0-0-ra nyertünk

Dincsi a múltkor rámolvasta, hogy elitista vagyok, de hát ha valaki ennyire szép és ennyire gazdag, akkor ez valahol természetes. Most mégis egyike voltam azoknak, akik a meccs után nyilvánvaló hiányérzettel, de cseppet sem szomorúan álltak fel a kanapéról. A különbség csak az, hogy az enyémet kihalt, illetve veszélyeztetett fajok bőréből cserzették, de mint említettem, én nagyon gazdag vagyok.

Pont ilyen meccs volt

A futballhoz szerencse is kell. Sok minden más is persze, de ha peched van, hiába vagy rendben mindenhol máshol, nem fogsz nyerni. Örömmel jelenthetem, igazából mindent jól csináltunk, leszögezhető, semmi más nem hiányzott a vastagon megérdemelt győzelemhez, mint egy picike kis szerencse.

Néhány hete azt írtam, két éve nem pánikoltam a szar szezonrajt után, mert tudtam, mi a baj, és látszott, hogy idővel megoldódik, most viszont nem látszik pontosan, hogy mi a gond, és ez aggasztó. A megoldáshoz azóta annyival kerültünk közelebb, hogy Allegri egy plusz középpályással próbálja enyhíteni a nyomást a 4-2-3-1-ben egyéni hibákat sorjázó védelmen, és ez működni látszik, hiszen a Barca-Crotone-Napoli-Olympiakosz-Izé menetet kapott gól nélkül hoztuk le. Ugyanakkor nem kell hozzám hasonlóan okosnak (és gazdagnak, mondtam már?) lenni a belátásához, hogy a plusz középpályás mínusz egy támadót jelent, és ez alaposan megkavarja a szűk egy éve alkalmazott formációban remekül teljesítő csatárokat.

Allegrinek az Izé elleni meccs előtt mérlegelnie kellett: marad a 4-2-3-1-nél, és Dybala megtartja a helyét, vagy kihagyja az argentint, aki a 4-3-2-1-ben mostanában elég gyatrán játszott, és vált. Utóbbi mellett döntött, és Matuidi játékát elnézve ez remek döntés volt, csakhogy egyúttal azt is jelentette, hogy Mandzukicnak kezdenie kellett, mert a bal szélre olyan emberre volt szükség, aki besegít Asamoah-nak Candreva megfékezésében, és Douglas Costa nem ilyen. Igen ám, csak Mario játékában az utóbbi bő egy hónapban inkább _a küzdő jelleg dominál, a kapu előtt viszont csak a levegőt rontja. Ezt a kompromisszumot kellett Allegrinek meghoznia cserébe azért, hogy Cuadradóval a másik oldalon labdavesztés után azonnal 4-5-1-re rendeződjön át a csapat, és ezzel kinyírja az Izé amúgy is elég fasztalan próbálkozásait.

Zsebre tette

Allegri jól döntött, az Izé egyszer “találta el a kapunkat” – emlékszünk, egy felpörgő lófasz hullott bele az ásítozó Szczszynsy kezeibe – miközben mi 19-szer vettük célba, és 8-szor találtuk el az övékét. Handanovic védett néhány komolyabbat, eltaláltuk a kapufát is, Mandzukic pedig négy zicceréből kétszer lövésig sem jutott. Pech.

Aki még nálam is okosabb, az S4tchy (a gazdagabb én vagyok), és a listán tett kijelentése, miszerint amilyen jó volt Allegri alapelgondolása, olyan gyengén meccselt hozzá, ékesen bizonyítja ezt. A szemmel láthatóan megbántottan ücsörgő Dybala beállításával felborult az a játékrendszer, amiben a csere előtt már olyan erősen érett a gól, hogy már a rektumuknál érezték a rozmárfasz közeledtét a férgek. Ekkor már az Izé semmit nem akart, csak megúszni kapott gól nélkül, ezért érezte úgy Allegri, hogy beviszi a döntő csapást, de csak azt érte el, hogy nehezebben szereztük vissza a menetrendszerűen elveszített labdákat. Azt már csak én teszem hozzá, hogy simán Bernardeschit vagy Kosztát hoztam volna, és Manzukic helyére.

