Minden, amit eddig megtudtunk

Lejátszottunk három tétmeccset, jó szokás szerint buktunk egy döntőt, viszont vezetjük a bajnokságot. Levonjuk a konklúziókat, amik ebből a három mérkőzésből következnek, bevezetünk egy technikai újítást, és zenélünk, képeket nézegetünk. Tartsatok velünk!

 • Supercoppa

Kissé frusztráló mérkőzés volt. Nem is az eredmény miatt, nem is azért, mert már megint döntőben sikerült balfaszkodni, hanem inkább azért, mert a viszonylag jó kezdést követően a Lazio lejátszott minket a pályáról. Bágyadt, lankadt, erőtlen játékot nyújtottunk, ami akkor is kellemetlen, ha tisztában vagyunk vele, hogy a Supercoppa tulajdonképp csak egy felkészülési mérkőzés, megkérdőjelezhető sportértékkel. Amennyiben egy csapat megnyeri a hazai kupát és bajnokságot is, le se kéne játszani, pláne nem augusztus közepén. Mindenesetre szar kikapni, főleg úgy, hogy valahogy visszajöttünk a bukott meccsbe, csak épp szerencsétlen balfasz De Scigliót úgy megverte Neymar Jordan Lukaku, hogy a milánói gyereket azóta sem engedi Allegri a pálya közelébe. Hozzátesszük, ezért is meglepő, hogy Lichtsteinert hagytuk ki a BL-keretből: ha DS nem szedi össze magát rövid úton, akkor igazából a Höwedes-Barza kettősre marad, hogy danialvesest játsszanak az őszi csoportmeccseken.

 • Dybala

Kétféle játékosunk van: vannak azok, akik legfeljebb közepes formában játszanak, és van Dybala. Hogy a BL-döntő kritikán aluli teljesítménye után nézett-e tükörbe, hogy a kissé meglepő módon ráaggatott 10-es dressz tuningolja-e, nem is igazán érdekes. Csak azért túlzás azt állítani, hogy teljesen egyedül viszi a csapatot, mert rajta kívül Mandzu is ügyesen mozog a kapu előtt. Dybcsynek tavaly is akadt néhány ihletett pillanata, a Barcelona elleni odavágón végig jól is játszott, de az, hogy ennyire határozottan termeljen, olyat talán még nem láttunk tőle, amióta rabszolgánkká tettük. 3 meccsen 6 gólt nem kell magyarázni, de a találatain kívül is fasza, ülnek a cselei, ügyesen osztogat, és jobban tartja elől a labdát, mint Piggy. Utóbbi egyébként Allegrit dicséri: tavaly mindig Dybala lépett vissza, mikor labdát veszítettünk, idén viszont megfigyelhető, hogy inkább Dybala marad a leginkább feltolt emberünk, akire labdaszerzésnél felpasszoljuk a pettyest, és Piggy melózza szét a belét a védekezésben. Egyelőre működik ez az újfajta munkamegosztás, reméljük, a tavaszi BL-menetelésre a védelem is összeáll…

 • Védekezés

….ugyanis a védekezésünk egyelőre vakon van. Kaptunk 5 gólt 270 perc alatt, ez rettenetesen gyenge a Juventus mércéjével mérve. Az előző bajnoki szezonban 127 percenként kaptunk egy dugót, idén (a Supercoppát is figyelembe véve) 54 percenként nyúl maga mögé Buffon. Mielőtt pityeregni kezdenénk Bonuccsicska hiánya miatt, jegyezzük meg, hogy nem csak a belső védőink játszanak szarul, és nem csak a kapott gólok miatt aggódunk. A Cagliari ellen megúsztuk hátul, de a középpályán olyan könnyedén vitték át a szárdok is a labdát, hogy tényleg nem ismertünk a csapatunkra. Tavaly azért a BL-döntő második félidejét leszámítva ügyesen megoldottuk Khedirástul, hogy ne kontrázzák szét a társaságot, idén viszont még nagyon nem állt össze a pálya közepe. Érzi ezt Allegri is, aki a Genoa ellen egyébként tökösen megfordított meccs végére le is szedte a két belső emberét, és simán feltette az újonc Matuidi, Bentancur párost. Ha már szóba került:

