Mégis tetszett!

Benit többször meg szerettem volna ölni, mert rettenetesen idegesített az akár még a létfontosságú győzelmeket is követő nyekergése. Erre a legjobb példa a 2016-os, Milan elleni kupadöntő utáni, eltartott kisujjal előadott kritikája a minőségi játék hiányáról. Tegnap este, a Napoli-Juve meccs lefújását követően én is elitista álláspontra helyezkedve értékeltem a győzelmet, de ma reggelre már nyilvánvalóvá vált számomra: nem érthetem ezt a játékot, ha az idény eddigi legfontosabb győzelméről lesajnálóan beszélek. Megvilágosodtam!

Talán azt tévesztett meg, hogy ez első 15 perc egész pofás játékot hozott. A saját védőharmadban eladott labdák már ekkor is jellemezték a Juvét, de ugyanebben a periódusban két, szexuális kinézetű támadást is vezetett a rohamosztag – ebből az egyik góllal végződött. Az elszórt _játékszerek_ azért is dühítettek, mert a Napoli jórészt semmilyen épkézláb ötlettel nem állt elő. Bíztak Insigne és Martens váratlan húzásaiban, Hamsik átlövéseiben, de az első félidőben csak egy olyan szituáció adódott, amelynél nem volt teljesen mindegy, hogy egy próbababa vagy Buffon áll a kapuban: a nápolyi törpe csavarását ki kellett azért szedni. És miből alakult ki a veszély? Hát természetesen egy nyomorult módon eladott labdából („én megértem, insigne ravaszul elbújt egy pitypang mögött” – mentette ki a Bazilikaorrú Bestiát a levlistán szerkesztőségünk leghiggadtabb tagja, Peticica).

Nye

A második félidőben nem emlékszem akárcsak egyetlen olyan esetre sem, hogy Giginek komolyabban meg kellett volna tornáztatnia a _védőizmait_. Tényleg semmi nem történt. Ha újra megnézném a meccset (nem fogom), valószínűleg cinikusan kiröhögném a tegnap esti önmagamat, aki azon izgult, hogy egy lecsorgót be ne verjenek az afrikaiak. A lecsorgóból való GÓLKAPÁSRA (Joó Gabi az életét odaadná egy ilyen kifejezésért) mintha lett volna már példa idén.

De Sciglio teljesen elfeledtette Lichtit (…), Benatia simán kaphatna Aranylabdát a tegnapi játékát elnézve, Kvadcsi (akinél csak egy ember sérülékenyebb a világon: Hoewedes) egy pillanatra sem juttatta eszünkbe Alex Sandro hiányát, Chiello még mindig a világ egyik legjobban helyezkedő védője a nyilvánvaló marhaságai ellenére is. Öröm ilyenről beszámolni két héttel azután, hogy a világhírű Sampdoria rojtosra lyuggatta a védelmünket.

A világ legsemmitmondóbb adatai egy kis hőtérképpel kiegészítve: a Napoli 922-szer, a Juve 558-szor ért labdába.

Nem tudom, hogy Allegri mit tervezett a második félidőre, de kizárt, hogy ne a villámgyors kontrákra akart volna építeni: és ezen a ponton jön be a képbe némi csalódottság. A Costa, Dyabala, Higuain és Pjanic négyesben olyan kontrázási megapotenciál van, hogy ehhez képest a második félidőben semmit sem sikerült nyújtaniuk a játék _ezen szegmensében_. Mindezt úgy, hogy egyébként mindegyiküknek kulcsfontosságú mozzanataik voltak a meccsen: Costa – a keret talán legtöbbet fejlődő tagjaként – emberfelettit dolgozott, a gól előtti támadásnál ő szerzett labdát, Dybala asszisztja zsenisztikus volt, a leszakadt kézfejű Higuain (ez most csak úgy eszünkbe jutott) már megint eldöntött egy rangadót, Pjanic pedig akkora zsugát adott Matuidinek, hogy a francia meglepetésében nem is lőtte be az _ordító ziccert_.