A krónikához tartozik, hogy a jómájú rendező vissza is játszotta, amint a lecserélt Pjanic és Allegri között szóváltás alakul ki. Egyrészt Pjanic cseréje jogos volt, elfáradt a végére, és bár jók voltak a statisztikái (4 lövés, 3 kulcspassz), azért nézett már ki sokkal jobban, mint szombaton. Másrészt kurvára tele van a tökünk azzal, ahogy a Juventus Zrt alkalmazottai semmibe veszik a vállalati hierarchiát. A Juve egy markánsan tekintélyelvű klub, az utóbbi években is többször bizonyította, hogy nem szarozik sokat a fegyelmi ügyekben, de a játékosok csak nem tanulnak a leckékből. Bonucci lapátra tétele óta Dybalát is elkapta már a jaguárhiszti, Alex Sandro a fostubus formájához mérten meglepően vokális, ha saját sorsáról van szó, most meg Pjanic ugatott be a Misternek.

ehh…

Ez a jelenség könnyen lehet a Juventus öltözőjében beállt személycserék eredménye is. Evra, aki két évvel ezelőtt tört olaszsággal küldte el a kurva anyjukba Pogbáékat, vagy Bonucci, aki a BL-döntő szünetében vert le egy nevelő célzatú taslit Dybalának. Buffon már a villanyoszlopokat is ölelgeti hazafelé, és éppen abban a stádiumában van, hogy mindenkit szeret, így tőle már nehezen várható hangadói szerep, Marchisio a padot koptatja, Chiellini meg nem ilyen típusú csávó. Mandzukic pedig – szerintem – nem tud elég jól olaszul hozzá.

Hozzá kell tennünk, hogy az Izé nagyon jól csinálta, amit csinált, és Nápoly után Torinóból is kapott gól nélkül hordták haza magukat. Skriniar és Miranda ketten 12 felszabadítást mutattak be, és utóbbi leradírozta a pályáról Röfit, aki egy szép cselen kívül megint nem sokat tett a közös erőfeszítésbe. Ez persze nem csak az ő hibája, hiszen az eggyel kevesebb támadó egész más csatárjátékot igényel, mint amiben ő jól érzi magát.

A másik argentin sztárcsatár is hasonlóan járt, Icardi csak pillanatokra tudott kikandikálni a bődületes formába lendült Benatia farzsebéből (összesen 10-szer ért labdába, 3 passzal hozta le a meccset), és ezúttal Chiellini is hibátlan volt. De Sciglio megítélése vegyes a listán, majd írunk róla egy vitaindítót, hátha akad köztetek, aki vitába mer szállni velünk. Asamoah megítélése viszont nem vegyes, mert mindannyian szarnak tartjuk. Amit védekezésben művel az utóbbi időben, az valami botrányos, így hiába veszélyesek az előretörései, összességében mínuszos a jelenléte.

Vegyes

Matuidiról nem esett még szó, pedig kell: az evolúció furcsa tréfájaként nyakig érő lábú franciától egyszerűen képtelenség elvenni a labdát, valahogy a legelveszettebb helyzetekben is csak széthúzza a teleszkópot, és nála marad a zsuga. A három kulcspassz meg akkora extra tőle, amit utoljára Pogbáéktól láttunk ezen a poszton.

Idén még két és fél feladatunk van: a fél a Genoa kipofozása a kupából, a két egész meg a Roma elleni hazai, ahol nem oszthatunk kegyelmet a szombatihoz hasonlóan, és hogy holnap kiszurkoljuk a Liverpoolt BL-nyolcaddöntős ellenfélnek.

Közeleg a karácsony, vegyetek nekünk szép ajándékokat, nagy értékű ingatlanokat, egzotikus nyaralásokat! Nem bánjátok meg!  

