Nem kell mindig jó fejnek lenni

Mai hír: Dani Alves aláírt a PSG-hez, ahol a juvés fizetésének nagyjából a dupláját keresi majd. És hogy még fokozza az elmúlt hetek gusztustalan viselkedését, amikor megkérdezték, mi a különbség a Juve és a PSG között, akkor ennyit mondott: “Az ambíció és a szervezettség. Itt minden jól szervezett.” És akkor az emberben felmerül, hogy még annál is nagyobb állatság volt ingyen elengedni ezt a patkányt, mint ahogy gondoltuk.

Az teljesen nyilvánvaló, hogy Alves a pénz miatt távozott, és hogy Marottáék úgy táncoltak, ahogy ő fütyült. Alves az egész átigazolási sztorit kitervelte, és sikeresen végre is hajtotta. Eleve már a télen távozni akart, és fel is ajánlotta, hogy visszatér a Barcelonához, ahol azonban nem kértek belőle. Majd a BL-döntő előtt pár héttel elugrott Barcelonába egy kicsit bulizni, és magával vitte Dybalát is – abban az időszakban, amikor Allegri arra kért mindenkit, hogy a lehető legjobban koncentráljanak az idény végére. És aztán ugye sikerült azt is kinyögnie, hogy Dybalának el kell igazolnia Torinóból, hogy igazán nagy játékossá váljon. Ja, és kiteszi az Instagramra a berlini döntőn viselt cipőjét, hogy “na, nézzétek már, mit találtam otthon”? Ezek után mi a francért kellett ingyen elengedni? Hogy tűrheti egy klub, hogy az egyik játékosa nyíltan máshova csábítsa a keret egyik legértékesebb tagját? Persze mondhatjuk, hogy Marotta eltávolította a rohadt almát a kosárból, és a nyugalom többet ér, mint az Alvesért kapott pár millió euró. Ezzel sem ebben a konkrét esetben nem értek egyet, sem úgy általánosságban – hiszen Marotta már nem egyszer játszott Teréz anyát az elmúlt években. Felmerül az az érv, hogy Alves távozni akart, ez ellen nem lehet semmit sem tenni – ezzel sem értek egyet. Alves eleve nem Csengeléhez készült levezetni, hanem úgy nézett ki, hogy csatlakozik Guardiolához a világ egyik leggazdagabb klubjánál, miután a Juve nem volt hajlandó megadni neki a kért fizetésemelést és szerződés-hosszabbítást, sőt le is baszták a barcelonai kiruccanása miatt. Végül a PSG-nél kötött ki, szóval úgy néz ki, hogy az egyik BL rivális ingyen megkapta napjaink még mindig egyik legjobb, legkomplexebb jobb oldali védőjét.

Ha Alves nagyon távozni akart, és egy klub meg akarta szerezni, akkor fizessen érte – gondoltam én. Ne feledjük, jövőre világbajnokság lesz, és a lelátón ülve nehéz lenne bekerülni a brazil keretbe. Emellett szerintem büntetlenül nem lehet olyanokat nyilatkozni, mint Alves mondott a Juventusszal kapcsolatban, szóval annak alapnak kellett (volna) lennie, hogy mielőtt elengedjük, egy zsíros büntetést vágunk a nyakába (ezt nem tudjuk, hogy megtörtént-e). Egy klub, amelyik a világ egyik legjobbja akar lenni, nem engedheti meg, hogy egy (akkor még) játékosa nyíltan arról beszéljen, hogy el kell igazolni onnan, hogy igazán nagy futballista legyen valaki. (Mint ahogy az tűrhetetlen volt, amikor tavaly Pogba kijelentette, hogy a Juventusban töltött időszak olyan volt, mint egy vakáció.)

Ja, és hogy szebb legyen a történet, Alves ahhoz a klubhoz igazolt, amelyik Coman megszerzése óta nem is hajlandó a Juventusszal szóba állni. Szóval már az ittléte alatt köpködi a Juvét, majd ingyen elmegy az egyik – mondhatjuk bátran, hogy –  ellenséges csapathoz. (Az optimisták szerint azért engedtük el, mert így majd engedményt kapunk mondjuk Matuidi árából. Ja, mint a Sevillától N’Zonzi esetében, nem?) Alves egyébként arra panaszkodott, hogy Barcelonában nem tisztelték, azért távozott. Hát, tiszteletből lenne mit tanulnia neki is.

A története azonban szerintem túlmutat önmagán, és általánosabb tanulságokat is le lehet vonni belőle. És ez az, amiért szerintem különösen nagy hiba volt Alvest ingyen elengedni. Ugyanis ha őt Marotta felbassza a lelátóra, ahogy azt pl. Touréval tették a Manchester Citynél, az üzenet a többi játékosnak is, hogy itt nem lehet szarozni a klubbal. Ahogy korábban írtam, Marotta már nem először volt túl nagylelkű. Két éve gyakorlatilag pár értéktelen ifire kapott opcióért elengedte a csapat legjobbját, pedig a Tevezt ismerők számára egyértelmű volt, hogy nem Argentínában fogja befejezni a pályafutását. (Gyakori tévhit, hogy Tevez 6,5 milliórt igazolt el. Papíron valóban, de tényleges pénzmozgás nem történt, mert a Juventus 6,5 millió értékben kapott opciót Vadalára, Cubasra, Bentacurra és Cristaldora – akik közül egyedül Bantancur került végül Torinóba, szerintem részben a kármentés szándéka miatt is fizették érte ki a 9,4 milliós vételárat.) Így is lett, hiszen Tevez a télen Kínába igazolt, és a hírek szerint elég szép összeget kapott érte a klubja – a Juve viszont nem kötötte ki, hogy a későbbi eladásból részesednie kell. Ellentétben a Bocával, akik úgy adták el nekünk Bentancurt most nyáron, a jövőbeni eladási összeg fele az övék. Szerintem ott is azt kellett volna mondania a Juventusnak, hogy ha nagyon akar, mehet a játékos, de csak a mi feltételeinkkel.

