A 10 anatómiája

Ritkán győz egy csapat zsinórban 10 bajnoki mérkőzésen, ennek örömére készítettünk nektek egy szám-posztot. Igen, tele lesz számokkal. Itt van mindjárt az első, amit hajtás után rengeteg követ még.

Nagy levegő, nyomassuk:

 • a fenti, klasszikusnak számító Megadeth felállás a zenekar hatodik összeállítása volt;
 • tudvalevő, hogy Mustaine szívesen variálja maga körül a zenészeket, így érdekes, hogy ez a társaság működött a legtovább, nagyjából nyolc évig;
 • a zenekar alapítása óta mindig négy fővel működött, az alapító tagok közül mostanra ketten – Mustaine és Ellefson – maradtak;
 • ugyanakkor Ellefson 2002 és 2010 között nem volt tagja a bandának, szóval a főnök Mustaine az egyetlen, aki ’83 óta folyamatosan viszi a kócerájt;
 • a zenekari almanachok összesen 24 tagot számlálnak;
 • a legtöbb tagcsere a második gitáros posztját érintette, a jelenlegi másod-húrnyűvő, a brazil Kiko Loureiro immár tizedik a sorban.

 • egy hagyományos gitár jellemzően 6 húros, de léteznek 7, 8, 9, vagy akár több húrral szerelt gitárok;
 • ha már braziloknál tartunk, a 26 millióért igazolt Alex Sandro a Juve történelmének 21. brazilja;
 • a Juventus korábban sosem igazolt három brazilt egy átigazolási szezonban;
 • azzal, hogy Szandi Udinesében meglőtte az első bajnoki találatát, máris a brazil ranglistánk 14. helyére ugrott;
 • a házi brazil góllövő listánkat egyébként Altafini vezeti 37 találattal, a 24 gólos Amauri és a ’30-as években 16-ig jutó Sernagiotto előtt;
 • az idén 119 éves klub legeredményesebb légiósa egyébként Trezeguet, aki pont 171-gyel lőtt többet Hernanesnél;
 • a mostani, 10 meccses győzelmi széria a harmadik leghosszabb a klub története során;
 • a leghosszabbat (13 diadal) Conte és Allegri közösen hozták össze: a ’13-’14-es szezont 7 győzelemmel zártuk, és Allegrivel 6 diadallal nyitottunk;
 • egy évadon belül a legtöbbet a 100+ pontos szezonban nyertünk zsinórban (12);
 • ahhoz, hogy klubrekordot döntsünk tehát, még négyet kellene nyerni, a Roma (o), Chievo (i), Genoa (o), Frosinone (i) kvartett ellen;
 • a fenti négyes ellen ősszel a megszerezhető 12-ből 5 pontot sikerült összevakarni;
 • mondjuk elég vegyes szezonunk volt eddig: az első 10 fordulóban 12, a második 10 mérkőzésen 30 pontot szereztünk.

Ilyet bika még nem baszott, ezt figyeld, mintha nem is egy és ugyanaz a csapat szerepelne az alábbi táblicskuban:

10

Már az első körökben is jeleztük, hogy nem olyan rossz a csapat, mint ahogy a helyezés mutatja. Ősz elején egyszerűen nem adta a gép: az ellenfelek az első lövésükből betaláltak, mi meg hiába lőttük körbe a kaput. Számokkal ugyanez:

elsolovesek

A számok nem hazudnak: a mérkőzések felén úgy kaptunk gólt, hogy az ellenfél első, kaput eltaláló lövése be is ment. ŐRÜLET. Ebből a 10 mérkőzésből kettőt elveszítettünk, másik kettőn elmaradt a győzelem; a csapat tartását jelzi, hogy ilyen peches körülmények mellett is sikerült megnyerni 6 találkozót.. A Toro elleni, utolsó másodperces győzelemmel tényleg elindult valami: újra megtanultunk nem csak dominálni, hanem diadalmaskodni is. Kár az elbaltázott szezonkezdetért (most az Udinese, Frosinone, Chievo hármast csukott szemmel vernénk, ez összesen 7 bukott pont agyonnyert meccseken), de legalább marad izgalom tavaszra is. Ez a Napoli, azaz elsősorban Higuain ugyanis nem gyenge, 20 gól egy komplett évad alatt is becsületes teljesítmény bármelyik támadótól.