 • Pingback: 0-0-ra nyertünk | Zongoracipelő()

 • vettem nektek szépséges arany karláncokat, mivel nem kértetek ilyesmit
  kisorsolom a szeretőim közt

 • CsT

  És a csodás törökünkről egy szó se? Mellesleg a Bologna legyőzése nem feladat? Vagy oda már utalt Moggi? 😀

 • humorpalanta

  Addig nem küldök pénzt, amíg nem kapok meg két posztot:
  – Khedira takarodj már anyádba
  – De Sciglio isteni színjátéka
  Allegri mellé kéne már egy ember, aki tud meccselni. Frankón kitalálja a taktikát, csak a meccseléseket baszakodja el állandóan. Például Khedira helyett a félidőben Marcsi, Asamoah helyett Sanyi, és behúztuk volna ezt a meccset minden komolyabb probléma nélkül. Az, hogy a 70. percig nem cserél, agyfaszt okoz nálam. A másik, hogy alakzatot vált Dybcsy kedvéért, mikor ebben szarrá pörköljük az ellenfelet, a kis argentin mostanság meg lószar. Nem hiszem el ezt.

 • Preference

  Alapvetően imádok minden Juvéhoz köthető embert,de allergiám van Allegritől,hogy minden meccsre tíz embert rak pályára tizenegy helyett.
  Khedira is takaroggyon vele együtt!!!!

 • bombahoppa

  Benito, Neked mindig jók a meglátásaid, de most ki kell javítsalak. Te megelégedtél volna azzal (nyilván a sok pénz miatt elkényelmesedtél, hidd el, tudom, milyen ez), hogy Bernardeschit vagy Kosztát hoztad volna Manzukic helyére, addig én mindkettőt behoztam volna, hiszen mind a ketten jól tudjuk (persze én egy kicsit jobban), hogy a pénz beszél. Mindezt ellensúlyozandó (néha olyan az otthoni hangzavar, mint a comacchio-i halpiacon) a múlt héten építtettem egy csendszobát a Téli palotába, mert már nagyon zavart a Duma.

 • juuvee

  A cím a mai eredményekkel teljes értelmet nyert. Bunda tudtátok előre , hogy a Roma és a Napoli is xelni fog! Nem küldünk több pénzt, ezek szerint van elég !

 • Tamás Peták

  Volt évekkel ezelőtt egy ilyen játékos, hogy De Szílió by Jenő(ha jól emlékszem)..

  Szerintem vele negyed annyi baj nincsen(már), mint az Asa, Sándor párossal. Tököt elkezdett növeszteni, előre igazán nem hasznos, de nyilván nincs is a munkaköri leírásában(puli megoldja), de hasznos volt tegnap. Szerintem!

  Ám sok emberünk töketlen lett, mi a francért?!

 • borsodiL

  Azért jó, hogy maradtunk az …őőőő , izé….első helyen, a 0-0val mi nyertünk. 🙂 a szerzőnek egyébként legtöbbször igaza van, még ha bicskanyitogató is a stílus gyakran….A legjobban persze a “hozzá kell tennünk…” kezdetű bekezdés tetszik.

 • Nem értem

  Mér akarjuk a Liverpoolt? Manchesterben van 2 beépített emberünk, ők megoldanák.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Én a Unitedet akarom. Már a csoportban kellett volna őket ütni, de most bepótolhatjuk.

  • consminor

   Unitedot akarod? így teljesüljön minden vágyad

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Tegnap elég sz*r volt ez az Atalanta önmagukhoz képest, illett volna elverni őket. Nem mentség, hogy tartalékosan álltunk ki!! Allegri takarózik már?

 • Enslaver

  Ma lesz a sorsolás. Hú, nagyon izgulok!! Remélem, az én kenó számaimat húzzák ki!

 • Jumpman23

  Azért az milyen már, hogy a friss 10-esünket padoztatni kell, mert olyan formában van. Én Khedirának adnám a 10-es mezt, ő stabilan hozza azt a teljesítményt, amivel kihagyhatatlan a kezdőből.
  SándorSándor nagyon aktív a karácsonyi videókban, én ezt jelnek tekintem.

 • Juventino

  Nagyjából én is így láttam és hasonlóak az érzéseim: 1-1 ponton belül van az első három, uraltuk a meccset és nem nagyon volt ok izgalomra hátul a listavezető (…) ellen.

