Juventus-Pro Vercelli

Akkor ez most rangadó? Mert hát volt olyan időszak, hogy jó csapat volt a Milan, most viszont atomszar. Csak azért kellene extra gerjedelembe jönnünk, mert a Milan az ellenfél? Dicsőség ezeket megverni, vagy csak ugyanolyan három pont, mint a Sassuolo elleni, csak ezt könnyebb lesz megszerezni?

A következő, Arany Szponzorgallér-díjjal kitüntetett közhelyeket cáfoljuk meg legott.

puhl

Nem fordulhat elő, hogy nyer a Milan, mert atomszar, és bár a Juventus az utóbbi három meccsén megpróbálta alulmúlni a II. Hullarablók idei teljesítményét, akkora a különbség a két csapat között, hogy elképzelhetetlen a Milan győzelme.

zombori

 

Már hogy a picsába ne számítana!? Mi az első helyen feszítünk, a Milány meg a 142. helyen gubbaszt a bajnokságban. Akkor a különbség a két csapat között, hogy abba kódolva van a sima hazai.

nyil

No, mikor láttuk utoljára jól játszani a Milant? És persze mi számít meglepetésnek? Hogy megússzák három alatt. Ebben, de csakis ebben az esetben egyetértünk.

bognár

Tele van a Serie A egykori remek játékosokkal, Mihajlovics, Donadoni, Mancini, tavalyig Conte. A Milannak sem Pippo a legnagyobb baja, hanem az, hogy szar játékosok alkotják a keretét.

simicska

Az!