Allegri, takarodj!

Tippeljünk, káromkodjunk!

Új rovattal jelentkezik a Bianconeri Blog! Mindig is úttörők voltunk a hazai és nemzetközi blogszféra kusza dzsungelében, és ez most sincs másképp. Mi már most tudjuk, hogy egész évben Allegrit fogjuk hibáztatni mindenért. Ezért lett ez új, hétköznap jelentkező rovatunk címe. Fogadjátok szeretettel, vagy mi!

Szombaton játszunk következő ellenfelünkkel, az Udinese nyilván teljesen taszító csapatával. Arról ellentmondó információk láttak napvilágot, hogy pontosan hánykor kezdődik a mérkőzés, és nem is szeretnénk utánajárni, ezért mindenkire odabízzuk, hogy elkapja a kezdő sípszót (20:45 az esélyes). De ne is beszéljünk az ellenfélről. Inkább vesézzük ki, hogy ezen a héten miért takarodjon Allegri!

Sőt, mivel ez az első ilyen írás, ezért a nyár eseményeire is visszatekintünk – így sokkal több lesz a rovásán.

Ugráljunk teljesen eszetlenül, össze-vissza az időben, úgy szórakoztatóbb!

  • Mi történt a héten? Vidal lesérült 3-4 hétre. Ki tehet róla? Allegri.
  • Morata gyorsabban épül fel a vártnál. Ez aztán tuti nem múlt Allegrin. Takarodjon!
  • Falcao végül a MU-ba ment. Meglepő? Nem az. De Allegri nem tett semmit, hogy ne így legyen. Húzás a picsába!
  • Nem volt igazi nyár az idén. Rengeteg eső esett. Erre a hétre is hatalmas esőzéseket jósolnak még. Vajon ki intézte ezt így? Ki szarta el a nyarunkat?! ALLEGRI VOLT AZ!
20130506-eso-zapor-zivatar-felhoszakadas-folyik

Allegri kiborította a bilit.

  •  Isla kölcsönbe a QPR-hez ment. Ugyanazon a napon lezuhant egy Mig-21-es Horvátországban. Véletlen? Nem hisszük.
  • Még augusztusban azt mondta Zlatan korábbi Malmö-beli edzője, hogy a svéd visszavonulása előtt még szeretne a Juvéban játszani. Igazán? Hát akkor takarodjon Allegri a francba!
  • Ukrajna gyakorlatilag háborúban áll Oroszországgal. Ki a fene tehet erről, ha nem Allegri?
352754_Ukraine-US

Ki van a maszk alatt? Csak nem Allegri?!

  • Boniperti figyelmeztette Allegrit, hogy csak akkor lesz elfogadható a kinevezése, ha szállítja a győzelmeket. Ellenkező esetben: TAKARODHAT!
  • Észak-Írország két gólt rúgott hazánknak 10 perc alatt. Mert Allegri nem cserélt Lipták „sérülése” után. Van létjogosultsága egy ilyen edzőnek? Nincs!
  • Nedved sárgát kapott a BL-elődöntőben, így nem játszhatott a döntőben. Ahol nagyon nagy szükség lett volna rá. Mit tett Allegri, hogy ezt megakadályozza? SEMMIT!
  • Eltűnt 16 ezer magyar nyugdíjas!? Allegri keze lehet a dologban!

– Láttad? A falu végén ott van Allegri! – Akkor nekünk nincs maradásunk, vagy ő takarodik vagy mi!

Hazai pályán tavaly minden meccsünket megnyertük a bajnokságban. Nem veretlenek maradtunk, hanem mindent NYERTÜNK. Allegri nyilvánvalóan el fogja baszni ezt a sorozatot a szezon során. Mit mondhatnánk erre? Akkor takarodjon!

Az Udinese ellen egyébként 80 meccset játszottunk, 54 győzelem, 165 rúgott és 66 kapott góllal. A mindössze 11 vereség mutatja, hogy esélyesek vagyunk. Allegri ezekről a jó eredményekről egy kicsit sem tehet, értelemszerűen ha eltakarodna, akkor is pont ugyanilyen jól állnánk az Udinese ellenében.

A tippünk 3-1!

Tippeljetek ti is, a tippeket minden meccs előtt összesítjük, a helyesen tippelők pontokat gyűjthetnek és az idény végén értékes nyereményeket sorsolunk ki magunk között!