  Ugyanakkor csak én tartom aggasztónak Dybala és Alex Sandro helyzetét? Oké, hogy vállalati hierarchia meg az edző diktál, a többi meg kussol és játszik a pénzéért, de azért látjuk mi megy “az igazán nagyoknál”, és működik: a Real örökké fényezi CR-t és Messi seggét is addig polírozták nyelvvel (és tőkével), amíg alá nem írt, még ha ez egy Neymarba került is nekik. Nálunk viszont MINDENKI feláldozható.

  Véleményem szerint nincs az a szituáció, ahol eljuthatunk odáig, hogy Alex Sandro perifériára szorul Asamoah mögött balhátvédben. Ha lenne egy jóképességű alternatíva, akkor oké, de egy valag pénzt kifizettünk érte, jól is teljesített, idén meg megy a jegelése, mint Lichtié már másfél éve. Aztán majd ha megsérül Asa (lécci ne!), akkor visszarázódhat, felépíti magát és nyáron eladjuk. Miért? Szerintem Sandro formahanyatlásába vastagon belejátszik, hogy van valami nézeteltérés és Maxi úgy kezeli, ahogy. Persze, profik, agyonfizetettek, ne legyen lelkük, csak robotoljanak. De ez nem így megy, sohasem, sehol sem.

  Ez, amit láttunk, egy tipikus “Allegri-Milan” volt, a Nocerino, Van Bommel, Muntari középpályával. Nem az eredmények rosszak igazából, hanem a folyamat, amerre tartunk.

 • humorpalanta

  Tottenham. Lehetett volna rosszabb.

  • consminor

   bazmeg akkora máksorozata van a Unitednek a sorsolással eddig, hogy komolyan elkezdek hinni benne, hogy Murányi megnyeri velük a nagyfülűt. a Margit – PSG viszont fincsi

  • humorpalanta

   Áh, a MU az utóbbi 10 évben mindig röhejes sorsolásokat kapott. Az utóbbi 10 év legkönnyebb csoportjai közül legalább 6-7-szer a MU volt benne ilyen névtelen szerencsétlenekkel, hihetetlen egy szánalom.
   A Margit Eiffel torony tényleg jó lesz. Neymar, Mbappé, Di Maria, csak finomabbá teszi 😛
   Viszont a Shaktar-Roma brutál lesz. 50-50%. Igazi ki-ki meccs.
   A Chelsea-Barcát meg el is felejtettem, az se lesz semmi. Conte papa bizonyíthat, de nem úgy tűnik, hogy fog.

  • consminor

   és még így is képesek voltak kiesni két éve a csoportból 🙂

  • Mixbetegállat

   Végre nem fogja magát kellemetlenül érezni egy elit étteremben..

  • atis123Juve

   Legalább egy komoly esélyes búcsúzik.

 • atis123Juve

  A Porto – Liverpool fincsi lesz. Két támadó csapat védelem nélkül 🙂

 • juuvee

  Juventus,City,Pool,Mufc,Real,Roma,Barca,Bayern.

  Juventus, Real,Bayern, Barca

  Juventus ,Barcelona

  Juventus

  Platinivel és Moggival is egyeztettem, Blatter is áldását adta.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  A szerkesztőségi orgia után ott is sorsolnak, hogy ki írjon posztot a sorsolásról. De ez is csak színjáték, mert úgyis mindenki Darti golyóját fogja megmarkolni…

 • consminor

  ezek a meccsek fogják körbe ölelni a Tottenham elleni csörtéket:
  Fior (I) – Tottenham (H) – Torino (I), …… Lazio (I) – Tottenham (I) – Udinese (H). wonderful

  • Enslaver

   A zárójelben lévő “I” meg “H” gondolom azt jelenti, hogy melyik igaz és melyik hamis. Ezek szerint az Udinesevel nem játszunk, mielőtt még valaki azt hinné.

  • nogara

   Spurs-MU, Pool-Spurs, Spurs-Arsenal, Juve-Spurs… mindez két héten belül. Nekik se jobb 😀

 • Pideon20

  A SanAntonio idegenben nem igazán remekel, bárkitől képesek kikapni. Torinóban kell több góllal megverni őket, hogy aztán a Wembleyben leparkolhassuk a buszt. Bízom benne, hogy a “hazai” pálya a teltház ellenére sem jelent majd nekik akkora előnyt, mint nekünk a kis katlanunk.

