Lobogjanak a fehér zsebkendők!

Aki kikap, az nem feltétlenül vesztes. Az a vesztes, aki mindig a körülményekben keresi a hibát, és így próbálja felmenteni magát.

Játszik a csapat!

Minket itt a Bianconerin gyakran vádolnak azzal, hogy negatívak vagyunk, és semminek nem tudunk örülni. Nos, aki ennyire gazdag és szép, az már nehezebben örül, ezt el kell fogadni. Mi azonban nem pusztán emiatt fanyalgunk sokak szerint túl gyakran, hanem azért is, mert azt valljuk, azzal kell a legszigorúbbnak lenni, akit a legjobban szeretsz.

Ott volt a Milan elleni meccs, amit egyértelműen egy bírói hibán buktunk el, de mi nem Rizzoli faszságával foglalkoztunk, hanem leírtuk, hogy szarul játszottunk.

Mi a pénzt szeretjük a legjobban. Utána a hatalmat. És aztán a Juventust, ezért vagyunk mindig szigorúak a csapattal. A legfényesebb győzelmek idején is észrevesszük, ha valaki borostás, lapos a csapatbusz kereke, és hajszál van Allegri kabátján. Az Izé elleni győzelem is igen messze volt attól, amitől maradéktalanul elégedettek lehettünk volna.

Letudhatnánk annyival, hogy egy kimondottan jól és okosan játszó Izét fektettünk ki, mert ez önmagában is nagy dicséret, de túl azon, hogy ezt megtettük, nem tudtuk nem észrevenni a két szélsővédő gyenge teljesítményét, a támadók viszonylagos tompaságát, illetve a tényt, hogy az új formációnak köszönhetően néha hosszú percekre elveszítjük a középpályát.

De most nem rólunk van szó, hanem a vesztesekről. Lássuk először is a házi bírónkat, Rizzolit.

A rohadt csaló!

Amit az Izé klub- és szurkolói szinten művel a derbi óta, az valami fantasztikus. Tökéletesen rávilágít arra, miért nem nyernek soha, honnan a „nyár bajnoka” elnevezés, és hogy miért utálja őket fertelmesen minden humán entitás, akinek tudata és lelke van.

Annak ellenére, hogy irtózatos rutinjuk van benne, még mindig nem tanultak meg veszíteni. Pedig most minden adott volt hozzá, hogy lehajtsák a fejüket, feltegyék a kezüket, és elismerjék: kikaptak. Az Izé kétszer találta el a kapunkat az egész meccsen, ebből egy volt veszélyesnek mondható (a kurva beadásokkal még mindig nem tudunk mit kezdeni, Perisic most is lefejelte Alex Sandrót, szerencsére középre ment), és bár összesen 12-szer vették célba Buffont (ez azért sok, mondanunk sem kell), ebből 5 rögzített helyzetből történt.

Eközben mi hatszor találtuk el a kaput (ebben nincs benne Dybala kapufája), és míg Buffonnak egyszer kellett csak jól kijönnie a kapujából, addig Handanovic (megint) az Izé legjobbja volt, nélküle már a szünetben tükörsimára lapítjuk az ellenséget. Ez azonban nagyon kevés volt ahhoz, hogy a csőcselék is belássa: értelmetlen bírózni.

Leráncsa, e!

Lássuk a vitatott helyzeteket: Mandzukic becsúszását értelemszerűen mindenki annak látja, aminek akarja: szerintünk szabályos volt, a labdát vitte el. Chiellini könyököse szintén hitvita: minden szöglet előtt ez megy a 16-oson belül, ha a bíró éppen akarja, befújja, ha olyanja van, továbbengedi. Felesleges tagadni, Torinóban az ilyesmit nem szokták lefújni neki.

Egyébként igazán egyértelmű 11-es csak egy maradt el a meccsen:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVbchannel%2Fvideos%2F1851139568432742%2F&show_text=0&width=560

A meccs óta mást sem hallunk, mint az Izé-tábor nyavalygását (aminél amúgy nincs szebb zene a füleinknek), ráadásul a hétvégi meccsük előtt arra készülnek, hogy fehér zsebkendők lobogtatásával fejezzék ki elégedetlenségüket a játékvezetők őket sújtó tévedései miatt. Mi ezennel át is adnánk a szót Marcello Lippinek, aki annak idején mindkét csapatot irányította. Ecco:

„Olaszországban az a szokás, hogy ha nem tudod legyőzni a Juventust, mindig elkezdesz bírózni.”

Azóta lenyomtuk a Krotonét, és így hét, illetve kilenc ponttal vezetünk azok előtt, akiket ellenfélnek lehet tekinteni. Az Izé előtt meg 15-tel. (Ti-zen-öt-tel).

 

 • Pingback: Lobogjanak a fehér zsebkendők! | Zongoracipelő()

 • Captain

  Tartalmilag nem tudok vitatkozni a dologgal amit írsz,hiszen ez a juve blogja,itt azt írsz le,amit akarsz. Persze megjegyzem,hogy a Nerazzurri blogon, az általunk nagyon tisztelt szerkesztőink soha nem írnak ilyen gyűlölettel a juventusról,pedig ők is megtehetnék..
  Ellenben az továbbra is megdöbbent,hogy a Digi Sport szerkesztői ezen tartalmak után behívnak olasz futball szakértőnek,úgy,hogy miközben szakértesz,kénytelen vagy az Interről is beszélni,véleményt formálni. Ilyenkor azon gonolkodom,hogy melyik szerkesztő,műsorvezető,néző tartja hitelesnek a véleményedet az Interről..? Miért kell a homokba dugni a fejünket? Vagy ilyenkor félre kellene néznünk,vagy lehalkítani a tévét? Miért nem szólsz nekik,hogy bocs,de nem szeretnék az Interről beszélni,mert zsigerből gyűlölöm őket és szívem szerint elpusztítanám az egész csapatot a történelmével,jelenével és a jövőjével együtt?
  A meccsről: Az első félidő kiegyenlített volt,partiban voltunk,ellenben a második félidőre eltompultunk,fáradtnak tűntünk és egy percig nem éreztem azt,hogy egyenlíteni tudunk..a Lazio meccs szerintem indokolatlanul sokat vett ki a csapatból és a kiesés láttán ezért haragszom Piolira. Azt gondolom,hogy legalább egy 11-est meg lehetett volna adni és erre nem indok az,hogy Torinóban ilyen eseteket nem fújnak be,mert ilyen szabály nincs! Fel tudnám hozni az elvégzett szabadrúgás ügyét is,ahol teljesen indokolatlanul fújta vissza Rizzoli,miután Icardi megszerezte a labdát. De szerintem lapozni kell mindenkinek,tudjuk miért harcolunk és ebben az egyenletben a juventus nem szerepel.
  Ennek ellenére a Suningnak azt azért látnia kell,hogy erőt kell demonstrálni más téren is,mert a Fiat konzorcium mélyen égett bele az olasz futballt átszövő hálózatokba és szerintem nektek meg ezzel nem érdemes vitatkozni. Tradicionális olasz család kezében öszpontosul mérhetetlen hatalom,ettől a mindennapokban nehéz függetlenítenie magukat az olasz közeg szereplőinek. Ez van,ezt kell mindenkinek vagy így,vagy úgy kezelnie. Én az erőben és a pénzben hiszek,remélem lesz mindkettőből a jövőben.