Aztán ott volt Llorente esete: az amúgy cukorpofa baszk csatárt ingyen elengedtük a Sevillához, aki aztán végül elég sokba kerülő győztes gólt fejelt ellenünk, majd 6 millió euróért a Swansea-ba igazolt. Mit nyert a Juve? Hogy jó fej volt, illetve megtakarította Llorente bérét. De valóban nem lehetett volna semmi pénzt kapni érte? Kétlem. És ég azt sem sikerült elérni, hogy mondjuk alkuképesebbek legyenek az idén N’Zonzi esetében. De az is érdekes volt, amikor 2011-ben felbontottuk Tiago szerződését, aki előtte kölcsönben játszva alapember volt az Atletico Madridnál, és még hat évet játszott náluk, miután ingyen leigazolták. Persze, a veszteségek mérséklése, meg minden, de azért csak arról van szó, hogy ingyen erősítettünk egy nem is gyenge csapatot.

Aztán ott van az idei szezonból Alex Sandro esete, aki kapcsán Marotta azt nyilatkozta, hogy nem akarjuk eladni, de ha valaki el akar menni, akkor elengedjük. Lehet, hogy tévedek, de ilyet nem nyilatkozik egyetlen nagy klub vezetősége sem. Egyszerűen ez nem egy nagy klubhoz méltó hozzáállás: lehet azt mondani, hogy ha valaki el akar menni, akkor beszélje meg velünk, meg hogy pénz beszél, kutya ugat, de olyat nem, hogy ha valaki menni akar, akkor mehet. Ez felhívás arra, hogy rárepüljenek a riválisok a játékosainkra.

Alvesre visszatérve: egyrészt kurva nagyot vesztettünk vele, hiszen gondoljunk csak a 2015-ös és az idei párharcokra a Barcelona ellen. Akkor Lichtsteineren elment az egész első félidő, Neymarék gyakorlatilag hülyét csináltak belőle. Az idén Neymar majd megszakadt, annyira igyekezett, de Alves levette a pályáról. Nem lehet egyszerűen leakasztani egy olyan szintű jobbhátvédet, mint Dani Alves – például De Sciglio azért úgy nagyjából fényévnyire van az ő szintjétől. Másrészt viszont Alves egy bomlasztó féreg, aki jobb, ha minél távolabb van a klubtól. Egy pillanatig nem kötődött a Juventushoz, és amikor Barcelonában a kezdő sípszó alatt még az egykori kispajtásaival pacsizott, az még bosszantóan amatőr és szánalmas dolog is volt. És láthatóan nagyon elszánt volt, hogy kikényszeríti a szerződése felbontását – pont ezért lett volna a Juve jó alkupozícióban. Szóval szó szerint kéz- és lábtörést neki Párizsban, Marottának meg csak annyit: nem elég nagy klubnak lenni, annak is kell látszani!

 • Malloy

  Nem kéne egy külön ember az eladásokra?

 • Pingback: Nem kell mindig jó fejnek lenni | Zongoracipelő()

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Én még olyat is olvastam, hogy Alves a 61-es mezt akarta volna Párizsban, utalva a meccsre. Persze ez csak valami újságírói kitaláció lehet, de Alvest ismerve…talán mégsem.

 • Kelosz

  A legnagyobb baj hogy olyan sok pénzt keresnek már a játékosok, hogy elfelejtik a valós státuszukat, alkalmazott! Pedig akinek szerződése van annak simán tönkre tehetik a karierjét is ha éppen akarják (nyilván ez nem cél és sz@rul is festene). Évi többmillió euros bevétellel én is elhinném hogy azt csinálok amit akarok.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Egy kis érdekesség még: vajon mit fog szólni csokibomba Aurier, hogy megérkezett a nagymenő Dani a posztjára, ahol már amúgy is gondjai voltak? Kellene neki gyorsan valami uniós útlevél (ha még nincs) és jöhet is.

 • consminor

  a poszt jó és minden szavával egyet értek, de mikor lesz már új poszt?

 • Jumpman23

  https://youtu.be/Ik94Hjb1T8E

  Sandro meze is ott lóg. Ugye van jelentősége? Naaa, lécci!!

 • Enslaver

  Mikor lehet már szavazni arra, hogy kit igazoljunk? Én Federico Bernardhegyire szavazok!

 • juuvee

  Bonu – Milan , mi a f van?

  • alessio

   Észhez tért:)

 • juuvee

  Szerintem nem kell túlreagálni Dani Alvez ügyét. Egyszerűen szarul érezte magát a családja nélkül , ezért lépett le. (Családja Spanyolországban maradt) Szerintem ez teljesen ok, Párizsba már a felesége is ott lesz.

  Sajnos nagy hátrány, hogy Torinóban vagyunk, szerintem sokan ezért nem jönnek , vagy lépnek le.

 • Juventino

  Nekem Alves az első pillanattól kezdve nem volt szimpatikus, ezt mindannyian tudjátok, akik olvastátok a hozzászólásaimat. Tavasszal viszont minden további nélkül elismertem, hogy a teljesítményét illetően rám cáfolt és kiemelkedően hasznos tagja volt a csapatnak.

  Amit viszont azóta művelt, az botrányos. A jelleméről meg mindent elárul a Man City-s mizéria, az meg külön vicces, hogy azt írta a Juventus szurkolóknak címzett búcsúüzenetében, hogy ő soha nem a pénzért ment ide vagy oda, erre kikosarazta a City-t a PSG-ért, ahol heti 230 000 fontot keres majd. És még dobott egy olyat, hogy “elnézést kérek Peptől és a City-től, de azért ide jöttem, hogy bajnok lehessek”. Ami egyrészt azért vicces, mert a Ligue 1-ben kábé a Monaco az egyetlen rivális, akiket épp’ szétkapnak az igazán nagyok, másrészt az általa egy hete még zsenizett Guardiolából ezek szerint nem nézi ki, hogy 2 éven belül bajnok lesz a PL-ben.

  De ez egy dolog. Az meg egy másik, amit ezek a tökkelütött balfaszok művelnek a vezetőségben. Nevetséges, szánalmas, kiábrándító. Soha nem voltunk az a csapat, amelyik kezét-lábát töri a nagy bajnokaiért, itt mindig az ment, hogy a csapatnál senki sem lehet fontosabb. Ez így nagyjából rendben is lenne, de nem lehet a kulcsembereket egyre-másra kiárusítani vagy szívjóságból elengedni. Itt nem hideg profizmus van, hanem számháború. Akiből pénzt lehet csinálni, pénzt csinálunk, hogy aztán ugyanannyit legalább el is basszunk valami zsoldosra, aki könnyűnek találtatott máshol. Annyi változott Conte 10 eurós csapatához képest, hogy most már mi is kinyitjuk a pénztárcát, sőt, vannak PR-igazolásaink is, de a keretmendzsment továbbra is hagy kivetnivalókat maga után.