  • consminor

   hát igen, Duncan visszavonulásával egy ikont vesztettek, de az Aldridge-Gasol-Leonard csatársor nagyon ígéretes, ráadásul az öreg Popovichnek is a kisujjában van a szakma. vigyáznunk kell.

 • Enslaver

  Ki kap ott azinter!!4!1-3!!

  • daneeka35

   A rinya viszont beVARta a végén.

  • Babicz Tamás

   Nem értem, hogy maradhat ennyire szó nélkül az, hogy ugyan egy hét csúszással, de csak mi vettük el az Izé veretlenségét. Ráadásul Del Neri megint akkorát meccselt, hogy át külön posztért kiált. Nem elég, hogy a komplett kezdőt hagyta pihenni a másnapi bolognai összecsapásra (aminek most nyilván a svéd drukkerek is örülnek, hiszen újabb olasz várost vett be a válogatottjuk), vagyis kvázi a B csapattal vertük meg Mirindáékat, de végre nem láttuk Khedirát még a kispadon sem! Mister Massimiliano Takarodj ÁlEgri mikor lépte volna ezt meg?!?44?!

   Amúgy nem tudom ki a felelős azért, hogy ilyen lehetetlen sorsolásunk van: két hétvégén egymás után játszunk a bajnokságban az interrel, ráadásul a második meccs másnapján Bolognába is el kell utaztunk, de szerintem Allegri, úgyhogy Karácsonyra azt kérem a Jézuskától, hogy takarodjon! (Mármint Allegri, nem a Jézuska.)

 • humorpalanta

  Egyszerűen fel nem foghatom, hogy Khedira mi a faszt keres még mindig a kezdőben.

  • consminor

   kb. ugyanazt, mint a múlt héten és minden alkalommal azelőtt

  • Preference

   Jó az ágyban

 • consminor

  Pjankó odarakta. kétszer is.

 • Jumpman23

  Mi a *** ez az AlexSandros pletyka már megint?! Most tenyleg eladjuk? Bassz…

  • Juventino

   70 helyett már 50-ért kínáljuk, lesz ez 40-bónuszok is, csak menjen…

 • Tonhalacska

  De Csijó ha nem is tanár, de már tanársegéd.

 • consminor

  jó volt ez, viszont nem értem szerencsétlen Hugit miért hagyta fenn Maxi egy megnyert meccsen, miután szétkúrták a térdét.

  • Juventino

   Nem lőtt még gólt, ezért nem merte lecserélni 😉

 • Juventino

  Jó látni, hogy Matuidi játéka egyre meghatározóbb, már csak Khedirát kell lecserélni Canra, és a középpálya rendben lesz.

  Más kérdés, hogy ha Sandrót eladjuk, akkor a kiöregedő Barzagli-Chiellini páros és a lyukas jobbhátvédposzt mellé balhátvéd is kell majd, azaz gyakorlatilag egy komplett védelem. Remélhetőleg Caldara beilleszkedése zökkenőmentesebb lesz, mint Ruganié

  • consminor

   én még mindig nem vagyok hajlandó elhinni, hogy a világ második legjobb balhátvédét ilyen könnyen elengedi a vezetőség, ráadásul szerződéshosszabbítás nélkül. állítólag több játékos szerződéshosszabbításán is dolgozik az Aranyszeműnk (a pletykák szerint közöttük van Sanyi is), hátha bejelentik, hogy hashtagAlexSandro2022.

   “már csak Khedirát kell lecserélni Canra, és a középpálya rendben lesz” – Khedirát gyakorlatilag bárkire le lehetne cserélni akár már csapaton belül is (Marci, Bekúr), hogy javuljon a középpálya

 • daneeka35

  Hát ma nem érdemeltünk vereséget. Az első gólt Buffon simán fogta volna. A másodiknál Bonucci helyezkedéssel megoldotta volna, ha nem igazol a nyáron az Interbe. A harmadik gól már mindegy volt, de jellemző, hogy ez a nevenincs középpályás is pont ellenünk süti el a kapanyelet. Ez a meccs simán meglett volna, ha Appiah az elején belövi a helyzetét.