  • Veres Szilárd

   figyi, minket kizártak enyhébb dolgokért, mint amikkel titeket simán futni hagytak, majd elévülésre hivatkozva elengedtek, szerintem a Juventus-szurkolóknak picit azért több okuk van utálni az Intert, mint az Inter-szurkolóknak a Juventus-t, főleg, hogy évekig ment a csalózás az Inter-szurkolók részéről (míg a bíróság alá nem támasztotta a verziónkat, utána már csak az ment, hogy rég volt, és tegyük túl rajta magunkat)

  • Captain

   Könyörgöm,hagyjuk már a múlt bűnözőit,nem voltunk ott,nem tudjuk mi történt. Hidd el,ha a juvét ennyire megcsapták,annak komoly okai voltak,ellenben sem Morattit sem Berlut nem tartom szentnek..Mondjuk,ha Moratti komolyan folyt volna bele a dolgokba,nem kell 20 évet várnunk a bajnoki címre..

  • Veres Szilárd

   a szokásos szerecsenmosdatás és relativizálás (a Calciopolit levezető fickó gyors volt, aztán véletlenül pont a Pirelli igazgatója lett. mellesleg sose az volt a vád, hogy konkrétan belenyúltak durván a meccsekbe, itt bíróküldésről volt szó, a szabályok szerint mentetek volna a B-be, mi meg megúsztuk volna enyhébb büntetéssel. nem tudom, nekem úgy tűnik, hogy nem lehetett a Juventus-t megverni a pályán, ezért a zöldasztal mögött győzte le az Inter, de persze nézőpont kérdése), amit én már megszoktam, csak jeleztem, hogy azért ne várd el, hogy lazán elfelejtsék a szurkolók azt a pár évet, szerintem a Juventus-drukkereknek minden okuk megvan utálni az Intert a sima rivalizáláson is túl, ne várd el ezek után, ne legyünk naivak 🙂

  • Veres Szilárd

   félreértés ne essék, ugyan több év alatt, de túltettük magunkat (mondjuk nem volt választásunk), csak próbáltam elmagyarázni, miért naivitás ekkora nagyvonalúságot elvárni, amikor ti évekig rühes csalóztatok, amíg ki nem mondta a bíróság, hogy ti azért egy picit durvábbak voltatok, csak bizonyos bizonyítékokat “nem éreztek fontosnak”, hiába beszélt Moratti félreérthetetlen dolgokról 🙂 de ha érdekel jobban, ajánlom Benito Origos cikkét az ügyről.

  • tjunior

   Gianni Agnelli halálával felborult a Status Quo, ennyi történt.

  • s4tch

   “nem voltunk ott,nem tudjuk mi történt”

   ó, a faszt nem. a mai napig élénken emlékszem arra, amikor dincsi a szép emlékű index fórumra beírta, hogy “baj van”, majd az azt követő találgatásokra, ultimátumra, az új vezetés megalkuvására, a milanos meani elbagatellizált beszélgetéseire, a serie b-re, az oknyomozó újságírók által önszorgalomból kiderített visszásságokra, palazzi elsősorban interrel kapcsolatban releváns, de véletlenül elévülési idő után elkészült kiegészítő jelentésére. az ügyészség elfogult volt, a bizonyítékokat szelektíven tálalta, az egész egy gyenge komcsi koncepciós per szintjén állt, de ahogy tjunior írja, gianni agnelli halálával újrarajzolták az erővonalakat, így borítékolható volt, hogy itt a juventus fog szopni. a folyamat elég jól dokumentált, és annak, aki beleássa magát, nem csak misur tamástól tájékozódik a témáról, világos lesz, hogy a calciopolit moratti kottájából játszották. a te szemszögedből nice job, a miénkből pedig pusztuljon moratti a zöld asztal mellett helyzetbe hozott klubjával együtt.

   ezzel együtt a poszt nem erről szól, hanem a lúzer mentalitásról, amit úgy tűnik, néhány tulajdonosváltás sem tudott kiirtani az inter szurkolók és mindenkori vezetése ideológiájából. ti – tisztelet a kivételnek – a komplexusaitokból táplálkoztok, és a kudarcok okaként mindig külső tényezőket jelöltök meg. az internél 20-25 év alatt egyetlen igazi győztes embert láttam: mourinhót. mondjuk mourinho is folyton háborúban állt a világgal, de legalább tudott győzni és csapatot építeni. meg lehet nézni, vele, illetve nélküle meddig jutottatok el.

   olvasd el ezt:
   http://www.ilfoglio.it/sport/2017/02/09/news/inter-dramma-tifoso-come-grillino-giustizialismo-moviola-119387/
   lehet, sőt, illene belőle tanulni. mennyivel emberszerűbb, mint ez a zsebkendőlengetős óvoda.

  • Captain

   Nekem nincsenek kompexusaim. Pontosan tudom,hogy az Inter többek között azért nem tudott Olaszországban érvényesülni,mert koncepciótlanul szórta el a pénzt szar játékosokra és szar edzőkre,mindezt kapkodva és ostobán. Azt is tudom,hogy fasz volt a csapat akkor,amikor a BL győzelem után szarért-húgyért kiárusította a csapatot,azt is tudom,hogy kellene új stadion.stb..

  • daneeka34

   De azért 98-ban (is) járt volna a tizi Iuliano faltja után.

