Ööööööö

Azért nem írtunk eddig a hétvégi meccsről, mert nem nagyon volt mit. Most sem tör elő belőlünk vulkánként a szakmai mélyelemzés.

Kivel is játszottunk? Ja igen, a Cataniával. Sok nem maradt meg a 90 percből, csak némi rugdosódás, Vidal meg nem adott, szabályos gólja, Bergessio elmaradt (pontosabban kb. egy óra késéssel érkező) pirosa, no meg Tevez gólja, amelyik megint az első, kaput eltaláló löketből született. Rettenetesen szar meccs volt, csodálom, hogy csak kétszer húztam ki résnyire a súlyos tölgyfa íróasztalom fiókját, és kezdtem el méregetni az ott pihenő, csőre töltött Glockot.

3kpMC

Némileg érthető, hogy mostanában nem épp a Bayernt idéző nívón toljuk le a kicsiket. Egyrészt az EL-lel jól beszoptuk a terhelést: míg az okosan a BL-ben maradt csapatok csak 2 európai meccset játszottak idén, a butusok, mint pl. a Juve, már négynél tartanak. Másrészt majdnem annyi a sérültünk, mint egy átlagos meccsnapon Zaccheroni alatt. Hétvégére nem maradt védő cserénk, vész esetén vagy Vidalt lehetett volna hátra húzni, vagy a Primaverából előrántott Romagnát lehetett volna bedobni, elvégre már 16 éves a csávó. Sanda gyanúm szerint Conte azért Kwadcsit hagyta a padon, mert a maradék keretből talán ő az, akit a legtöbb poszton be lehet vetni, vele a padon maradt a legtöbb kimenettel ámító vészforgatókönyvünk. Harmadrészt a motiváció sem veri ki a szemünket, ha ránézünk a balfaszul ténfergő, megint minősíthetetlen Vidalra vagy Marchisióra, aki vasárnap az eddiginél is meggyőzőbben hozta a láthatatlan embert.

catania1

Szóval kurvaszar meccs volt, annyira, hogy erősen fontolgattam, hogy hová szorítsam a stukkert, hogy a lehető leggyorsabban és legkevesebb fájdalommal végezzek magammal. Aztán a 20. perc környékén elindítottam egy heteró pornót, hogy relativizáljam szenvedéseimet, majd hallgattam egy kis Whigfieldet, de alkalmi kínzóeszközként még mindig a meccs állt nyerésre.

Kivel is játszottunk? Ja igen: a Cataniával. Gyerekek, ez a csapat egyet nyert az utolsó 11 meccséből, 50 kapott gólnál tart, mi meg egy órát várunk az első, kaput el is találó lövéssel. Ha már itt tartunk, álljon itt egy számsor:

  • Catania: 1/2
  • Genoa: 1/1
  • Fiorentina: 1/2

Ez az elmúlt 3 bajnokink lőlapja, gól/kaput eltaláló löket leosztásban.

62Rig23

Igaz, a Cataniát kapura lőni sem engedtük. Célfoci, motherfuckers! Na, ilyen csodás formában fogadjuk holnap a Parmát. Darti ír elé beharcsit, én azt jobban várom, mint magát a meccset.

catania2