  Július közepén ott tartunk, hogy a 4-2-3-1 szélét jelentő hiányposztokra egyetlen ember érkezett, akiért a 6 milliós kölcsönre 40-et (!) kéne még ráfizetni, miközben Bernardeschit ennyiből már rég elhozhattuk volna. De most “csak” 6 milliót kellet a brazilért kicsengetni, hát nosza, rajta, Khedira mellé jó lesz. Igen, Khedira mellé, a B kategóriás balfaszok ligájába tökéletes. Csak nem ez kéne legyen a szint.

  A Bonuccis Milan pletykára simán mondanám, hogy kacsa, ha nem látnám, hogy a Milannak idén tényleg vannak ambíciói és ha nem Marottáék döntenének az ügyben, akiknek egy rakat pénz+De Sciglio+Romagnoli simán többet ér, mint egy Juventino legenda.

  Komolyan, néha meglepődöm, hogy Buffonból nem csináltunk pénzt valamikor útközben, azon már kevésbé, hogy Conte nem kért ebből az egészből. Max meg a Milannál is lenyelt mindent és megvárta, míg úgy rúgják ki, szóval megtaláltuk a tökéletes edzőt, akinek bármit be lehet adni.

  • Jumpman23

   Én a Bonu pletykán rágtam most be nagyon. Értem, hogy nem kell minden sz*r pletykát cáfolni, dehogy már az árról megy az alkudozás, azért nálam kiveri a biztosítékot. Ha meg nem pletyka hanem valóság….
   Dani volt kedves még párat rúgni a csapatba, aztán elmagyarázta miért állt parizeresnek: “First of all there’s the spectacular PSG project.” = $$$$$$$$
   Azt egyébként nem teljesen értem/tudom hogy lehet, hogy merevnek és túlszabályozottnak érzi azt a klubot, amelyiket a másik őrült Evra úgy megszeretett. Gondoljunk csak a BL-döntő előtti videójára. De mi van, ha ennek az öntelt pöcs Daninak amúgy ebben igaza van?

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Elég hülye pletyka, de…nem, ez hülyeség.
   De az jutott eszembe, hogy a tavalyi Hugi-pletyka is hülyeség volt. Hugi, Napoli, 90 millió, persze… Aztán pár nap és már itt is volt.
   Most ez a Bonu-pletyka is legalább akkora hülyeség…

  • juuvee

   Milan 30m€ adna, mi 45-ért odaadnánk. Mi van ?! Én ezt nem hiszem el! Manapság minimum 50 misi egy top csapat padjára férő játékos , erre mi vazze’ 45-ért eladnák Leót. Édes faszomat,azt!

  • consminor

   akkor itt is tételesen felsorolom, hogy kinek a kurva anyját, mint pár hete Szandi esetében, hátha most is segít, mert mint tudjuk Szandi nem ment a Chelseabe:
   először is: a Milannak, akik képesek 30 milliót a világ egyik legjobb védőéért
   másodszor: Marottáéknak, hogy képesek beárazni a világ egyik legjobb védőjét
   harmadszor: Marottáéknak ismét, hogy ha már képesek beárazni a világ egyik legjobb védőjét, ilyen nevetségesen alacsony összegért
   negyedszer: Marottáéknak ismét, mert képesek egy épülő riválisnak eladni a világ egyik legjobb védőjét
   ötödször: Marottáéknak ismét, mert ilyen baszom politikát folytatnak, amit a tisztelt Szerkesztő Úr is említett
   hatodszor: Bonu ügynökének, hogy ilyen geci módon képes nyilatkozni
   hetedszer: Bonunak, ha a Juve már mostani ikonja, capitano-jelöltjeként képes átszerződni az egyik történelmi riválishoz
   nyolcadszor: mindenkinek, akinek ezen felül ehhez köze van
   kilencedszer: kifogytam, egészítsétek ki.

  • humorpalanta
  • Jumpman23

   Itt valami huncutság van. Állítólag megállapodott Leo a milannal 6 millió/év lesz a fizetése. Mi kb 40-45 milliót kapnánk érte. oké. de akkor mifaszért nem az angoloknak adjuk el, akik +20-at kérdés nélkül fizetnének ki. És egyáltalán: miért akar Bonucci elmenni? Ez a játékosunk:
   https://uploads.disquscdn.com/images/2c81797f607083932630ea81921616e0affe5c936fae4e836ceb66c7cd68f340.jpg

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Srácok, rossz hírem van. Tapasztalt vagyok a témában, higgyetek nekem. Megfejtettem a Bonucci-ügyet.
  Alább látjátok azt a képet, amit Bonu a twitterre tett nemrég. Ezen egyértelmű jelekkel mutatja, hogy mi fog történni. Sorolom:
  1. A fekete pólóval nekünk üzen: ez a mi kultúránkban a gyász, valaki elvesztésének színe. (Erre a fekete háttér is ráerősít)
  2. A felirat: Ready for NEW season. A NEW kifejezetten nagyobb méretű, mint a “Ready for”, azaz Ready for NEW”, tehát egy új szakasz jött el az életében.
  3. A 2017 és a Bonun lévő óra (illetve az annak látszó dolog) jelzi, hogy itt az idő ebben az évben. (A váltásra, a NEW-ra).
  4.A nadrágja rövid, amivel azt jelzi, hogy rövidebb ideig marad a Juvénál, mint azt mi hittük. Ez összecseng a pólóval, amivel szintén nekünk üzent (gyász, elvesztés).
  5. A feltartott hüvelykujjával megköszöni az eddigi éveket és sok sikert kíván nekünk a továbbiakra. Egyben jelzi új csapatának, hogy érkezik.
  6. A feliratokban domináns a fehér szín. A NEW season és a 2017 is fehérrel van. Ez is üzenet, ugyanis a Milan kínai tulajdonban van, ott pedig a fehér szín a gyász jele. Ennek az az üzenete az új klubja felé, hogy a 2017-es év neki még a gyász éve lesz, még ne várjanak tőle tökéletes játékot. A fehér cípő is ezt jelzi, valamint lépés közben mutatja Bonut. Tehát “lelép” vagy előrelép. Attól függ, honnan nézzük.
  7. És ami a legnyilvánvalóbb. Ezek alapján a másik kínai csapatba is mehetne, de nem…ugyanis a felirat “2017-18” második tagja a 18 megmutatja, hogy abba a csapatba megy, amelyik a 2017-ben záródó szezonig 18 bajnoki címet szerzett, a legutóbbi szezonban pedig 18 meccset nyert meg…ez pedig a Milan.
  +1: A 18-as felirat sárga, utalva a kínaiakra. A Ready for szintén sárga.
  🙁 https://uploads.disquscdn.com/images/fe5decde3619ba0009793c976d9256ad0be74cfda33739590295ae0f0fea1764.jpg

