Nem tudok jó címet adni ennek a posztnak

Furcsa volt ez az egész tegnap. Nem is találtunk mi sem szavakat, igazából egy-egy helyzetről, momentumról, játékosról folyt a vita, a meccsről egészében sokkal kevesebb szó esett, hiszen nehéz értékelni egy olyan összecsapást, ahol egy órát emberhátrányban játszunk. Azért mi most mégis megpróbáljuk, de hasonló módon csak néhány dolgot kiemelve.

Amúgy is bizonytalan volt

Amúgy is bizonytalan volt

Lazio

Ez egy jó csapat, nagyon jó. Tudatos, szervezett és remek játékosai vannak, akik közül többen is nagyon parádésan játszottak tegnap. Ebből a szempontból egyáltalán nem csalódás az egy pont, egy jól játszó csapatot szorítottunk be többször is hosszabb időre (nálunk volt többet a labda az egész meccsen), és nem érdemtelenül egyenlítettünk ki. Hogy a döntetlen igazságos-e, abban már nem vagyunk biztosak, hiszen Storari védett egy lehetetlent, és kétszer is megmentette a seggünket a kapufa.

Storari

Én mindig kedveltem, a duplahetedik szezon után még azt is javasoltam, adjuk el Buffont (akkor ez nem tűnt szentségtörésnek, olyan szar volt Gigi). Az biztos, hogy cserekapusnak túl jó, és ezt tegnap egy szemkápráztató reflexvédéssel bizonyította. Ami neki szívás, nekünk pihe-puha takaró: rohadt megnyugtató érzés, hogy ilyen kapus vár bevetésre a kispadon.

Számok

Az jó, hogy emberhátrányban ugyanannyit lőttünk kapura, és ugyanannyiszor találtuk el, mint a Lazio, és még ennél is jobb, hogy 58 százalékban nálunk volt a labda. A 84 százalékos passzmutatónk is remek, főleg úgy, hogy a mezőnyben mindenki hozta a 80-as átlagot (ez nagyon ritka, főleg a csatárok esetében). Ki kell emelnünk Marchisiót, aki a kötelezőt nagyon magabiztosan hozta le, 88 százalékkal passzolt (64-et, nem rossz), 10-ből 9 hosszú labdája pontos volt, két szereléssel és öt megelőző szerelésénél csak Pogba tudott jobbat a mezőnyben (3-5). Ugyanakkor mindketten elmaradnak Bigliától (szerintem MOM) és Biavától, akik óriási munkát végeztek.

llorgol

Gyere, a kurvaanyádat

Vidal

Furcsa látni, hogy tud szarul is játszani. Ezt S4tchy írta tegnap a listán, de neki mindig igaza van. Artúr király tegnap egy hebrencs, dekoncentrált hercegre emlékeztetett, akinek alig volt jó megmozdulása. A klasszisát mutatja, hogy még így sem volt olyan haszontalan, mint Marchisio rosszabb napjain (minden másodikon), de nem az olyan meccseiért szerettünk bele, mint a Lazio elleni.

Pirlo-poszt

Engem már régen elveszített Marchisio, ezért kénytelen-kelletlen adom csak meg, hogy tegnap nem volt rossz. Már ami egy szürke, se íze-se bűze Pirlót jelent, hiszen pont azt a semmilyen játékot játszotta, amilyennel Pirlo büntetett minket idén jó néhányszor. Passzmennyiség, biztonság és pontosság tekintetében jól teljesített, de amint kockázatot vállalt, egyből jöttek a bosszantó hibák. Kulcspassz nélkül zárt, egyszer sem találta el a kaput, és a jó helyezkedésének sem láttuk sok hasznát. Viszont (és ez a kulcsmondat) védekezésben százszor hasznosabb, mint Pirlo akár a legjobb napján.

Csatársor

Llorente valami egészen hitvány teljesítményt villantott tegnap, gyakorlatilag teljesen haszontalan volt a játéka, viszont azzal a fejessel (főleg egy ilyen meccsen) minden jóvátett egy szempillantás alatt. Az egész támadás szép, de hogy az milyen rohadt nehéz feladat volt, azt csak akkor értjük meg, ha megnézzük még egyszer a gólt. Erős labda jött közelről, így a célzás mellett arra is ügyelni kellett, hogy jó ütemben menjen fel, és ne bólintson rá erőből, csak tegye bele a fejét. Tudatos volt, nem vitás.