 • Gábor Gerencsér

  Eszek is egy jó bolognai-t. Nah egyre több játékos kerül formába itt a szezonkezdetkor. Remélem nem korai a formaidőzítés. Egész jó volt a komplett védelem. DS és Sándor Sándor is tuti volt. Benatia még a végén az új szerelmem lesz. Bárkire tippeltem volna, hogy házon belül feledteti Bonucsicskát, de pont rá nem. DC szépen bőrözi az ellent, de egyre veszélytelenebb kapura. De kis ügyes azért, lesz ez jobb is tőle. Nos Mandzsuit már párszor elátkoztam, de ma a gólján túl is ott volt. Matyi most végre egyértelműsítette, hogy nem Khedirázni jött ide, azt hittem csak Khedira 2.1 lesz, de talán tévedek. Pjanics nagyon tanár volt ma. Ennyire jól régen láttam játszani, elöl hátul. Khedira is végleg meggyőzött. Soha nem védem többé. Persze remélem, hogy egyszer jó lesz, mert úgy is kezd, de hiába. Alibi. Amúgy mindenki egész jó volt. Dybalát talán rendbeteszi Alle

 • Enslaver

  Azért az, hogy a Milan a Veronától is kikap 3-0-ra, az nagyon büntet! Nem beszélve arról, hogy a mi csemeténk, Kean is betalált!!

  • consminor

   szerintem az sokkal érdekesebb, hogy a Veronának sikerült ledolgoznia az odavágón szerzett 3-0-ás hátrányt és nem volt sem hosszabbítás, sem büntetőpárbaj.

 • consminor

  Costa-Dybcsi-Bernárd tridenttel igyekszünk felszecskázni a Genoát, Bekúr-Marci-Sturaro (khm…) középpályával megtámogatva. kíváncsi leszek a végkifejletre. Rugó is játszik, remélem nem felejtette még el, hogy merre kell kifutni a gyepre

 • Preference

  Követeljük Baumstark Tibit,Egri Viktor mongyon le!!!444

 • Jumpman23

  Ahogy elnézem mindenkit annyira tűzbe hozott a tegnapi meccs, hogy még ma sincs birtokában az írástudás képességének. (Én sem, a rabszolgáim gépelték be parancsra amit előre odaadtam nekik abban az esetben, ha már decemberben tovább jutunk a negyeddöntőbe. Jó lenne itt még a Cityt meg a Realt elkerülni. Mikor lesz sorsolás?)

  • bombahoppa

   Én elhatároztam, hogy jövő héten veszek egy csapat zebradániót. Most ezen dolgozom.

 • humorpalanta

  Farkatlanítás ideje lészen, mikor karácsonykúr. A lómaiak annyira félnek, hogy még a fájuk is feladta a harcot, pedig idén Ez a harc lesz a végső,

  Csak összefogni hát,

  És nemzetközivé lesz

  Holnapra a világ.

  Védelmező nincsen felettünk,

  se isten nem véd, sem király:

  A közjó alkotói lettünk –

  hát vesszen el, ki ellenáll!

  Pusztuljon ez a rablóbanda,

  a rabságból elég nekünk.

  A lángot szítsuk, rajta, rajta!

  A vas meleg, hát ráverünk.

 • Enslaver

  Mai karácsonyi kérdés: Gólokból hányat ró ma a Juve a Róma kapujába? A helyes válaszolók körében kisorsolunk egy zebracsíkos Róma-mezt, illetve egy Dybala-figurát, amit ha Allegri fotójához közelítjük vagy kimondjuk előtte a csere szót, arca egyből dühöngőre vált!

 • Preference
 • Juventino

  Khedira már a meccs elején figyelmeztet, hogy ne legyenek illúzióink…

  • consminor

   de hát taktikailag rendkívül felkészült és jól zárja a passzsávokoat

 • Enslaver

  Jó kis meccs, de én inkább a klasszikót nézem felvételről.

  • bombahoppa

   Milyen érzés a jó érzés?

  • Enslaver

   Nem rossz!

 • Enslaver

  Értem már, hogy Buffon mért nem játszik mostanság. Felvett egy szemüveget, és beállt edzőnek a Románál. Azért a szezon végét igazán megvárhatta volna az öreg…

 • bombahoppa

  Csecsnyi teljesen veszélytelen a kapura.

