Fontos közlendőnk van!

Ma drukkoljon mindenki az Izének! Nem vicc, komolyan!

Nem látod, hogy ollózik?

Nem látod, hogy ollózik?

Ha ugyanis 1-0-ra, esetleg 2-1-re legyőznek minket, azt mi kacagva elfeledjük három perccel a lefújás után, ők viszont a győzelemnek köszönhetően megtartják a varázslatos Mancinit. Gondoljunk csak bele: az egyre biztosabb bajnoki címünk mellett mi okozhat még örömöt? Minek tudunk olyan önfeledten örülni, mint egy Juve-győzelemnek? Kinek a vesszőfutása okoz mindennél kielégítőbb örömöt?

Mindezek záloga pedig Mancini megtartása! Nem mehet el, ha az kell hozzá, a tagdíjak egy részéből beszállunk a fizetésemelésébe. Bármi áron ott kell tartani, és nem csak azért, mert ő a garancia arra, hogy az Izé csapágyasra hajtja a szopórollert. Hanem azért is, mert Mancini maga az inter. (igen, leírtam, mert itt indokolt volt, hiszen szitokszóként használom – ezért kisbetűs.) Hozzá köthető a klub legutóbbi sikerkorszaka – nahiszen – és az pont olyan volt, amilyen ő.

Állítólag 4-3-2-1-ben toljuk ma, méghozzá az ellenfél megalázására nagy súlyt fektető kezdőcsapattal: Pideon a jobb bunkó, Styuani-Hernyó-Kwadcsi középpálya, a csatárok mögött Győzi, elöl pedig Zazinho és a Horvát Halálosztó.

Az Izé is tartalékos, de ez ki a faszt érdekel.

UPDATE!

Befutott Darti értékelése a Listán. És olvassátok, használjátok nagyszerű fórumunkat, mi is ezt tesszük.

„Ez a kezdőnk megkúrja őket, ha B csapattal tudnak csak jönni.
Rugani csudálatos férfi, ott van mellette Sándor Sándor és Bonucci is. Kwadcsi az ébenfa Isten, aki elpusztítja a középpályát, míg a 42. percben ki nem szakad a lába. Hernyó mostanában jó, bár Stuanival és Piedonnal biztosan nehéz lesz. Morci és Zazinnyó meg hát magukért beszélnek, sír mindenki, aki rájuk néz.”