 • nemvoktrendi

  Dani Alvesről Maradona mondta meg a tutit: “un boludo”, magyarul “egy hülye”. Lehetne még elemezni, avagy hogyan lehet monetáris értéket adni az “ambíció” és a “szervezettség” fogalmainak, de felesleges, Maradona tökéletesen összefoglalta.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Nicsak, egy római errefelé. Milyen eddig a mercato? Szerintem nagyot fog csatázni a Juve és a Roma a BL-selejtezős helyekért. 😀

  • nemvoktrendi

   Félelmetes csapat épül a Colosseum árnyékában! Meg fogjuk hódítani az egész világot! Új edzőnk van! Kinek kell az a hajhibás, kopasz Spalletti? Pfuj! Van helyette Di Francesco, akinek igaz, hogy a csúcsteljesítménye eddig a bennmaradás volt a Sassuoloval, de régen egyszer játszott focistaként a Rómában, szóval csak nagyon jó lehet!

   Megvettük Karsdorpot! Akinek rögtön meg is műtötték a térdét, gyakorlatilag az orvosi vizsgálatról egyből áttolták a műtőbe. De semmi gond, egy, maximum pár hónap és tök jó lesz! Majd együtt fognak meggyógyulni Florenzivel, szóval a jobb szélünk most már nagyon erős lesz! Majd egyszer! Addig is sajnos ott van Bruno Peres, aki tavaly fényesen igazolta, hogy a Torinóban nyújtott jó teljesítmény nem képvisel abszolút értéket.

   A védelmünk is erősödött, megszabadultunk a német válogatott kolonctól, a Rüdiger gyerektől, helyette megvettük a mexikói Morenót, akinek az a beceneve hogy “el tractor”, “a traktor”, nem vicc. Mindenki megcsodálhatta őt a Konföderációs-kupán, ahogy a németek, a néhai Rüdigerünkkel, szanaszéjjel szedték őket.

   A csatársorunk is egyre csak erősebb lesz, rásóztuk azt az ügyetlen egyiptomi gyereket, azt a Salahot a Liverpoolra, még egy gonddal kevesebb. Ellenben megvettük Cengiz Ündert, a “török Dybalát”! Szóval ha eddig nem, akkor most már mindenki elkezdhet félni!!!

   A bal szél is nagyon jó lesz! Megtartottuk El Shaarawyt és Perottit (legalábbis egyenlőre nem kellenek senkinek) és állítólag egyszer majd Emerson Palmieri is meg fog gyógyulni a térdszalagos kalandjaiból.

   Az elnök-tulajdonosunk ma megmondta, hogy miénk Olaszország legerősebb középpályája! Van is mire büszkének lenni, ott is megszabadultunk a teljesen felesleges, friss argentin válogatott Paredestől, cserébe megvették nekünk diszkontáron Gonalons-t, aki már sehogy se fért be a Lyonba. Illetve hazahoztuk Pellegrinit, aki azért nagyon jó, mert eddig is Di Francescoval dolgozott a Sassuoloban, tehát ő is csak nagyon jó lehet, meg különben is Roma nevelés.

   Közben olyan nevekkel ijesztgetnek minket, hogy Defrel, vagy Nastasic, tudjátok, mind olyanok, akiket az elmúlt években több kevesebb rendszerességgel megvertünk, de nálunk majd mind meg fognak táltosodni. Most már csak az olyan koloncoktól kéne megszabadulnunk, mint Nainggolan, vagy Manolas és lassan tökéletesek lehetnénk a bennmaradásért folytatott küzdelemhez. De az elnökünk azt mondja, hogy nem eladók. Mondjuk ugyanezt mondták Pjanicról, Rüdigerről, Salahról…

   Egyébként komolyra fordítva, nem alakul olyan rosszul a csapat, már ha nem adnak el több kezdőt és vesznek még 1-2 használható játékost.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Szerintem Marotta és Monchi versenyeznek, hogy ki tudja előbb eladni a teljes kezdőt. De most belehúznk és ebben is másodikok lesztek!!! Bezony!!

  • nemvoktrendi

   Ez már mind mellékes. Tegnap óta nálunk már az a főhír, hogy állítólag Totti technikai igazgató lesz! Eddig Capitano volt, most majd Direttore lesz! És a meccseken a szurkolók ott fogják énekelni, hogy “c’é solo un direttore…”

   A Rómánál most mindenki azzal van elfoglalva, hogy hogyan tudnának csinálni egy eladható mezt a technikai igazgatónak. Én biztos venni fogok egyet, ahogy megjelenik, nem is kérdés.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Ismerős a név, valami új fiú?
   Ja, amúgy nem kellene 5 millióért Mandzukic vagy Dybala? Eseteg mindkettő?

  • consminor

   csak Manolast tartsátok meg, a Jó Isten megáldjon

  • nemvoktrendi

   Érdekes, hogy ez a véleményed, kb. a legjobb védőnk a keretben. Sőt, a kb.-t nyugodtan vegyük el, egyértelműen a legjobb védő volt. Lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem sokkal fontosabb játékos volt a Roma számára mint például Salah.

   Egyetlen probléma van vele, hogy ő sem teljesen normális. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy egy “picit túlérzékeny”. Rendszeresen összekap az edzőkkel és a csapattársakkal, megsértődik a legenyhébb kritikákra is, viszont nem tűri el a csapattársak hibáit és beléjük köt.

