Fap Fap Fap Fap Fap Fap Fap Fap

’reggelt!

Azon rötyögtünk tegnap a listán, hogy 3-0-nál többen is egy véleményen voltunk: még csak különösebben jól sem játszottunk. A csapat csak simán gyengén, néhányan kimondottan botrányosan passzoltak, többször is az indokoltnál hosszabb ideig, és mélyebben toltak vissza a kapunk elé, és számtalan olyan egyéni hiba is volt, amikből csak Lapáttenyerű Gigi miatt nem kaptunk gólt. Hát így nyomtuk le a Barcát 3-0-ra.

Persze, hogy Dybala volt a meccs embere, két csodálatos gólt ragasztott (az első félidőben öt sikeres passza és két gólja volt, muhaha!), mellette betette a közösbe a szokott melót is, de az én szívem kedd este Mandzukictól facsarodott el igazán. Amit a horvát összegályázott a Barca ellen, az egy középpályástól is szép teljesítmény lett volna, de Mandzu emellett még kiosztott egy zseniális gólpasszt, és olyan fegyelmezetten zárt vissza Messire labdavesztés után, hogy örök szerelembe estünk.

Én és a kisöcsém

A Barca elleni meccsen a fent említetteken kívül nagyjából felesleges egyénekről beszélni (azért Alex Sandrót még megemlíthetjük, brutálisan nagyot ment tegnap), mert a BL idei kiírásának legtöbb gólját szerző csapatát Allegri tökéletesen megkomponált csapatmozgásai szecskázták komposzttá. A toszkán himpellér feltörölte a pályát a pályát bánatos bociszemekkel méregető Luis Enriquével, aki eleve rosszul állt fel, és mire megpróbált változtatni, már félig bent volt a pajszer. Akkor meg már mindegy.

A Juve tökéletesen váltogatta a meccs ritmusát, ezzel teljesen kizökkentette a Barcelonát, amelynek így lehetősége sem nyílt arra, hogy igazán elkapja a fonalat. Csak annyira futotta tőlük, hogy egyes időszakokban ügyesen akadályozták meg a labdakihozatalokat, de a Juve annyira okosan szívta el előlük a levegőt, hogy sem a sebességük, sem a passzpontosságuk nem tudott érvényesülni. Hiába a 69 százalékos labdabirtoklás, a több lövés, több csel, a pályán az történt, amit a Juventus akart. Kis túlzással.

A kis túlzás abban rejlik, hogy bár 2-0 után egyértelműen átadtuk a területet, de az egészségesnél jóval mélyebbre szorultunk, és – ahogy Nápolyban is – ez hibákat szült több esetben is. Azt sem pontosan értem, amit már a felszopóban is írtam, hogy miért nem vagyunk hajlandóak néha egyszerűen picsán rúgni a labdát ahelyett, hogy a zsigerből presszingelő Barca ellen Khedira, Chiellini és Bonucci cselsorozattal akarja kivinni a labdát a kapunk elől. Legalább öt hernanesezést úsztunk meg, holott simán gólt kaphattunk volna bármelyikből.

GAAAAAY!

A második félidő közepétől sajnos újra kiderült, amit már eddig is tudtunk: a keretünk nem erre a formációra lett összerakva. Ez abban ölt testet, hogy Cuadrado (aki kihordta lábon, hogy Giorgio ez gőzmozdony kecsességével repült bele a heréibe) helyére kénytelenek vagyunk Leminát becserélni, amivel maximum a csapat színárnyalata marad változatlan. Szegény burundi sajnos segghülye a játékhoz, se nem elég ügyes, se nem elég semmilyen ahhoz, hogy ezt elkendőzze. De ha ne adj’ Isten valamelyik támadónk megsérül, vagy kisárgázza magát, egyszerűen nincs cserénk előre, csak olyan öszvérmegoldások kínálják magukat, mint pl. Pjanic feljebb tolása. De ezzel már idén nincs mit kezdeni, maximum bízhatunk benne, hogy a Pescara ellen elég lesz a resztli is.