manciniHa már szóba kerültek az úgynevezett riválisaink: tegnap egy kellemes kis buzigate-ben kulminálódott az Izé és a Szeméttelep kupacsatája. Az Izé egyébként az első 60 percben nem is próbálkozott kapura lövéssel, végül egy mutatós Jovetics-csavarás és egy végigvitt kontra elég lett nekik a meccset végig domináló, rettentő pontatlan kukások ellen. A déliek elég törékeny csapatnak tűnnek, mind a pályán, mind a pályán kívül. Már a Sassuolo ellen sem sok hiányzott a hazai botláshoz, tegnap meg jól utolérte őket a kihagyott helyzetek bosszúja (ez lehetne egy kelet-európai ninjafilm címe). A lényeg viszont a pályán kívül történt: Ljajic találatát követően Mancini ünneplés helyett nekiugrott Sarrinak, el is küldték a pálya mellől, majd a sajtótájékoztatón borult a bili. Mancini kifakadt az általa egyébként vén baromnak titulált Sarrira: “lebuzizott, köcsögnek nevezett!” Egyrészt mélységesen elítéljük a diszkriminatív megjegyzéseket (Sarritól ez nem áll távol, korábban a komplett calciót buzisportnak nevezte, amivel nem hivatalosan természetesen kivívta a szimpátiánkat), másrészt hasonló véleménnyel vagyunk Manciniről, küldünk is neki egy meghívót a következő szerkesztőségi _értekezletre, hátha megtaláljuk végre egy interistával a közös hangot. Annak mindentől függetlenül örülünk, hogy ezeknél a társaságoknál így el tud gurulni a gyógyszer (megvan, Higuain micsoda hisztiért kapta a sárgát?), és ennyire szarul viselik a stresszt. Mókás tavasznak nézünk elébe.

sarri

Visszatérve a mieinkre, a csapat utolsó 4,5 évének talán leginkább alulértékelt hőse tegnap volt 30 éves, a jó istenke éltesse nagyon sokáig a nyolcasunkat!

marcsi30

Este meg a Lazio ellen játszunk, ezúttal nem Szuperkupát, hanem mezei kupameccset. Velük a kupa mindig rázós: tavaly ugyan Márti <3 hosszabbításban szerzett találatával sikerült megtörnünk a rossz sorozatunkat, előtte viszont jellemzően mi voltunk a bré nedves végén: ’87 után zsinórban hat párharcot nyertek a bilikékek. Ha továbbmegyünk, kétkörös lebonyolításban játszunk az Izé ellen. DZS-csapat várható, valahogy így:

laziocoppa

Ezzel mindössze annyi bajunk van, hogy úgy tűnik, így Szandi kihagyja a Roma elleni bajnokit, ami öreg hiba lenne. Az sem egyszerű, hogy Pado Lichtit és Cuadradót kiszorította a kezdőből. Csak az első hazai lövésből ne kapjunk gólt, aztán rendben leszünk.

 • lorious

  Cuadradot hova pihentetjük már? Mostanában alig jutott szóhoz, szerintem pont a mai meccs miatt nem játszott Udinében, szóval nagyot csalódnék, ha ő nem kezdene. Remélem, hogy Klose kezd a lazionál, hiszen bár nagy kedvencem a lengyel, de ő kezdőként már nem tud sokat mutatni véleményem szerint.
  Zaza kezdjen nálunk, és van egy olyan érzésem, hogy Morata is jó lesz ma. Lőni kell keményen kapura, mert Berisha igencsak gyenge kapus, Giacch nem semmi szabadrúgás gólt vert neki.. Sturarot szintén örömmel látnám a kezdőben, ő még jobb lehet majd, mint Marchisio ha így folytatja.

  • daneeka33

   Nem sikerült megegyezni a Dinamoval a véglegesítésről, úgyhogy inkább nem is játszik. Éljen Marotta!

  • Asidotus

   haljanak meg Londonban

 • Azt tudom írni, amit 2013-ban: Hernanes miatt bízom a Lazióban.

 • YouWentÚssz

  1. “a mostani, 10 meccses győzelmi széria a harmadik leghosszabb a klub története során” – Ennek örülök. Minél hosszabb, an(n)ál jobb. (ez akár lehetne egy tetszőeges juvés véleménye bármiről).
  2. Még mindig ropog a nyakam a sok fejcsóválástól, ha az “első lövésből gólt kapunk” statisztikát látom. Elképesztő!!!tíz!!
  3. Nagyon fontos lenne a Lazio ellen nyerni, hiszen a nápolyi lemorzsolódott, szóval csak egy hűvös torinói és egy igencsak FORRÓ milánói meccset kellene lehozni a döntőért. Ha ez bekövetkezik, akkor Allegrinek ajánlanám, hogy ne tépje le a ruháit az Inter padjának közelében.
  4. Marchisio a korral egyre jobb lesz. Elképesztő klasszissá fog válni 40 éves korára!