   Nem egy olyan rosszindulatú, pusztító erő mint Cassano, vagy Balotelli, arról azért nincs szó, egyáltalán nincs elszigetelődve a többi játékostól és nem is utálják, de azért el kell őt viselni. Legalábbis ezek a pletykák szivárogtak róla. 🙂

   Egyszer már eladtuk pár hete, a Zenitnek, már mindenki megegyezett, a Roma, a Zenit, Manolas ügynöke, mindenki. Mancini már ott tapsikolt örömében, csak aztán Manolas egyszerűen nem ment el az orvosi vizsgálatra, közölte, hogy nem akar Oroszországba menni és ennyi volt. Szóval most állítólag a Mancio nagyon meg van sértődve, amitől természetesen a görög nálam sokkal rokonszenvesebb lett. 😀

   Ezután jött a “B terv” és eladtuk Rüdigert. Én annak örülnék a legjobban, ha a Roma kötne Manolasszal egy új szerződést, de attól tartok, hogy előbb mint utóbb el fogjuk adni. Tulajdonképpen reálisan csak abban reménykedek, hogy legalább nem Olaszországba adjuk el, hogy legalább ne keljen ellene játszani.

  • consminor

   alapvetően nem tartom rossz védőnek, viszont van egy olyan érzésem, hogy Bonuccitól drágábban tudnánk elhozni, eközben ott van Caldara az Atalantában kölcsönben, őt.szívesebben hoznám el most azonnal, hadd építsük a jövőt. na már most a személyes elméletem szerint, ha Manolast elhozzuk,akkor ő elvenné a helyet Caldarától,miközben az egyszeri juventino Caldara-Rugani párosban a jövő védelmét látja. ugye ideális esetben Barza papa visszavonulásával és Chiellini öregedésével együtt Bonucci lett volna a kapocs a generációk között, de mivel a fasszopó elment, így borult a terv

  • nemvoktrendi

   Így már értem, csak lehet, hogy a Juvenál meg úgy gondolják, hogy Manolas jobb Caldaranál, vagy az is lehet, hogy szerintük Caldara 23 évesen még nincs kész, majd 1-2 év múlva, addig pedig kell valaki Bonucci helyére. Úgy nem lehet reálisan címeket nyerni, hogy azok játszanak, akik majd egyszer nagyon jók lesznek.

   Egyébként Bonucci tényleg egy érdekes “állatfajta”, az sose volt normális. Az megvan, amikor a vébén kib@szta Balotellit az öltözőből? Az Uruguay elleni meccs szünetében, Prandelli magyarázott valamit, amikor Balotelli, jó szokása szerint, elkezdett cirkuszolni, Bonucci meg egyszerűen megfogta és egy szál gatyában kivágta az öltöző előtti folyosóra. Meg ott volt az a másik eset, amikor az elmeháborodott Bonucci megkergetett egy fegyveres rablót, a tag el akarta venni az óráját meg a pénztárcáját, erre az a hülye szó szerint elkergette. A fegyveres rabló menekült, a bolond meg üldözte! Isteni szerencse, hogy nem érte utol! 😀

 • juuvee

  Ha Leót eladjuk a Milánnak, akkor egyszerűen felgyújtom a székházat.

 • juuvee

  És a LA stampa szerint ma le is záródik a Leó üzlet🙀🙀🙀

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Ha ez így lesz, nagyot csalódok majd Marottában. Nem igaz, hogy nem lehetne egy olyan klubot találni, akinek esetleg ingyen odaadhatnánk Bonut, hiszen már annyit tett a csapatért. Szerintem az Inter vagy Napoli elvinné ingyen, én még bizakodó vagyok, hogy inkább ez lesz.
   Így legalább megmaradna a klub szépen felépített jófiú-státusza.

 • uff uff

  Sziasztok! Bár rendszeresen követtem a bejegyzéseket és olvastam a kommenteket, eddig nem írtam hozzászólást, de ez a Bonucci-átigazolás most engem is megzavart…minden bizonnyal volt valami abban, amit pletyka szinten lehoztak a BL-döntő szünetében, és amennyire látni lehetett amúgy sem jött ki túl jól Allegrivel. Mivel külföldre nem akart menni, a vezetőség gondolom megint eljátszotta a jófiút….de akkor most hogyan tovább? Rugani fix kezdő lesz? Megpróbáljuk Caldarát már idén? Igazolunk?…..

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Friss hír, hogy Bonut nem kisebb játkos, mint Kroos fogja váltani. Az egy dolog, hogy most hosszabított, alapember a BL-győztesben, magas a fizetése és nem akar menni sehova, de hidd el, Marottáék már intézik. Igaz, hogy “Khedira” feliratú mezben fog játszani, de jönni fog. Tuti.

  • uff uff

   🙂 Olvastam…meg jön MBappé is. Komolyra fordítva a szót, jól tökön szúrjuk magunkat, azon túl, hogy Bonuccit kb. nem lehet pótolni a jelenlegi rendszerben, Chiellini is rendszeresen megsérül, majd jól kiállunk a Barzagli-Benatia kettőssel, előttük Khedira szűr….

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Szerintem Rugani jó lehet, de kell egy védő, mert 4 kevés lenne, hiszen Barza már 600 éves, komoly meccsen nem szabad beküldeni, Chiellini meg sokszor lesérül. Caldara visszahozatala lenne jó, de Marottát ismerve, még az Atalanta is kibaszna velünk, hogy nem adják vissza a saját játékosunkat.

 • Mosolyur

  látom azért beszartatok kicsit
  lehet távozni fog,de nem marad olaszba az eléggé fix az ő esetében
  szerintem nem az a típus aki “az asszony miatt nem megyek külföldre” szarságot be fogja lökni

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Akkor te nem ismered a Juve vezetőségét. A végén mi köszönjük meg, hogy elviszi a Milan apróért. 😀

  • Mosolyur

   ez nem csak a vezetőségen múlik,hanem bonu jellemén is
   ő meg nem egy mexikói tucat gyerek
   mondom a távozás az lehet benne van a pakliban,de akkor nagyobb összeget fogtok leakasztani,és nem azért mert annyira faszák vagytok ebben,hanem mert PL

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Lehet, én nem tudom mi lesz. Bár Bonu nem csak az asszony hatása alatt áll, hanem a gyerekei is fontosak. Az egyikük ugye beteg volt, szóval nem biztos, hogy szívesen menne külföldre. Így maradhatna házon belül, és pofozhatná a meccsek szünetében a csapattársait, vagy leugathatná az edzőt kedvére. 😀
   Komolyra fordítva, én bármit el tudok képzelni vele kapcsolatban. Lehet, hogy holnap azt mondja, hogy faszság az egész és marad, de az is lehet, hogy már Milan mezzel pózol. Egyik sem okozna megelepetést az utóbbi évek után.