Többen megtalálták a meccs után Higuaínt, és újra futnak azok a statisztikái, hogy képtelen gólt lőni az egyenes kieséses szakaszban (23 meccsen 2 gólja van, ami egyébként tényleg elég hitvány), de tegnap szerintem egyáltalán nem játszott rosszul. A kapu előtt nem volt olyan, amit megszoktunk tőle, de gyakran úgy jött vissza labdákért, ahogy Dybala szokott, és elképesztő, ahogy fedezi a labdát.

Persze most mindenkit az érdekel, képes lesz-e a Barcelona még egyszer visszajönni hasonlóan komoly hátrányból. Minket pedig azért fizettek, hogy az ilyen kérdéseket megválaszoljuk, úgyhogy parancsoljatok: nem.

Túl azon, hogy Emery irgalmatlanul elkúrta a visszavágót, a Barcának pedig irtózatos mákja volt, még ott van néhány egyéb körülmény is: egyrészt mi jobbak vagyunk, mint a PSG, másrészt mi nem bekkelni megyünk Barcelonába. Harmadrészt a Barca négy nappal a Juve elleni visszavágó után a Real Madridhoz utazik, hogy megpróbálja életben tartani halvány bajnoki reményeit, amik még így is markánsabbak, mint a BL-elődöntőt illetőek.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy csak nekünk szabad így gondolkodnunk, a csapatnak nem. A Torinóban látott elszántság, szervezettség és tiszta fej Barcelonában is kell majd.

Random tények:

 • Már csak két veretlen csapat van a BL-ben, és ma estétől szerintem már csak egy lesz: a Juventus.
 • Még nem kaptunk gólt az egyenes kieséses szakaszban.
 • Zsinórban 18. hazai BL-meccsünkön maradtunk veretlenek.
 • Még soha ne lőttünk hármat a Barcának.
 • Darti a legszebb férfi kerek e világon.

 

 • Áron Szemző
  • Nem értem

   Amellett, hogy ügyes, 200 Ft nem nagy kockázat. 😉 De ha a nyereményt felteszed a visszavágón egy hasonlóan jó odds-ra (nyilván a 2-es oldalon), egye fene, hinni fogok neked! 🙂

 • Áron Szemző

  Jött a tegnapi mixem. Érdemes volt 3-0ra rakni.

 • Áron Szemző

  Minden szavatokkal egyetértek, kivéve azzal, hogy Higuain jó volt. Ha tegnap a 9esünket mondjuk Morata-nak hívják, akkor 5-0 a vége.

 • Pingback: Fap Fap Fap Fap Fap Fap Fap Fap | Zongoracipelő()

 • Tonhalacska

  A picsánrugdosással komoly csapat ellen az a baj, hogy flipper lesz belőle és ha rosszul pattan, akár egy érintésből szopó. Annál még a rendezett védelem labdavesztése is jobb esély.

  • Juventino

   Azért amikor Bonu cselezett a 16-oson belül és majdnem elvesztettük a labdát, kicsit kihűltem! 🙂

  • Tonhalacska

   Na nem a tizenhatoson belül. De volt néhány perc, amikor kivagdostuk és mintha falnak rúgtuk volna újra és újra, jött is vissza azonnal a labda random mód. Ezt nem lehet koncentrációval végig bírni. Ezért amíg lehet, próbálni kell a komótos tologatást. Igen, ez sem veszélytelen.

 • Gábor Kovacs
 • Juventino

  Kiváló volt a beharang, kiváló volt a csapat(munka) tegnap és remek az összefoglaló is, dicséretes visszafogottsággal.