 • Bentancur

Bő 10 perc alapján a következők jutottak róla eszembe: vékonyka, nem különösebben jóképű, ha megkaparintaná Darti, biztos úgy kettérepesztené, hogy Marotta zokogna az elpazarolt eurómilliók miatt. A pályán viszont Be’kúr egy labdabiztos, nyugodt, elegáns, párharcokat bátran vállaló fiúcskának tűnt. 10 perc alatt több potenciált mutatott, mint Rincon vagy Lemina a teljes juvés karrierjük alatt. Évek óta tartó mantránk, hogy a távozó, illetve használhatatlanná váló Pirlo, Vidal, Pogba, Marchisio négyes méltó utódjának egyedül Pjanic tekinthető, ezért muszáj lenne felturbózni ezt a csapatrészt. Mivel a klub láthatóan nem szándékozik, és feltehetően nem is tud licitháborúkkal Torinóba rántani Kroos-féle klasszisokat, ezért jelen pillanatban Bentancur tűnik a legjobb esélyünknek arra, hogy legyen egy újabb klasszisunk a pálya közepén. Egyébként Matuidi is ügyike volt, hozta azt, amire tőle lehetett számítani, viszont ő már kiforrott játékos, tudjuk, mire képes. Ellenben Bentancur még meglephet minket.

 • VAR

Az olaszok imádnak bírózni, imádják a külső körülményeket okolni, ha valami nem sikerül, és imádják a konteókat is. 2 forduló alatt 2 büntetőt ítéltek meg ellenünk, egyet a javunkra a VAR segítségével, és ahogy a fácsén is írtuk az első, illetve a második eset után, vannak bajok. A Genoa büntetője különösen érdekes volt: kicsi, de egyértelmű lesről lépett vissza a Ruganit egyébként egész meccsen elnyomó bolgár csatár, úgyhogy a videóbírónak nem is Rugani faultját, hanem a leshelyzetet kellett volna vizsgálnia. A javunkra befújt büntető sem volt egyértelmű: bár a hazai védőjátékos tisztán kézzel térítette el a labdát Mandzukic kapura tartó lövését követően, a szabálykönyv kizárólag szándékos kezezést ismer. Hogy lehet szándékosan belekapni a labdába úgy, hogy a labdát szinte centikre a kezedtől lövik meg? Örök vita ez, amelyet hajlamosak vagyunk annak megfelelően megítélni, hogy épp kinek drukkolunk. Szerintem ezeket nem kell befújni, csak akkor, ha ezzel a Juventus rangadót nyer. Mindegy is, a lényeg, hogy a VAR egyelőre sok, jellemzően megalapozott beszédtémát szolgáltat, teljes joggal születnek ehhez hasonló írások.

 • Ellenfelek

Olvastam valahol olyan véleményt, hogy a tabella első 4 pozícióján jelenleg álló csapatok a bajnokság végéig ott is maradnak, csak a sorrend a kérdéses. A Romát nem írnám le máris, főleg, hogy a második körös eredményük csalóka: az Inda ellen 70 percig egyértelműen uralták a meccset, lőttek 3 kapufát, és a VAR is adós maradt nekik egy tizivel. Az Inda nem meggyőző, de hatékony volt: lapítottak, amíg a Roma ellövi a puskaporát, és Icardi is Trez hatékonyságával gyilkolt, amikor lehetősége adódott. Spalletti a védekezésüket is összerántotta, bár ott borítékolhatóan lesznek bajok, ahol Miranda és Skrniar egyetlen cseréje Ranocchia. A Milan hiába nyert kettőt, egyelőre középszerű csapat benyomását kelti: az első körben kaptak egy ötödik perces kiállítás-tizi kombót az újonc ellen, a második fordulóban hazai pályán nagy nehezen gyűrték be a Cagliarit egy rendkívül kiegyenlített találkozón. Pedig ők az EL-selejtező miatt korábban kezdték a felkészülést. Érdekesség, hogy az egyik húzóemberük, Cutrone pár éve még így látta a világot: “a milanisták túl sokat dumálnak, de ki nyerte a bajnokságot? A Juventus! Úgyhogy ne dumáljanak.” Hihi. A Napoli a BL-selejtező miatt szintén előrébb tart nálunk, ennek megfelelően jók is voltak az első fordulókban, azzal együtt, hogy a kissé megtizedelt Atalanta ellen szokás szerint nyűglődtek.

