Súgjanak a számok!

udi1Úgy tűnik, ideiglenesen kiapadtak a blogból származó pénzforrásaink: ebben a hónapban csak egy olvasónk tagdíja futott be, de ő kuvaiti, nem is ért magyarul, ráadásul olajban fizetett, ami amúgy is érvénytelen. Szóval megint nem írunk beharangozót. Sőt, a Lyon elleni visszavágót sem énekeltük meg, mert mit nekünk, hogy a Juve 11 év után ismét európai kupa elődöntőjébe jutott. Majd írunk, ha fizettek rendesen! (Értsd: gyorsabb ütemben, mint ahogy Dino és/vagy _beni el tudják sikkasztani a lét.) Viszont fórumunk lelkes és kreatív tagja, fktgbr – ezzel a nickkel csakis Valter keresztnévre hallgathat – szereti a statisztikát, ezért megnézte, mit mutatnak a számok. Tartsunk vele!

Fórumozónk – nevezzük tehát Valternek – az interweben található egyik legnagyobb statisztikai adatbázis számaiból kiindulva próbált meg következtetéseket levonni a mai mérkőzéssel kapcsolatban. Dőlt betűvel Valter megjegyzéseit olvashatjátok.

2014.04.14.
Juventus Football Club S.p.A.
Névszám: 1;
Általános jellemre utal, veleszületett tulajdonságokat, képességeket határozza meg.

Az 1-es névszámúak vezetésre születtek, mindenhol, minden körülmények között az elsők akarnak lenni. Tele akaraterővel kitartóan, öntudatosan haladnak céljuk megvalósítása felé. (értsd: hiába játszunk idegenben, végig nálunk lesz az előny, a kezdősípszó pillanatában érvényes 0-0-át leszámítva. Vegyük észre, hogy a tabellán elfoglalt helyezésünkre is van utalás: a meccs után biztosan mi fogjuk vezetni a bajnokságot) Akkor tudja legjobban kihasználni tehetségét és képességeit, ha saját elképzelései szerint halad, és nem enged beleszólást a dolgaiba. (Llorente lesen lesz, de a gól érvényes.) Sokszor mások is tőle kérnek és várnak útmutatást, ezért gyakran neki kell eldönteni, hogy mi legyen az irányadó. (Ez szerintem a bíróküldésre vonatkozik.)
Nagylelkű, bátor, méltóságteljes. Fejlett igazságérzettel (követeljük vissza az elvett scudetto pajzsokat!) és felelősségtudattal rendelkezik.
Negatív tulajdonságok: agresszivitás, önzés, gőg és zsarnokoskodás. (Ezeket nyugodtan vehetjük a pozitívak közé.)

Udinese Calcio:
Névszám: 3;

A hármas névszámúak intelligensek, sokoldalúak és borzasztó merészek. (Még szerencse, hogy nem sakkozni fogunk ellenük!) Van bennük művészi alkotókészség, így sikeres színész, zenész vagy előadóművészcsapattá válhatnának. (Egész meccsen a tizenhatos vonalán próbálnak majd átvetődni. -Szerencse, hogy Moggi elintézte nekünk a bírót.) Szeretik az új terveket, semmilyen kihívásnak nem tudnak ellenállni. Rendkívül optimista, könnyen alkalmazkodik, egyenesen rajong az új lehetőségekért és kihívásokért. (Nem szontyolodnak el a mai vereség miatt sem) Általában a mának él, nem törődik azzal, mi lesz holnap. Ez tulajdonképpen nem is nagy baj, hisz a szerencse szinte mindig vele van. (Egy szépítő találatot sikerül szerezniük -talán Caceres adja majd a gólpaszt.)

Fentiek alapján magabiztos, 3-1 arányú győzelmet várok a Juventustól.

Sportfogadóknak:
Háromesélyes: Vendég;
Végeredmény: 1-3;
Félidő/végeredmény: Vendég/Vendég;
3.5 gólnál több születik: Igen
Mi lesz előbb, Gól vagy Bedobás? Gól.
Lesz-e 11-es? – a bírókérdés miatt azt mondanám nem, de sikeres színészet miatt magas szorzó mellett érdemes lehet igennel is fogadni.

udi2

Nándi ősszel eldöntötte

Köszönjük Valternek az útmutatást! Csak annyit fűznénk a fentiekhez, hogy az olasz lapok egy Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Llorente, Giovinco 11-et valószínűsítenek. Mindegyikük névszámát kalkuláljátok ki, summázzátok, és megkapjátok, hány milliót kell utalnotok, hogy több posztot olvashassatok. Fukar népség.