 • daneeka33

  Senkinek sem hiányzik az izé elleni két meccs.

  • consminor

   dehogynem. Izét verni mindég jó, és kell is. nehogy már bejussanak a döntőbe, nyáron fesztivál szezon van, Mancini is mehet nyugodtan a pride-ra, ha kicsapjuk őket

 • bombahoppa

  eddig ölég harmatos
  bár inkább most betlizzünk, mint vasárnap
  ha nincs más, akkor a 60. percben jöhet Matri

 • Juventino

  Lichti ezt kicentizte! 😀

  Csatáraink viszont be vannak oltva gól ellen…

  • bombahoppa

   egriv: Egy nagyon érdekes góllal vezet a Juventus.
   a beöntés, az érdekes, elölről és hátulról egyszerre vikikém

  • Juventino

   A Rai1 HD-n nézem olasz kommentárral. Egri Viktort nem vagyok hajlandó…

  • YouWentÚssz

   Egyszer láttam valami interjút Egrivel, ahol azt mondta, hogy akármilyen meccset közvetített, mindig megtalálták azzal, hogy valakinek vagy inkább valaki ellen drukkol. Érdekes nem? Gondolom nem az jött le neki, hogy egy dilettáns ***********, hanem hogy a nézők milyen érzékenyek.

  • YouWentÚssz

   Meglepő módon most nem szenvedett minden juvés megmozdulásnál, sőt, néha még tárgyilagos is tudott lenni. Lehet, hogy beteg és ez volt az utolsó meccse. Vagy a Romát bírja és ezért szólta le a hazaiakat. Mindkét esetben részvétem. (Ezt persze csak úgy “mondom”, felőlem a torkán akadhat a főnöke virslije is, az sem hatna meg.)

 • YouWentÚssz

  Pár érdekesség az utóbbi néhány Juve-Roma meccsről (azoknak, akik unatkoznak, vagy szeretnek fogadni).
  1. A legutóbbi 5 meccsükön amit Juventusban játszottak, csak egyszer volt olyan, hogy nem állított ki senkit a bíró. (Lamela, Stekelenburg, De Rossi, Castan, Morata, Manolas kapott pirosat)
  2. A legutóbbi három meccsen (várostól függetlenül) mindig volt kiálllítás, összesen 5 darab.
  3. A legutóbbi 5 hazai meccsünkön a Roma ellen mindig legalább 3 gólt szerzett a Juve. Külön érdekesség, hogy mindet megnyertük és minden meccsen vagy a 10-es vagy a 21-es mezszámú játékosunk gólt szerzett. ( A mezszámos stat az utolsó 3 meccsre is igaz, amiből 2 Lómában volt.)
  4. Legutóbb 5 éve kaptunk ki otthon ellenük, akkor még Vucinic ott játszott (és gólt szerzett). Viszont kupameccs volt.
  5. A 2003/2004-es szezonban fordult elő utoljára, hogy a két bajnoki meccsből egyiket sem tudtuk megnyerni ellenük.
  Persze az is lehet, hogy tévedtem, és külön blogon kellene hozzászólnom.

  • humorpalanta

   Ezt nevezed te újságírásnak? 😀

  • YouWentÚssz

   Statisztikák, számok és betűk izgalmas kombinációi olcsón, határidőre. Kiszállási díj nincs. Hívjon bizalommal!

  • Kelosz

   Ok, Rubinho-t kihagytad, pedig a padról kapott pirosat az egyik összecsapáson.

 • Juventino

  Az Inter megint botlott, 1-0-ról, emberelőnyben, a 91. percben. Kezdik elveszíteni a fonalat, nem jönnek már a minimál sikerek sem, és az idegek is kezdik felmondani a szolgálatot. Szerdán nagy rugdalózásra számíthatunk tőlük, Felipe Melo már hegyezi a stoplikat…

  A Napolit viszont meg kell vernünk itthon, mert más nem nagyon bír velük egyelőre. A kupát szerintem simán beáldozták a “történelmi bajnoki cím” érdekében.