 • Olvasótábor, PR

Nézegetjük a számláinkat, és úgy látjuk, elmaradoztok a tagdíjakkal. Ezért újítást vezetünk be: csak azok láthatják korlátozás nélkül a posztokba beszúrt képeket, akik befizették a tagdíjat. Kedvelünk titeket, amennyiben megfelelő a fizetési fegyelmetek.

 • Pingback: Minden, amit eddig megtudtunk | Zongoracipelő()

 • Nem értem

  Utaltam. Sry.

 • humorpalanta

  Én csak akkor utalok, ha már megkaptam az egyik szerkesztőt!

 • A tagdíjat félretettem villanyszámlára, de igazatok van, ez fontosabb.
  Utalok. Meg utálok utalni.

 • consminor

  én majd csak akkor utalok, ha elintézitek, hogy Buffonnak magához kelljen nyúlnia, ne maga mögé

 • daneeka35

  Én nem utalok. A képaláírások miatt nem kell fizetni, és csak azok miatt járok ide.

 • Babicz Tamás

  Ebből a posztból ismét az derül ki, hogy értetek ahhoz, amit csináltok (bármit csináltok is), és még humorotok is van. Engen megint megvettetek. Utalom is a tagdíjat, hogy abból ki tudjátok fizetni a vételáramat.

 • atis123Juve

  Dybala ügynököt váltott. Vissza ment a bátyushoz, aki Alves nagy haverja, plusz Barcelonában él…

  • uff uff

   …azonban, mint ma “kiderült”(?) spanyol források alapján, a Barcelona ezen a nyáron kétszer is elszalasztotta leigazolni Dybalát, mondván, nem kompatibilis Messivel…

  • Jumpman23

   En nem tudom, kinek mije gurult el Barcelonában, de beleszalltak a Liverpoolba, majd most a Juve-ba is. Ennyire fosnak a párharc elott, hogy ilyen kamu hírekkel próbálják kizokkenteni a csapatot?
   Bár az is igaz, hogy ugyanezek a jól értesült források két hete még azt mondták, a Juve utasított vissza egy 160 milliós ajánlatot.
   Amig nem tisztázódik, nem utalok, csak alapdíjat.

  • Juventino

   A Barcelona annyit hazudozott, illetve a igyekezett mindent a saját szemszögéből, saját magát felmentve tálalni az átigazolási szezonnal kapcsolatban, hogy rámondhatnánk, ez is csak PR…

   …ha nem ismernénk Marottát és a klubot. Láttuk, hogy a Barcelona kétségbeesett, Messi állítólag pont, hogy Dybalát (és Di Mariát) ajánlgatta, és tudtuk, hogy ülnek még nagyjából 120 millión, szóval 10-es mez ide vagy oda, simán el tudom képzelni, ahogy Marcsi kopasz fejében forogtak a kerekek, egyik szeme a bankszámlán, a másik az edzőpályán varázsoló Kisgyereken, és azt mondja, hogy 120 millióból kikerül 12 free agent fizetéssel, aláírási pénzzel, Piggy mögött meg elszaladgál Bernardeschi is.

   A másik velünk kapcsolatos pletyka, hogy ingyen rámegyünk jövőre Canra és Iniestára. Cant támogatom, zseniális, fenomenális húzás lenne, 30-40 millióért is támogattam volna a nyáron, 15-ért hozhatnánk januárban, nyáron ingyen meg nagyobb húzás lenne, mint Dybala 30+-ért vagy Piggy lerablása.

   De Iniesta?! 34 évesen??? Hova? Minek?! Ő lesz a vigaszdíj Dybaláért? Már idén se bír 60 percnél többet, és még az is nagy kérdés, hogy ezt is hány meccsen sérülés nélkül, és ha a langyos olasz tempót hozzuk is fel, mint enyhítő körülményt, akkor jó esetben ugyanezt képes lesz hozni. Ez a nagy terv, hogy így Barcelonásodunk? Mert Max már milanistaként is a Barcát szerette volna majmolni, és láthatóan nálunk is ezt forszírozza az ötösről hazapasszolásokkal, csak nem Piqué meg Rafa Márquez, hanem Chiello és Barzagli vagy Rugani játszik hátul, de még a juventinók kedvenc Csicskájával sem tűnt ez olyan jó ötletnek, mert Buffon sokminden, de nem sweeper keeper.

