Tűzre velük!

Még kapaszkodnak a párkányba, de ma elkezdhetjük lepálcázni őket a szakadékba. A Napoli két hét alatt mindent elveszíthet.

Láttunk már nagyobb csodát annál, hogy a Napoli visszahozza innen csúnyán elmenőben levő szezonját, így azért még komoly téttel bír a marokkóiak elleni kupameccs. Szerencsére abban a helyzetben vagyunk, hogy mi magunk mondhatunk ítéletet a déli hordák sorsa fölött. Ez az ítélet pedig nem lehet más, mint halál.

(Ma)Sarri kénytelen pihentetni, a Gazzetta szerint nem kezd Hamsík és Alan, lehetőséget kap viszont középen Rog, illetve talán Mertens is pihenőt kap, mert fel kell hozni Miliket is. A Napoli formációja biztosan nem változik, marad a 4-3-3.

Allegri a legerősebb csapatával megy a Napolinak hazai pályán, a kérdéses posztokra bölcs döntésekkel operálva. Lichtsteiner őrzi majd Insignét, és pihenőt kap Alex Sandro, Asamoah-nak kell felvennie Callejónt. Középen Pjanic és Khedira, az elejét meg betéve tudjuk.

Ez a következőket feltételezi:

 • lesz egy igencsak nyerhetőnek tűnő kulcspárharc Gulám és a hínárhajú drogcsempészünk között. Főleg, hogy Dybala is vélhetően gyakran segít ki erre az oldalra, mert elég jól megértik egymást Cuadradóval.
 • Higuaín is biztos emlékszik rá, hogy szopatta a Real edzésein Raul Albiolt, aki egyértelműen a leggyengébb láncszem a nápolyi védelemben.
 • Mandzukic a szart is kipasszírozza Maggióból (akit lassan ingyen is leigazolhatnánk, hogy felültessük a lelátóra, aztán az Izé ellen egy 5-ös mezben becseréljük a 93. percben).
 • Veszélyes lehet: Zielinski és Diawara mozgékonysága zavart okozhat, ha a két szélső nem zár vissza fegyelmezetten. A Lichti-Insigne párharc miatt sem vagyunk feltétlenül nyugodtak.

Azért lenne fontos (Allegri is így gondolja, ez látszik a kezdőből) jól megkalapálni őket, mert furcsamód ezzel a mezei kupaelődöntővel lehet végleg kinyírni a Napoli szezonját. Miután a bajnokságban kikaptak otthon az Atalantától, a következő fordulóban Rómába utaznak, a mai, torinói kupameccs után egy héttel pedig már jön is a Real Madrid elleni visszavágó. Ennek a sorozatnak ágyazott meg Caldara (uno di noi!), és ezért fontos, hogy ne mi álljunk az útjába a teljes pusztulásnak.

Okozzuk inkább mi magunk.

 • Pingback: Tűzre velük! | Zongoracipelő()

 • Mixbetegállat

  Undorító ez a rosszindulat ami árad belőled Benito.Azért én a BL meccsen szurkolok nekik, de félek hogy nagyon kevesek lesznek hozzá ha még a semmiből jött vezetésükkel sem tudtak mit kezdeni Madridban olasz(tunézia?) létükre.Szégyen.

  • nemesszabi

   Szerintem itt mindenki szorít a Napolinak a BL-ben, az más kérdés, hogy senki nem lát sok esélyt arra, hogy kiüssék a Realt…

  • Gábor Solt

   Ez nem igaz, én például nem szurkolok nekik sehol sem. 😀

 • Saxoo_85

  Úristen Benito! A Maggio-s rész hatalmas!!!!4
  Én nem szurkolok nekik a BL-ben sem, leszarom ha kiszo.nak ott is! Sőt remélem, hogy a szarfészek közepén alázzák porig őket!!! :)))
  Majd mi elintézzük a Madridot a Bayern után!!