  • Gergő Gulyás
  • hogy értsük: azon nyavalyogsz, hogy miért hívnak be egy bloggert véleményt formálni azok után, hogy a blogján véleményt szokott formálni?

   ne haragudj, te hülye vagy?

  • Captain

   Nem,hülye te vagy és félemetesen nagyképű is. Azért,mert behívtak a Spílerhez,még ne érezd azt,hogy mindenhez értesz és véleményt is formálhatsz.
   Azt említettem meg,hogy aki ilyen gyűlölettel beszél egy csapatról,annak a véleménye nem biztos,hogy releváns,ergo a néző nem tudja,hogy amit mond,az igaz,vagy nem.

  • daneeka34

   Hogyne gyűlölnénk azt a csapatot, amelyik még a róla elnevezett kupát sem tudta megnyerni?

  • szerintem mocsokmód undorító, hogy ebben a kommentben sem vitatkozol – mert hát nyilván nem is tudsz – a Bence által leírtakkal, hanem azonnal a hitelességét támadod meg. miért, van egy olyan szabály, hogy aki utálja az intert, az nem lehet hiteles? hmm? benito majd megvédi magát, nekem nem tisztem, de szerintem el kellene engedni ezt az idióta érzelemvezérelt vitakulturát, ami alapján, ha valaki rosszat, esetleg nekünk nem tetszőt mond a kedvenc csapatunkról, az hülye, hozzánemértő, hiteltelen, és így tovább.

   baromira nem. benito képben van azzal kapcsolatban amiről beszél, a calcipolit is levezeti neked tételesen, tessék, cáfold meg. aztán ha sikerül, majd sivalkodhatsz, hogy ki, és miért ül hol, meg mennyire hiteles. capiche?

  • Captain

   Aranyos kis blog hozzászólóból átmentél agresszív véleményvezérbe. Javaslom,hogy egy kicsit kanyarodj vissza a régi énedhez,az jobban állt. Tudom,hogy zászlódra tűzted a bloggerek előtérbe helyezését,amit én maximálisan támogatok,mert gyűlölöm a régi arcokat. Sőt,Benitót,mint olasz foci vagy kézilabda szakértőt is el tudom fogadni. Vedd úgy,hogy hangosan azon gondolkodtam,hogy aki ilyeneket ír,az hitelesen képviselheti-e az olasz focit Magyarországon,kiváltképp mennyit ér a véleménye az Interről. Ha te írnál a Coldon így a Liverpoolról MU szurkolóként,neked is feltenném ugyanezt a kérdést. De nem írsz,ezért elfogadom a véleményedet a csapatról.
   Capiche?

  • szerintem ez a jelenség szanaszéjjel van fetisizálva – ez csak foci, nem mittudomén oktatáspolitika, mellesleg olyan, hogy elfogulatlan szakértő, nem létezik, szóval nem is kell keresgélni. plusz ez a fenti is “csak” egy blogbejegyzés, olyan, mint amikor szurkolók söröznek maguk között, és beszélgetnek valamiről. akár mondjuk az izéről is, igen, jujj, képzeld, így, ebben a hangnemben.

   amúgy kösz, hogy ekkora litániákat írtál a személyemről, hízelgő, de szánhattál volna ugyanennyi energiát arra is, hogy azt védd, amit állítottál, vagy esetleg a véleményemmel vitatkozz, ne pedig a személyembe rúgj bele. de most már mindegy.

  • Pideon20

   Neked még az elmúlt pár nap gyomorforgató vergődését is sikerült überelned.
   1.
   A csapatotok nem tudta a pályán megverni a Juventust. Nem azért, mert
   esetleg elmaradt egy tizi, hanem mert sokkal gyengébben, lényegében
   veszélytelenül játszottatok. Csak percekig tudott a csapatotok a Juve
   szintjén focizni.
   2. Ahelyett, hogy ezt felismernétek és a probléma
   megoldása érdekében dolgoznátok, ti áldozatnak kiáltjátok ki magatokat.
   Igyekeztek elérni, hogy a meccsen mutatott gyenge játékotok helyett egy
   véleményes esetre koncentráljon mindenki. És ezt úgy tálaljátok, mintha
   ez döntötte volna el a mérkőzést (sőt, a bajnokságot). Eközben tudjátok,
   hogy a másik oldal nem fog belemenni a fekália dobálásába. (Ismerős a
   felállás? Calciopoli? Na ezért jogunk, ill. kötelességünk rühellni a
   csapatotokat.)
   3. Te lényegében azt mondod, hogy mivel áldozatok
   vagytok, akik együttérzést és védelmet érdemeltek, a másik oldal érvei
   irrelevánsak. A másik oldal kussoljon, mert nekik nincs joguk az
   áldozatokkal szemben megszólalni. Ez az a gusztustalan áldozati kultúra,
   napjaink társadalmainak gennyes kelése, amivel hülyék tömegeit lehet
   manipulálni. Te ezt képviseled hozzászólásoddal.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Szerintem a te véleményed áll a legközelebb az igazsághoz. Persze ez a megállapítás is “csak” egy vélemény.

  • Pideon20

   Az a bajom, hogy mindig ezt csinálták az interisták, aztán meg csodálkoznak/kikérik maguknak, hogy milyen alapon utáljuk mi őket, hogyan merjük megkérdőjelezni az ő áldozati státuszukat. Az egész jelenség egyik csúcspontja a calciopoli volt, amivel legitimálni akarták az egész addigi, ill. az azt követő áldozati retorikájukat. Jópár csapat volt érintett a calciopoliban, de nem véletlen, hogy éppen a Juve lett a legnagyobb -az igazi- vesztese, az inter pedig -az egyetlen- győztese. Ők testesítik meg klubszinten ezt a gusztustalan jelenséget. Persze volt azóta már egy Rudi “hegedűs” Garciánk és van egy Maurizio Sarrink (aki szerint pl. a Juve igazságtalan előnyre tesz szert a BL-szereplésből származő pénzek miatt, csak ez választja el őket a scudetto-tól, hiszen amúgy ők a legjobbak), de klubvezetés szintjén csak az internél okolják minden sikertelenségük miatt a Juventust (mindegy, hogy épp a 10. vagy a 3. helyen tanyázik a csapatuk a tabellán). Ennek az áldozati kultúrának az eredője az inter, az ő rovásukra írom, hogy egész Olaszországban divat belépni időnként ebbe a klubba és a sikertelenségért a Juve mindenkori jogtalanul szerzett előnyét okolni. Ettől különlegesnek érzik magukat. Ott tartunk, hogy még mindig nem (a tények ismeretében sem) lehet a calciopoli-ról egyenesen beszélni, mert az azzal járna, hogy az inter áldozati státuszát kétségbe vonjuk. Az agymosott szurkolóik (és azok akiket nem is igazán érdekel a dolog, de ugyanazt az agymosást kapták) nem értik, nem fogják fel, hogy a manipuláció eredményeként teljesen torz a valóság-felfogásuk. Jóleső érzéssel tölti őket, hogy a mindenkori csaló Juventus áldozatainak körébe tartozhatnak, ezért véletlenül sem magukban kell keresniük a hibát.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Nekem az vette el a kedvem a különböző (olasz) focis oldalak olvasgatásától, hogy amit írsz, az nagyon is jellemző az Inter, és még néhány egyéb klub szurkolóira is. És azt a sok frusztráltságot, gyűlölködést nincs kedvem olvasni. Persze vannak kivételek, akik teljesen normálisan tudnak “nyilatkozni”, de a neten sajnos nem ez a fő irány. De többet nem is tudok erről írni, mert jól összefoglaltad a lényeget.

