Ami mindent megváltoztatott

The_Scream_allegriAz elmúlt napokban a Milan edzője, Massimiliano Allegri a következőket nyilatkozta: „Idén a játékvezetők egyetlen olyan hibát követtek el, amely befolyásolta a scudettoért folytatott versenyt, ez pedig Muntari góljának meg nem adása volt„. Mivel blogunk elkötelezett a tényfeltárás iránt, ezért feltártuk, hogy mennyire meghatározó is volt az említett hiba. Sokkoló eredményekre jutottunk!

Kutatásaink során kiderült, hogy már a magyar történelem több meghatározó eseményénél is szerepet játszott a fentebb említett incidens! Ráadásul ezt több felvétel is igazolja! Az első ilyen eset Hunyadi László kivégzése volt 1457-ben.

hunyadi_laszlo_siratasa1

De ez nem minden! Mint kiderült, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc bukásában is fontos szerepe volt a játékvezetői hibának – ezt igazolják a világosi fegyverletételről szóló képek is.

vilagos1

De a világtörténelmet is megváltoztatták a pályán történtek:

bukas1

És ez még mindig nem minden! További kutakodással megdöbbentő tényekre bukkantunk a Kréta időszak végéről, azaz mintegy 65,5 millió évvel ezelőttről! Nem is szaporítanánk a szót, a kép önmagáért beszél!

dinosaur1

De az igazán szívfacsaró történések csak most következnek! Zsebkendőt elő, ezt egyetlen jóérzésű ember nem ússza meg könnyek nélkül! Harry Potter történetének egy olyan eltitkolt elemére bukkantunk, ami még a mi edzett szívünknek is sok volt.

potter_voldemort1

És az igazán fájdalmas, megható pillanat csak most következik:

luke_i_am_your_father1

Remélhetőleg most már mindenki látja, milyen fontos is volt az a február végi pillanat. És talán a játékvezetők is jobban átérzik a felelősségüket a jövőben…