  • Asidotus

   én jobb szeretem, amikor olyan csapatokat előzünk meg a bajnokságban, akik képesek egy Real Madridot kiverni a BL-ből

 • Pideon20

  Nem értem a premisszát. Miért mondod, hogy elmenőben van a szezonjuk? Szerintem épp ott tartanak, ahol lenniük kell. Volt, aki azt gondolta bármikor a szezon során, hogy a Nápolyi bajnok lesz, BL8-ba jut vagy megnyeri a kupát? Persze, ment a szájtépés meg a fogadkozás, de ők sem gondolhatták komolyan… Épp annyira erős a keretük, hogy lőtávolon kívül a 2. vagy 3. helyen üldözzék a Juventust, ha közben egyéb frontokon nem kell helytállniuk. Teljesíthetnének egyébként várakozáson/erőn felül is, de nem olyan beszari játékkal, mint amit pl. a Real vagy akár az Atalanta ellen mutattak. (Azért remélem nem ma este cáfolnak rám. :D)

  • Jumpman23

   szerintem ők elhitték magukról, hogy az említett célok reálisan elérhetők, és ez így rendjén is van. Pl. én is elhittem a duplahetedikes szezonok során, hogy ott állunk a dobogó előtt, a legfelső fok ránk vár, csak fel kellene rá lépni. Aztán utólag visszagondolva mosolygok egyet. 🙂

   És bár remélem, hogy Husi kitömi a hálójukat – már csak köszönetképp is az akciós pizzáért – mint a sz*rt, azért nekünk is jobb érzés olyan csapatot legyűrni, aki komolyan elhiszi, hogy megfoghat minket.

 • bombahoppa

  Az a szó jutott eszembe, hogy szemantika. De hogy miért, azt nem tudom. Rám miért nem lehet szavazni?

 • Tonhalacska

  Csodálatos poszt.

 • daneeka34

  Tolják a csapatot a bírók…

  • Juventino

   MOCSKOS CSALÓÓÓK!!! 😀 A két 11-essel nem kalkuláltam

 • Juventino

  Mindig megszólal a vészcsengő, amikor optimista hangvételű Benito beharangot olvashatunk, ma sem volt másként, “természetesen” szopunk is. Ős-NST-s hagyomány…

  Egy döntetlenben azért még reménykedem, de csalódás ez a játék, és elkeserítő a helyzetkihasználás. Ha a három csatárunk közül legalább az egyik képes lenne kihasználni a lehetőségeit, nem itt tartanánk. Allegri meg vetített, hogy mennyire fontos ez a meccs, erre megvariálja a felállást, és sehol nem profitáltunk belőle. Arról nem is beszélve, hogy Pjaca a BL-villanása után megint nem kapott helyet a csapatban, és hétvégén is csak 5 percet. Így nem lehet felépíteni egy játékost, csak elvenni a játékkedvét, önbizalmát. Ha “csak” bajnokság lesz ebből, nem fogom sajnálni Maxot, ha nem marasztalják.

 • Mosolyur

  :’DDDDDDDD

 • Preference

  Érdekes,hogy páran szorítanak itt egy szlovák légióssal felálló észak afrikai hordának,melynek szurkolói azt sem tudják milyen okból hoztak létre kulturált illemhelyet a stadionunkban.Vesszenek,mint Pompeii!!!

 • Juventino

  Megkövetem a csapatot (és Benitót is), bevallom férfiasan, én nem láttam az x-nél többet tegnap a meccsben az első félidő alapján, viszont a cserével Allegri nagyot húzott, és rég nem látott jó játékkal daráltuk be a Napolit, a 11-esek nélkül is győzhettünk volna, mondjuk 2-1-re.

  A riporter ugyan állította, hogy a Lichti-Cudri csere nem jelentett formációváltást, Barzagli láthatóan kijjebb lépett, kvázi szélsőhátvédnek, de legalább is elővettük ezt az asszimetrikus felállást, hogy a balhátvéd fellép, Barza pedig jobbra tolódik, mert Cuadrado nem wingbacket játszott. Ezzel Max kvázi belátta, hogy rossz felállást választott, de a csapat dicséretére válik, hogy amikor minden a helyére került, nagyot küzdött. Mandzsu megint hozta a gladiátort, de azért ilyen helyzetekből legalább egy gólt illett volna lőni.

  Nem lefutott a visszavágó, de talán nem is vesszük majd annyira félvállról, mint tavaly az Izé ellen, és megspórolunk egy nagy pofont.