   Szóval nyerhetünk mi BL-t, ha a Porto vagy a Di Matteo-féle Chelsea nyerhetett, mert miért ne. De hogy nem a vezetőség miatt sikerül majd, az is biztos. Eladó klub vagyunk, egy kategóriával feljebb, mint a Monaco és nem csináljuk szélsőségesen, de bárki, ismétlem BÁRKI távozhat bármikor, 10-es meztől, szurkolói szimpátiától függetlenül, mert van az a pénz.

  • atis123Juve

   Ezzel sajnos maximálisan egyet kell értsek. Plusz adjuk hozzá, az idén nyári primadonna játékos viselkedést, és bármit el tudunk képzelni. De ezzel várjunk jövő nyárig.

 • bombahoppa

  Mire utalgattok ezzel a sok utalással az utalásokról? Mulatna a mulatt?

 • Balázs Székely

  utaltatok egy VAR-os cikkre. ha utalok, lefordítjátok? bocsi, hungarotalján szurkoló vagyok, az olasztudásom kimerül a paella meg a sangria szavak, illetve a “cinquecentro grammi prosciutti prego” kifejezésben.

 • nemvoktrendi

  Szerintem a VAR egy lépés a jó irányba, még úgyis, hogy rendre elrontják a használatát. Abban bízok, hogy idővel talán belejönnek és nem kell többet a szokásos cikkeket olvasnunk a meccsek után, hogy kinek hiányzik a tizenegyes, meg kinek adtak meg érvénytelen gólt.

  Én egyébként megengedném, hogy az edzők is kérjék a használatát, valahogy úgy mint az NFL-ben. Ha pedig annyira zavar valakit az a pár perc, akkor állítsák meg az órát, még az is jobb mint ez a sok utólagos okoskodás a meccsek után.

 • Preference

  Én nem fogok utalni.És még jól be is perellek benneteket,hogy diszkrimináljátok a homoszexuális-analfabéta közösséget!

 • daneeka35

  Legújabb hír, hogy Morata után Marottát is vinné a Barca.

  • uff uff

   Nem unják már az újságírók? Pár hete nyilatkozta, hogy a Juventus az utolsó klubja. Persze ez nem 100%, de akkor is idegesítő minden nap azt olvasni, hogy a Barcelona kit akar vagy éppen nem akar a Juventusból igazolni…szánalmas az egész, holnap már megveszik az egész klubot…

  • consminor

   Marotta mát többször lenyilatkozta, hogy aki akar, az mehet. Beleértve Paraticit, magát, Agnellit és Lapo Elkannt is. Ha az egész klub menni akar (beleértve Vinovót is), nem gördítenek akadályt elé.

  • daneeka35

   A stadiont már eladták a Bayernnek.

  • neuropa

   :)))))

 • Petya85

  Azért arra nagyon kíváncsi leszek, h Dydybaba továbbra is ilyen jókedvűen fog-e virgonckodni, avagy ráeszmél, hogy vége az átigazolási piacnak és továbbra is Torino napos oldalán rúgja a bőrt, nem pedig Neymarral a bernabeuban. Remélem nem így lesz.

  • nemesszabi

   NEM! Itt az igazság: Dybala azt tervezte, hogy miután felvette a 10es mezt és hűségesküt tett játszik 3 tétmeccset, majd az utolsó napon lelép a Barcába. Marottát is megkérte, aki könyörgött a Barcának, hogy Dybalát vigyék Coutinho helyett 120 milláért. Sajnos a Barca nem engedett, bármennyire is szükségük lett volna rá, valószínűleg inkább jól kibasztak magukkal,mert jobban szeretnek licitháborúba menni olyanokért, akik amúgy mozdíthatatlanok!
   Ezután borítékolható, hogy Dybala megtörik majd, depis lesz és többé semmi haszna nem lesz nálunk…

 • Juventino

  Lichtsteinerért bejelentkezett a Besiktas némi aprópénzzel, de ő inkább maradt VIP páholyból nézni a BL-meccseket. Közben Svájccal nyert két EB-selejtezőt, az egyiken vágott egy gólt is, úgy néz ki, csont nélkül kint lesznek a vébén és ott még játszhat is.