  Sokat gondolkoztam azon, hogy az óvatos hozzáállásom után merjek -e ünneprontó lenni a meccs után is azzal, hogy leírom, “még csak nem is játszottunk igazán jól”, de Benito megtette helyettem, így “csak” egyetértenem kell. 😀

  Ami úgy igaz, hogy a csapatmunka egészen elképesztő volt, amit melóban beletettünk (5 kilométerrel többet futottunk MÁR A FÉLIDŐBEN!), az becsületére válna egy kőművesbrigádnak is. Dybala pedig végre hozzátette azt a zsenit, amit már régóta láttunk benne, de most az egész világ láthatta (Marotta pedig hozzácsapott még egy nullát az árához). A védelem kétszer hibázott nagyot, de Iniesta helyzetét Buffon védte bravúrral, Suárez meg nem tudom melyik védőnkről vált le és hogy maradt az ki, de a lényeg, hogy kimaradt. Szemre szerintem a PSG jobban játszott a 4-0-án a Barca ellen és jobban kihasználta, hogy a katalánok olyan szarok voltak, mint tegnap, viszont ha nem szúrjuk el a visszavágót, akkor nem kérdés, melyik siker az értékesebb.

  Hogy Benito mennyire profi, mi sem jelzi jobban, hogy megválaszolta az egyetlen kérdésemet, ami lett volna: mi a vélemény Higuaínról. Óriási pechje az argentinnak, hogy egyszerűen nem lehet a 90 milliós vételára nélkül értékelni, és úgy látszik, hogy én nem tudom tolerálni, hogy “annyiért” “csak ennyit” kapunk. A meccs előtt azt írtam, még midig nem lehetünk nyugodtak, ha Hugi egy az egyben viszi a kapusra a labdát, mire valaki riposztolt, hogy Gonzalo igenis mentálisan erősebb lett nálunk. Nos, akár igaz, akár nem, az 53. percben megint kihagyta/elszúrta az egy az egyet egy labdalopás után, ami tegnap simán belefért, de mondjuk a Bayern ellen lehet, hogy egy ilyen lesz a legnagyobb helyzetünk, és nem fog beleférni. Higuaín egy jó játékos, húzóember, de én azt várnám, hogy a Ronaldónk, a Lewandowskink, a Suárezünk legyen, és bár mindegyik említett klasszis hibázott már nagy ziccert téthelyzetben, Lewának azért van egy mesternégyese a Madrid ellen elődöntőben, Suárez betalált győztes BL-döntőn, Roncinak pedig több döntős gólja is van már, BL címek mellett. Lehet, hogy egyáltalán nem fair ez a hasonlítgatás és Hugit a maga helyén kell kezelni, és nálunk mentálisan erősödhet és nagy bajnokok között fejlődhet, de még mindig nem vagyok biztos benne, hogy az elitligában elég lesz a végső elsőséghez. De ha nem rúg már gólt a sorozatban, mégis nyerünk, hajlamos leszek elhinni, hogy nagy szerepe lesz benne annak, hogy a jelenlétével leköti a védők figyelmét. Csak közben melós Madzsu és Cuadrado sem éppen gólzsák, Dybalától meg nem várhatjuk, hogy minden meccsen hozza azt, amit ma.

  3-0-ra megverni a Barcát viszont mindig jó dolog, és ennek mindenképpen örülhetünk. Csak aztán nehogy a Bayern-Real párharc győztese jöjjön szembe – vagy inkább menjünk nagyvadra 110%-os koncentrációval?

 • Tomi

  Nálam Chiellini volt Dybala mellett a Man of the match!

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Mélyseggesen egyetértek. Nem csak a gólja miatt (kitérő: Dybala dupla után úgy éreztem, hogy King Kong gólt szerez egy szöglet után…és bejött. 😀 kitérő vége), hanem egyébként is tette, amit kell, kb. mindenhol ott volt, ahol veszélyes helyzet lehetett volna. A meccs jelenete pedig egyértelműen az volt, amikor Mandzu hónaljdezodornak használta Messit.