  • yossarian

   Ez az! Mesélj még! 😀

  • neuropa

   + ezt a derbit és minden múltbéli vagy eljövendő mérkőzést is a FIAT dönt[ött] el. Ez ki ne felejtsd..

  • yossarian

   Gondoltam idenézek, mint minden rangadó után, és a meccs után, amiben sok pozitívumunk nem volt az első félidőt követően, egy kis örömmel tölt el, hogy ilyen faszságokat írsz. Hála Isten, hogy nem gyuve szurkolónak születtem, és nem egy táborba tartozom veled 😀

  • Pideon20

   Ámen! 😀
   Kösz, hogy jöttél. Így már ketten vagytok, akik példaként szolgáltok arra, amit leírtam. Bár te -az elvtársaddal ellentétben-legalább nem közölted, hogy nekünk itt nincs jogunk véleményt formálni. Igaz, te meg bűntudatot akarsz kelteni a fenti hozzászólásodban, mert csalóként “csak egy ilyen meccsen sikerült megmutatnunk”. Gyönyörű, ahogy ez a dolog működik 😀
   Najó, én megértem. Ha nekem is annyi örömöm lenne a csapatomban, mint neked az interben, akkor én is más fórumokra járnék trollkodni. (Vagy akkor én is interista lennék? O.O)

  • yossarian

   Természetesen van jogotok véleményt formálni. Arra jók a blogok.
   Basszus. Kicsit sajnálom, hogy lealacsonyodtam a szintedre. De hát ez van, mindig tanul az ember. Tőletek ezt. 😀

  • Pideon20
  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Nyilván mindenki tudja, hogy benito hazudik a Digiben, hiszen dicséri az Intert. 😉

  • neuropa

   Touché! 😀

  • Tonhalacska

   Idejössz picsogni egy poszt alá, amiben az állandó picsogásotokon röhögnek… Nem érted, hogy “zene a füleinknek” b+?

  • Captain

   Ki picsog? Leírtam,hogy nem adtak meg egy 11-est,de nem ezen múlt a dolog..miről beszélsz?

  • Tonhalacska

   Digi, Benito vs. Inter. Egri meg nyilván egy kiváló, mértékadó színvonalon dolgozó Digi-s alkalmazott, akinek méltán ott a helye a kommentátori székben a Juve meccsein. Azt meg hagyjuk is, hogy Benito kifejezetten kiegyensúlyozottan beszél az összes csapatról. (Remélem átjön ma is és megcsinál.)

  • atis123Juve

   Na igen, a kedves Egri Viktorodat miért nem említed?

  • Viktor mondjuk valszeg hasonló módon viseli szívén az Inter sorsát, mint Te 🙂

  • nemesszabi

   Legyünk őszinték, Kapitánynak igaza van! Ha Benito nem lenne ilyen elfogult, a digisportos félidei megszólalásaiban, akkor talán nem is tenne olyan nyomást a meccs játékvezetőjének a vállára, hogy az kénytelen legyen nekünk adni a meccset…
   Viccet félretéve azért azt fontos volna leszögezni, hogy Benito úriemberként szokott nyilatkozni a TV-ben az Interről, jobban dicséri, mint a Juvét, pedig azt azért látni kell, hogy a két csapat teljesítménye között elég nagy különbség van. És ezen van a hangsúly ebben a posztban is: a Juvésok felfogása, hogy magukban keresik a hibát és így akarnak előre jutni, míg sok más olasz csapatban ennek az ellenkezője zajlik. Igazán nehéz lehet belátni, hogy melyik felfogás hoz sikert…

  • Captain

   Az Intereseknél kritikusabb közeget a saját csapatával szemben nem ismerek. Ne feltétlenül facebookos nethuszárok alapján ítélj meg bennünket..
   A fehér kendő lengetést egy nagy faszságnak tartom egyébként.

  • nemesszabi

   Ha ez igaz, akkor miért itt kritizálsz és miért nem az Inter fórumon?!
   Én is nagyon önkritikus vagyok, de inkább mégiscsak a macskába rúgok bele ha valami nem megy…

  • _benito

   van itt egy alapvető félreértés az én tévés szerepvállalásommal kapcsolatban, ezt szeretném eloszlatni.

   vagyok egyszer benito, aki juve-szurkoló blogger, és baszottul utálja az intert, nem is tagadtam soha, nem is fogom.
   és vagyok egyszer mártha bence újságíró, stúdiós díszfasz, aki minden esetben próbál objektív lenni, és a véleményének csak olyan esetekben teret engedni, ami releváns egy stúdióban. az, hogy ez jobbára sikerül, két fontos dologból derül ki: az egyik, hogy a diginél (és egy rövid ideig a sportklubnál) senki nem tett szemrehányást azért, mert nem megfelelően láttam el a munkámat a stúdióban. a másik, hogy még az engem nem ismerő inter-szurkolók sem tudják a stúdiószakértőről, hogy utálja az intert.

   ha nagy szavakat akarnék használni, azt mondom, profi vagyok, és nem viszek érzelmeket a stúdióba, és ezt méltányolják a bentiek is, holott nyilvánvalóan tudják, hogy a juventusnak szurkolok.

   a többi kommentelő vértestvért pedig arra kérném, hogy ha valaki idetéved más csapatoktól, és normális hangnemben közelít felénk, azt tiszteljük meg azzal, hogy mi is normálisan szólunk hozzá. tudom, legtöbbeteknek ezt mondani sem kell.

   szép napot mindenkinek,
   _b

  • Saxoo_85

   Milyen egy kis b.zi vagy Beni! Mi soha semmilyen körülmények közt nem magyarázkodunk, ezt ne felejtsd el!
   Azt meg mindenki tudja, hogy azért ülsz ott a stúdióban, mert szemtelenül jóképű vagy, a focihoz fingod nincs! 😀

  • _benito

   szebb vagyok, mint okos, az tiszta sor.