Jön már!

Jön már!

Tevez sajnos hetek óta gyenge formában van, és bár nem volt haszontalan annyira, mint Llorente, de tegnap sem ment neki igazán. A gólban megvolt a maga szerepe, de egyébként érezni lehetett rajta, hogy most már idegesíti a gólok hiánya. Remélem, sok pozitív megerősítést kap a többiektől, mert nagyon nem lenne jó, ha úgy begörcsölne, ahogy a Lazio ellen.

Összességében

én azt mondom, az egy pont jó eredmény volt ezen a meccsen. Sok helyzete volt a Laziónak, nem szólhattunk volna egy szót sem, ha kikapunk, de közben hoztuk magunkat, és van egy olyan érzésem, hogy sokkal szarabb meccset játszottunk volna 11 a 11 ellen. Mert ez így viszont nagyon jó meccs volt.

Az összefoglalóban Nándi csodagólja mellett érdemes megnézni Radu gólpasszát, amitől elakadt a szavunk. És Ogbonnának is.

 • consminor

  Vidal teljesítménye remélem csak a szokásos Conte-féle alapozás eredménye. Bízom benne, hogy nem szállt el magától, mert a Roma utáni meccsen adott “énvagyokaviláglegjobbja” interjú után félek, hogy ez is benne van a pakliban (azt se tartom kizártnak, hogy a tekintélyes Bild csak egy kamuinterjút közölt le). Ha az interjú valós, remélem a Mister gyorsan visszarángatja a földre.

 • _daneeka31

  Ne feledjük, hogy január van, ilyenkor szokott jönni a szopóroller. Engem meglep, hogy sikerült x-re menteni a meccset, a szünetben biztos voltam benne, hogy vereség lesz a vége.
  Llorentét lehet ekézni, de tegnap biztosan többet dolgozott, mint a kupameccsen a Q-Gio kettős együtt. A 12 meccses győzelmi sorozatot is főleg neki (és Teveznek) köszönhetjük. Ha ő a pályán van, akkor van támadójáték. Láthatjuk, hogy a letámadás ellen jól fel lehet lőni rá a labdákat (valamelyik meccs után még ki is tértetek rá, hogy milyen sok Barzagli-Llorente passzkombináció volt). Ő pedig képes megtartani, jól megjátszani a labdákat, visszaadni őket valakinek a második hullámból. Nem tudják csakúgy elnyomni a védők, könnyedén fordul le.

  • humorpalanta

   Azért annyit hozzá kell tenni, hogy a kupameccsen őt is ugyanúgy szarrá rugdosták volna a Roma védői. Arról meg a csatárok sem tehetnek, ha a nyilvánvaló szabadrúgásokat nem kapják meg. Egyébként meg nem látszott tőle több, mint a Gio-Q párostól. Az egész meccsen el volt tűnve, 3 alkalommal találták meg. Abból egyszer rosszul rúgta el, mert már rántották vissza, egyszer gólt fejelt lehetetlen szögből, egyszer meg Tevez útban volt. Ja bocs, meg egyszer, mikor balról kapott labdát és eltüntették a 16-oson belül. A Roma elleni meccsen a csatáraink meg a saját 16-osunk elől indultak támadáskor ,mert Conte mindenkit visszahúzott, a középpályánk nem dolgozott, s nem indították őket. Ezért volt az, hogy a félpályán már elvesztettünk a labdát, mert ott a csatárainkat megállították. Q is jó a labdatartásban, csak ő sem tud kapura lőni a saját 16-osunkról. A két meccset nem érdemes összehasonlítani, mert teljesen különböző.

  • _daneeka31

   Nem összehasonlítani akartam a meccseket, csak azt mondom, hogy Q-ra (és Gio-ra) felívelgetni a labdákat teljesen felesleges (pedig ezt láthattuk kedden), míg Llorentére érdemes. Más lett volna a keddi meccs képe is, ha nem Giovinco “birkózik” Benatiával, hanem ő. Én még emlékszem tegnap egy helyzetre, amikor jobbról kapta a labdát, kiváló ütemben tálalt Vidal elé, csak Artúr király elbalfaszkodta (visszaadta kényszerítőre, amikor lőhetett is volna 16-ról).
   Ez már így is sokkal több volt, mint amit Matri (vagy Iaquinta) produkált centerként.