 • consminor

  reggel az jutott eszembe, hogy igazából köszönettel tartozunk a PSG-nek, hogy képesek voltak a visszavágót elbalfaszkodni, ezzel is átadva nekünk a lehetőséget arra, hogy az űrbarcát lőcsre húzzuk. ha megfelelő profizmussal áll ki a csapat a visszavágóra (miért ne tenné?) ez a továbbjutás nagyot szól, elképesztő önbizalmat adhat az elődöntőre, legyen bárki is az ellenfél (mondjuk titkon bízok benne, hogy a Reál kiveri a bőrgatyásokat). de jó újra és újra végignézni az összefoglalót 😀

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Szerintem sem játszott jól a csapat. Rosszul sem, de jól sem. Az első huszonegynéháy perc után, vagyis Dybaba második gólja után kb. már csak azt játszottuk, amit Allegri belengetett a meccset megelőzően: nem akarunk gólt kapni otthon. Mondjuk nem biztos, hogy az ellenfél magunkrahúzása, a letámadás engedése és a támadgatások lefülelése mindig jó módszer, sőt…De most bejött. Idegenben javulni kell. Nem is tudom, melyik lenne a jobb: kihúzni az első félidőt gól nélkül, aztán várni az egyre jobban támadó Barca lekontrázását, vagy gólt szerezni, hogy nyugodtabbak legyünk. Nyilván a legjobb az lenne, ha mindkettő teljesülne egyszerre.
  Hugival szerintem az a baj, hogy ezeken a meccseken körülményes. Máskor sokkal spontánabb, és szerintem nála az a nyerő, de ilyen meccseken meg tol még egyet a labdán, vagy kettőt, nagyon megnézi a sarkot, látszik, hogy tudatosan akar jól választani, ez pedig nincs rá jó hatással. Ezeken a meccseken is érzésből kellene lőnie, ösztönösebben.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Más: ez a fap-fap-fap ez lehetne olyan gólöröm, mint a dab. Csak azt kellene eldönteni, hogy mindenki a saját gatyájába nyúljon a gól után, vagy valamlyik csapattársáéba…esetleg ellenfélhez. 😀

 • Del Pideon

  Mi az a fap?

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Hát nem ismered? FAP, a bűvös sárkány.

  • Tonhalacska

   Ismeri, csak nem tudja.

  • Del Pideon

   Á, már értem! Ő a tegnapi piros-kék ruhás csapat kabalaállata. Amelyik azt a sok gólt kapta…

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Ja, azt el ne felejtsük már, hogy pont ma, pont most, LIPPI 69!!! Éljen soká a mester!!!69!!!
  https://uploads.disquscdn.com/images/94b06ca625d2763f649ce9cdf307bad965453c997d832f7dfd057a87dc4919b3.jpg

  • Jumpman23

   jajj ne, ez nagyon fájt! 😀

 • Marvin

  Valaki tudja, hogy miért adtuk kölcsön Vidalt mára a Hoffenheimnek? Próbanapon van, vagy mi?

  • daneeka34

   Azért, mert kihagyta a tizit az olympiakos ellen

  • humorpalanta

   Mondjuk megúszta a kiállítást…

  • Jumpman23

   szegény kis Árturó jól elment a BL-címért, pedig ha ő szaladgálna nálunk Khedira helyett…

  • Marvin

   Akkor Samira kisebb eséllyel sérülne meg, Artúr meg nagyobb eséllyel villantgatna lábszárvédőket in vain 🙂

 • Jumpman23

  elnézve a tegnapi München-Margit meccset is, csak én érzem úgy, hogy minden ellenfél verhető? De tényleg, nem csak elméletben. Ha hozzuk a keddi (nem is csúcs)formánkat, simán. A real-nak semmi védelme, az már a München balszerencséje, hogy nekik meg nincs támadósoruk. Bár lehet, hogy Coman és Costa több gondot okozott volna, mint a két veterán szélső. Az Atleticotól még kicsit tartok, mert sunyi játékgyilkosok, de lehet hogy Allegrinek erre is lenne ellenszere. Most tényleg reális elvárásnak érzem, hogy megnyerjük a BL-t. Ja, a Monacot azért illene megfogni, ha egy barcát így lesimázunk.

