem játszik együtt a két aranylábú középpályással, de egyetlen igazi műkedvelő garnitúrájából sem hiányozhat: DEL PIETRO 10-es meze!

delpietro

Jézusom, mennyire király! Bárcsak nekem is lehetne egy!

Arra gondoltunk, hogy ezeket a pólókat képesek lennénk hozzáértő emberekkel legyártatni és ti pedig megvásárolhatnátok őket 4-5 millió euró közötti áron.

Ha van rá igény, kiderítjük, hogy mit kell tennünk érte. A fantasztikus grafika piros és fehér pólón élhet meg leginkább, de ha vásároltok, választhattok majd más színeket is (gondolom). Az árát sem tudjuk, azt sem, hogy mikorra lenne kész. De ha van rá igény, lesz!

Szokatlan dolog következik, a véleményeteket kérdezzük. Általában minket senki véleménye nem érdekel, csak a miénk, ezért érdemes élni a lehetőséggel.

Az első kérdés az igényt mérné fel, a második pedig azt, hogy milyen minőségű lesz a végeredmény. Értelemszerűen 500 forintos pólóra is rávasaltathatjuk a mintát, hogy az első mosásnál szétbaszódjon az egész, de bele is hímeztethetjük egy Lacoste piké pólóba, hogy még az unokáitok is hordhassák majd.

A befolyó pénzösszegből egyrészt a pólók gyártását finanszírozzuk, de az afölötti részt sem fordítjuk jótékonyságra. Kizárólag magunkra, hedonista életvitelünk finanszírozására költjük, ahogy a blogon lévő reklámokból származó bevételeket is!