  • humorpalanta

   Persze, hogy értelmetlen. De azt sem értem, hogy minek kellett ennyire visszahúzódni. Ha leszartuk a kupát, akkor miért nem lehetett egy támadósabb focit bevállalni… És akkor lett volna értelme Gionak is. Így tényleg nem nagyon volt.

   Matri, te jó ég. 🙂 Iaquinta :)) Sőt, Amauri! 😀

  • Kelosz

   Matri jó formában van a Fio-ban. Azért nem szép elfelejteni, mikor fél év alatt 9 gólt szerzett és ezzel modnjuk elkerültük azt a blamát amit most a milán él meg. Egyébként pedig Matri 10+ gólos csatár egy olyan csapatban ahol jó a széljáték, jönnek a beadások és folyamatosan kezdő. Iaquinta pedig világbajnok.

  • humorpalanta

   “ahol jó a széljáték, jönnek a beadások és folyamatosan kezdő”. Tényleg? Ott én is jó csatár lennék. Amikor Matri 9 gólt szerzett fél év alatt, akkor annyi gólhelyzetet hagyott ki, hogy ép ésszel nem lehet elbírni. Nem azt kell nézni, hogy hány gólt lő, hanem a helyzetkihasználást. Iaquinta meg, már ne is haragudj, kedveltem, de nem egy világszám. Grosso is világbajnok.

  • Kelosz

   Nem haragszom, kérlek igazolj a JUVE-ba. Nem védem Matri-t sem, de nem tett semmi olyat amiért ekézni kell. Llorente egyértelműen jobb csatár.
   Számokban:
   Matri (meccs/gól) 16/9 – 56%, 44/17 – 38%
   Vucinic (meccs/gól) 63/19 – 30%
   Q (meccs/gól) 39/13 – 33%
   Tevez (meccs/gól) 107/58 (még a citiyben) – 54%
   Llorente (meccs/gól) 238/81 – 34% (bilbaoban)
   Érdekességképpen:
   Iaquinta (meccs/gól) 52/20 – 38% (a 7. helyezet JUVE-ban)
   Del Piero (meccs/gól) 513/028 – 40,5%
   Trezeguet (meccs/gól) 245/138 – 56% (tehát Trez a jó csatár a többi meg “te jó ég” kategória
   Annyira nem lóg ki a sorból, hogy a “te jó ég” megjegyzéssel kelljen említeni a nevét. Ez persze a szubjektív véleményem.
   Azt pedig nem is elemztük, hogy melyik játékos milyen csapatban érte el az eredményeket, mivel egy jó és sikeres csapatban gondolom könnyebb eredményesebbnek is lenni (lásd. Trez. nem mindegy hogy Alex/Nedved/Zidan osztja a zsét, vagy Tiago/Melo/Poulsen/Diego próbál helyzetbe hozni.

  • humorpalanta

   Hát, figyelj, én nem tudom. Rendszeresen nézem vissza a régebbi meccseket az utóbbi két-három évből, s számomra a legjobban Matri lóg ki a sorból. Q és Vucsi is sok sok helyzetet teremtettek, gólpasszt adtak, de Matritól összesen talán egyet láttam. Emellett óriási ziccereket hagyott ki, sajnálom, de én nem tudok úgy rá gondolni, mint egy jó csatárra. De nyugodtan megkérdezheted az ismerőseim nagy részét is, ők sem tudnak rá úgy gondolni. Nyilván különbözőek vagyunk ebből a szempontból, elnézést. Egyébként Jakit bírtam, de akkor sem egy nagy csatár. Ettől függetlenül nem ekézem, csak arra gondolok, hogy a mostani merítéshez képest mennyire más volt akkor, mikor a csatársor volt a leggyengébb.
   Szerintem:
   Trez
   ADP
   Tevez
   Llorente
   Q
   Vucsi
   Jaki
   Matri
   De ezt direkt azért dobtam fel, hogy lehessen róla vitatkozni (ördögi kacaj :))))

  • Kelosz

   Lehetne.;-) Vialli, Ravanelli, Baggio, Vieri….? Matri center. Annak nem olyan rossz, állapodjunk meg. Számomra pl Gio a posztján gyengébb mint Matri a sajátján.

  • Kelosz

   Ibra kimaradt.

  • humorpalanta

   Megvallom őszintén, nem tudom hová raknám be Ibrát. A többiekhez én még fiatal vagyok 😀 Lehet, hogy nem rossz center, de nálunk nem tudott kiteljesedni. Így jó? 🙂 Giot egy háromcsatáros játék bal szélén tudnám leginkább elképzelni.