  A Serie A-ban meg tolja a resztli ellen, amikor pihentetni kell Desijjót. A REAL CULT HERO!

  (és meg kell mondjam, szar egy tudatállapot úgy szurkolni a csapatnak évek óta, hogy mindig ott motoszkál a kisagyamban, hogy HR-szinten rohadt gecik vagyunk igazából…)

  • daneeka35

   Biztos összeveszett Allegrivel.

  • Babicz Tamás

   Ne feledjük, hogy Stephannak tavaly előtt volt egy szívműtétje, ami után az is fölmerült, hogy abba kell hagynia a profi futballt. Szerintem ez tavaly és idén is közrejátszott abban, hogy nem neveztük a BL-re.

  • s4tch

   szerintem ez nem játszott közre, különben a bajnokságban sem ülne a padra, ha lenne bármiféle fizikai problémája. kwadcsi jóval sérülékenyebb, mégis őt nevezték, nem lichtit.

   az lenne a legfaszább, ha lenne 4 normális saját nevelésű játékosunk, és akkor nem kéne különbséget tenni a bl-be és a bajnokságra nevezett keretek között.

  • Juventino

   Erre nem is gondoltam. A “logika” nyilván az, hogy Höwedes és Barza is átpréselhető kocka a kör alakú lyukon jobbhátvéd pozícióban, de ha a németnek kettészakad a térde, akkor Andy-vel és Matt-tel alaposan meg leszünk lőve. Nem baj, Max feltalálja a SPANYOLviaszt és átképzi Cuadradót egy-kettőre! 😉

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Abba is hagyta, nem?

 • bombahoppa

  Ez minden?

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Olaszországban is felvetődött, hogy előbb kellene zárni az átigazolási időszakot…Örülünk, Beppe?
  https://uploads.disquscdn.com/images/df16b8870ae1d7ea123cc2c82bce9830a5d74b8dc5c6d1003ba8980d470e4ff1.jpg

  • Juventino

   “Nekem mindegy, így is rajta tartom a szemem az összes Bosman baby-n”

 • Ricardo

  Aki még nem látta volna:

  https://pbs.twimg.com/media/DJIp3b8XYAAIV7l.jpg:large

  Vannak drága és vannak olcsóbb szerelmek. SanyiSanyi <3

  • Jumpman23

   Hát ez azért engem annyira nem nyugtat meg, hogy az egyik legpótolhatatlanabb játékosunk, akit vinnének mindketten (boldog es boldogtalan) a Juventus fizetési listáján is közepén van.

 • Juventino

  Allegri barcás pizsamájának újabb bizonyítéka: Pedro a célpontunk jövőre, mert jelenleg csak Cuadrado, Duglesz és Bernárd, illetve Mandzsu és Pjaca áll rendelkezésre a poszton.

  Pedrito jövőre eléri az ideális, 31 éves “diszkontkort” és mindössze 1 év lesz hátra a szerződéséből, igaz, a Chelsea-nek opciója van plusz egy esztendőre. Ha nagyon kardoskodnak, majd bedobjuk Alex Sandrót költségcsökkentőnek, csak jöjjön!

  Can-ra is csak akkor tartsunk igényt, ha ingyen jönne, különben inkább Iniestára kéne rámenni, ő amúgy is jobban vágja a tiki-takát, mint a zöldfülű török.

  Közben Agnelli elintézi az érdekvédelmünkben, hogy spanyol csapat ellen ne kelljen játszani a BL-döntőben, két meccsen meg bármelyiket kiverjük, ha nem az Atlético Madrid. Csak azt sajnálom, hogy Victor Valdés visszavonult, mert így Buffonnak nem lesz méltó örököse 🙁

 • consminor

  4-3-3 a mai kezdő a Chicago ellen, középen a egy MVP-lightnak mondható Balázs-Pjanic-Sztyuani hármassal. kíváncsi vagyok a két verőember mellett mire lesz képes a bosnyák.

 • Preference

  Óriási tagdíj elmaradások lehetnek,ha a szerkesztők minden meccsen Egri Vityával büntiztetnek minket….

