Tucatra hajtva

A klubrekord már megdőlt, innentől minden egyes győzelem újra és újra megdönti, azaz bővíti azt. Ám a Sampdoria ellen lejátszott utolsó 10 mérkőzésünk mérlege – BOMBAMEGLEPETÉS következik – negatív. Az utolsó öt mérkőzésünk egyenlege is az!!!! Döbbenet. Hiszen kétszer kikaptunk, kétszer döntetlen és csak egyszer sikerült nyerni. Mocskos kis csapat ez a Sampdoria. Valószínűleg ismét a bírók segítségét kell kérnünk. Képes blogbejegyzésünk következik a hajtás után!

A Samp ellen szól mindenesetre az, hogy a Juventus hazai pályán az átlagosnál is félelmetesebb. A Juventus Arénába azért nem győzni érkeznek az ellenfelek, hanem elkerülni azt, hogy olyan tág legyen az ánuszuk a lefújásra, mint nekünk egy szerkesztőségi gyűlés végére. Ebben az idényben 9 győzelem, 26 rúgott és 4 kapott gól a mérleg. De fokozom: mióta a Juventus Arena a hazai pályánk, azóta 36 győzelem, 9 döntetlen és 2 vereség a bajnoki mérleg, 102 rúgott és 26 kapott góllal. Tehát mondhatjuk, hogy minden kapott gólunkra néggyel válaszolunk, az átlagosnak nevezhető eredmény pedig a 2,1 – 0,55!

NEM SZAR.

SONY DSC

Mihálylovics emberei is jó sorozatban vannak, utolsó hét bajnoki mérkőzésükön csak egyszer kaptak ki, ezzel el is indultak felfelé a tabellán, egy győzelemmel megelőzhetnék szerencsétlen milánóiakat, és tabella első felére ugorhatnának. De ez az, ami nem fog bekövetkezni.

gól2

Annak ellenére sem, hogy a hírek szerint Pirlo helyén Marchisio kezd, aminek szerintem csak annyi az oka, hogy el akarjuk adni Marcsit. Más magyarázat nincs, ugyanis a Samp nem az a csapat, ami ellen pihentetni kéne a játékmestert. Sérülés pedig hivatalosan nincs, mindenki bevethető.

gól

A sampdoriaiak nagyon elszántak, Mihály azt nyilatkozta, hogy nem fognak beállni védekezni, hanem a három pontért érkeznek Torinóba. Ilyet csinált már Z-man is, 5 perc alatt kapott antipatikus csapata 6 gólt. Akarom.

fejes

A várható felállásunk: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah; Tevez, Llorente

Apróság, de mivel mindenki az átigazolásokról beszél, ezért egy mondat erejéig kitérek erre is: Thuram Who azt nyilatkozta, hogy Pogba maradjon csak a Juventusban, ott jó helyen van, tanácsolja neki erősen. Úgy néz ki, hogy azóta ismét tudja, hogy hol van Juventus.

ITALY SOCCER

Többet nem tudnék mondani, nem szeretnék egyszerűen. Nincs mit mondanom. Zárjátok be az internetet mára, nézzétek meg a meccset, én lehet, hogy nem látom.

(Játék: a cikkben elrejtettem releváns és nem releváns képeket, aki kitalálja, hogy melyik hova tartozik, az nyerhet!)

 • neuropa

  I am the first to comment.

 • Tonhalacska

  Bízom a srácokban, meg abban, hogy a labda gömbölyű lesz, valamint a mérkőzés a vezető gólunkig tart majd, ami ezáltal a győztes találat is lesz egyben.

 • Petya85

  Majdnem újvárosiként mondhatom: Zubai Szabi abszolút releváns! 😀

 • Supaman

  Marchisio azért kezd szerintem mert mint ahogy egyszer írtátok valami csapat ellen jó statokat hozott össze, és Calgaryban is amint beállt jobban beindította a csapatot mint Pirlo, dinamikusabb lett onnantól a csapat támadójátéka, én valószínűnek tartom, hogy Conte bízik benne hogy surprise surprise a sokak által már szívesen máshol látott Marcsiból lehet Pirlo utódja.

 • Mr.AT

  Szünetben 5 perc közös maszturbálás mindenkinek Vidal góljára.

 • KennyPowers

  Faszák a képek, fasza az ELEMZÉS, fasza a félidei állás, remélem minden így marad a végére is.
  Egy ideje ezen gondolkozom már, most megint eszembe jutott: Van ember a Földön, aki jobban BASSZA BE a tizit a ficakba, mint ahogy Vidal teszi azt _állandóan?

  • neuropa

   Nincs.

   Pont.

 • Enslaver

  Egyszerűen úgy hengerelt a mai csapat, mint egy szecskavágó. Szavakat alig találni rá… Vidal és Pogba hozta a szokásos klasszisát, valamint Nándi is beállt a sorba. Ez a nyerőgépezet legalább olyan jó, mint a Capello-féle Juve volt. Remélem idén mindent tarolunk (amit még lehet), és a kupában is atomjaira szedjük a Romát.

 • _daneeka31

  Elég para volt, mikor feljöttek 3-2-re, de Pogba megmutatta, miért érdemli meg a 4milliót évente.
  Ez a Sampdoria sokkal nagyobb ellenállást tanúsított, mint a Napoli, vagy a Roma.

  • Supaman

   Jogos meglátás és valóban bizonyított a Samp, mégis azt ne felejtsük el hogy Napolinak is meg Romanak is volt tétje ellenünk ezzel nagyobb nyomást helyezve rájuk és nem feltétlen kockáztattak. Samptól nem várta el senki hogy verje a Juvét, így a vereség adott volt valamelyest, nem volt vesztenivalójuk hát támadtak, nem is csoda hogy 4et kaptak ami mellé még simán akadt volna 2-3 ha a csapat érzi hogy szükség van rá, itt értem azt hogy voltak elszórakozott helyzetek.

 • rakkenroll

  Thuram Who who?

  Marchisio egyre jobban hasonlít az igazi Marchisióra, remélem nem akarjuk eladni.

 • Pingback: Vannak még tartalékaink | Bianka néni()