Nyenye

Szép lett volna a kitámadó Napolit mondjuk úgy a 70. perctől agyonkontrázni, és a lehetőség ebben a felállásban erősen megvolt. Costát a képességei eleve kontrajátékra _predesztinálják_, nem pedig a betömörülő védelem elleni birkózásra. Szerettünk volna a villámgyors akciókból többet látni, és annak örömködni, hogy megalázzuk és nevetségessé tesszük az ellenfelet!

A Napoli félelmetessége alaposan megkopott tegnap este. Most azt gondoljuk, hogy nagyon ügyes csapat, de messze vannak attól, hogy bajnokok lehessenek. De akkor ki lehet az ellenfél? Az Izé jövő heti legyalulásáig azt gondoljuk, hogy Icardiék. Aztán ha őket is levertük, keresünk más hobbit.

Nyenyenye

Péter szavai tökéletesen írják le a rangadó lényegét: „szerintem csapat szinten nulla kockázattal lehoztuk a meccset a félelmetes görénylyukban, úgy, hogy talán chiellini meg ds 1-1 szar passza, valamint néhány, védőfalról lecsorgó labda hozta a leghúzósabb nápolyi helyzeteket. nekünk meg volt pár komoly helyzetünk a ziccerig játszott gólon kívül is. buffonnak papíron volt 7 védése, ebből az első félidőben talán kettőnél kellett észnél lenni, a többi lövés éppen elment a kapuig.

nagyon masszív volt ez.”

Éljen a lelketlen profizmus!

Éljen a jéghideg pragmatizmus!

Elégedettek vagyunk!

De közben el is érzékenyültünk: a Serie B-ben 2006 novemberében lejátszott Napoli-Juventus (1-1) meccsen pályára lépő Juvéból hárman (!!!!!!!!!!!!) tegnap is ott voltak a csapatban: Buffon, Chiellini és Marchisio. Na, ezt csinálja utánunk a City vagy a PSG!

 • LeRoi10

  https://uploads.disquscdn.com/images/dcbd4fe1d093a804ef780c2370fce9ddffc3e0fbee3c5fd18eb2e711fc127960.jpg
  Itt a lényeg cicókák. A táblázat fordulóról fordulóra veszi végig az előző körhöz képesti változtatások számát a kezdőben. Az Izének ugyan nincs kettős terhelése, de lehetetlen, hogy ne produkáljanak kis visszaesést. Ne felejtsük, Ranocchia a 3. számú középhátvédük 5 perc játékidővel, úgy, hogy egyébként Miranda és Skriniar is minden játékpercet a pályán töltötte idáig. Csakúgy, mint Perisic vagy Handanovic. Bár aztán a tavaszra még erősíthetik a padot.

  Nekem Darti ékes szavai csengettek tegnap a fülembe a meccs végén: “bármi lesz év végén, Allegrit (ha érez még motivációt) nem szabad elengedni”. Brutális ez az ember, nincs másik ilyen top edző aki ezt a munkát elvégezhette volna. Zsinórban 4. évben épít új csapatot, tudunk vagy 4-5 formációban is játszani, mindenkinek van 2 posztja. Beszarás. Folytassa Mister!

 • Pingback: Mégis tetszett! | Zongoracipelő()

 • juuvee

  Igen ez mind szép és jó, és tényleg örülünk. De 50 eladott labdánk volt tegnap. 50. Szerintem ennyi tavaly egész szezonban nem volt.

  Én azt is szeretném, hogy a csapat nézhető focit játszon, és ez nem volt az.

  • atis123Juve

   Basszus védekeztünk, és a labdakihozatalokat is masszívan letámadták. Semmi terület nem volt. Nem láttam statisztikát, de szerintem ezen labdaeladások nagy része a saját térfelünk közepe és a ellenfél térfelének közepe között történt. Az egyedüli veszélyes eladás, Dybalaáé lett volna, de szerencsére az előtte kiment az oldalvonalnál. A vér meghűlt bennem annál a labdánál. Szerintem ezt a meccsnek a 99,99% -ban az a jelentősége, hogy hoztunk, 3 pontot a jelenlegi listavezetőn, és ráadásul idegenben. Minden más lényegtelen.