  • daneeka35

   A mezőny legjobbja eddig.

 • consminor

  Kvadcsit egyszerűen nem szabad télen sem eladni a törököknek, keretmélyítés és rotálás szempontjából szerintem létfontosságú, hogy maradjon. az első félidőben egyértelműen felfelé lógott ki a csapatból, ilyen egy jó cserejátékos. az újak is tetszettek, viszont DC-nek még szokni kell a ligát, mert nem volt valami hatékony ma. Csöcsnyi amikor kellett magabiztos volt, Bernárd adott egy gólpasszt. a védelem viszont még mindig kaotikus, ezt minél gyorsabban orvosolni kell. felszopó meccsnek viszont ez tökéletes volt, lehet készülni a keddre.

 • juuvee

  He-he, mi nyertünk , a Milan meg szopott 🙂

  • CM8

   Azt hitték, hogy a bab is hús.

 • Pideon20

  Most, hogy átutaltam a havi félmilliárdot, lesz külön poszt Bonuccicska mai 3 góljáról?

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Nem tudom, az eredeti hogy hangzott, de az angol fordítása a football italián így:
   Bonucci: ‘Milan slap in the face’
   Leonardo Bonucci warned the 4-1 defeat to Lazio represents “a healthy slap in the face” for Milan. “The penalty made us crumble.”

   Véletlen lenne? 😀

  • Pideon20

   Úgy tűnik, a BBC-ről nehezen mond le Leo, de a kínaiaknál csak BigBlackCock akad, amivel ma jól arcba suhintották őket (szerinte ez “egészséges”) 😀 😀 😀 😀

  • daneeka35

   Dybalának jót tett egyelőre a slap in the face.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Vagy annak hiánya. 😉

  • Tonhalacska

   A Védelem Vezére, a Védelem Vezére sálllálálálá.

  • Juventino

   Na, csak két év és egy Bonuccsicska kellett hozzá, hogy továbblépjünk a “köcsögvidalozásról”. Szívmelengető látni, ahogy őrzitek a nagy bajnokaink emlékét. Értem én, hogy a tipikus magyar mentalitás a “dögöljön meg a szomszéd tehene is, de leginkább csak az övé”, de nem lehetne esetleg továbblépni?

   Chiello sérült, Sandro sem egészséges, nekünk meg jön a Barca. Csak nehogy visszanyaljon a fagyi Benatiával, Höwedesszel és Ruganival, mert 180 perc clean sheetről indulunk, úgy hogy van mihez viszonyítani. És még Khedira sem lesz ott, hogy a sérült Marci hiányában óvja a védelmet. 😉

  • Ricardo

   Bonuccin én is csak röhögni tudok, ellenben köcsögVidal-t bármikor visszafogadnám. :// nem csak neked hiányzik, hidd el.

  • Jumpman23

   Én sem hasonlítom őket. És Vidalt sokkal pótolhatatlanabbnak érzem. Bonucciból a Juve csinált klasszis védőt, és nem mondom hálátlannak, de a Milanhoz való távozása nem is kíván sok kommentárt, önmagáért beszél.

  • daneeka35

   Szerintem helyükön vannak kezelve. Baggiot vagy Zidanet pl senki sem csicskázta itt a blogon.
   Bonucci pedig elfoglalhatja a helyét Thuram, Zambrotta, Pogba és a többi legenda között.

  • atis123Juve

   Hát ne haragudj, én úgy voltam vele, hogy elment , szép volt, ennyi volt. De azzal, hogy lenyilatkozta hogy az átigazolásával mindhárom fél jól járt. Na az kiverte nálam a biztit. Én nem bonuccickáztam egyszer sem, de hogy elmosolyodtam, amikor láttam az összefoglalót, azt nem tagadom. Kell még idő mindenkinek, hogy behegedjenek a sebek.

