Évzáró közös poszt (ingyenes!)

Poszt van, nem is akármilyen: ez itt az évértékelő!

Mennyivel harácsoltál össze több pénzt 2018-ban, mint 2017-ben?

Darti: Mivel minden pénz az enyém, nem értelmezhető a kérdés. 

Tyler: Nem hiszek a pénzben, én csak az emberek szeretetét gyűjtöm, ha kell, fizetek is érte.

S4tchy: Egyedüliként a szerkesztőségben, megcsappant a vagyonom.

Dina: Az összes idei bevételemet független civil szervezeteknek ajánlottam fel, így semmivel nem gyarapodott az amúgy 2 milliárd milliárd dollárnyi vagyonom.

_beni: Már nagyon régen nem számolom a pénzemet, így erre is csak hozzávetőleges számot tudnék mondani. Mindenesetre Mészáros Lőrinc csak szeretne a leggazdagabb magyar lenni. 

Ki volt szerinted 2018 legjobb Juventus-játékosa?

Darti: Chiellini nélkül szart sem ér az élet. 

Tyler: Talán Chiellini, Mandzukicnak ugyanis nem volt valami kiemelkedő a tavasza.

S4tchy: Látom mindenki bejegyzését, így inkább második helyezettet hirdetek: Mandzukic. A gyenge tavasza mellett góllal kezdte az évet a városi derbin, egymaga levezényelte a Real elleni feltámadást, a most futó szezonban pedig betalált a Lazio, a Napoli, a Roma, a két milánói mókaegylet ellen, és győztes gólt lőtt a Valenciának is. Mr. No Good nyugodtan lehetne Mr. Clutch is.

Dina: Már látom _beni bejegyzését, így pontosan tudom, amit ti még nem: Chiellinit választotta. Én Higuaint mondom, mert szeretem bosszantani _benit. De tegyük fel, hogy most nem ez a célom – így én is Giorgio felé hajlok (a Milan elleni meccset követő öltözői jelenet győzött meg végképp).

_beni: Giorgio Chiellini, aki ahogy minden évben, úgy idén is minden meccsen a pályára tette mindenét, amije csak volt neki. Oké, az nem olyan sok, mint mondjuk Ronaldóé, de ő távol van attól, hogy mindig az egészet a pályára tegye. Abszolút értékben Chiellini a legjobb játékosunk, ami azért lehet furcsa, mert valójában nem nagyon tud futballozni. Arany szíve <3 

<3

Melyik volt 2018 legjobb Juventus-meccse?

Darti: A Real elleni visszajövetel, hihetetlen volt. Mocskos olivér. 

Tyler: A manchesteri első félidő tetszetős volt.

S4tchy: Látom mindenki bejegyzését, ezért inkább a Napoli elleni, őszi meccset emelném ki, ahol a kukások vezető gólja után olyan határozottan, egyben olyan lazán borítottuk rájuk a pályát egészen a fordításig, ahogy a régi szép időkben egymást reszeltük egy tetszőleges karibi night klub slozijában.

Dina: A Real elleni, idegenbeli csoda.

_beni: Elsőre nyilván a madridi meccs (0-3-ig) ugrik be, de a legjobban nem Madridban játszott 2018-ban a Juventus, hanem már ősszel, Manchesterben. Amikor azt kérdezik, megnyerjük-e a BL-t, mindig az a meccs jut eszembe, ezért vágom rá, hogy persze

Ki volt a legjobb új játékosunk, és kit hiányolsz a 2018-as távozók közül?

Darti: Nagyon szégyellem magam, hogy Lichti egyáltalán nem hiányzik,  pedig tufa sutasága ellenére is szerettem. De azért nem hiányzik, mert Cancelo nagy király. Ronaldo nagyon fasza, bárcsak SOHA TÖBBÉ ne lőne szabadrúgást. 

Tyler :Kancellár a legjobb új, hiányozni meg nem hiányzik senki.

S4tchy: Látom mindenki bejegyzését, ezért az újak közül senkit nem tudok kiemelni, a távozók közül senkit nem tudok hiányolni. Az a helyzet, hogy egy jó Marchisiót simán elbírna ez a keret, de a mai Marchisio még a Zenitből sem emelkedik ki.