  • juuvee

   Nem vitás, az eredmény a legfontosabb. A lényeg az, hogy több van csapatban, és nem szeretem a murinnyó féle leparkolt buszt.
   De ha így verjük meg a barcat a döntőben , akkor hajrá. De azért a 13. Percben lőtt gól után beállni a 16-os elé , és ennyi, ennél azért többet szetetnék, szeretem a játékos focit. Szóval ez a taktika tegnap bejött, de mire lesz ez elég Európában?:)

   A védekezés tegnap tökéletes volt, az egyensúly továbbra sincs meg, de jó úton haladunk.

  • Jumpman23

   Szerintem Trollegri tegnap csak a védekézést gyakoroltatta. Ehhez kellett egy gyors gól (pipa), aztan be lehetett rendezkedni rá bő egy órára.

  • Marvin

   Ha nézted, akkor nézhető volt 🙂

 • daneeka35

  Ti milyen meccset néztetek? Én azt láttam, hogy az elején előnybe került a Napoli Higuain góljával, aztán egy épkézláb támadást nem tudott végigvinni a csapat. Azért egy bajnoki címre hajtó csapattól többet várok, még idegenben is.

  • Tonhalacska

   Engem is összezavartak a mezek egy kicsit. A drog rossz.

 • Enslaver

  Az a szomorú, hogy megint szóba került Alex Sandor elengedése. Ha akar, menjen, mi nem állunk az útjába. A védelmünk már így is ki van filézve rendesen, most még ő is megnyugtatjuk, hogy “menj csak szépen el, ha kedved úgy tartja”. Még szerencse, hogy Benátiát újraprogramozta a mester. Höwedes meg Paca pedig a nyakunkon maradnak videojátékozni. Szegények porcelánból vannak, de legalább a Fifában nem sérülnek le, abban pótolhatják a hiányzó játékperceket (játékéveket)…

  • Jumpman23

   Azt is irják, hogy személyes oka van a visszaesésnek. Nem tudom, hogy számokban esetleg kifejezhető-e, az a személyes ok, mert a fizetése egy vicc a tavalyi teljesítményéhez mérten. Ugyanakkor ha akart volna, mehetett volna már nyáron. Én azért bízok még benne.

  • consminor

   Nem tudom mi lehet az a személyes ok, de szerintem az ilyen dolgot nem korrekt nyilvánosságra hozni. Bekapcsolhatta volna a Kobra a bullshit generátort és mondhatott volna valamit, hogy nem legjobb formában van de top játékos, formába lendül, bla bla bla

 • Tonhalacska

  Reméljük a tegnapi fordulópont volt.

  Még nem csaptuk ki az asztalra a brét, de lehúztuk a feszes bőrnaci sliccét és mivel nem hordunk alsógatyát, a látvány félelmet ébresztett.

  Az milyen má’, hogy szemétdombi alakulat nyom, de mi dominálunk?!?

  Ennek hangulatában egy klasszikus abból a korból, amikor még nem volt szőrös a testem:

  • bombahoppa

   https://uploads.disquscdn.com/images/31482666c793fc868fc43622d35cb8cbbdf2fb3472be1b0599e0a912de14b93d.jpg

   Te is végzetesen beragadtál a huszadik századba. Én is.

   MondJuk én inkább erre a zenére szeretek penyhesebb nápoJistákat kínozni:

  • Preference

   Miért nem igazítod a kocsi műszerfal világítását a kazis magnóéhoz?

  • bombahoppa

   A külteret igazítom a kocsi világításhoz. Mielőtt bekapcsolom a magnót, mindig leküldöm a napot nyugaton, hogy szexik legyenek a fények.

  • daneeka35

   Ez egy mazda 323?

  • bombahoppa

   Egyes Focus

 • Preference

  A képek jók.Most legalább megtudtam,hogy Allegri elöttünk a Napoli edzője volt.