 • Az_Isteni_Pavel

  Most elrúgtuk a pettyest rendesen. Akarok egy mélyreható elemzést a tegnap látottakról azzal a profizmussal és objektivitással ami a blogot mindig is jellemezte 🙂

 • consminor

  De Laurentis állítólag az ificsapatot akarja a visszavágón felküldeni a pályára, ezzel is kifejezve nemtetszését a tegnapi bírói tevékenységgel kapcsolatban. nem láttam sajnos a meccset, a tizenegyesek jogosságát nyilván mindenki elfogultan ítéli meg, viszont: ha lenne tökük a nápolyiaknak, picsogás meg ificsapat helyett ki kellene állni, vért inni a meccs előtt és leszegett fejjel menni előre. azon kellene inkább gondolkodniuk, hogy miért hagytak minket fordítani egy félidő alatt.

  a mieink feltámadása viszont bírótól függetlenül csodálatos volt. Higu úgy bebaszta null szögből döntetlennél, hogy az valami csoda. nem tudom ki hogy, játszott, de mentálisan összekaptuk magunkat egy félidő alatt, ami örvendetes. irány a tripla dupla (+BL)! Fino alla fine!

  • humorpalanta

   Remélem felküldi az ificsapatot 🙂
   46-0-ig meg sem szabadna állnunk.
   Eltenném emlékbe azt a meccset, az tuti 😀

  • consminor

   10-es hendivel megrakni a vendég győzelmet ajándék lenne 🙂

 • juuvee

  Ez a bírózás nem semmi. Ezek tényleg azt hiszik magukról , olyan jók, hogy csak csalással lehet őket megverni?!
  Egészen elképesztő . Lehet (?) utálni a Juventust, de azt azért látni kell minden idiótának, hogy ez a csapat Olaszországban messze a legjobb, és nemzetközi szinten is top csapat. És akik rinyálnak, azok kik is? Senkik, kurva messze vannak a Juve szintjétől. Hogy lehetnek ilyen gőgös barmok, hogy nem látják saját magukat?

  Teljesen szánalmas. Inter, roma,napoli= gáz.

  Nagyon remélem ezek a seggfejek tényleg az ifikkel állnak ki, és kapnak majd egy 6ost!

  Más. Azt olvastam ma, Conte lesz a sintér edzője jövőre 🙀🙀🙀🙀

  • Jumpman23

   Szerintem sokak csőrét b**ssza az a mentális erő, ami jellemzi a csapatot Olaszországban. A tegnapi meccs kapcsán e tekintetben is összehasonlítottak bennünket a nápolyival, mondván mennyivel rendezettebbek vagyunk fejben, és tegnap is ez döntött. Remélem, hogy ez a hír csak egy idétlen próbálkozás arra, hogy ezt az erőnket valahogy megpróbálják megtörni. Elvégre lássuk be, ha ez tényleg igaz, … nem, nem lehet az. Egyébként Conte apó azért is ment el Olaszországból, mert elege lett az itteni légkörből. Ott volt a bundaügy is, amivel megvádolták, szóval nem hiszem, hogy szeretne ő újra a Seria A-ban edző lenni. Egyébként 400 misi költőpénz?! és az hogy? Mifaszból van ezeknek bevételük?

 • nemesszabi

  Azt gondolom, hogy 2-1nél ha ők kapnak büntetőt és belövik, akkor nem
  3-1 lett volna a vége, de azért behúztuk volna. És a bíró itt talán hibázott. De hosszútávon az
  ilyen tévedések kiegyenlítődnek! A különbség az, hogy egy nagycsapat
  ennek ellenére be tud húzni egy meccset (PL: nem 2-0 nyer, hanem csak
  1-0ra), de egy rosszabb csapatnak már pontokba kerül egy ilyen hiba.

 • daneeka34
 • Juventino

  A hírek szerint Conténak annyira hiányzik a csizmaszag, hogy nyártól leülne a Zinter kispadjára, csak hogy újra hazait ehessen, meg ne essen mindennap az eső. Mindezt ráadásul a Tuttosport szellőztette meg. Mi meg az Interista Simeonét üldözzük állítólag. Tegyünk mindenkinek egy szívességet azzal, hogy Conte ide jöjjön haza, Simi meg menjen az Izékhez.

  Allegri meg maradhat másodedzőnek! 😉

 • Szászi Gerzson Péter

  A Real tennapi eredményével mostmár a vesztett pontok tekintetében is a Juventus áll a legjobban a 4 nagy bajnokságot figyelembe véve.
  #Dominating#
  😃

  • Juventino

   Ez eddig rendben van, de hogy néz ki az, hogy az OLASZ listavezetőnek nincs döntetlenje??! 😀 Volt már olyan, hogy a bajnok egyetlen döntetlent sem játszott vagy megint valami történelmi rekordra hajtunk?