  • juuvee

   🙂 azért még előbb tovább kellene jutni, a barka otthon nagyon rázós lesz

  • Juventino

   Azért a Realtól én tartok. 2 meccsen hagyományosan jobbak vagyunk, de kísért még az az elátkozott ’98-as döntő, amikor toronymagas favoritként kikaptunk azzal a bohóc-góllal. És ez a Real pont olyan, amelyik nem ragaszkodik semmilyen filozófiához, fehér baletthez vagy akármihez. Zidane Madridja képes látványos játékkal továbbjutni, mint a 6-2 a Napoli ellen, de nem szégyell védekezni és 0-0, 1-0-ozni, mint tavaly a Man. City ellen. Ha a BBC rossz napot fog ki, még mindig ott van az átkozott Ramos és a szögletek, amiknél én még mindig fosok, ha ellenünk rúgják.

   Az Atléti a szezon közepén hullámvölgybe került, de most talán a legjobb formában lévő La Liga-csapat. Megint reteszként zár a védelem, Simeone pedig nagyon jó taktikus és készül az ellenfelekből. Ez a két madridi csapat nagyon nagy ellenfél lesz, hacsak csoda nem történik (hajrá Leicester!).

   Ami a Barcát illeti: akkor most már döntsük el, hogy nagy királyok vagyunk nagy pofával vagy tartunk a PSG-zéstől. UEFAlona ide vagy oda, megnéztem a hétvégi, Sociedad elleni csörtét, az ergya formában lévő Sociók bizony alaposan kifárasztották a Barcát, még a 90. percben is volt helyzetük az ikszhez, miközben mi ellötyögtünk délután. Innen kiesni nagyon nagy szégyen lenne, de ha már ezt sem tudjuk megoldani, akkor eleve nincs miről beszélni.

   A Monaco sötét ló, de ellenük jó ómen lenne játszani (lásd 2015). Legutóbb is megszenvedtünk velük, jobbak is, mint akkor, de a védelmük olyan szellős, hogy jó védekezéssel ki lehetne őket csapni. Egyszerűen nem tudnak védekezni normálisan, ami azért meglepő, mert két éve pont a hátsó alakzat vitte őket a negyeddöntőig.

 • consminor

  a következő kezdőcsapatot szeretném a pályán látni szombaton, tekintettel a szerdai visszavágóra: Neto – Grosso, Rugani, Paratici, Lichtsteiner – Rincon, Marci – Nedved, Marotta, Clemenza – Trezeguet

  • Tonhalacska

   Boniperti?

  • Pideon20

   Már a Mantovát erősíti.

 • Preference

  Minden tiszteletem a vezetőségé.A meccs után világosodtam meg az új címerünket illetően https://uploads.disquscdn.com/images/23b3074bd30672ddd2a2897757db7c23bfc0c290d5eead17e70c3e226a243f8b.jpg

 • CM8

  Miért nem lehet Dybalat pihentetni egy nyomorult Frosinone ellen, legalább a második félidőben?

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Az a “legszebb” az egészben, hogy amíg Allegri nem volt rákényszerítve a 4-2-3-1-re, addig folyamatosan a 3-5-2 ment. Most, hogy megtalálta az új játékot, akármi is van, nem kezdünk más felállással. Egy kiesőjelölt ellen, aki várhatóan mindent (akár durvaságokat is) elkövet, hogy pontot szerezzen, ugyanúgy a 4-2-3-1-et nyomatja Allegri, hiába, hogy egy sima 3-5-2-vel (Neto-Barza-Rugó-Benatia-Lichti,Asamoah-Marchisio, Rincon,Sturaro, Mandzu, Hugi) is felállhattunk volna, akkor is nyerünk. De nem.
   Az már más dolog, hogy 3 piros lap elmaradt a hazaiaknak, de ugye versenyben kell őket tartani az utolsó fordulókra, és hát ismerjük, hogy a bajnokság végefelé milyen dolgok történnek Olaszországban…
   Remélem, hogy Dybunak nincs komoly baja.

  • Juventino

   Egy okos edző a második bokareccsentés után lecserélte volna a Kisgyereket, Allegri meg láttuk mit csinált. Mintha akartunk volna még támadni a második félidőben…

  • pschuck

   Nem tudom, hogy szerinted ki számít okos edzőnek… Szerintem Lippi óta nem volt ilyen okos, intelligens edzőnk. Mellesleg eredményes is…

  • Juventino

   Lippi talán a legnagyobb kedvencem az utóbbi 20 évből, bár Contéval nagy versenyben van, ha az edzőket nézzük.