  • Juve1974

   Olyat védett, hogy Dzsidzsi csak cseccsintett.

 • Konrád Mészáros

  Higuainnak ma nincs malaca. Kicsit sajnálom őt, mert látszik rajta az akarás, de jobbára inkább már idegesítő a szencsétlenkedése.

  Köszi, visszhall!

 • bombahoppa

  Eddig jól alakul a forduló, az izé is szopni fog, úgy tűnik!

 • Tonhalacska

  Cartman testére fotosoppoljátok rá Csecsy fejét.

 • Enslaver

  Hú mekkorát játszottak az exfarkasok: Sesnyi, Benatia és Pjanics!

  • Tonhalacska

   Az ex-juvés Sikk is veszélyes volt.

 • Preference

  Jó volt a meccs meg minden,de azért Khedirával megetetnék egy kiló nyers sertéshúst Karácsony alkalmából.

 • bombahoppa

  Khedira előtt is le a kalappal, végigtolta a mecset a megszokott (elvárt) minőségben. Ő sosem lazsál, nem buzizik, végigtolja a mecset ugyanazzal az elánnal!

 • consminor

  szerencsére sikerült úgy nyerni, hogy Dybalát is tudtuk pihentetni a Verona elleni csörtére. Csöcsnyinek már faragják Torinóban a márványszobrot a piazzára, illetve kiemelném a csapatból a felső kapufát, aki kétszer is jó helyen volt a meccs alatt.

  élmény volt nézni ma a csapat játékát, de le kellett volna zárni hamarabb a meccset, hiszen mint tudjuk a régi idők nagyjaitól, a “kihasználatlan helyzetek megbosszulhatják magukat”

 • humorpalanta

  Könyörgöm, mivel más megoldás nincs, valaki törje már ki, vagy vágja le Khedira mindkét lábát tőből, hogy végre kikerüljön a csapatból. Ilyen nincs bakker, hogy egy ennyire szerencsétlen idióta végigténfereg minden meccset…

  • Juventino

   Az elején centiket tévesztett csak… A mozgását pedig bármelyik Benny Hill Showban lehetne fast forward mutogatni. Elvégre a foci is a szórakoztatóipar része

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Dagad a zebraCsecs, ni!
  Annyira jók voltunk, hogy még Khedirát is elbírtuk volna, ha játszott volna. Mi van vele, megint sérült? Hetek óta pályán sincs.

 • juuvee

  Nyerünk,nyerünk , nyerünk. Beindult a gépezet, nem kapunk gólt , elől meg valaki lő egyet. A tegnapi meccs nagyon jó volt, látványos , küzdős, igazi rangadó. Bentancurt a kezdőbe!

 • uff uff

  Benatia góljánál jutott eszembe: https://youtu.be/TrvvCcBLizo?t=208

  Boldog Karácsonyt mindenkinek:)

 • atis123Juve

  Azért szerencsére MarietMarottának tának még mindig jobb szeme van a játékosokhoz, mint nejem. Biztos azért, mert olyan szögből nézi, amiből mi nem tudjuk. 😀 szóval csöcsnyiről nem gondoltam volna, hogy beválik. De nagyon bevált.

 • Juventino

  Azért én még mindig nehéz szívvel nézem Szesnyit a kapuban, mert Buffont után nehéz lesz ezt megszokni, még akkor is, ha most jól védett. Azért az vicces volt, hogy Vojcse, Benatia és Pjanics tolták a szekeret a Lóma ellen.

  Egyébként elnézve a 4-3-3 sikerességét és a Can-Khedira cserét a láthatáron (MINDENT megbocsátanék Vidaltól Bonuig, ha ingyen behúzzuk a török-németet), kajak érdemes lenne elgondolkozni Dybala eladásán. Vagy Hugién. A Kisgyerek klasszis matéria, de a 4-3-3-ban csak Messi-poszton (hamis kilences) van benne ráció, és leginkább defenzív wingerekkel működik a rendszer (Mandzsu, Cuadrado), de szélsők nélkül aligha. Dybala nem szélső és a középpályán 2-1-re húzza a 3-ast azonnal, ami meg a stabilitásunknak (és Pjanicsnak) nem tesz jót. Szóval ha eladjuk 80-90 milláért, veszünk egy-két jó hátvédet és egy kompatibilis gólvágót, azzal sokkal többre mennénk, mint ezzel a cirkusszal, ami most van. Ráadásul le is értékeljük a kölyköt a padoztatással, mert egy körön kívülre került, eladásra szánt játékosért nem lehet nagy összeget kérni. Ezért játszik újra Sandro is szerintem…

  Nem mellesleg boldog karácsonyt minden juventinónak!