  • Mixbetegállat

   Igazad van, ez végre magyarázatot adhat arra hogy egy párszor miért is kaptunk ki.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Te hoztad ránk a bajt!!!!!!! Az Udinese ellen is meglett volna a győzelem vagy vereség, erre egy szégyenteljes döntetlent kell elkönyvelni. Hogy Moratti simogasson álmodban!!!!!!fúúúúj!!

  • consminor

   Kérjetek és adatik néktek.

  • bombahoppa

 • Babicz Tamás

  Az megvan, hogy ezerkilenszázkilencven után újra bajnoki címet nyert a Napoli? Jó, mondjuk most speciel nekünk, de akkor is!

  • consminor

   A csilliomodik bajnoki címnek még örülnék is, de köcsög Reina vitte a telimet Tipperen, hogy rohadjon meg.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Rég láttam olyan sz*r meccset, mint az Udinese ellen…
  (De legalább nem kell tovább olvasgatni a kiborító “hádenekünk még nincs döntetlenünk” szöveget. Ez is valami. 🙂 )

 • humorpalanta

  Hát, rápihentünk az előttünk álló feladatokra.
  #Bálnafos

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Okosak a srácok, és a nagy előnnyel járó ellustulást megelőzték egy motiválatlansággal. Mert fontos a megelőzés!!!!ja!!

  • consminor

   sikerült rápihenni a Milanra és még a Roma ellen is növeltük az előnyünk egy ponttal. boldogság van.

  • Szászi Gerzson Péter

   Tetszik az optimizmusod.

 • juuvee

  Jó hír, hogy nem kaptunk ki, ezeket a meccseket eddig buktuk, lásd Genova.

  Nagy baj nincs, mondjuk Marci beállhatott volna, azzal esetleg még nyerhettünk volna is.

  Na és most a kiss-kiss rádió fog bírózni egy hétig? Nem?! Hogy lehet?

 • bombahoppa

  Nekem speciel tetszett a Fiume játéka is, meg a meze is, szép kék volt. Örültem, hogy vezetést szereztünk, de az egyenlítésük után kicsit bekaksiztam. Féltem. Mi lesz, ha összeomlunk. Bájdevéj mikor cseréltünk szponzort? Valamiből kimaradtam. Ja meg az a srác tőlük, aki egyenlített, hasonlít Bonóra. Az orosz szpíker össze is keverte vele. Pedig Bonó nem szokott öngólt fejelni. Amúgy mindegy, össze-vissza beszélt, szerintem túltolta a vodkát. A lényeg, hogy nem tudtak fordítani. Mindenesetre. Az csúnya lett volna. Még jó, hogy a meccs után már nincsen volna.

  • nemesszabi

   Egyetértek! Zalayeta visszatérésén ugyan kissé megdöbbentem, de azt el kell ismerni, hogy jó húzás volt Marottáék részéről a visszaigazolása, mert a gólja magáért beszél!

 • Jumpman23

  A holnapi meccsről nem lesz beharangozó?
  Na de hogy ne csak komoly dolgokról beszéljünk: állítólag szeretnénk Alexist az agyusoktol. Nyilván pletyka, de en nagyon szerettem volna, ha anno a Barca-bol hozzánk jon. Most nem tudom mit kezdenénk vele. Hacsak nem megy Dybala a nyáron, mert bármennyire is extrém gondolat a távozása, sajnos illene a Vidal-Pogba-Dybala sormintába. Lévén, hogy ő Dybala.

  • humorpalanta

   Az Arsenal mai meccsét elnézve 120%, hogy Sánchez lép onnan a nyáron és még csak sok pénzt sem kérhetnek érte. Most ő nagyon nyerni akar, elég jó esélyünk van elhozni.
   Szerintem Mandzukic lesz leléptetve a nyáron. 10-15 millát behúzhatunk érte török vagy amerikai csapattól, 20-30-at meg kínaitól, ha akar egy kis zsét keresni.
   Dybala nagyon nincs most formában, de jó lenne, ha összeszedné magát, mert benne sokkal több van.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  A Napoli utóbbi pár meccse képekben. A volt juvés Morata üzenete az óriáskukában lőtt gólja után, a jelenlegi juvés Dybaba és ex-nápolyifaló sztár Hugi közös triplája, és a jövőbeli juvés Caldara, az egyszemélyes nápolyitörő. Biztos megint nagyon szeretnek minden juvést arrafelé… 🙂 https://uploads.disquscdn.com/images/ecf1bcbac7cb74aff38b3337d1410ac2357263652a40be9dfe3206d1413e0fda.jpg