  • nemvoktrendi

   Én emlékszem anno egy remek kis videóra, amit egy Juve-Roma előtt készítettél a Digin, aminél nehéz lett volna eldönteni, hogy mennyire gondoltad komolyan amiket a Rómáról mondtál (remélem nem nagyon, mert lett volna min vitatkozni). Az alaposan felbosszantott, mert szerintem ha leadnak egy olyan hangnemű videót az egyik csapat mellett, akkor illene valamilyen szinten képviselni a másik csapatot is, de erről természetesen te nem tehetsz ez inkább a szerkesztőkre tartozik.

   Te nyíltan felvállaltad, hogy a Juvenak szurkolsz, ami bizonyos szempontból tiszteletre méltó, de innentől kezdve én minden megnyilvánulásodat úgy kezelem, hogy egy juventino mondja, nem egy objektív szakértő. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem hallgatom meg a véleményedet, vagy hogy nem lehet igazad, csak az objektív része a dolognak picit elvész.

   Mondok egy példát az ellenkező hozzáállásra, Paolo Valenti, aki a 90° Minuto nevű műsort vezette 20 éven keresztül a RAI-ban, soha nem mondta meg, hogy kinek szurkolt. Azt mondta, hogy az utolsó műsorában fogja elárulni, hogy majd a kedvenc csapatának a sáljával fogja vezetni az utolsó műsorát. Sajnos nem sikerült neki, előtte beteg lett és meghalt. Végül a kollégája, aki az első műsort vezette a halála után, elárulta a “nagy titkot”, hogy kinek szurkolt Valenti és a nézők addig még csak nem is sejtették, hogy melyik volt a kedvenc csapata.

  • atis123Juve

   Hát én nem tudom miért kell ennek olyan nagy feneket keríteni. Rohadtul lehet objektívnek lenni. Mindenkinek vagy egy elképzelése a jó fociról, a szép fociról, meg hogy mi tetszik neki. És bizony előfordulhat, hogy ezt az ellenfél játssza. Ilyenkor nem örülünk, de elismerjük. Még csak meg sem sértődünk. Néha lehet néhány cifra szót is mondunk magunk közt, de aki ezen besértődik az mennyjen vissza az óvodába. Sőt tovább megyek, az ellenfél drukkere sokszor nem is olyan kritikus a csapatoddal szemben, mint Te magad.

  • nemvoktrendi

   Nem kerítek neki túl nagy feneket, bevallom, hogy ritkán szoktam nézni az elemzéseket a Digin, de többször egyetértettem avval, amiket Benito mondott.

   De más dolgokban meg néha elfogultnak tartom és lehet, hogy ebben közrejátszik az is, hogy tudom róla, hogy a Juvenak szurkol. Ennyi, nincs evvel az égadta világon semmi baj, mindenki annak szurkol, akinek akar és néha egyetértünk abban, hogy nem értünk egyet.

   Nálam egyébként Benito alapvetően pozitív szereplő, annak ellenére, hogy “gonosz juventino”, mert a Digin szokott szerepelni, ők adják a Roma meccseket és amíg ilyen sok Roma meccset adnak élőben, addig az marad a kedvenc tévém, nem is kérdés, hogy számíthatnak az előfizetésemre!

  • humorpalanta

   Épp akartam mondani, hogy az ember mikor hallgatja a TV-t, valamiben egyetért velük, valamiben meg nem. De amikor tudod a beszélőről, hogy másnak szurkol, akkor ez tudat alatt felerősödik, s erősebbé válik a kritika. Ennyi.

  • _benito

   abban a spotban az volt a koncepció, hogy két szurkoló mondja el a sarkos véleményét, adásban nyilván soha nem nyilvánulnék meg úgy, ahogy ott. más kérdés, hogy én sokkal komolyabban vettem a feladatot, mint a romás ellenfél 😀

  • nemvoktrendi

   Sejtettem, hogy valami ilyesmi lehetett. 🙂

  • Captain

   Nincs nagyon itt félreértés szerintem,de lapozzuk el ezt az oldalt,mert csak a szart fogjuk fűrészelni
   Ellenben úgy tudom,hogy te is olvasgatod a Nerazzurrit. Oda gyakran jönnek rangadók előtt vagy után Roma,Milan,vagy juve szurkolók és szoktunk összeállításról,erről-arról beszélgetni..Tapasztaltál olyat,hogy bárki színvonaltanul szólt volna bármelyik vendéghez? Komolyan érdekel a véleményed.

 • Veres Szilárd

  bátor azért az FC Elévüléstől a bírózás

  • Gábor Solt

   FC Elévülés 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Te állat 😀 😀

  • yossarian

   Mekkora irigység!! Istenem! Mondd, nagyon fáj, hogy ti a múlt évezredben nyertetek bl-t utoljára? 🙂

  • Pideon20

   Te komolyan létrehoztál egy profilt, hogy interszurkolóként a blogunkra firkálj? 😀 😀 😀

  • yossarian

   Nem piszkítom be a kezem! :O 😉

  • Pideon20
  • yossarian

   Ez már túl magas? Értem én, miért vagy te juve fan 😀

  • Veres Szilárd

   TRIGGERED AS FUCK!!!!! :DDDD

 • Konrád Mészáros

  Ez mind szép és jó, de mikor lesz új poszt?????

 • juvejani

  OFF. Órák óta próbálom megfejteni ezt a cikket: hogy a Juve mije?
  https://uploads.disquscdn.com/images/e9e6a3f1e6cbcacb47413ddceee7a8e48e11aeb37f653b8d0bbaa9aef4eb9f4e.png

  • Nem értem

   Sztárnak kell lennie, hiszen Kínából keresik!