  • uff uff

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Én is észrevettem az évek alatt, hogy Bonucci egy hasonlóan nagy paraszt, mint Ibra. És még Chiellinit nem csípik, miközben ő nagy arc. 😀

  • uff uff

   Azt gondolom, hogy itt a fő ok a személyes ellentét közte és Allegri között. Szegény kisfia betegsége miatt (és itt jöhet a család szerepe) pedig nem akar messzire menni. Az ár mondjuk elég alacsony érte.

  • Jumpman23

   Ha megy, nehéz lesz kimagyarázni, hogy nem volt a BL-döntő szünetében balhéja. Ha valóban ultimátumot adott a klubnak, hogy ő vagy Max, akkor szerintem rábaszott. Mondjuk a klub is.

  • consminor

   úgy tűnik mégis, az Agnelli család tulajdonában levő La Stampa szerint estére már megköttetik az üzlet

  • Mosolyur

   nem nagyon akarom elhinni

 • juuvee

  Esik szét a csapat, ez a bukott bl döntők velejárója. Se Alvez ,se Leó , azért ez durva érvágás a védelemnek .remélem Kroos tényleg jön , bár évi fizuja 10 körül van, nem igazán látom , ezt miként tudjuk überelni.

  • uff uff

   Nem tudom elképzelni, hogy Kroos a Juventus játékosa legyen az előttünk álló szezonban…viszont valakit biztosan kellene igazolni, aki el tudja kezdeni a támadások felépítését, mert Chiellini bal lábától az Isten mentsen meg…Rugani mennyire erős ebben?

 • Jumpman23

  Több az anál, hogy ma kezdődik a Star Sixes. Olyan játékosokkal mint Alex, Di Livio és Ravanelli. *.*
  Készítsük be a zsepiket, es nosztalgiázzunk könnyes szemekkel.

 • sev11

  Elnézést hogy idepofátlankodok Milan szurkolóként (kb 2012 körül írtam ide utoljára, vagyis nem ide, de mindegy), nem kárörvendeni jövök csak tökéletesen nem értem hogy mi történik.
  Cserébe nagyon emlékeztet a sztori a 2011-es Pirlo átigazolásra annyiban hogy Pirlo is kvázi mindent megnyert a Milan-nal és igazából elmehetett volna külföldre mégis az ősi riválishoz ment. Én akkor se értettem, de éppen mi voltunk a bajnokok és Pirlo nem volt annyira meghatározó mint most Bonucci (valamint a mostani Juve is jóval erősebb/stabilabb) mint a 2011-es Milan) meg ki gondolta hogy lesz még benne 3 jó év.
  Egyébként a hírek szerint anno ugyanazzal a személlyel volt konflikt mint akivel most Bonuccinak feltehetőleg (történelem ismétli önmagát). Ettől még Pirlo számomra Milan legenda marad, noha nyilván nem a legnagyobb.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Szerintem részben jól mondod a Pirlo-Bonu-Allegri dolgot. Viszont nem ugyanaz a helyzet. Bonu alapember, nem akarja eladni a klub (elvileg) és “csak” 30 éves.
   Pirlo szerződése lejárt, öregebb volt, mint Bonu, Allegrivel talán nem volt már jóban és a klub nem ragaszkodott nagyon hozzá, és ő sem a Milanhoz. Mehetett volna máshova persze, de mégiscsak más helyzet volt. Ha Bonuval nem akarna hosszabítani a klub és ő sem erőltetné a dolgot, akkor egyáltalán nem bánnám, ha a Milanba menne, hiszen kvázi kitették.
   Ezért is tartanám rossz üzletnek az elengedését, ezért gondolnám szemét húzásnak Bonu részéről is.
   Egyébként Pirlo azon kevesek egyike, akit a Milanban is sokan szerettek és a Juvéban is. Szerintem Pirlo nem árulta el a Milant.

  • sev11

   Egyetértek, Pirlo akkor nem volt alapember (v Bommel kiszorította legalábbis Allegri akkori játékrendszerében), de utólag eléggé nagy hiba volt az elengedése (vastagon benne volt a Juve bajnoki győzelmében). Maldini is mindig ezt hozza fel példának hogy normális vezetés nem enged el egy Pirlo-t. Abban is igazad van hogy szerintem nem éreztük árulásnak (de nem esett jól). Cserébe én most se érzem hogy akkora árulás lenne Bonucci részéről – mert úgy tűnik hogy hozott egy egyértelmű döntést (ezt persze lehet hogy holnapra megváltoztatja) és azért nem a süllyedő hajót hagyja el hanem Európa kb második legjobb csapatát, 6 bajnoki cím után. De persze ezt fordítva is lehet értelmezni. Az igazi kérdés számomra, hogy miért hagyná el a Juve-t és miért éppen Milan (ezért gondolom hogy itt vélhetően személyes dolgok vannak a háttérben, az ügynöke se Raiola, meg szép csendben/gyorsan csinálják – bár gondolom ti nem így érzitek)

  • uff uff

   Szerintem itt arról is szó van, hogy a Juventus szurkolói elszoktak az utóbbi években attól, hogy a csapat alapemberei pályafutásuk zenitjén Olaszországon belül váltanak klubot. Ha elmenne a Citybe mondjuk 50-60 millióért nem lenne ekkora szájtátás 🙂

  • sev11

   Jaja értem. De jövőre meg megveszitek Donnarummát 75 millióért 😀 ehhez meg a többi olasz klub szokott hozzá 😀

 • uff uff

  Manolast próbálják megszerezni Bonucci pótlására, azt írja néhány oldal.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Faszság. Mármint nem az írásod, hanem ez az ötlet. Felesleges pénzkidobás lenne. Caldara vissza és egy jobbhátvéd kellene, ennyi.

