Tucatra hajtva

A klubrekord már megdőlt, innentől minden egyes győzelem újra és újra megdönti, azaz bővíti azt. Ám a Sampdoria ellen lejátszott utolsó 10 mérkőzésünk mérlege – BOMBAMEGLEPETÉS következik – negatív. Az utolsó öt mérkőzésünk egyenlege is az!!!! Döbbenet. Hiszen kétszer kikaptunk, kétszer döntetlen és csak egyszer sikerült nyerni. Mocskos kis csapat ez a Sampdoria. Valószínűleg ismét a bírók segítségét kell kérnünk. Képes blogbejegyzésünk következik a hajtás után!

A Samp ellen szól mindenesetre az, hogy a Juventus hazai pályán az átlagosnál is félelmetesebb. A Juventus Arénába azért nem győzni érkeznek az ellenfelek, hanem elkerülni azt, hogy olyan tág legyen az ánuszuk a lefújásra, mint nekünk egy szerkesztőségi gyűlés végére. Ebben az idényben 9 győzelem, 26 rúgott és 4 kapott gól a mérleg. De fokozom: mióta a Juventus Arena a hazai pályánk, azóta 36 győzelem, 9 döntetlen és 2 vereség a bajnoki mérleg, 102 rúgott és 26 kapott góllal. Tehát mondhatjuk, hogy minden kapott gólunkra néggyel válaszolunk, az átlagosnak nevezhető eredmény pedig a 2,1 – 0,55!

NEM SZAR.

SONY DSC

Mihálylovics emberei is jó sorozatban vannak, utolsó hét bajnoki mérkőzésükön csak egyszer kaptak ki, ezzel el is indultak felfelé a tabellán, egy győzelemmel megelőzhetnék szerencsétlen milánóiakat, és tabella első felére ugorhatnának. De ez az, ami nem fog bekövetkezni.

gól2

Annak ellenére sem, hogy a hírek szerint Pirlo helyén Marchisio kezd, aminek szerintem csak annyi az oka, hogy el akarjuk adni Marcsit. Más magyarázat nincs, ugyanis a Samp nem az a csapat, ami ellen pihentetni kéne a játékmestert. Sérülés pedig hivatalosan nincs, mindenki bevethető.

gól

A sampdoriaiak nagyon elszántak, Mihály azt nyilatkozta, hogy nem fognak beállni védekezni, hanem a három pontért érkeznek Torinóba. Ilyet csinált már Z-man is, 5 perc alatt kapott antipatikus csapata 6 gólt. Akarom.

fejes

A várható felállásunk: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah; Tevez, Llorente

Apróság, de mivel mindenki az átigazolásokról beszél, ezért egy mondat erejéig kitérek erre is: Thuram Who azt nyilatkozta, hogy Pogba maradjon csak a Juventusban, ott jó helyen van, tanácsolja neki erősen. Úgy néz ki, hogy azóta ismét tudja, hogy hol van Juventus.

ITALY SOCCER

Többet nem tudnék mondani, nem szeretnék egyszerűen. Nincs mit mondanom. Zárjátok be az internetet mára, nézzétek meg a meccset, én lehet, hogy nem látom.

(Játék: a cikkben elrejtettem releváns és nem releváns képeket, aki kitalálja, hogy melyik hova tartozik, az nyerhet!)