Nem fosunk be Poborskytól!

Mi van ma? Kedd! Ilyen hülye napon ritkán játszunk meccset, de ez egy kivételes kedd, hiszen az Egyes Számú Hullarabló Brigád látogat szent otthonunkba, hogy ismét megpróbálják szétbaszni a jó hangulatunkat – mert nekik ez okoz örömet. Viszont ez visszafelé is igaz, semmi sem tesz kellemesebbé egy napot, mint bármilyen rossz hír a házuk tájáról. Reméljük, ma este 200 gólt rúgunk nekik, hazafelé pedig eltévednek és az idény hátralevő részében a lengyel bajnokságban játszanak majd.

A Maicon-gárda 21:00-kor kezdi meg vesszőfutását a Juventus Arénában, ahol hála Allegrinek (takarodjon), nemrég véget ért a kétmillió meccsen át tartó győzelmi szériánk. Egy újabb győzelmi szériát csak győzelemmel lehet elkezdeni, tehát nyilván nyerni fogunk. Egyszerű matematika ez.

Poborsky technikás játékos, mint a videóból is kiderülhet mindenki számára. 118-szoros válogatott, ami szintén magáért beszél. Hátránya, hogy már NEGYVENKÉT éves. Még jó, hogy le tudjuk védekezni.

Miközben ezeket a sorokat írom, kamugóllal szerzett vezetést a Róma, akiknek külön bajnokságban kéne indulniuk valószínűleg. De foglalkozzunk inkább a magunk dolgával.

Visszatér sorainkba az Indián, akit mindannyian nagyon szeretünk, és sérülése előtt élete tán legjobb formáját nyújtotta a csapatban – rosszkor jött ez a meglepő izomsérülés (Allegri elmehet az anyjába). Valószínűleg még nem fog játszani, de jelenléte a kispadon engem speciel többször is heves maszturbálásra fog késztetni – már amennyiben mutatják.

A hangulatot Tevez nemrégiben tett nyilatkozata árnyékolhatja be, amiben azt mondta, előfordulhat, hogy nem hosszabbít szerződést, mert szeretne hazamenni Argentínába. Ami egyébként nem lenne ok a sértődésre, hiszen még másfél év van hátra a szerződéséből és már 30 éves, tehát ha még szeretne odahaza is állati nagy formában játszani, valóban nem érdemes várnia száz évet. VISZONT, addig még sokminden történhet, nem kötelező most nyáron szerződést hosszabbítani. Itt egyébként kitérhetnék arra is, hogy miért nem jó idős játékosok leigazolásával bohóckodni folyamatosan – teljesítményük az évekkel romlik (nincs mese, lassulnak, sérülékenyebbek lesznek), az értékük csökken, nem lehet rajtuk keresni. A túl idős keret nem előnyös hosszú távon, nekünk pedig elég koros csapatunk van. Tevez viszont remek vétel volt, szeretjük. Megöregedhet nálunk.

Papírom a védelmünk tök erős, a kettes számú milánóiaknak pedig a támadósora tűnik acélosabbnak. Ki tudja, mi lesz? Ami biztosnak tűnik, hogy 18 pontos előnyünk van az ellenséggel szemben, ami jól mutatja, hogy ki mire képes a futballpályán. Ha mi és a Cagliari is nyerünk a fordulóban, akkor 6 pontra kerülhetnek a kiesőzónától a tudjukkik. Ez szinte szórakoztatóbb érzés lenne, mint a megszerzett három pont. De a három pont mindenképpen fontosabb, és tudjuk: először a munka, utána a szórakozás! Oda kell azonban figyelni, mert a hullarablók új elnöke szemmel láthatóan megpróbálja felrázni a hordát, támogatja Maicont a kispadon, ráadásul nekünk is nehéz dolgunk van, hiszen Morrati távozása után nem könnyű a megszokott gyűlölettel viseltetni irántuk.

Ki hinné, hogy Maicon már a kispadról irányítja a többieket?

Ki hinné, hogy Maicon már a kispadról irányítja a többieket?

Jó volna, ha lőnénk gólt, gólokat – és ezt nem azért mondom, mert annyira elképzelhetetlen dolog, hogy gólt lövünk, hanem azért, mert Tevez 10 gólnál jár a bajnokságban, mögötte pedig öt góllal jön a formán kívüli Vidal. Morata, Lllorente (Coman, Giovinco…) nem igazán rúgnak labdába a házi versenyen. Hehehe, értitek, nem rúgnak labdába!!! Óriási.

Viszont az Inter rengeteg gólt szopott a bajnokságban, Nagatomo pedig az Ázsia Kupán vezeti a kínai védelmet, tehát itt az idő, hogy csatáraink magukra találjanak és tegyék végre a dolgukat. Tevez nélkül félszemű küklopszok vagyunk!!!!

Ne felejtsük el, hogy utoljára 2012 novemberében kaptunk ki hazai pályán, nyilvánvalóan ma esti ellenfelünktől. Iszonyatos lenne, ha ismét ennyire méltatlan, szégyellnivaló helyzetbe kerülnénk, ráadásul behozna minket a fővárosi favágócsapat a tabellán, az sem lenne azért mindegy.

A Football Italia felhívja a figyelmünket arra az érdekességre, hogy a kékfeketék a nyitó 15 percben hat gólt kaptak a bajnokság során (náluk többet csak a Cagliari kapott ebben az időszakban), a Juventus pedig 8 gólt rúgott az első 20 percben a bajnokság során. Tehát míg mi jók vagyunk a meccsek elején, amazok elég gyérek. Jó volna, ha a 20. percben úgy bújhatnék hozzá Dino izmos vállához, hogy már 3-0-ra vezetünk.

Várható kezdőnkben nincs meglepetés: Buffon – Sebők, Fehér, Hrutka, Mátyus – Pisont, Dárdai, Illés, Lisztes – Horváth, Hamar

Ja, csak szólok, hogy holnaptól levisszük megint az üzemanyagok árát.