  • Pideon20

   Nekik majd a visszavonulásuk után bocsájtok meg. Addig és azt követően is a helyükön lesz kezelve a “nagy bajnokaink emléke”:D :D:D. Nem léptünk túl köcsögvidalon, de most van frissebb seb.
   Nem is értem miért kell ezt magyarázni. Istenítettük őket, de nekik másik mez, nagyobb pénz kellett. Csalódottak vagyunk. Nem kívánok én nekik semmi rosszat, csak hogy ne legyenek sikeresebbek, mint a volt csapattársaik és bánják meg, hogy elhagyták a Juventust.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   A nagy bajnokokról nekem Buffon, Del Piero, Davids, Vialli, Deschamps, Montero, Trezeguet, Camo, Nedved, Chiellini, Ferrara, Pirlo, Padoin ugranak be először, és a hozzájuk hasonlók. Persze lehet, hogy másnak ez egy kategória Vidallal és Bonuval, de nálam nem.

  • juuvee

   Juvéból a milánba, ez önmagáért beszél. Inzaghit se kedveli senki szerintem…

  • pschuck

   Most komolyan, olyan érzésem van, mintha annak szurkolnál, hogy valljon kudarcot a mostani csapat az edzővel és a vezetőséggel együtt.. Juve-szurker vagy Conte-Vidal-Bonucci-fan vagy, már bocsánat a kissé provokatív kérdésért?😃
   Vagy az általad etalonnak kikiáltott 180 perces clean sheet-et nem ez a vezetőség-edző-csapat kombó hozta össze (mínusz Bonu és D.Alves)?

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Én most ezt nem is értem, a Barca elleni meccseket már lejátszottuk tavasszal, nem?
  Azért az ilyen meccseken örülök, hogy olyan nagy harcosaink vannak, mint pl. Chiellini és Mandzukic.
  Amíg ők bevethetők, kicsit sem félek a meccstől. 😀
  Ha tényleg De Síró meg Sturaro lesz a kezdőben, Barza bácsival megtoldva, hát…akkor remélem legalább a bírót i vettük meg.
  Ha nem akarjuk a szokásosat játszani az előbbi hármassal, akkor akár 3-as középpályánk is lehet holnap, illetve szerintem nem elképzelhetetlen.
  Kicsit azé’ foscsizok.

  • Jumpman23

   Annyi támadónk van, hogy a védekezéssel nem nekünk kell törődni 🙂

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Sajnos most annyi védőnk van, hogy a védekezéssel is a támadóinknak kell törődni. 😉

  • juuvee

   Howedes még a keretben sincs, ezt nem igazán értem, főleg hogy Stefánt egyáltalán nem is neveztük a bl-re…

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Szép kilátások. Már látom is a Sanyi-Benatia-Barza-DeSíró védelmet. Ezen még Bonucci sem segítene… 😀

  • juuvee

   Szerintem Barza játszik majd a jobb oldalon…

 • consminor

  Mandzukic, Chiellini nincs a keretben, Szandi lázas volt a hétvégén. Fincsi lesz a holnap.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Úgy hírlik, hogy Suarez idén még nem kapta meg a veszettség elleni oltását, így Chiellini “hirtelen sérült maradt”. 😀
   Barza nem fél, őt nem meri megharapni, mert beletörne a foga, Rugani pedig speciális páncélban fog játszani.
   Amúgy én 352-vel kezdenék, persze akkor nincs csere a védelemben.

  • Jumpman23

   352-vel? Nem sok az? Annyian el sem férünk a pályán. Mondjuk akkor jól be tudnánk szűkíteni a Barca mozgásterét.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Exkluzív infók, kiszivárogtak a kezdők:
  Barca: Ter Stegen – Semedo, Piké, Umtiti, Skomina – Buszkecc,Raktic, Kassai – Messi, Suarez, Aytekin
  Juve: Buffon – Sanyi, Kuipers, Rugani, Orsato – Matuidi, Pjanic, Damato – Dybala, Hugi, Tagliavento
  Mondtam én, hogy 3 kp lesz.

  • consminor

   A Tagliaventus-Buffon tandem a gólt is fogja majd, szóval nincs mitől félnünk

 • Preference

  Én nem félek a mai meccstől.Ezt támasztja alá,hogy egy spanyol középcsapat elleni meccsre még új poszt sem jelent meg.

 • CM8

  Azt olvasni, hogy Saviola, Kluivert, Overmars és Luis Enrique is kezd. Mondjuk az otthoni 1-1 után egy kicsit necces lesz ez a visszavágó. De szerintem mi jutunk tovább.

  • daneeka35

   Remélem, Nedved megússza lap nélkül…