  • humorpalanta

   Akkor eddig 2 középpályásunk távozott Kínába a télen? 😛
   (Plusz egy csatár 😛 )

 • Jumpman23

  csináljak másnak is pattogatott kukoricát?

  • consminor
  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Ha Michael ismerte volna Morattit, legalább egy zombi sminkjét megspórolhatták volna a Thrillerben. 🙂

  • consminor

   sajnos elég sok thrillert okozott nekünk a drága Jacko nélkül is.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Értem én a felháborodást, de nem kéne lecsúszni a szintjükre. Néhány mondatnál többet nem érdemel az eset + az Inter. Foglalkozzunk inkább a valódi ellenfeleinkkel.

  • bombahoppa

   Igazad van. Le is írom még egyszer. Igazad van. Soha többet nem írom le.
   A válladon sírtam és együtt tüntettünk a Picadilly Circuson ősszel a bírók miatt, de kinevettek, megaláztak. Mindenki azt hajtogatta, hogy csak a győzelem a fontos, és hogy a bírónak mindig igaza van. Meg hogy ha mégsem lenne igaza, akkor az előző összetett mondat második része lép érvénybe. Mennyi? 30. Hol? A pályán. Kicsoda? Muntari. Teljesen összezavarodtam akkoriban. Identitászavarom és inszomniám volt. Mexikói drogokkal és párizsi divatbemutókkal múlattam az időt. Palermóba jártam meccsre, hogy sanyargassam magam. Sámánhoz fordultam és a Vágtázó Halottkémekkel dörömböltem a semmi kapuin. A Vendéglő a világ végén törzsvendége voltam és elvesztettem a törölközőmet. A februárt a farsangot és a mínusz 15 vártam. Most már szép a világ.

  • Jumpman23

   Én is kérek a szerből!

 • consminor

  elég a gyűlölködésből mára, közelítsünk a világbéke felé. elsősoron Mr. No Good érzelmi csakráit nyissuk meg. Pirlo is not impressed után Tender Mario. Imádom 😀
  https://www.facebook.com/Juventus/videos/1697832490243973/

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  A sok szép gondolat után lenne itt egy sokkal fontosabb dolog is. Egyre többet foglalkoznak Allegrivel, illetve a lehetséges távozásával. A szezon végén takarodna. Helyére egy “s” betűs edzőt pletykálnak a Sousa-Sarri-Spalletti hármasból.
  Néhány érdekesség:
  1. Sousa több szempontból is érdekes lenne: ha ő lenne az edzőnk, akkor elmondhatnánk, hogy a legutóbbi BL-győztes csapatunkból mindenki volt edzőnk, aki a döntőben kezdő volt a középpályán. (Conte-Sousa-Deschamps volt a sor, ugyebár…). Viszont az is igaz, hogy (tudtommal) SOHA nem nyertünk nemzetközi trófeát külföldi edzővel. És harmadrészt: bő 40 év alatt egyetlen nem olasz edzője volt a Juvénak, pont Deschamps egy évig a kizárás után.
  2. Sarri szerintem csak zavarórepülés, Spallettitől meg kicsit tartok, pedig nem rossz edző. De a Juve élére nem egy “nem rossz” edző kell, hanem egy igazán jó. Nem lenne jó a gondosan felépített előnyünket pár mellényúlással tönkretenni.
  Nem gondoltam volna, de jelenleg Allegri és Conte mellett nincs olyan olasz edző, aki már bizonyított komolyabb szinteken (és elérhető, Ancelottit ismerjük, nem jönne és nem is esélyes). Szóval ha igaz lesz az allegris pletyka, kezdhetünk foscsizni.

  • Juventino

   Én nem rajongok túlzottan Allegriért, de egyetértek: nincs sok értelmes alternatíva. Sousa az ilyen római 0-4-ek után egyre távolabb kerül attól, hogy a szememben megfelelő jelölt legyen. Spalettit soha nem csíptem, és köszörülte már a nyelvét a Juvén a római években, az ilyet én nagyon nehezen bocsátom meg. Sarri ugyanez a Hugi-ügy után, rohadjon csak délen tovább.

   Ancelottin a Bayernnél már nagyon kiütköznek a korlátai. Ő pénzeszsákoknál szeret lenni, ahol mindenkiit megvesznek neki, mert ért a sztárok nyelvén. De csapatot építeni, újraépíteni kevésbé tud, amit most a Bayern is nyög. Az évenkénti átalakításokkal meggyűlne a baja Torinóban, ráadásul a milanista gyökerei miatt kapott már nálunk hideget-meleget, nekem személy szerint egyszer is bőven elég volt.

   Akit sokáig szívesen láttam volna, az Prandelli, de egyrészt igazából nem nyert még sehol semmi jelentőset, másrészt meg a a török és a spanyol kaland is hagyott foltot a renoméján. A Fiorentinával és az olasz válogatottal szerintem jó volt, vannak juventino gyökerei és taktikailag rugalmas, de kockázat lenne (igaz, nem nagyobb, mint Sousa), amit a vezetőség nem biztos, hogy vállalna.

   Deschamps-pal szerintem nagyon csúnyán bántak Cobolli-Gigliék, nem ezt érdemelte volna. Nehéz helyzetben állt a csapat élére, és ezzel bizonyította, mit jelent neki a klub. Más kérdés, hogy a fogalmatlan vezetés olyan jövőképet vázolt fel neki a feljutás után, ami nem tetszett DD-nek, ennek hangot is adott, és még a szezont sem fejezhette be a csapat élén. Hallatlan! És ami utána következett, Ranieri ide vagy oda, az nem azt bizonyította, hogy nem Deschamps-nak volt igaza. Őt például érdemeire való tekintettel és a szakmai múltja alapján is el tudnám képzelni edzőként még egyszer.

   Akárcsak Contét, ezt gondolom, nem is kell magyarázni. Nem hibátlan ő sem, de amit adott a csapatnak, az felbecsülhetetlen, és a Chelsea-nél az is bebizonyosodott, hogy nem csak egyszeri véletlen volt.