 • Veres Szilárd

  btw a góllövőlista top5kében 3 Juve játékos is: Berardi, Tevez, Immobile. de 10nél jár Vidal is, Nándi meg 9-nél.

 • EstiKornel

  Legalább Buffon és Marchetti dumálhattak vagy másfél órát.

 • Tonhalacska

  Szerintem akkor hoztuk csak magunkat, amikor Reja úgy döntött, hogy, nyerni akar (szőke néger le). Ide vonatkozik még, hogy értem én, hogy kiállítás, meg szerkezet, de lejött az az Asamoah aki addig az egyetlen értékelhetően mozgó emberünk volt. Nagy szarpaszírozás volt az egész, de találtunk egy gólt. Mázli.

 • Merlin91

  100 százalékig egyetértek abban, hogy ha nincs a kiállítás, ez egy echte olasz labdapasszírozás lett volna, hatalmas helyezkedési háborúval, gigászi taktikai töcskölődéssel, és a végén egy izmos 0-0-val (vagy a Juve szezonját látva egy 0-1-el.) Az addig látottak is ezt sugallják.
  Úgyhogy én a magam részéről, mint az ún. semleges kívülálló, meg is szavazom a meccs emberének Buffont.

 • Dani

  Storari: Én nem sajnálom. Jól elvan Ő ott a kispadon, felveszi a nagy lóvét, ha nagyon akarna elmehetne, de nem akar.
  Pirlo: Én azért behoztam volna a hajrára…
  Tevez: A nagy csapatok ellen rendre gyengén játszik (+ lehet akár gólkirály is év végén a bajnok Juventusban, de azt nem fogom neki megbocsájtani, hogy 6 BL meccsen egyetlen gólt sem lőtt!)

  • Kelosz

   Storari: Miért menne, itt abjnok lett 2-szer és még lehet 3-szor is. Máshol meg jelen állás szerint semmi. 37 éves hova menjen. Ugyan már! Nme jár a szája, teszi a dolgát (nem is rosszul), ha szükség van rá. Megérdemli a fizetését!
   Pirlo: Bejött volna, biztosan kikapunk. Egy jó kontratámadásnál Pirlo hasznavehetetlen (lassú, rosszul szerel).
   Tevez: Neki aztán bármit meg lehet bocsátani. Minden meccsen odateszi magát, soha nem szarja le és oriási munkát végez (Ő ezt tudja tenni a csapatért és ezt mindig meg is teszi – Marchisio pl. nem teszi).

 • Zoltan Barton

  Én sem értem miért Asamoah jött le, úgy tűnt utána Marcsi ment ki a szélre, lehet fordítva jobb lett volna…Azon gondolkodtam meccs közben, hogy pont ebben a helyzetben lett volna jó, ha Guarin ott van a padon és be tud jönni…szerintem Conte azért nem is cserélt, mert nem volt olyan játékos a padon aki segíthetett volna, Pirlo kockázatos lett volna a kontrák miatt, ráadásul lassítja a játékot, a cserecsatárok meg szintén nem jelentettek volna pluszt…talán egy egészséges Pepe lehetett volna az egyetlen használható, apropó vele mi van? Ő már csak fizetett néző vagy egyszer még fog játszani?

  • s4tch

   azért asamoah jött le, mert egyszerűbb volt a szerepét ogbonnával és tevezzel helyettesíteni, mint marchisio helyére pogbát, pogba helyére kwadcsit, kwadcsi helyére ogbonnát és tevezt tenni. ezen kívül ha pogba középen (mármint pirlo-poszton) játszik, azzal a támadásainknak annyi. elsőre nekem is fura csere volt, de ha átgondolod, nem nagyon volt jobb lehetőség. örüljünk, hogy tevez képében van egy olyan csatárunk, akit fent lehet hagyni emberhátrányban, mert vész esetén visszalép a középpályára, és támadásban hasznos marad, lásd gól előtti kulcspassz lichtinek. marchisio pedig kifejezetten jól játszott a körülményekhez képest, a védekező feladatait tökéletesen megoldotta. ennél többet emberhátrányban pirlótól sem várhattunk volna.

   ahogy hátrányba kerültünk, onnantól conte qrvajól meccselt a lazio ellen.