  A mai meccs meg ezek szerint annyira érdektelen, hogy még beharangot sem kapunk. Hova süllyedt a Roma?…

  • Kelosz

   Kifogyott a mák! Ezt már az elején tudtuk. Valamelyik poszt alá be is kommenteltem, hogy a Fior és az izé nem lesz komoly esélyes a scudettora. A Rómától én többet vártam, de hát mentálisan pont ennyire gyengék. A kukások viszont nagyon hasítanak, félek tőle, hogy az erős janáur/február (kupa, rangadók a bajnokságban, BL) nekik kedvez majd (mondjuk Gonzalo is elég nagy hisztigép, ha elveszti a fonalat – kirúg pár tizit a stadionból – megzuhanhatnak).

  • Rockybalboka

   A Napoli legfontosabb feladata szerintem Higuain megtartása. Nélküle az a csapat sehol sem lenne. És őt bizony csak a BL és az érte járó plusz pénzzel lehet. Ezért nem volt fontos a kupa nekik, mert a bajnoki dobogó vagy az EL győzelem egyenes BL-t jelent. De azért még ők is lesznek kutya formában. Sajnálhatjuk, hogy az őszi meccsből ők jöttek ki jobban, pedig náluk sem volt minden rendben. A keretük szerintem nem elég vastag egy több frontos harchoz. Ez még a javunkra szolgálhat. És arról sem feledkezzünk meg, hogy azért képesek kikapni is. Ősszel talán a Milan egy pazar játékkal fektette őket két vállra. Ezen mondjuk az nem változtat, hogy hazai pályán meg kell csapni őket, de hát Torinóba nem is győzni szoktak járni. Addig azonban nem szabad leszakadni.

   Az Inter szerintem most éppen azt szenvedi, hogy a sálas egy barom. Az összes kreatív játékost elüldözték a nyáron, és az egyszem villanásra képes embert – Jovetic – pedig a padon jegeli, a többi jó formában lévő játékossal együtt. Nem írnám még le őket komolyabban, de a bajnoki címért nem szállhatnak ringbe. Bár előbb játszunk a Napolival, de a derbi d’italia-n a pontvesztés komoly gondokat okozhat még. A hazai pálya mindkét esetben nekünk kedvez. Azt kell mondjam, hogy ha az Inter meccs után a tabella élén leszünk, akkor onnantól mér nagy gond nem lehet a címvédéssel kapcsolatban.

   A Roma meccshez pedig akkor: nagyon elrontották. Az sosem jött még ki jól, ha a Juventus-hoz akartak igazodni. Pláne nem a 3 védős felállással. Amint megláttam, tudtam, hogy nyerni fogunk. Majd mikor az összeállítás is hivatalos lett, kétség sem férhetett hozzá. Kulcsfontosságú posztokon nem oda illő játékosokat játszattak. A belfa hentes a csatár mögött? Szó szerint egy százas szög hozzá képest nyomtatott áramkör. DDR a védelem közepén pedig garantálta a lagymatag középpályát. Ráadásul a 3 védős felálláshoz csupán 3 dolog hiányzik nekik: 3 védő.

   Örvendetes Dybala formája és Pogba-é is, reméljük kitart a szezon végéig. És lassan tényleg ott tartunk, hogy nem érezzük a távozók hiányát. Tévezt legalábbis tökéletesen pótoltuk.

  • Juventino

   Azért tegnap nekem úgy tűnt, hogy a sorozatterhelés kezdi megtenni “jótékony hatását” a mi keretünkre nézve is. A nagy sorozatban Allegri folyamatosan rotálta Lichtit és Cuadradót, illetve Evrát és Sandrót. Mostanra Cuadrado kikerült a szórásból, sőt, van egy olyan érzésem, hogy nem is fogjuk megtartani, Allegri nem igazán számít rá. Sokan úgy véltük, majd a Lazio ellen a kupameccsen játszik, de nem kezdett ott sem. Akkor majd a Roma ellen! Nem kezdett most sem. Márpedig a rotáció nem csak azért (volt) jó, mert frissek maradnak a játékosaink, de minél több formában tartott emberünk van, annál jobb. Ezért idegesít folyamatosan, hogy a reménytelen Morata minden meccsen pályán van, Zaza meg, aki képes is gólt szerezni, az idő nagy részében csak mozizza a történéseket, de hát nem én nyertem majdnem triplát tavaly a csapat kispadja elől üvöltözve.