   De mivel Conte elérhetetlen, így akár maradhatna is Allegri. De az S-ek közül legfeljebb Sousa, nem kellenek az idegenszívű zsoldosok…

  • daneeka34

   Mancini! Vagy Zeman

  • Juventino

   A két kedvencem! Akkor már hozzuk el Nainggolant is, a taplófejű fáraófattya nem győzi kutyázni a Juventust mostanában… Ha valaki akkor idióta, hogy a Romába igazol nyerni (!), pláne azért, hogy legyőzze a Juventust (??), annak tényleg oklevelet kéne adni. Méltó örököse lesz Tottinak és De Rossinak. Remélem ott vesztegeti el az egész pályafutását.

  • daneeka34

   Nem kell félteni a gyereket, majd a Philip Morris elintézi a karrierjét

 • Petya85

  Osztán Linkoln jól játszott-e kedves Barátaim?

 • Juventino

  Hernyó off to China – Arrivaderci! Soha ide se kellett volna hozni, sok örömünk nem tellett benne. Tanulság: interest soha többé!

  Ha minden jól megy, 8+2-vel “csak” 3milliót buktunk rajta. #Marottarulez

 • yossarian

  Idetévedve a rube blogra így rangadó után, mindig megnyugszom, hogy mennyivel kultúráltabbak és önkritikusabbak az Inter szurkolói. Hogy ti is ennyit foglalkoztok a bírózással, az is jelzi, hogy igazából önmagatok lelkiismeretét nyugtatjátok. Nem kérdés, hogy a meccs a gyuvéé volt, a második félidőben fáradtan, enerváltan mozogtunk, ennél több kellett volna. Az, hogy így is egy góllal és kétes bírói ítéletekkel tudtatok csak nyerni, rátok nézve is kritika. Az Inter blogot követve, ajánlom figyelmetekbe, hogy a vesztes meccsek után mennyi szó esik a bíróról. Nyugi, nem kell messze menni, a tavaly tavaszi 0:3 után sem mentegettük a csapatot. Egy ilyen meccsen, ilyen ítéletek után teljes joggal kerül elő a bíró (megjegyzem, itt nálatok sokkal több szó van róla :D).
  A juve most (még) egységesebb csapat, mint az Inter, gondolom ti is azt sajnáljátok, hogy ezt egy ilyen meccsen sikerült megmutatni.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Szóval a “rube”, “gyuve” és a “kultúráltabb” lenne az egyszeri interes kulturális fölénye? 🙂

  • yossarian

   Bocs, félreírtam, harmadszorra sikerült a juve. 🙂 De hát mindenkinek megvan a múltja..

  • Tonhalacska

   Benito szólt, hogy legyünk rendesek (kultÚráltak) az ide tévedő faszarco..: felebarátainkkal. Szóval kapsz egy ajándékot. Ezzel Te tudsz azonosulni, mi pedig “veled nevethetünk” egy kicsit. https://uploads.disquscdn.com/images/2103295decddf1bd203a774a16722a3a964ec5a6fbe087ffc05bb1501bfc18c9.gif

  • humorpalanta
  • juuvee

   “ilyen meccsen sikerült megmutatni”…
   a helyzet az, hogy az inter csak magát okolhatja, hogy itt tart. Pár éve megvolt a tripla, ahhoz képest a csapat évek óta egy nulla. És ez nem azon múlik, hogy a bíró hogyan ítél meg egy szitut, ilyeneken elmehet egy-egy meccs, de nem több szezon.

   Szóval lehet fikázni, de az igazság az, hogy a Juve a legjobban menedzselt klub, és ezért nyerjük mi a bajnokságot.

   De én örülnék ha az inter jó lenne, lehetne újra gyűlölködni , és végre nem a kutyaütő roma ellen kellene vitézkedni…

  • yossarian

   Ebben igazad van, az Inter csak magát okolhatja a mostani helyzetért (elsősorban a pénzügyi és átigazolási politikáját). A csapat egyébként egyértelmű javulást mutat a 3-4 évvel ezelőttihez képest, mind a keret, mind a játék minőségét tekintve. Ennek ellenére, ahogy fent is írtam, előrébb tartotok, ezt senki nem vitatja – a tabellán is látszik. Viszont a különbség csökken, és mint minden uralkodásnak, a tiéteknek is vége lesz egyszer – remélem minél hamarabb :D. Azt viszont továbbra is tartom, hogy botrányosan vezette a bíró a meccset, aminek döntő hatása volt. És egy rangadón emellett nem lehet elmenni.

  • daneeka34

   Tudjuk, majd jövőre sokkal jobb és erősebb lesz az izé.
   Majd ha egyszer sikerül túlélni az EL-csoportkört, és nem járatja le az egész calciot a csapatod, akkor rubentusozz. Addig viszont nézegesd Cuadrado gólját, hátha találsz benne egy bírói hibát

  • yossarian

   Lejáratni? Tudod, mi tett rosszat az olasz foci hírnevének? Nem kell olyan messzire menni, tudod, utána voltatok a másodosztályban. Becsületből nem osztottak nálatok annyit, mint arcoskodásból. Elhiszem, hogy fáj, ha a szeretett csapatodról derültek ki ilyenek.

  • daneeka34

   Az ominózus szituációban az izét azért nem büntették, mert mire kiderült az érintettsége, addigra az ügy elévült.

   Becsületből nem osztottak nálatok annyit, mint arcoskodásból… De nem baj, jövőre lehet javítani az EL-ben, kis szerencsével és bírói hátszéllel meglehet a legjobb 8. Az EL amúgyis jobban összecseng az ELévüléssel. Az Intertoto már úgyis megszűnt sajnos

  • yossarian

   Nálatok ilyeneket mesélnek? De aranyos!
   A csúnya, gonosz Moratti bácsi átvert mindenkit, miatta ment a zebracsorda is a másodosztályba! 😀

  • rakkenroll

   Ahhoz, hogy nyilatkozz, előbb informálódni, dokumentálódni kellene. Az információgyűjtéshez meg ész. Neked az nincs… ráadásul ahhoz, hogy legyen – mivel nem veledszületett képességről beszélünk -, tanulásra lenne szükséged, amihez ész kell… Szóval, a becenevedből ítélve, talán leesett már, ez bizony a 22-es csapdája.

  • yossarian

   😀 te aztán tudsz érvelni! 😀
   Dokumentálódni??
   Nálatok amúgy gyűjtik az ilyen hülyéket mint te?
   Az egész világ tudja, hogy csalók vagytok.

   http://www.thesportbible.com/football/news-rivalries-inter-were-the-victims-of-a-very-suspicious-decision-against-juventus-20170208

  • rakkenroll

   Kedves drukkerkolléga, nekem ez a: nem én vagyok a hülye, te vagy a hülye -kicsit ovis, úgyhogy le is zárnám ezt és a jövőbeni eszmecseréinket azzal, hogy: igazad van.