   Az összkép alapján nem sok panaszunk lehet Allegrire, de rendszeresen vannak olyan baromságai, amiktől ráncos lesz az ember homloka. Ha Pjanicsot le lehetett cserélni a szünetben, Dybalát is le lehetett volna. Vagy amikor még volt Zazánk, Moratánk, Mandzsukicsunk is Dybala mellé, akkor lehetett volna többet rotálni. Rugani mostanra már élvezi annyira Max bizalmát, hogy a resztli ellen és egy-két nagy meccsen megbízik benne, de sokszor nem kapott lehetőséget akkor sem, amikor megérdemelte volna.

   Az eredményességét nem vitattam, bár kicsit “elskótosodott” a Serie A. Szép teljesítmény zsinórban 6 bajnoki cím, de jelenleg bukni nagyobb teljesítmény lenne ezzel a kerettel és ezekkel a vetélytársakkal. Neked lenne hiányérzeted, ha kiesnénk az elődöntőben, de megint meglenne a hazai dupla?

  • daneeka34

   Ha kiesünk holnap, de meglenne a hazai dupla, nekem akkor sem lenne hiányérzetem. Zsinórban 6 bajnoki címet még senki sem nyert olaszországban, úgyhogy az nem szép teljesítmény, hanem egy újabb fricska az izének, akik még a farsopoli utáni pocsolyában sem tudtak 6 címet behalászni.

   Persze, én is örülnék egy újabb BL-döntőnek, de azért látni kell, hogy Pogba távozásával megmaradt a lyuk a középpályán, és éppen Allegri zsenialitása, hogy ezt szerkezetmódosítással próbálja ellensúlyozni.
   Conte egy imádnivaló pofa, kiváló motivátor, és vérbeli juventino, de taktikailag Allegri sokkal okosabb.

  • pschuck

   Először jussunk túl a Barcán, aztán megmondom, hogy lenne-e hiányérzetem az elődöntőben! 🙂 De nem akarom kikerülni a kérdést, a hazai dupla ugyan szép lenne, és tényleg történelmet írnánk vele, de én is azt szeretném, ha a BL-ben dobbantanánk nagyot. Kicsit aránytalan is a csapat sikeressége, hiszen amíg otthon mienk a legtöbb bajnoki cím és kupagyőzelem, addig a BEK/BL győzelmekből aránytalanul keveset zsákoltunk, a klub tradícióit figyelembe véve pedig különösen (még a két milánói is többet szerzett ezekből, ami azért fájó)… Sajnos bukott döntőkben viszont nagyon jól állunk.
   Allegri-re visszatérve, nekem is volt néhányszor olyan érzésem, hogy rotálhatna többet, jobban, viszont a támadó négyesünkkel nem sokat tud tenni, különösen Pjaca sérülése óta gyakorlatilag Lemina! az egyetlen alternatíva (meg a kis fekete fiú). Jó lenne Dybalát többet pihentetni, mint ahogy Cuadrado-t, Mandzsukics-ot és Higuain-t is, csak éppen nincs, aki helyettük játsszon. A hátsó négyesünket, ahol van merítési lehetőség, rotálja is rendesen, a középpályásainkat is, szóval ez inkább annak köszönhető, hogy a keret nem erre a formációra lett kitalálva. De így legalább tűzben vannak tartva a támadóink, lendületből mehetünk nekik, nem kell attól tartani, hogy meccshiányosak. 🙂 Milyen jó is lenne, ha a keretben lenne még mondjuk Zaza, elöl is lehetne egy kicsit variálni… Nekem egyébként úgy rémlik, hogy Conte-nál is mérgelődött mindenki, hogy miért nem rotál többet, volt az alapcsapat 3-5-2-ben, és ahhoz a 80. perc környékéig csak sérülés esetén nyúlt.
   Európai porondon egyébként egy Barca ellen bukott BL-döntőnk van Max-szal, illetve a tavalyi, Bayern ellen elcsalt kiesésünk, tehát én úgy látom, hogy megvan benne minden ahhoz, hogy vele nyerjünk újra BL-t. Régóta olvasgatom itt a blogon a hozzászólásokat, és azért nyilvánultam meg, mert úgy éreztem, meg kell védeni Max-szot, én nagyon bízom benne, hogy marad még 2-3 évig, mert szerintem nagyon jó edző (lehet, hogy nem olyan szuggesztív, mint Conte, viszont szerintem taktikailag felkészültebb), és a játékosokkal is jól bánik (elég, ha csak a Bonucci-val és a Dybala-val történt konfliktusokat nézzük). Engem a hideg ráz, ha abba gondolok bele, hogy mondjuk Spalletti venné át a helyét. Egyébként a Lippivel való párhuzamnak van egy olyan vetülete is, hogy vele értünk utoljára a csúcsra Európában, szóval…