Dina: Ronaldo. Senki nem hiányzik, mindenkit utálok, aki elment.

_beni: A két portugál, Joao Cancelo és Cristiano Ronaldo megelégedésemre fodballozik a Bianconeri gárdában, bár utóbbinak több a gyenge meccse, mint előbbinek. A távozók közül Asamoah hiányzik, és nem csak nekem, hanem Alex Sandrónak is. Egy kicsit hiányzik az a gyomorgörcsös érzés is, amit a melegíteni induló Sturaro látványa okozott, de enélkül azért elvagyok. 

Kánszelő József és Hóhányó Krisztián

Milyen százalékban úsztad meg az ellened indított 2018-as eljárásokat?

Darti: Mivel minden pénz az enyém,  leszarom az eljárásokat. FIZETEK! 

Tyler: 66,83%

S4tchy: A főügyész a druszám, így nem indítottak ellenem eljárásokat.

Dina: Az igazságszolgáltatás a kezemben van, így nem értem a kérdést…

_beni: Fogalmam sincs, Dina az ügyvédem, őt kell kérdezni. 

Melyik volt a legszarabb pillanata a 2018-as évnek?

Darti: A többiek a Napolit irják majd, de nem értem, miként lehet a reklám margit elleni tizenegyest elfelejteni. A Napoli elleni meccs persze szar volt, azt hittem, nem leszünk bajnokok. 

Tyler: Én minden kapott gólt, pontvesztést tragédiaként élek meg, szóval sok ilyen volt.

S4tchy: Látom mindenki bejegyzését, olvassátok azokat ti is. 

Dina: Megint látom _beni válaszát: a Napoli elleni meccs gyomorszájon vágott. Régen volt olyan, hogy egy Juve-meccs miatt nem tudtam aludni, de most ez történt. 

_beni: A hazai, Napoli elleni vereség egyszerűen vállalhatatlan volt. Azon a meccsen egyszerűen szembe köpték a játékosok mindazt, amit a Juventus jelent. Ki lehet kapni, akár hazai pályán is, de nem így. 

Megnyerjük idén a BL-t?

Darti: Mittudomén. Jó lenne. Sokkal erősebbek ennél már nem lehetünk. 

Tyler: Nem.

S4tchy: Látom mindenki bejegyzését, ezért tartózkodom.

Dina: Hát, ha idén nem, akkor SOHA.

_beni: Mint a szart. 

Ha nemmel feleltél, ménem mész a picsába?

Darti: Mivan? Mivan? Mivan?

Tyler: De hát megyek.

S4tchy: Oké, de most komolyan: Bonucci olyan csapatok ellen képes elbambulni, mint a Parma, a Genoa vagy a Sassuolo, és olyan csatárok nyomják le egy az egyben, mint Duván fucking Zapata vagy Gervinho, akire már a saját anyja sem emlékszik, olyan régen volt tényező komoly bajnokságban. Csoda kellene ahhoz, hogy ez az ember tavaszra képes legyen 7 meccset hibátlanul lehozni. Nagyon tartok Bonucci hibáitól, sokkal jobban, mint az elszegényedéstől vagy a magánytól.

Dina: A kérdéseket _beni állította össze, őt szidjátok. 

_beni: Tényleg, miért? 

Találtál idén okot rá, hogy még jobban utáld az Izét?

Darti: Nem kell rá ok. Magától történik. 

Tyler: Nem.

S4tchy: Látom mindenki bejegyzését, Dartihoz csatlakozom.

Dina: Ahogy haladok előre a korral, úgy utálom őket egyre jobban. 

_beni: Bár nem volt rá semmi szükség, a legutóbbi (utolsó) elutasítási kérelem, amit a Juventus beadott a calciopoli ügyében, azért lökött még egyet. 

 

 

 

 

 

 

Mit kívánsz 2019-re?

Darti: Egészség legyen, a többi nem számít. 

Tyler: Világbékét!

S4tchy: Látom mindenki bejegyzését; remélem, mindből jut valamennyi nektek is.

Dina: Egészséget! (és pénzt).

_beni: Pénzt. És hatalmat. 

Boldog új évet, faszikáim!