 • Juventino

  Vidal akkor is a kedvenc játékosom lesz ebből a keretből, ha idén már nem rúg gólt és nem szerel többet, bár mondjuk tegnap sem éreztem a többiekhez képest rosszabbnak, de a gól előtt például a rossz ütemű seggreülős szerelésével szabad utat biztosított a Gigi kiállításához vezető passznak azzal, hogy 1. nem szerelt 2. az elcsúszásával mindjárt kiesett egy ember, aki zárta volna a passzsávot a védőkkel és ez tényleg egy olyan hebrencs, becsúszok, azt’ majd lesz valahogy attitűddel (mint a Samp ellen a rabona passza, amivel az ellenfelet indította). Valahogy lazul a fegyelem és a védelmünk is egyre figyelmetlenebb a rögzített játékhelyzeteknél miközben Conte átmegy renegátba.

  Nem tudom, mi van Antonio apánkkal, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy a nyáron megy. Hogy amit mostanában művel, az most ennek a következménye vagy sem azt nem tudom, de ez a “mostantól nem nyilatkozom a meccsek előtt, mer’ csak, egyébként is kapja be a világ, mert mi vagyunk a Juventus” a legkevésbé sem szimpatikus. Amikor olvastam ezt a nyilatkozatot, az volt az első gondolatom, hogy ez megőrült. De ami még ennél is rosszabb, ez a szurkolók pofán köpése is. Ha Marottának vagy Agnellinek lenne töke, most szépen behívnák és azt mondanák neki: “Antonio, nagy király vagy, szeretünk, tisztelünk, becsülünk, de tőlünk kapod a fizetést, minket képviselsz, leszel szíves befogni a pofádat, nem sírni-ríni, mint egy rossz Mourinho utánzat és nyilatkozol a meccsek előtt, mert a szurkolókat érdekli, hogy mi van a csapattal és mire számíthatnak a hétvégén”. De nem, megveregetik majd a vállát, “te vagy a faszagyerek, Anti, mi tudjuk” és ezzel a világfájdalmas arccal mártírkodja majd végig a szezont, mert mindenki irigy ránk, mindenki ellenünk fog össze, jaj, milyen szemétség ez már. Harmadik éve van itt, hozzászokhatott volna. A nagy küzdő, Capitano Antoniótól nem ezt vártam volna, ráadásul a viselkedésének láthatóan a legkevésbé sem pozitív hatása van a pályán nyújtott teljesítményre. Ha Conte beleszarik, a játékosok is beleszarnak majd és mivel Buffonon kívül nincs igazán karizmatikus vezére a csapatnak (Marcin az a karszalag… Vidal for capitano!), ennek nagyon rossz vége is lehet. Őszintén meg lennék lepve, ha nagyot menetelnénk az EL-ben, a bajnokságot meg úgy fogjuk behúzni, mint tavaly, amikor végigsétáltuk a Milan elleni hazai derbit és véletlenül megnyertük, mert Asamoah-nak volt kedve futni egy hosszú átadásért, Abbiati meg összebénázta a tizenegyest.

  De ne legyen igazam…

 • Szilveszter94

  A meccset sajna nem láttam, de pár gondolat eszembe jutott, még a Roma ellen, amik most is erősödtek.
  1. Conte, ha megtalálta az éves alapcsapatát, szinte fizikai fájdalmat érez, ha rotálnia kell. Ez egyrészt abból a szempontból nagyon rossz, mert így a kispadon formán kívül kerülnek kiváló játékosok, másrészt meg a kezdő egy-két tagjának is jól jönne pár meccs pihenő – mint mondjuk Teveznek, aki három éve nem játszott egyhuzamban ennyi meccset. Vidal és Tevez, akiken nagyon látszik a túlterhelés, nem is emlékszem, mikor hagyott ki utoljára bajnokit. A szélsőket se ártana néha pihentetni, mert egyrészt jó cserék vannak, másrészt elképesztő, amit melóznak. Még Pogba az, aki a legjobban bírja – mondjuk ő tipikusan az a játékos, akinek meg épp az kell, hogy folyamatosan pályán legyen, mint Rooneynak vagy Messinek (Ha Pogba nem lesz öt éven belül Aranylabdás, akkor a FIFA testületileg bekaphatja…).
  A fura, hogy a középhátvédek, akik posztjukból adódóan elvileg a legkevesebb melót végzik, pont jól vannak rotálva… hogy kényszerből, vagy tudatosan, majdnem mindegy, de szerintem ez inkább tudatos. A Pirlo-Marchisio variáció szintén jól van megoldva, Llorente pedig a szezon elején mellőzött volt, így ő kicsit később fog leereszteni.