 • humorpalanta

  Úgy érzem nincs többé értelme BL-meccset nézni…

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Akkor majd rádión kell hallgatnod, hogy idén (esetleg jövőre) BL-t nyer a Juve. Azt az alma nevű bírót már megvettük (Birs?), most jöhet a többi. Cakirt szerinted mennyiért adja a Real? (Esetleg egy moratás opcióval, két évre elhozhatjuk…)

  • Tonhalacska

   Nem tudom, de a tegnapi vakfaszt felismertem arcról, tuti, hogy fújt már el meccset a Juvénak.

  • daneeka34

   Tavaly szeptemberben a Sevilla hentesfociját ő tapsolta végig.

  • Tonhalacska

   A balyern ellen megjelent ez az érzés és most két olyan csapat meccsén, akikről eddig nem is hallottam, ki is teljesedett a dolog. Ezt a BL dolgot le kell tenni, az illúzió elveszett. Szerintem is történelmi volt ez a mérkőzés, megszületett az évszázad második legnagyobb sportcsalása. Mondom ezt úgy, hogy a PSG megérdemli a sorsát (Cavani… muhahhahaha), de a csalás ettől még csalás marad. Méltó párja lesz ez a Dél-Korea-Olaszo. meccsnek abban a bizonyos történelemben.

  • Juventino

   Ezzel együtt is látni kell, hogy az elit csapatoknál a szerencse és a bírók mellett az egy négyzetméterre jutó egyéni képességek terén is ki kell emelkedni, mert különben bármi megtörténhet.

   A Barca nem érdemelte meg a továbbjutást (a PSG annál inkább a kiesést), de jó mentalitással futballoztak, és bár Messi még csak jól sem játszott, Suarez és főleg Neymar zsenije (pazar szabadrúgás, kötélidegek a korábban kihagyott 11-esek után, parádés lágy ívelés a 6. gólhoz) meghozták az áttörést.

   Mi viszont a legjobb esetben is egy jó PSG vagyunk és nem több. Hugival ugyanaz a baj, mint Cavanival, aki tegnap ugyan belőtte azt a gólt, amivel tovább is mehettek volna, de kihagyta a ziccert, amivel végleg lezárhatta volna a párharcot, illetve lőtt egy kapufát is. Higuaín ugyanez a szint még több pénzért (De Lauretiis azért tud valamit): a bajnokságban sok gólt lő, de amikor 3 helyzetből kettőt be kellene verni téthelyzetben, akkor baj van, a Porto ellen meg még az egy sem jött össze. Mandzsukics ugyanez.

   Mondhatnám, hogy még Di Mariánk sincs, mert bár Dybalában megvan a tradicionális argentin zseni, idén a formája nem az igazi, olyat legalábbis még nem láttam tőle, mint Mariskától az első Barca elleni meccsen. Mandzsukics fejjátéka szélről a kapu elé érkezve kisebb súllyal esik latba, és a legnagyobb helyzeteket bármikor képes elpuskázni. Van egy kiváló, de egyre inkább elöregedő védelmünk, egy masszív csapatjátékunk és egy Allegrink, hogy utóbbi jó vagy rossz, egyéni ízlésre bízom.

   Néhány hete még optimista voltam, látván, hogy a Real nem olyan éles, mint korábban, a Bayern szintén botladozott és a Barca úgy tűnt, elintézte magát.

   Ehhez képest a Madrid nem tud olyan gyengén és jellegtelenül játszani, hogy Ramos lufi fejét telibe ne rúgják legalább egyszer, ráadásul olyan erős kispadja (Isco, James, Kovacsics, Morata), mint a fehéreknek, senkinek nincs a mezőnyben, Lewandowski megtáltosodott és Carlo is mintha megtalálta volna a nyerő formulát a Bayernnél, a Barca mák- és bírófaktorát leküzdeni pedig szinte lehetetlen, pláne két meccsen (az megvan, hogy az UEFA-nál ők a sorozat esélyesei? Kell a tévébevétel ugye, a Barcáért pedig telejelnek a tévétársaságok, minél tovább mennek, annál többet).