  • Juventino

   Na igen, ha a Sousa, Spalletti, Simeone triumvirátusból lehet választani, akkor inkább maradjon Allegri! 😉

   De nem ezen fog múlni, hanem hogy idén ki csatlakozik a Feláldozhatókhoz (lásd még Tevez, Vidal, Pogba)

  • Babicz Tamás

   Okos lehet, hogy nem, de aki jó edző, az Zéman! Leült a Pescara kispadjára, és az első meccsüket nyerték 5:0-ra. A Genoa ellen. Akiktől mi kaptunk egy laza hármast. Allegrivel. Azzal az Allegrivel, aki a szezon közben beugró és egy új csapattal azonnal szemet gyönyörködtető és eredményes (5:0!) támadófocit játszó Zémannal szemben, egy komplett nyári felkészülési időszak alatt azt bírta elérni, hogy az első meccsén egy soványka Tevez góllal nyerjünk Sampdoriában.
   Kérdezem én: Mi mikor rúgtunk utoljára 5-öt?!!?!négy! (A széthullott Parma ellen meccset most ne vegyük figyelembe, két okból se: 1) Mert a Parma akkorra már széthullott. 2) Mert 7-et rúgtunk nekik, a kérdés pedig nem ez!) Aki fejből megmondja, hogy mikor, annak fizetek 4 sört!!öt!

   #AllegriOut #ZémanIn

  • daneeka34

   Az izé elleni kupa elődöntőben 5 tizenegyest sikerült beverni tavaly.

 • Jumpman23

  Azt nyilatkozta Chiellini: “A Barcelona-játékosok olyanok, mint a cápák, ha megérzik a vérszagot, megesznek.” Én nem is gondoltam, hogy Chiellini ennyire félt a VB-én…

 • balazs_mera

  hol már a beharang? ezért fizetünk!!?

  • humorpalanta

   Beni nem ér rá, mert épp Il Nostro Calciot olvas. 😛

   A többiek pedig épp a francia választásokat igyekeznek elcsalni. Örüljünk, ha marad valami idejük megvenni Kuiperst holnap.

  • Jumpman23

   Hát ja, mindjárt kezdődik a meccs es sehol semmi. Lewa kezd, sz*rban a reál üzletlánc nemlétező raktárosai a kapu elott. Olyannyira, hogy inkább csak egy csatarral állnak fel. PSG-zni akarják az előnyüket?!

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Azt olvastátok, hogy Luis Enrique Iglesias miket nyilatkozott? Hát ennek akkora arca van, hogy külön daruval kell beemelni a NouCampNou gyepére, mert a kapukon nem férne be vele.

  • Jumpman23

   Pedig voltak jó számai, de ez a mostani tényleg gáz.
   Én viszont azon gondolkodtam el ma, hogy vajon nyerünk-e az új kempingben is. Akkor én is nagyképű vagyok?! :O remélem. 😛

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Neked van mire, de ez a táncdalénekes elvetette a túllőtacélont!!!

