Hálátlanság, Tevez a neved!

tevezHát, ennyi volt, barátaim… Két éve befogadtunk egy üldözöttet, aki Angliában leginkább arról vált nevezetessé, hogy büntetésből kiharcolt magának egy kis közérdekű munkát, illetve, hogy majd egy évtizednyi ottlét alatt sem volt képes egy egyenes mondatot elmondani angolul. Ő Carlos Tevez, aki a legszégyenteljesebb 10-esként vonulhat majd be a klubtörténelembe.

Ha már a nyelvtudás: Tevez sajnos annyira nincs képben, hogy még az olasz nyelvet sem igazán sajátította el. Ennyit arról, hogy az argentin szerint mennyire fontosak annak a csapatnak a hagyományai, amely őt poraiból támasztotta fel, és segítette abban, hogy a Tevez névről ne egy egykor tehetséges, de a saját ostobasága, összeférhetetlensége és lustasága miatt kisiklott pályafutás jusson az emberek eszébe.

hqdefault (1)

Nem érti

Mi már két éve is megírtuk, hogy óriási hiba neki odaadni azt a mezt, amely utoljára Alessandro Del Pierón állt jól. Marottáék mellényúltak, talán immár belátják. Carlos Tevez átverte a Juve-drukkerek milliót, letépte magáról a DEL PIERO-MEZT, majd rátaposott: még jó, hogy nem köpte le.

Mindenki tudja, hogy a hazatérésről szóló szentimentális szövegelés csak álca: Tevezt mindig csak a pénz és a könnyen jött siker érdekelte. Ezért is megy Argentínába, ahol mindezeket tálcán kapja. A munkás, torinói időszak büdös neki, ráunt.

Menj csak, te hálátlan, vissza se nézz! A Juventusnak nincs szüksége az ilyenekre. A szurkolók nemet mondanak rád.

De az argentin nyelvet azért tanuld meg, Buenos Airesben szükséged lehet rá…