   A City, Sevilla páros ellen illene továbbjutni, az Atléticótól Simeone és Allegri csatája miatt tartanék, a többiek ellen pedig nem mi vagyunk az esélyesek, szóval már az elődöntő is bravúr lenne, a döntő pedig kifejezetten meglepetés. Ha mégis nyernénk idén, akkor Allegrinek örökös szerződést!

  • Az_Isteni_Pavel

   Az örök szerződést úgy érted ugye TA-KA-ROD-JON?

  • Kelosz
  • Ricardo

   Ez abszolút ilyen pesszimista, kiscsapat hozzáállás. Ki a búbánatos francot érdekel, hogy az Arsenal – Nápoly – PSG trió 200 gólt kapott a 16 között? Tényleg emiatt lettek világverők az ellenfeleik? Azért nálunk még mindig van kapus meg védelem meg olyan olasz edző aki nem sz@rja össze magát csak azért mert NóKamp.

   Szerintem egyedül a Dortmundtól kell tartanunk, a kontrafocijuk nem feküdne nekünk, mindenki más ellen megvan az 50% esélyünk. Remélem a Real vagy a Barca jön a köv körben, aztán végre kirakhatjuk a brét az asztalra.

  • Jumpman23

   Én is azt gondolom, hogy ha ilyen hozzáállással menne ki a Juventus, akkor inkább áruljanak tökmagot a játékosok, de ne focizzanak. Ami az Arsenallal és a Lyonnal történt tanulságos, de abszolút egyedi. Számomra többet elárul az Arsenalról az, hogy a legértékesebb játékosuk a kispadról röhögi ki a társait, mint a Münchenről az, hogy 10-2-vel mentek tovább. A Barca csodája meg tényleg fantasztikus, de ez olyan mint a koszorúslány-paradoxon. (Amikor a sok fruska együtt mutatós, de külön-külön már egyik sem kellene.) Szóval egészében, csak az eredményt nézve csodálatos, de ha elkezded lebontani, hogy miből is állt ez a csoda: Iniesta egyébként szép sarkazása védőről pattan be, kamu 11-es, meg nem adott 11-es a másik oldalon, + a harapósat a 2. műesésért járó sárgával leküldhették volna, jobb helyeken Neymar is csak piros ellenében rúghat így oda, és valami egészen hihetetlenül balfasz francia mentalitás, amivel még a spanyol ligautolsó sem rukkol ki, na akkor mindjárt nem is olyan szép győzelem volt ez. Egyedül lélektanilag dobhatja meg a katalánokat, kérdés meddig tart ki. Nem lennék meglepve, ha a következő körben mind a két csapat (a Barca és a Bayern) kizúgna a francba. Egyiket verjük ki mi.

  • daneeka34

   Na igen, végre valaki megemlíti, hogy esetleg a parizer mentalitása is közrejátszott a dologban. Tömték labdákkal az ellenfelet a támadóharmadban.

  • atis123Juve

   Ehhez csak annyit tennek hozza, hogy nekem annyi tetszik az egeszbol, hogy Messi tudta mikor kell atengedni a tizit.

 • Tribbiani

  Sztem most először érzem azt, hogy inkább lennék inter-drukker, mint psg..

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Legyél inkább juvés! 🙂
   Az megvan, hogy 20 éve a szuperkupában 6-1-re verte a Juve a PSG-t?

  • Tribbiani

   Juvés vagyok, az ‘inter-drukker’ csak egy retorikai fogás volt, írhattam vna azt is, hogy: ‘Előbb buliznék 30 nővel, minthogy a psg-drukker legyek’. De azért ezt kemény lesz nekik megemészteni, nem?

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Tudom ám, de ez azért mégiscsak jobban hangzik. De a wInter-drukkerségnél nem lehet rosszabbat írni, még viccbő’ sem. Akkor inkább legyünk fehér heterók.

 • consminor

  tudja valaki lesz ma meccs?

  • Kelosz

   Fene se tudja. Kiírni kiírta a szövetség, de Milánóban még mindig Muntari gólját keresik, és a csapatbuszt is rég eladták, így nem biztos hogy odaérnek…..

 • Kelosz

  Ami sok az sok! Tudom, hogy a AC Milan évek óta egy középcsapat, de azért a múltjára való tekintettel egy beharangozó posztot megérdemelnének.