Fogjunk össze !!!

Gyerekek a csapatunk fontos rangadót játszik ma ! Ha nyerünk ,egy pontra megközelítjük a Napoli csapatának helyét . Talán nem kell hangsúlyozni hogy ez menyire fontos lenne a scudettó pajzsért folytatott küzdelem hevében ! Fogjunk össze és bíztassuk együtt a csapatot !!! Most semmi más nem számít csak a győzelem !!! Ez mindannyiunk története lesz !!

Úgy látom mostanában sokan nem állnak ki a csapat mellet amikor kelene , például szídják Higuaint meg disznónak is nevezik . Én azt gondolom erről hogy az ilyen nem is igazi Szúrkoló ! Szerintem – és ezt Bárkivel szemben vállalom – az igazi Szúrkoló minden körülmények között kiáll a csapatért ! Forza Juve Bianconeri csapat !!! Kritzálni könnyű de akkor dumáljon ,mindenki ha annyit letett az asztalra mint a Srácok akiket kritizál !!! Én biztos vagyok abban hogy a gyengébb teljesítmény a legjobban a Srácokat bántja !

Sajnos több játékosunk a maródiak listáját gyarapítja ,de én biztos vagyok abban, hogy aki pályára lépnek átérzik mit jelent a fekete-fehér csíkos mez és a Juve Címer a Szívük felett ! Sajnos a Német Höwedes ismét megsérült és az is lehet hogy két hónapot kényszerül kihagyni. Cuadrado is sérüléssel bajlódik Higuainnak pedig a héten megműtötték  a kezét – még szerencse, hogy a focit lábbal , játszák !!! De sérültek ide vagy oda a Juventus kerete ígyis elég erős , hogy ne kelljen félünk Senkitől !!! Egy kórus ami komolyan feláll érted ! Azt olvastam hogy Allegri mester állítólag a közelgő ünnepek miatt Karácsonyfa formációban küldi fel a fiúkat :)))))

Fontos hogy Buffonért is küzdjön a Csapat. A Nagy Harcos bizony megkönnyezte az Olasz Vállogatott kiesését de a Juve még kárpótolhatja a veszteségért.

Legenda. Hős. Ember.

A másik nagy Harcos Mandzukic sérülés miatt nem játszhat szerintem most nagyon szomorú lehet mert Mariot az ilyen küzdelmek éltetik !!! Helyette Douglas Costa játszik majd ő sok gondot okozhat a Nápolyi védőknek mert gyors és jól cselez . Nekünk vigyázni kell Insignére aki amilyen kicsi olyan ügyes ő a Nápolyiak Maradónája csak Olasz. Az a hülye Ventúra meg nem tette be a Vállogatottba pedig Buffon akkor kijutott volna a Világbajnokságra ha Ventura nem hülye !!! Jólvan inkább foglalkozzunk a Juvéval mert ma folytatódik egy nagy Szerelem ,története !!!

Az Újságok szerint Buffon, De Sciglio, Benatia, Chiellini, Asamoah, Khedira, Pjanic, Matuidi, Dybala, Douglas Costa, Higuain alkotják majd a pályára lépő kezdőcsapatot a telt házas nézőközönség hangzavara előtt. Szerintem nem fognak megijedni hanem feldobja majd őket a hangulat én bízom benne !!! Amint látható, a sajnos rossz formában lévő Alex Sandró helyett a Ghánai Asamoah kezd majd szerintem jól fog játszani . De Alex Sandró is jó játékos, ne felejtsük el amit a Klubbért tett !!! Sok örömet fog Ő még Nekünk okozni !!! Khedira is jó Játékos ne feledjük leg utóbb ő lőtte a Csapatunk gólját amikor a végeredmény egyegyel zárult .

Azt még nem is írtuk, hogy hét Juve Játékos került be a tavalyi év legjobb csapatába de a legjobb edző Sarri lett. Pedig Allegri meg nyerte a Bajnokságot és a Kupát is. Hát ez érdekes. Nem baj majd ma a Stadionban bosszút állnak a Játékosok a Mesterért! ! Allegri is sok kritikát kap de Én mellete állok mert sok szép eredményt hozott ő a Csapatunknak ! Ha úgy dönt hogy Ruganit csak a kispadra teszi biztos ,igaza van . Barzagli is sok örömet okozott már a szurkolóknak szerintem most sem okoz csalódást majd. Benatia is rácáfolt a kételkedőkre mert ő egy jó Játékos ezt megmutatta a Katalánok ellen is ! Inkább öröljünk hogy ilyen sok jó Játékosunk van !!! Mondjuk az én Szerelmem a Juventus nem csak egyegy Játékos mert Játékosok jönnek mennek de a Juventus örök !! De azért jó hogy jó Játékosai vannak a csapatnak ,nem ? Nem akarok senki megsérteni csak úgy mondom de ez csak az én véleményem nem kell egyet érteni !

Még csak abban bízom , hogy jobb lesz a Bíró mint akkor amikor két Tizeneggyest is befújtak a Nápolyiak színészkedései után ! Talán sokan nem emlékeznek rá ,de bennem nagyon megmaradt ! És még minket vádolnak azzal, hogy a Bírók nekünk fújnak !

Vagy amikor Dina szemeláttára két játékosunkat is lerántották mégsem kaptunk Tizeneggyest !!! Rég volt de igaz volt pedig én sem hittem a szememnek !

De mi ne foglalkozzunk a Bírókkal . Kérdés hogy jó e nekünk a Döntetlen. Ti mit gondoltok ? Szerintem győzni fogunk de ha nem én akkor is a Csapat mellet állok majd . Estére meg szurkoljon mindenki fogjunk össze:akárcsak a hősöké, csíkos a szívünk! Harsongjon a Forza Juve ezer torokból !