  2. A kapusposzt. Van két klasszis kapusa a Juvénak, de mindkettő 35 felett – innentől kezdve, elvileg akár Buffon, akár Storari számára bármikor eljöhet az a pillanat, amitől kezdve többé nem tud Juve-szinten védeni, ami azért luxus; minél előbb gondoskodni kell a pótlásukról. Meg lehet nézni a nagy klubokat: a Chelseanél Cechnek még évei vannak, de már ott van talonban Courtois, a Barcánál évek óta kapust keresnek, a ManUnited szintén gyorsan lépett van der Sar visszavonulásakor, az Atlético meg már két kapust szerződtetett, ha Courtois jövőre nem lesz náluk. Még az Inter is beruházott Handanovicra. Itt Buffon holnapután lesz 36, Storari hó elején töltötte a 37-et, Rubinho meg életében nem volt Juve-szint, ráadásul ő is már 32. Kell egy fiatal kapus.

  3. A középpálya. Így, hogy nem jött Guarín, és Conte egyértelműen a szélen számol Asamoah-val, így kilóra nincs meg a középpálya. Még ha Asamoah-t a középpálya belső részéhez vesszük, akkor is csak két embernek van minőségi cseréje a háromból; egy csere meg annyit ér, ha rotálni kell (márpedig februártól kell!), mint fing a szélben. Valaki még kell, és ha megnézzük a játékosokat, akkor Vidalnak kell alternatíva. (Nem mintha az idei Pogba játékát bárki tudná pótolni… tényleg mint egy Vieirába oltott Zidane. 20 évesen.) Ha tippelnem kéne, akkor vagy a PSG-s Pastore-Verratti páros egyike, vagy a Newcastle-s Cabaye illene még ebbe a szerepkörbe. Esetleg még azt, hogy Marchisioval számolunk Vidal alternatívaként, és Pirlo helyettesének jön valaki más; az ideális jelölt Alex Song, aki az Arsenal-Barca kombónál tanult passzolni (bakker, volt olyan meccse, amikor 102 passzából mind emberhez ment… azért ez még a Barcánál se mindennapi!), és a védekezési skilljei valahol Vidal környékén mozognak. Ráadásul Busquets a riválisa, szóval enyhén szólva mellőzött.
  A dolog necces része: Guarín óriási vétel lett volna egy Vucinicért cserébe; de amennyiben olyan játékost akarnak hozni, aki tényleg képes a jelenlegi középpálya szintjét hozni rendszeresen, akkor fel kell készülni, hogy mocskosul sokba fog kerülni. Amit én a vezetőség helyében tennék, hogy Vidalért kérnék 30 misit és Verrattit (ez nekik bagó), és a befolyt pénzből elhoznám Songot. Így kevésbé költséges, és a középpálya egyensúlya sem borul fel.

  • Kelosz

   Kapusposzt: Én annyira azért nem aggódnék. Mégiscsak van a klub tulajdonában 2 tehetséges kapus: Leali és Branescu. Sztem arra vár a vezetőség, hogy beérjenk addig pedig elviszi a posztot Buffon és Storari.

 • Kelosz

  Storari sztem is jó kapus. Beadásoknál néha talán többet jöhetne ki, de ez az apró bizonytalankodás betudható a meccshiánynak. Ő már elkönyvelte a helyzetét és vállalja a cserekapus posztot (tavaly én játszattam volna cserébe azokon a meccseken ahol már bajnok volt a csapat), nem is rossz döntés. Végülis eddig kétszeres olasz bajnok, máshol pedig kezdő kapus lenne, azért nem mindegy.

 • Kelosz

  Tolódott a januári fáradtság egy hónapo. Ebből kell jól kijönni. Azért az is elképzelhetetlen, hogy a róma csak tőlünk fog kikapni az idényben. Én néztem tegnap a meccsüket, eléggé tolva vagyon ez a szegény elnyomott kis róma. Nem látványosan, de megfelelő mértékben. Kb úgy ahogy a nagy csapatokat szokták, kár hogy a róma nem az.

  • Zsolt Páll

   És? Milyen érzés kiesni egy kiscsapattól?

  • Kelosz

   Nem gáz jobb volt a kiscsapat. Sírós hisztis csapat durva játékosokkal de eredményes.