Bezárták a lelátónkat, ide költöztünk

biancofejléc

Mint az bizonyára feltűnt nektek is, a Népsport alól kihalt a blogmotor, ezért kénytelenek voltunk radikális lépéseket foganatosítani, és elköltöztünk. Egyelőre ide, ahol most találtok minket (nagy köszönet a taccs.hu stábjának, hogy átmenetileg rendelkezésünkre bocsátotta az oldal tesztközegét), de hamarosan megyünk még tovább. Ott meg majd lesznek pálmafák, kis napernyős koktélok és privát pandavadászat, meglátjátok.

A lényeg, hogy most egy darabig itt leszünk, akinek bonyi megjegyezni az URL-t, az kövessen minket továbbra is Facebookon, mert ott biztosan megtalálja majd a posztjainkat. Sajnos a kommenteléshez újra regisztrálni kell a WordPressen, de ezt már csak azért is megéri megtenni, mert a következő helyünk is WordPress-alapú lesz, így oda akkor már nem kell. Hatékonyak vagyunk, mint Pogba.

A lényeg, hogy sok szeretettel köszöntünk mindenkit itt is, és természetesen a kimaradt posztok miatt a november havi tagdíjak időarányos részét visszatérítjük nektek. Költsétek sapkára, sálra, kesztyűre, mert jön a tél.

És ami még jön, azok a posztok.
Hamarosan.