Most bizonyíthatod elkötelezettséged!

Most itt a soha vissza nem térő lehetőség, hogy továbbjutáshoz segítsd a Juventust! Megmutathatod, hogy nem nézed saját érdekeidet szemét módon, hanem ha kell, kész vagy áldozatot hozni a csapatért.

Jaj, gól

Jaj, gól

A csapat létérdeke, hogy ott legyek Dortmundban!

Ezt a kijelentést most tudományos igényességgel alátámasztom tényekkel.

Idén eddig két Juve-meccsre jutottam ki, és a mindkettőben kulcsszerepet játszó Joe kapitány zsémbesen felhívta a figyelmemet rá, hogy kabalaként egy szarzsák vagyok. Ahogy a Sampdoria, úgy a Roma ellen is hagytunk felállni a padlóról egy alig lélegző ellenfelet, aki a végén megszilajodva tökön rúgott minket. Ugyanakkor először a Juventus mindkét ellenfelét agyonverte, és az iksz egyik ellen sem volt kimondottan rossz eredmény.

Pontosan ezért nekem ott kell lennem Dortmundban!

Vagy te nem akarod, hogy valamilyen színes bőrű játékosunk szép gólt szerezzen? Nem akarod az érzést, hogy egy fontos meccsen vezetést szerzel? Nem kell a továbbjutás? Na ugye, hogy kell! Ideje szavak és hülye kommentek helyett tettekkel bizonyítani, hogy elkötelezett hívei vagytok az Öreg Hölgynek, hogy szívetek bianconeri és ez az egész Egy nagy szerelem története. Micimackó is ezt akarná!

romantic

Ugyanakkor tudnotok kell, hogy meglehetősen kedvelem a luxust. A napidíjam sem pitiáner, Dortmund nem is a legolcsóbb hely a világon, úgyhogy tessék alaposan megfontolni: mi fontosabb, én vagy a Juventus? Mármint te. Nem én.

(Lesz majd poszt is, de csak holnap)