Allegri, takarodj!!!!!!!

De nagyon gyorsan!

Méghozzá a vezetőséghez egy új szerződésért, mert most éppen mindannyian elhisszük, hogy nagy király vagy.

De azért ne szaladjunk ennyire előre. Ne együk olyan forrón a kását, ne igyunk előre a medve bőrére és addig jár a korsó a kútra! Még meg kell nyerni a BL-t is, hogy elhihessük, hogy ez nem csak egy blöff!

Tegnap döbbenetes dolog történt. Fosadékká vertük a Fiorentinát, okos, helyenként igencsak tetszetős játékkal. Ez önmagában nem akkora szám, de ha azt nézzük, hogy nem volt a pályán Tevez, Pirlo, Pogba, Llorente, Caceres, Lichtsteiner, Barzagli, Buffon, Asamoah és Nedved sem, akkor érezhetjük, hogy ez bizony valami nagyszerű dolog lehetett!

Fakopáncs, gecó!

Fakopáncs, gecó!

Allegri minden fronton bátrabban nyúl a „tartalékokhoz”, igaz, többé-kevésbé kényszerűségből is, hiszen sok a sérült. Viszont ezt ők meg is hálálják! Bizalomért cserébe jó játékkal. Pereyra nagyon megérdemelte a gólt, csodálatos férfi. Padoin minden poszton bevethető szupercsere, már nem rándulnak görcsbe a heréim, ha meglátom a pályán. Morata gyors és kiválóan cselez, a bíró pedig bekaphatja, az nem volt piros, igaz, sárga simán.

A Fiorentina túlizgulta ezt a mérkőzést, Allegri pedig kiválóan felkészült abból, amiben jók. Ez pedig Salah, aki iszonyat gyors, mi pedig iszonyatosan féltünk tőle. Nem is rúgott gólt, csak SZABÁLYTALANUL.

Nézegessük, mestermunka volt.

Annyira döbbenten néztem, ahogy Olaszország legjobb csapatához méltóan verjük meg az előnnyel induló, hazai pályán játszó lilákat (akik ellen mindig is szenvedtünk!), hogy tíz óra körül, a harmadik gólunk után azt a szépirodalmon edződött, több felsőoktatási intézményben pallérozódott szókincsű levelet voltam képes küldeni az erotikus levelezőlistánkra, hogy :

MI A FASZ!!!! MI A FAAAAASZ ?!? !?!?!?!?!!?!?

Ez a hangulat ragadott magáva egy kupameccsen. Képzeljétek el, hogy mi lesz a BL-döntő közben, amikor ott vágjuk a harmadikat. Őrület. Már most könnyek gyűlnek a szemembe.

Szakszerű elemzést majd ír valaki más. Én csak örülök most.

Meglepi videó IDE KATTINTVA! Hehe.