   A 60. perc körül már szuggeráltam Maxot, hogy hozza le Lichtit, mert szétfutotta magát az ember és halottak voltunk támadásban, sőt, feljött a Roma. Szerencsére vette az adást, de én Mandzsut is lekaptam volna, aki rég játszott már ennyire letargikusan. Pogbára és Marcira nagyon figyeltek, és a mai meccsen jött ki igazán, hogy Khedira mekkora visszalépés Vidalhoz képest. Elpasszolgat ő, végigrobotolja a meccset, de amikor ő az a hármasból, akinek területe nyílik és legtöbbször elengedik, akkor kijön, hogy támadásban kevés. Nem azért, mert ne érne oda egy-egy kósza beadás végére fejjel alkalomadtán, de kreativitásban, technikai tudásban nagyon Vidal downgrade, és a Roma “el is engedte” úgyszólván, hadd legyen ő, aki “szabadon” zárkózhat a támadásokhoz.

   Ugyanakkor Marottát meg kell kövessem, Dybalát így kihalászni a sárból, hogy gyémántként csilloghasson Torinóban, ezért elnézem neki Hernyót is. A Kisgyerek volt az egyetlen, aki támadásban hozta magát, remek labdakihozatalok, jó és okos cselek, végig veszélyes volt, pedig faragták rendesen. A gólja mestermunka volt, bár Pogbát is meg kell dicsérni a gólpasszért, mert nagyon ritkán tudta csak tisztára játszani magát tegnap, de amikor végre megindult, az számított.

   Nagy győzelem volt a tegnapi, de szerintem a Roma önmagához képest jól játszott, azt tették, amiből hitték, hogy jól jöhetnek ki, és sok ordító helyzetünk nem volt. A végén a meg nem adott 11-es után a Romának befújt szabadrúgással a hüjebíró majdnem odaajándékozott egy pontot a farkasoknak, Pjanicot ismerve nem véletlenül temette az arcát a kezébe Dyb velem egyetemben a pontrúgás előtt.

   A tarcsi ellen az Inter is bekkelni fog, hasonló meccset várok, remélem élesebbek leszünk támadásban.

  • Rockybalboka

   Őszintén megmondom, nekem Cuadrado sosem tetszett. Krasic csak nem szerb változatban. Hogy mi lehet az oka a jegelésének, nem tudom. Ellenben az sem véletlen, hogy az ő kikerülésével és Dybala beépülésével indultunk el felfelé. Nem vagyunk az a szélső játék mániás csapat, és ezen még a 3-5-2 sem javít. Szerintem jobban járunk, ha tényleg nem vesszük meg és helyette valahogy jönne Darmian. De ez álom.

   A meccs szerintem pedig inkább alakult úgy, ahogy mi akartuk. Hiába engedte a Roma Khedira szabadon mozgását és fogta Pogba-ékat, mégis a gól egy ilyen villanásból jött. A fővárosiak védekezése annyira lekötötte a figyelmüket, hogy közben igazi veszélyes helyzetet ki sem alakítottak. Abban ellenben igazat adok, hogy szervezettek voltak, és ha nem 10 napja van készülni Spalletti-nek, nagyon másként is alakulhatott volna. De a győzelmeket nem szokás magyarázni, ahogy tartja a mondás.

   Khedira pedig szerintem nem is a kreativitásáért van tartva. Vidal távozásáig ő lett volna a szuper csere, most pedig ő ad stabilitást. Valahogy úgy érzem, mint egy Padoin javított verzió. Nem vállal sokat, nem cselez és nem oszt forintos labdákat, de ami az edző kér, azt szinte tökéletesen lehozza. Per pillanat az kell nekünk, hogy a középpálya nem fosson be bárki arra jövőtől. A pocsék szezonkezdet is meglátásom szerint a középpálya lyukassága miatt volt. Nem volt tartása a csapatnak és ha nem stabil a gerinc, lehet bármilyen jó fej ( csatárok ) vagy mesterin becsúszó láb ( védők ), összeesik a test. Nehéz beismerni, de a török/német most megadta azt, ami a kilábaláshoz kellett. Nyáron szinte biztos érkezni fog valaki komoly név ide, szóval én nem aggódok.

   A Roma szerintem azt próbálta meg eljátszani, amit mi Vidallal annó. Már az ellenfél tizenhatosánál nyomást gyakorolni. Nem jött be. A három védős felállást pedig még gyakorolniuk kell. Nekem az jött le a Roma játékából, hogy a nagy verést szeretnék megúszni, elég lesz egy kisebb is, de hátha döntetlen. Az alapötlet nem volt rossz – lévén csak egy góllal kaptak ki -, de ez sokat kivett belőlük. Meglátásom szerint ha Spalletti nem adja fel a saját filozófiáját, több gondot okoznak nekünk. A 4-2-3-1 ellen megszenvedtünk volna.