  • consminor

   úgy is van, ha már tökön lőjük magunkat, csináljuk shotgunnal, 15 centiről. nem kerülne kevesebbe, mint amiért eladjuk Bonuccit, viszont jóval szarabb. akkor legalább próbáljuk meg az Atalantától kivásárolni Caldarát a kölcsönből. szar ez az egész úgy, ahogy van

  • Mosolyur

   :DDD

  • consminor

   ugye azt nagyon jól tudjuk, hogy Dellas óta nincs európai szintű görög belső védő 🙂

 • Ricardo
 • consminor

  no de hogy ne csak drámázzunk ma, divatozzunk is egy kicsit. csak nekem hasonlít ez az idei tréningpóló egy nővérszettre? olyan érzésem van, mintha egy magánkórházban feküdnék és jönne Schick nővér (az most mellékes, hogy valóban jön-e) és kiszedné alólam a kacsát

  https://uploads.disquscdn.com/images/20d23f58aad46e2b6059e8f5e5cd508c7d56062a06c375ff4918cf7eb151b7cf.jpg

  • nemvoktrendi

   Basszus, féltucat helyen láttam ezt a képet és esküszöm én eddig azt hittem, hogy ez a kép az orvosi vizsgálaton készült és automatikusan úgy képzeltem, hogy ez valami kórházi cucc rajta. Csak most tűnt fel, hogy mondtad, hogy hiszen tényleg, rajta van az Adidas meg a címer. 😀

  • consminor

   😀 igen, valóban csalóka a kép, melyre a J-medical feliratok is rásegítettek a háttérben

  • Mosolyur

   a kar részénél cseszettül idiótán néz ki szerintem

  • consminor

   így messziről nem látszik. igazából ezt a képet csak a bal szélen látható játékosunk miatt raktam be. mégis csak drámázok 🙁 https://uploads.disquscdn.com/images/e767ef63705de03ebfe7b57ca0151ecfd47d63c524276a100349fc8aa5036c04.jpg

  • Tonhalacska

   Árja tekintete sápadtnak tűnik. Remélem minden oké vele.

  • Pavone10

   Szerintem , úgy ocsmány ahogy van ! Röviden : egyetértek ! 😛

 • Tonhalacska

  Inkább Bonucci, mint Sandro.

 • daneeka35

  Nehéz szívvel mondom ezt, de a Bonucci 5 év alatt 3 fontos döntőt bukott. Előre kell nézni, hiszen Conte távozásával is csak jobb lett a csapat. Ami fájna az az, hogy egy ilyen ikon egy riválishoz igazol, de legalább nem a másik milánói csapathoz megy…

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Most komolyan azért adjuk el Bonut, mert összeveszett Dybalával és Allegrivel? Dehát jövőre már ők sem lesznek itt. 😀

  • Tonhalacska

   Nem. Inkább némi pénzért.

  • Jumpman23

   Már a búcsúztató videó is elkészült. 🙁
   https://youtu.be/DWKp9w0gBmM

  • uff uff

   És Barzaglival is ölre mentek. Pont neki nem kellett volna bomlasztani a közösséget, úgy látszik emberileg nem egyszerű eset

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Aszonggya: “Il Messaggero – La Juve tra Manolas e De Vrij per il dopo Bonucci. Ma c’è anche la pista Caldara”
  Valami Caldara István jöhet Bonu helyére. Ismeri valaki?

  • Tonhalacska

   Garaba. Imre, nem István.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Én már nagyon várom _beni zaklatott posztját a Bonucci-esetről. Nagyon csalódott lennék, ha nem lenne benne kurvaanyázás minden bekezdésben. 🙂

 • consminor

  leigazoltuk már Bonuccit?

 • Jumpman23

  azért én nagyon csalódott vagyok. Nem tudom mi a kurvaanyjáért rágott be ennyire, hogy képes eligazolni egy másik olasz csapathoz. éppen Bonucci?? mert hogy Pogesz elment, akinek szart sem jelentett a klub, hát menjen. főleg annyiért. de Bonucci? Tényleg róla van szó? Nem csak valami hasonnevű játékost passzolunk el a Milannak, és mindenki félreérti?
  Ugyanakkor Sandro távozása szerintem nagyobb érvágás lenne. Négyvédős rendszerhez azért van Leo nélkül is 4 belső védőnk. Igaz, Chiello és Barza inkább támogatást nyújt már, sem mint első számú megoldást. Bonucci távozása nekem nem a pótolható/nem pótolható faktor miatt fáj. Azt nem tudom eldönteni, hogy a tünete annak, hogy van valami szarság a klub körül, vagy neki ment el teljesen a maradék esze.

 • Jumpman23

  Még egy érdekesség, Caldara és Bonucci statjai a 16-17-es bajnoki meccseket tekintve: https://uploads.disquscdn.com/images/38dc604cd11b48a85e2372c2f8b115c67a477db4ac9c2c6f9ed9c9a4d0ffa41e.jpg

  • Asidotus

   első ránézésre tetszetős Caldara statja

  • consminor

   szép-szép, de baszhatjuk, ha jövőre is az Atalantában játszik Caldara mi meg Manolasokkal akarjuk pótolni a világ egyik legjobb védőjét

 • juuvee

  Mindenkinek a kurva anyját, aki részt vett ebben a szégyenben…
  kész vagyok szeretett klubomtól. Mi a tetves faszért kell eladni állandóan a legjobbjainkat?! Ráadásul …(a nevét mától nem mondjuk ki) 7éve itt játszik,olasz válogatott, egy ikon volt.

  Mindenkinek mégegyszer a büdös kurva anyját; ez és a bl döntő egyszerűen SOK(K)!!!

 • humorpalanta

  “Bassza meg a kutya!
  És a kedves feleségét is!”
  De most komolyan, nem tudom mit lehetne reagálni… Hihetetlen… Annyi mindent megtettek érte és ez a hála…

  • consminor

   olyan egyéni rekordot futottam az idegtől 30 perce, hogy belefüstölt a rakpart. pont ezen gondolkodtam közben, hogy mennyi alkalommal kiállt a csapat és a klub mellette: Conte első éve alatt télen hosszabbítottak vele, amikor korábban meccsek mentek el a balfaszkodásain; amikor a bundabotrány alatt felmerült az ő neve is felmerült, a következő barátságos meccsen rárakták a kapitányi szalagot; a kisfia betegsége alatt (jó mondjuk ez erős, ezt szerintem minden klub megtenné).

   röpködnek már itt közlemények az ultráktól, hogy mennyire várták már a múltbéli dolgai miatt, hogy elmenjen, meg bomlasztotta a csapategységet, de ilyen formában ez a transzfer megmagyarázhatatlan.

