Szerelemvonat

Kedves Naplóm!

Olyan régen láttam már Dinát, hogy most, a vonat ablakán kinézve, néha szinte könnybe lábad a szemem a meghatott várakozástól. Csak az egyre kelet-magyarországibbá váló tájat és a fülemben szóló Uzipov számokat nevezném férfiasnak magam körül, tekintetem (és természetesen öltözékem) egy ártatlan kislányé. Utoljára Rómában jártunk együtt, de az is lehet, hogy Torinóban. Csodálatos élmény volt mind!

Házaspár érkezik mellém, nos, a fickó is egy igazi Ember. 10 óra 20 perckor pattintotta fel a Kőbányait. Magamban elhatározom: legközelebb nem simán első osztályon utazom, hanem megveszem az egész vonatot, hátha akkor megkímélem magam ezektől az élményektől. Megvetően végignézünk egymáson, tekintetem a farmerján és a kihabzó kőbányain, az övé az én feszes rózsaszín topomon állapodik meg.

Irigy.

Hogy a topra vagy Dinára, azt nem tudom. Valószínűleg a kidolgozott testem is lenyűgözi.

Nyíregyháza… ennél a városnál már csak Dina arca (és teste) a csodálatosabb. Vajon mit fogunk csinálni? Jaj, annyira izgatott vagyok.

Este meccs. Egy pillanatra el is feledkeztem róla.

Vajon ki lesz a jobbhátvéd? Sturaro? Esetleg egy komolyabb felépítésű tréningbója? Ahogy megérkezünk, megkérdezem Dinát, ő mindig olyan bölcs. Bárcsak gyakrabban írna a blogra.

Vajon azt is tudja, hogy a Sporting még veretlen hazája bajnokságában? 8 győzelem mellé csak két döntetlenjük van. Olasz csapatok ellen hazai pályán 4 győzelem, 7 döntetlen és 2 vereség a mérlegük, és az utolsó négy meccsen 2 győzelem mellett 2 döntetlent értek el Serie A csapatok ellen a saját stadionjukban. Elég félelmetes. Bárcsak megölelne már, hogy megnyugodjak!

Remélem vett egy üveg pezsgőt vagy kettőt. Az segít ellazulnom… már ha érted, mire gondolok!

Vajon játszani fog Rugani, aki annak ellenére is jó volt az elmúlt meccseken, hogy Allegri úgy beszélt róla a sajtótájékoztatókon, mintha egy nappal korábban szakítottak volna hűtlenség miatt?! Én jobban szeretem Benatiánál. Nem csak azért mert jóképűbb, hanem azért is, mert Benatiát utálom mint a szart. Egyébként Benatia nem is lesz ott a csapattal.

Tippem szerint hátul Sándor, Gorilla, Kiscsávó, Mackó négyessel fogunk kezdeni. Bár állítólag Disijjó is bevethető ismét, ő került a keretbe Benatia helyett – ám meglepne, ha ennyi sérülés után a kezdőben találná magát. Mondjuk ő is bájos!

Bréking news: a Mester azt mondta, hogy Barzagli nem lesz jobbhátvéd.

Allegri olyat nyilatkozott, hogy szerinte Cuadrado is játszhat jobbhátvédet. Reméljük, csak viccelt.

A középpályán vannak kérdőjelek. Marchisio is visszatért, nyilván nem fog kezdeni. Szerintem a legjobb az lenne, ha Pjanic mellett Matuidi szaladgálna. Allegri viszont szerelmes Khedirába. Maradjunk inkább a Pjanic Matuidi kettősnél.

Elöl a szokásos négyes: Mandzukic, Dybala, Cuadrado, Higuain.

Bár bevallom, simán kezdetném Bernardeschit végre. Nemcsak szép, de ügyes is. Costa jó impact-sub lehet, igazi futóbolond. Jó érzés, hogy Allegri középen és elöl is tud úgy cserélni, hogy nem gyengülünk tőle. Tavaly nem volt ilyen lehetősége.

Dina most küldött egy képet. Rózsaszirmok a jacuzziban, és ott van mellette a hatalmas tévé, amin a meccset (és ki tudja még mit, wink wink) fogjuk nézni. Annyira romantikus! Mondjuk szerintem a rózsaszírmok addigra eláznak. Mindegy.

A kapuban Buffon lesz nyilván, aki a Milan ellen kétszer kijött a gólvonalról, szerintem az Udinese ellen történtek fényében erőltette.

Tudtátok, hogy Dina igazi konyhaművész is? Mindig olyan ételeket készít, amik illenek az ellenfélhez! Amikor skandináv csapattal játszottunk, akkor roston sült narvál volt a menü, ha angol csapathoz látogatott a Juventus, akkor ecetes krumpli, a tavalyi francia vendégjáték alkalmával pedig csigákat készített mindenféle zöldfűszerrel.

A hazai meccsekre macskát szokott sütni.

Nem csoda, hogy szerelmes vagyok belé.

A szomszédban ülő fickó befejezte a Kőbányait. Most kiment a budiba és közben ellibbent mellettem. Úgy érzem, nem is fürdött mostanában. Első osztályra van pénz, szappanra meg sajnálja. Nagyon szomorú vagyok. Valószínűleg a végállomásra érve kivégeztetem Dina egyik helyi miliciájával.

Szerintem nyerünk.

1-3

Higuain gólt fog lőni.

A kezdő, minden vágyam ellenére ilyesmi lesz: Buffon – De Sciglio, Rugani (Barzagli), Chiellini, Alex Sandro – Khedira, Pjanic – Cuadrado, Dybala, Mandzukic – Higuain

A vereség nem opció, mert akkor szarban leszünk.

Streameket én a livetv.sx oldalon szoktam válogatni. Szerencsére most nem kell, mert Dinának saját műholdja és stábja van, így mindent kiválóan fogunk látni a jacuzziból. Már amikor nem lesz a víz alatt a fejünk EHHEHEHEEHEEHE!!!

Leszállt a büdös alkoholista mellőlem, ráérzett, hogy futnia kell.