  • Juventino

   Maxi erre azt mondta, hogy: ‘We will go out to try and win again. Perhaps we’ll adjust the tactics but I’d imagine they’ll be very minor changes.’

   Magyarul betoljuk a buszt! 😀

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Én azt hallottam, hogy az lesz a taktikánk, hogy a kezdőben Buffon mellett 8 ács lesz, egy pincér + Khedira, aki látványosan belesérül majd a kezdőrúgásba, ami miatt 3 percig ápolni kell majd a pályán. Eközben az ácsok bedeszkázzák a kapunkat, a pincér meg hoz Buffinak egy koktélt, amit eliszogat a meccs végéig.

 • Enslaver

  Megint HülyeVidal miatt estünk ki. Adtuk volna el a MU-nak vagy a Bayernnek…

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Mostmár igazán eltakarodhatna végre!!!

 • Juventino

  Ma láthattuk, mit jelent egy spanyol csapatnak a hazai pálya. #UEFAlona #12emberellen

  • daneeka34

   Szegény Bayer. Nem nekik fújtak? Bezzeg tavaly márciusban nem panaszkodtak a sporira…
   A Barca idén már megkapta a bírói segítséget a psg ellen, úgyhogy remélhetőleg elfogyott nekik.

  • Pideon20

   Akkor egy hete Torinóban a vak lengyel rigók csak véletlenül nem adták meg a szabályos negyedik gólt és osztogattak sárgát a Juve játékosainak, mikor velük szemben szabálytalankodtak?

  • daneeka34

   Cuadrado gólja pszichikai les volt, Khedira meg örüljön, hogy megúszta sárgával.

  • Pideon20

   Igaz, de akkor lettek volna következetesek, ha Mandzsukics sárga helyett pirosat kap, hiszen 90 percig esztétikai lesen tartózkodott.

  • daneeka34

   Na jó, de Messi jelenléte folyamatos pszichikai les. Szóval valószínűleg kompenzálni akart a cseh bíró.

  • CM8

   Nem Cuadrado volt lesen, Amauri haja lógott be!!!444

  • Jumpman23

   Azért hogy megfricskázta őket a sors. Ugyanúgy jártak, mint tavaly mi ellenük, annyi különbséggel, hogy mi egyértelműen jobbak voltunk, és ennél egyoldalúbban fújt rosszul a bíró. Most egy rendes bíráskodás mellett, lehet, hogy ők a hosszabbításig sem jutnak. Attól még persze kurvára fájhat nekik lesgólokkal kiesni. Fájjon is.
   Btw: a nyolcaddöntők után azt mondtam, hogy a két csodacsapat, az Arsenalt péppé verő BM és a micsodafordítást végrehajtó FCB a következő körben kizúg, bárkit is kapnak. Az egyik már teljesült, kíváncsian várom a másikat. 🙂 (Szerintem a Barca otthon sem fog tudni megverni minket.)

  • consminor

   Kuipers eddigi mérlege a Juventus ellen 3 meccsből 3 piros. nem tudom jogosak voltak-e, de ennek fényében még lehetnek csodák sajnos ma este. verjük be az első gólt (lehetőleg kamu büntetőből, ami méteres lesről indul, muhaha) és nincs az a Kassai és Övrebö szeremgyermekébe öntött Cakir, aki elvehetné tőlünk az elődöntőt

  • Juventino

   Közben veszettül esik az odds a Barca-győzelemre. Ez mit jelenthet, ma három 11-est kapnak hogy az MSN-ből mindegyik lőhessen?

   Abban egyébként egyetértek, hogy kell egy gól, méghozzá legrosszabb esetben 0-1-nél, ergo nem szabad eljutni 0-2-ig, mert onnantól tényleg minden megtörténhet. Még élénken emlékszem, amikor a 2-0-ás Milan-győzelem után 4-0-ra kaptak ki Allegriék úgy, hogy 0-2-nél Niang elszaladt és kapufát lőtt ziccerben. Mondjunk minőségben fényévekre vagyunk attól a Milan-kerettől, de akkor is.

  • consminor

   #13 #100kculé