  • humorpalanta

   Nem tudom hogyan viselném, ha nem lennék már amúgyis leszedálva. Nem emlékszem, hogy valaha valaki rosszat mondott volna rá az utóbbi 5-6 évben, pedig mindenki tudott a balhéiról, amik voltak. Ordibálás, satöbbi. És mégis senki semmit sem szólt ellene. A semmiből kapartuk ki az egyik legjobb védővé, rengeteg hibát elnéztünk neki, és idejutunk. Hát…

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Sliders különkiadás: egy alternatív dimenzióban éppen azon örömködünk, hogy sikerült megszereznünk Bonuccit a hatszoros bajnok Milantól.

 • Enslaver

  Bonuccinak még egy rendes becenevet sem adtunk (a Bonun kívül), valószínűleg most ezért távozik.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Kinek? Kicsoda távozik?

  • bombahoppa

   batkány

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Így kell megfűszerezni egy szabadságot, mi? 😀

 • juuvee

  Marotta takarodj!!!

 • humorpalanta

  Kicsit vicces, hogy a poszt hirtelen mennyire releváns lett. 😀
  Tyli bakker, ennyire nem kellene alátámasztani a munkáitokat! 😀

 • uff uff

  Hát….Bonucci milanos videóit látva olyan érzésem van, mint amikor életed szerelmét előtted b*sszák, és ő jól láthatóan élvezi, és a szemedbe röhög….

  • Tonhalacska

   Huhh… ez jól hangzik. De hát ezért járok ide, hogy jól érezzem magam.

 • atis123Juve

  Az istenbassza már meg hogy minden évben el kell hogy menjen egy kulcsjátékos.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Egy? Akkor te nem figyeltél. 😀

  • atis123Juve

   Igazad van. A legalább egy helyesebb lett volna. De! Alves jó volt, de nem volt a mag része számomra. 1 évet volt itt. Azb semmi. Mondjuk ruganira neg de scigliora kíváncsi leszek. Szarul esik, de Sandrot nehezebben pótolhatónak tartom.

 • daneeka35

  Budos picsaba.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Ugyanitt juvés Bonucci mez eladó, vagy interes Ibra mezre cserélhető. Jelige: szart szarért.

 • juuvee

  Marotta azonnal mondjon le!

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Aztán fel!!

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)
 • Marvin

 • uff uff

  Mogginak szerintem abszolút igaza van abban, hogy a vezetőség jól tökön szúrta magát azzal, hogy egy közvetlen riválisnak adta el. Vagy külföldre több pénzért, vagy kitenni a fenébe a keretből, amíg rá nem bólint az egyik angol ajánlatra…

  • Mosolyur

   nem akarom lelőni a poént,de szerintem Montella nem fogja tudni megszervezni a védekezést

  • uff uff

   Amekkora királynak hiszi magát Bonucci, elég hamar összeugorhatnak. Pláne, ha csk. lesz. Lehet szart kavarni küldtük hozzájuk…

  • Mosolyur

   nem tudom mennyire lehet vincezoval összeugrani,nekem ő engedékenynek tűnik

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Mekkora monoklikkal fognak majd kijönni a milanosok az öltözőből, miután szünetben Costa és Dybala góljaival kettővel megy majd a Juve Milánóban. 😀
   Montellát már infúzióval, betegágyon fogják kitolni a második félidőre.
   https://uploads.disquscdn.com/images/592eb9985baeb8173ec4296e607cb07def35d0837a1dfffcb17e211661317f1d.jpg

  • juuvee

   Nem lesz még közvetlen rivális a Milan , még akkor sem,ha vesznek még egy 80 milliós csatárt. Ilyen szempontból jobb, hogy nem pl a barcahoz ment, mert akkor tényleg sose nyerünk bl-t.

   Szarásig vagyunk pénzel, itt az ideje megint vmi nagyot durrantani.

   Nem hiszen el, hogy Alvez és … lesz a távozók oldaán, az érkezőken pedig csak DC, mármint ami a lényeges játétkosmozgásokat érinti.

   Mindenesetre egy kurva nagy pfúj,és remélem soha nem nyer semmit ex játékosunk.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Beszarok, vazze. A Bonucci deal hivatalos, ha túléli a vizsgálatokat a féleszű. A Milannál akkora ünnepséget csaptak erre az eseményre, hogy 2 órája tart, és még Ceelo Green is fellépett. Most láttam a magyar tévébe’.

  • daneeka35

   Kívánok neki sok olyan meccset, mint a Genoa elleni idegenbeli.

 • uff uff

  A Milanra nem vonatkozik amúgy az FFP? Mert már tényleg egy csapatravaló játékos érkezett hozzájuk, aztán a képben van még Bellotti, Renato Sanhez és még a @om tudja kicsoda….
  Tuttosport szerint (…) 100 milliót ajánlott Conte a dagiért, de elhajtottuk őket

 • CRA

  Dehát nem szabad zenét hallgatni a Juve öltözőben!!! Lehet így élni?? Szerintem nem 🙁

 • GergyelyHorvath

  Szerintem pont azért engedtük el ingyen is, mert Dybalát akarta innen elcsábítani, meg rossz hatással volt a csapatra. Szerény véleményem, hogy ő sokat tett azért, hogy többek között Dybala is gyengébb volt a döntőben. Szerintem a vezetőség nagyon szabadult volna tőle.
  Nem azt mondom, hogy jó ötlet volt ingyen elengedni, de inkább menjen el ingyen, mint maradjon, és szétverje a csapatot. Annyit nem ér.
  Mondjuk azt nem tudom, hogy mikor elment, már volt-e megállapodása a PSG-vel, de lehet már közölte velük, hogy ingyen megy oda, és ennek tudatában nem akartuk húzni a dolgot, nehogy Dybalát elszédítse.