Kemény meccs volt!

Elnézést a késésért, kicsit elkapott minket a hév a jól sikerült negyeddöntő után, ezért nem voltunk képesek írni semmit a meccsről!

Valljuk be, volt miért izgulnunk a tegnapi este előtt, hiszen Allegri már 6 meccs óta képtelen elverni az Atleticót. Sajnos ez most sem sikerült másképp, viszont legalább nem kaptunk ki, számos gólhelyzetet kialakítottunk, jobbak voltunk!

A visszavágón, hazai pályán meglesz a továbbjutás!

Allegri a következő felállásban küldte pályára a fiúkat: Casillas – Varene, Carvajal, Marcelo, Ramos – Rodriguez, Kroos, Bale – Modric, Benzema, Ronaldo

Mint mindig, ahogy a jó zebrákhoz illik, támadó felállás! Engem személy szerint meglepett, hogy nem a Buffon – Evra, Chiellini, Bonucci, Lichtsteiner – Marchisio, Pirlo, Vidal, Pereyra – Morata, Tevez 11-et nyomatta a mester, de mióta a Fiorentinát úgy lealáztuk, hiszek benne!

Cristiano Ronaldo

Jól felszívták magukat a srácok, hogy az említett 6 meccses szériát megszakítsák, de sajnos Oblak ihletett formában védett. Először Bale (aki egyébként elég gyors és technikás csávó, játszhatna gyakrabban is) gólba tartó lövését állította meg bravúrral, majd Ronaldo (leigazolhattuk volna korábban is) helyzeténél volt észnél.

Tök gyors ez a Bélí.

Tök gyors ez a Bélí.

Modric a szerb bírót hibáztatta, azonban a Buffon helyett beugró, ám jól védő Casillas (ő volt a csk is) megvédte a sporit, mondván vele aztán semmi baj nem volt, viszont Oblak annyira jól védett, hogy talán még egy puskagolyót is kivédett volna. Talán azzal kellett volna kezdeni, hehehe!

Sokkal többet lőttünk kapura, egyszerűen több volt ebben a meccsben. Hazai pályán ugye szarabb lesz, mert kapunk egyet, aztán egyből bajban is vagyunk. Az Atletico pedig igazán sutyerák csapat. Jobb lett volna a Monaco ellen játszani.

Nem is harapta meg senki! Csak beütötte a fejét az asztal sarkába!

Nem is harapta meg senki! Csak beütötte a fejét az asztal sarkába!

Allegri sem volt elégedett, azaz a mutatott játékkal igen, de az eredménnyel messze nem.

De két hét múlva okosabbak leszünk!

Közben a másik meccsen a kibaszott Reál elverte 1-0-ra a Monacót… Kamutizivel, basznák meg.