   Dybala tényleg hatalmas igazolás volt, de Marotta-t annyiban illeti csak dícséret, hogy nem engedett. Kezdetben így is azt gondoltuk, hogy a 32+8 egy év múlva lejáró szerződésű játékosért elképesztő összeg – mégha mostanra csak aprópénznek tűnik is -, de örülök, hogy tököket növesztett. Letett egy ajánlatot, tessék itt van, ha kell, akkor visszük, ha nem akkor ennyi. És mivel Dybala ide akart jönni, el kellett fogaja Zamparini. Ez már már olyan Moggi féle biznisz volt.

   Az Inter játékára pedig még van idő felkészülni, de szerintem nem mondok újdonságot azzal, hogy Melo idegeire kellene rájátszani. P&P-ről kb 20 perc alatt kiszórják, ha komolyabban odafigyelünk. Utána pedig már nem olyan vészes.

  • Juventino

   2 napunk van “felkészülni”, mert én a kupameccsre gondolok most velük kapcsolatban. Az a baj a Coppával, hogy az elődöntőben már nem éri meg kiesni, mert úgyis le kell játszani a két meccset, viszont annyira nem is fontos, hogy megszakadjunk a döntőért.

   Állítólag Dybala kezdeni fog, és Evra is, mert kisárgázta magát a jövő hétvégéről. Zaza a kupában eltiltott, de persze ő ülte végig a tegnapit is, mindegy, Allegri tudja, mit csinál. Ettől függetlenül Morata gyalázatosan teljesít ezzel a 27/3-mal, meg lennék lepődve, ha kétszámjegyűre tornászná a gólmutatóját az idény végére.

   Az Internek játéka gyakorlatilag nincs, ellenben a szart addig tudják erőltetni, amíg el nem megy az ember életkedve. Melo a hétvégén játszott, Medel és Kondogbia nem, szóval kemény és atletikus középpályával kell szembenéznünk, Sturaro és Pogba valószínűsíthető, Marci és Hernyó között vacillál a mester. Marchisiót ismerve azért kikönyörgi szerintem, hogy az Inter ellen játszhasson. De ha mondjuk Hernanesnek lecsúszna egy az Izé ellen, egyből jobban kedvelném! 😉

  • Rockybalboka

   Hát a Coppa az tényleg más kávéház. Ők elég komolyan fogják venni. És nem csak miattunk. Kell nekik legalább az EL. Hogy mi éri meg és mi nem ebben a szakaszban, hát jó kérdés, azonban most presztizskérdés is lett egyben. Annyira nem fontos ez a Coppa, de ahogy Te is mondtad ez a két meccs fix, eredménytől függetlenül. Plusz ne már ellenük vérezzünk el.

   A hétvégén kicsit könnyebb meccs jön, amin elég lehet ha csere lesz Dybala. Nem kellene kifullasztani a srácot. Játszik holnap, vég egy duplát, majd a hétvégén csereként beállva gól+gólpassz. Valami ilyesmi foroghat a mester fejében is szerintem, Az Inter ellen a motivációval sosincs panasz, így talán Morata is betalál végre. Teszem hozzá gyorsan, hogy nagyjából az utolsó esélyeit használja most ki.

   Az Inter játékot én is képletesen értettem, de azért nagyon figyelni kell, mert ha a Roma-t hentes csapatnak tituláljuk, akkor a Medel-Melo párosra nincsenek is jelzők kb. Nagyon nem lenne jó, ha valaki pont ellenük ésrülne le. És itt jön a borzasztó dilemma. Khedira vagy Asamoah térdével kockáztassunk. Mindketten hajlanosak sérülésre mostanában és nagyon nem lenne jó elvesztíteni őket. Sturaro lenne ideális, de ki tudja a mester miben gondolkozik ezen a téren.

 • YouWentÚssz

  Paul és Paul meg a gól.
  Lómai dláma 95 percben.
  A főbb szerepekben:
  Gianluigi Buffon- A munkanélküli
  Mario Mandzukic- A szavaló zavaró
  és Paulo Dybala, mint “továbbfejlesztett szexitevez díszcsomagolásban”.
  Jelentéktelen szerepekben alakított még:
  Wojciech Szczszczszecsni, valamint Daniele De Lossi, mint “szakállas Xanax reklám”.
  ismétlés nincs.