 • CM8

  Közben Benvenuto – Milán: 2-2

  • juuvee

   Komolyan mondom, sajnálom a 19-es mezben játszó játékosukat. Ez az üzlet mindkét klubnak és a játékosnak is szarul sült el, meg kellene nyomni az “undo” gombot. Mindeközben Milánó még sötétebb fele továbbra is menetel, jövő héten a szart is ki kell verni belőlük. Minimum egy hármast kell hinteni, hogy lelkileg is megtörjenek. Olyan verést kell rájuk mérni, hogy Spalettinek vissza nőjön a haja.

  • Captain

   Ez Fifa 17?

  • atis123Juve

   Vagy visszatölteni a mentést 🙂

  • CM8

   Egyes izé szurkolók kötelező három pontról beszélnek.

  • juuvee

   Szerintem is kötelező , nagyon meg kell verni őket. Erre gondoltak?

  • daneeka35

   Jövőre el kell hozni tőlük a rumos Donnát és Román Jolit. Bonuccit nem hoznám vissza, Cannavaro sem lett fiatalabb a visszatérése után.

  • juuvee

   Igen ők jók, de kellene egy védő , aki összeköti a védelmet a kp-val, azaz képes a tőle 10 méterre álló társához passzolni. Az egy kicsit megdobná a labdakihozatalt, és nem járnánk úgy, mint a napoli ellen.

  • daneeka35

   Nem értek a lovakhoz, de inkább a középpályára kellene valaki, aki az ilyen meccseken megszerzi a labdát, és azzal a lendülettel megver 1-2 embert. Mondjuk van az a francia gyerek a MU-ban, az képes ilyesmikre.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)
  • atis123Juve

   Hát szerencsére nem kell annyira hátrafelé tekintgetni.

 • atis123Juve

  A repülőcsacsik nem bírtak tenni egy szívességét az inter elpáholásával. Szóval, magad uram, ha szolgád nincs…

 • C.

  A tekintélyes összegre rúgó havi tagdíjért cserébe a T. Szerkesztőség igazán megoszthatna némi belső információt arról, miért beszél a Kobra Sándor Sándor személyes problémáiról és közelgő távozásáról.

 • juuvee

  Most nézem, hogy a holnapi meccsünket sem adja egyik csatorna sem… nem értem mi van ezekkel, normálisak? Kit érdekel pl a manutd-csszka moszkva? Tud vki vmi jó linket a meccshez? Vmi olyat, amelyhez nem kell letölteni semmi progit, és nem tőr rám az FBI sem. Köszi !

  • consminor

   http://www.sport365.live/en/home – én itt szoktam a meccseket nézni, egész jó minőségű streameket lehet találni. egy baj van, hogy a felugró ablakban férfiak helyett orosz nőket reklámoz, akikkel randizni lehet, de hát semmi sem lehet tökéletes. nyilván ilyenkor nem a csöcsökre kell kattintani, hanem azokon kívül

  • juuvee

   Tenksz bró✌🏿️

 • Enslaver

  Csak egyet nem értek, hogy hova tűnt Tigris Willis testvérünk. Lehet, hogy a vaskos tagdíjat már nem győzte fizetni, ezért lelépett külföldre. Követelem, hogy legyen 13. havi tagdíj helyett tagdíjcsökkentés!

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Kolumbiában bújkálok, éppen a Vidal-szobor (takarodjon) talapzata mögül pötyögök egy Nokia 3310-esen. Jól vagyok, minden szép, csak sok itt a nő.
   Buenas Noches!!

 • consminor

  Buffi és Pjankó játéka kérdéses estére, Giorgio turbánja biztosan pihenni fog. ha abból indulok ki, hogy mennyire paráztam a Napoli meccs előtt (Mandzu és Höwi kiesése, félkarú Hugi kezdetése), akkor még így is hozni kell a meccset, de hát ez a BL és hát “nincs könnyű ellenfél”. picit nyugtalan vagyok. de csapjuk szét őket.

 • Ricardo

  Már látom előre, hogy simán leikszelünk aztán remegve nézzük, hogy a Barca éppen milyen kedvében van.