  • atis123Juve

   Az a baj, hogy a rendszer nálunk évről évre változik. Ez alapján botorság lenne eladni.

 • atis123Juve

  Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

 • Juventino

  Elhoznánk Cant már most 5 millióért – Marotta nagylelkűsége nem ismer határokat! 😀 Egyébként így, hogy Henderson sérült és csak reklámokból beszedik az összeg többszörösét, miért mennének ebbe bele?

  Viszont ha júliusban nem itt kezd a török-német, elátkozom Marottát. Végre egyszer van értelme a Bosman-boltban vásárolni, és meg lehet mutatni, hogy a Juventus-brandnek is van még némi felhajtóereje

  • humorpalanta

   Csak és kizárólag akkor, ha Khedira seggébe egy óriásit rúgnak.

  • consminor

   szerintem az lehet az ok, hogy Marotta nem akarja elwitselni ezt a lehetőséget és tutira megy

  • Juventino

   Azért még ébredek úgy verejtékezve, hogy a rémálmomban lecsúszunk Canról és N’Zonzi lesz helyette…

 • humorpalanta

  Felháborít a szerkesztőség év végi tombolása, s amint kijózanodtok és kimásztok egymás seggéből, észrevehetitek, hogy munka hiányában leállítottuk a tagdíj folyósítását!
  BUÉK!

 • Enslaver

  A mai lesz az év utolsó Juve meccse. Ezt még azért meg kell emésztenem a pezsgős vodka mellett, hogy SOHA az életben nem lesz több Juve meccs 2017-ben!!

 • Enslaver

  Szerintem egy Khedira is sok a középpályára, remélem azért Can jobb az ikertestvérénél… https://uploads.disquscdn.com/images/4802e94ffb9fd579556b61116798638322c43ed842758a0a9282192796b828e6.jpg

 • bombahoppa

  És azon gondolkoztatok-e már, hogy vajon ki lehet majd Csecsnyi utódja? A lecke fel van adva.

 • Enslaver

  Volt arról szó, hogy tartalékosan állunk fel, de arra nem számítottam, hogy Allegri annyira megkeveri a kártyákat, hogy csak Romulo, Kean és Cáceres lesz ismert a csapatból…

  • bombahoppa

   Ékes magyarul: Kéne és Kékeres

  • Juve1974

   A szerkesztőség garantáltan örömmel segít, ha ez a kívánságod.

 • Enslaver

  Ez a Benatia gyerek egyre jobb, ez már Bonucci-szint, úgyhogy én eladnám gyorsan az internek vagy a MIlannak.

 • Enslaver

  Lehetne már tényleg új posztot írni, Mélyentisztelt Szerkesztőség!
  Annyi kérdésre keresem a választ: Bonucci miért felejtett el focizni, Benatia, hogy lett hirtelen ekkora király, Khedira mit keres nálunk (azon kívül, hogy pénzt), Dybala és Sandro tényleg el fognak menni, Magdi anyusnak miért kellett meghalnia, bombahoppára miért nem lehet szavazni, ti komolyan azt hiszitek, hogy újságírók vagytok?

  Üvözlettel,
  Prof. Alessandro Enslaver

  • bombahoppa

   Arra is kíváncsi lennék, hogy mennyit ér ez 2018-ban?

 • uff uff

  “adjon Isten bort, buzát,
  bort a feledésre!”

  BÚÉK

  • bombahoppa

   3:00 és 4:40 besírós

   Öreg BÚÉK nem vén BÚÉK.

  • rakkenroll

   Dettó!!44

 • zamboni

  1 szarjatok sunt, mert nincs új poszt
  2 buek gecik