  • juuvee

   Ahh, nyerni fogunk. A spártai csapat nem képvisel jelentősen nagyobb erőt, mint mondjuk a tavalyi ellenfelünk, a dinamó. Egy pontjuk van (mondjuk a pont a barca ellen), azért ez beszédes. Nyilván nem lesz könnyű mérkőzés, és meg is égettük magunkat nem olyan rég görög honban, de az ilyen kaliberű csapatot idegenben is simán verni kell.

  • Babicz Tamás

   Jobb csapat ez, mint a tavalyi Zágráb. A Dinamonak ugyanis egy pontja se volt a Barca ellen!

 • Enslaver

  Nyuszikáim, nem kell félni, nyerünk este!

 • Mosolyur

  lol
  attól a csapattól vagytok beszarva akik eddig kőkemény 1 pontot tudtak összenyomorékoskodni?
  érdekes

  • Ricardo

   Én nem a görögöktől tartok, hanem magunktól. A Sevilla meg a Galata sem tűnt annó megoldhatatlan feladatnak…

  • Juve1974

   Sevillának meg a török hómunkásoknak anno volt tét – görögöknek semmi. Ergo reméljük jó délies mentalitással ellazázzák. Efarisztó előre is nekik ha így lesz.

 • juuvee

  Küldtünk pénzt, és a komplett caught in the act elnevezésű fiú zenekart,mindezért cserébe kérnénk egy értekezést a mai meccsről. Kérnénk ajánlást és véleményformálást, kell-e a meccsnézéshez pelenka és zsepi, vagy nyugodtan szotyizhatunk & sörozhetünk mint egy átlagos szirkoló.

 • Preference

  Egy aprócska kérés.Kellene egy ultra hd stream.Csak olyan jöhet szóba,amelyiken nem játszik Khedira és természetesen nyerünk.

  • atis123Juve

   Hagyjad már. Most szerelt egyet! Eddig csak egy visszjátszáson láttam pacsizni Piggyvel.

 • Enslaver

  Szép gólt volt tényleg, de ne feledjük, hogy Umut Bulut a 88. percben szokott kiejteni minket…

  • consminor

   Matyi egy Pjankóba olytott Pirlo volt a gól előtt, akkora labdát adott Sanyinknak.

 • atis123Juve

  Basszus, ez a csecsnyi lehet nem volt szar vétel. 🙂 Baszot nagyot fogott lábbal!

  • daneeka35

   Nálam ő a meccs embere.

 • Tonhalacska

  Kedves dolog Herczeg Andrástól, hogy a Loki mellett vállalta ezt a török csapatot is, de egyelőre ő sem tud segíteni nekik.

 • Enslaver

  Az az érzésem, hogy egy amatőr ukrán bajnokság meccsét látjuk, akik menőzésből Juve-mezben játszanak.

 • consminor

  gyerekek, megéltük azt a napot, hogy Sami Khedirára került a Juventus csapatkapitányi szalagja. ízlelgessük ezt a mondatot.

 • Babicz Tamás

  Allegri nagy troll. Betolta a pályára a falovat, amiből előbújt egy formán kívüli Cuadrado és egy alig játszó Bernardeschi. És a görögök megint benyelték a cselt. És kettő null.

  • atis123Juve

   A másikon is :D. Ott is a trójai Mathieu szerzett egy öngólt. Elnézte az évszámot 🙂

  • consminor

   minden szezonban nagy szívességet tesz nekünk a drága, csak így tovább

 • atis123Juve

  Lehet készülni a sintérre…

 • daneeka35

  Szerintem Moggi elintézi, hogy a Barcát kapjuk a 16 között is.

 • consminor

  jó volt, köszi, puszi, szombaton pedig Moratti foga sárguljon az irigységtől

 • Preference

  A meccset 287 részletben tudtam csak nézni a kiváló minőségű streamek miatt,de Allegri szekszeljen jegesmedvével,hogy minden meccsen csak tíz embert küld a pályára.

 • bombahoppa

  Szombaton meglátjuk mennyit ér ez Torinóban!

 • Pingback: 0-0-ra nyertünk | Bianka néni()