  • daneeka34

   Miért, nálatok miket mesélnek? Ezt is benito írta?
   http://www.gazzetta.it/Calcio/Primo_Piano-calcio-infetto-2011/palazzi-illecito-inter-801867886033.shtml

   Tudom, a Juve bírókat vesz a mai napig, és szegény izé is csak amiatt kapott ki a Sparta Prahától, mert Moggi megvette a bírót.
   Visszasírom a gyorskommenteket.

  • Tonhalacska

   Ezt Moggi íratta benito kottájából.

  • juuvee

   Nem tudom, tavaly is negyedikek voltatok, szerintem idén is ez lesz, de jövőre már szerintem is jobbak lesztek. Persze, volt vitatható jelenet, ez tény, de lássuk be, az inter szintű klubnak nem arra kell építeni, hogy a bíró kiszúrja – e a szögletnél, hogy a 6-7 egymást zúzó pár közül volt- e valami. Ha döntetlen lett volna egy tizivel, akkor mi háboroghatnánk, mert ezt őszintén mondom, azon a meccsen nem érdemeltetek pontot. Egyébként mi sem kapunk túl sok tizit, nem tudom mennyire követed a meccseinket, de ha nem, szerintem el tudod képzelni, hogy mondjuk Dybala mit kap 90 perc alatt…

   Szóval, 1 szó mint 100, ellenünk ez még nem elég, hosszú távon pedig végképp nem. De hidd el, én örülnék a legjobban , hogyha végre ismét a nagy hármas csatázna a bajnoki címért, mert akkor Európában is jobban teljesítenénk.

  • Del Pideon

   Egyem a húsod drága rube fiam, milyen rangadóról beszélsz? Az Atalantával meg a Lazióval meccselni az EL helyért, Milánóban ez a rangadó jelenleg. Egy nagycsapat meg egy középcsapat meccse biza nem az. Ha meg kínos a klubod folytonos bírózása, a “kultúrált”(sic) Inter blogokon mosdasd őket, mert itt nem nagyon van foganatja.

  • atis123Juve

   Kedves baratom! Ha ide jossz kommentelni, tedd nyugodtan, de akkor leszel szivesa neven nevezni a csapatunkat, ahogy mi is tesszuka tieddel a neked adott valaszokban.

  • Captain

   Miért kell ez a “rube” ide..?
   Itt voltunk,én Benitóval megbeszéltem amit akartam,de ebben ennyi volt.. Feleslegesen nem kell csinálni a feszkót. Látom új,vagy másodlagos nicked van,gyere az Inter blogra,beszéljünk,köpködjünk ott..
   Bevallom nekem sem esne jól,ha otthon izéznék le a csapatot..
   Peace.

 • Preference

  Remélem lesz tagdíjcsökkentés,ha már el kell viselni ezt a sok Moratti fant itt…..

 • humorpalanta

  Azért jó látni, hogy volt foganatja az Izé picsogásának.

  • daneeka34

   Jah. Megint lőttunk két lesgolt, es a Calgarynak járt volna egy, vagy két tizit

 • juuvee

  Azért Higuain mekkora játékos, micsoda gólokat lőtt! Elképesztő , milyen összeszedett a csapat, mint egy terminátor, úgy darálunk. Nagyon kiváncsi vagyok, ez mire lesz elég Európában 🙂

  • daneeka34

   Ez a 90 millió gyakorlatilag a scudettóra ment el. A BL-ben én nem várok sokat a sráctól (ott inkább Morata lenne az ász), de Higuain a garancia arra, hogy a nehezen nyerhető idegenbeli meccseket hozza a csapat (Sassuolo, Cagilari, …)

  • drp

   Higuaint nem azert vettuk h Sassoulo es Cagliarik ellen golt lojjon, hanem Real, Barca es akarki ellen. 😉

  • daneeka34

   Hát ezt valahogy nem látom, hogy meg fog történni. Persze, én leszek az első, aki sót szór a fejére, ha császár lesz a srác a fontos meccseken, de Nápolyban is folyton azt a kritikát kapta, hogy a fontos meccseken használhatatlan.
   Idén a Dinamo és a Lyon ellen lőtt gólt a BL-ben, utóbbi tizenegyes volt. Ezek alapján nem látom, hogy egy Barca vagy egy Bayern ellen gólt-gólokat lőne.
   Persze ne legyen igazam…

  • consminor

   Fiorentina, Napoli, Torino, Roma elleni rangadókat döntötte el eddig. én is tartok tőle, hogy az éles BL-meccseken a továbbjutás elmegy rajta, de a fent említett csapatok ellen szerzett győztes gólok bizakodásra adhatnak okot.

  • juuvee

   Ha olyan labdát kap, az esetek 90%-ában belövi, mindegy, ki az ellenfél.
   Szerintem azon már túl vagyunk, hogy Gonzalo lába megremegne, a csávó vérprofi, és az egyik legjobb center a világon. Trezegóól óta nem volt ilyen csatárunk.

  • Babicz Tamás

   Valóban sok a hasonlóság a két játékos között. Már-már gyanúsan sok.
   Mindketten argentinok. Mindketten csatárok. Mindkettőjük nevében benne van a goal szó. Mindketten 17-esben játszottak/játszanak, kivéve Higuaínt. DE! Ha Trezegoal 17-esét szétszedjük, a 7-esből kivonjuk az 1-est, az ugye 6-os; ha Goalzalo 9-esét megfordítjuk, az is 6-os. Nem lehet véletlen!!4!négy!

   Higuaín for prezident!

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Hugi Franciaországban született és Argentinában kezdte a karrierjét, Trezeguet szintén. És mindkettőjük apjának neve Jorge. És mindkettőjüket anya szülte, bár Huginál tartja magát a legenda, hogy egy utcai hotdogos kocsiból bújt ki.

 • consminor

  nem mondok újdonságot, hogy Maxi belenyúlt a tutiba ezzel az új felállással. ami miatt viszont aggódok kicsit, hogy nincs ember rotációra ebben a felállásban az egy szem Pjacán kívül. az egyedüli mód a kulcsembereink pihentetésre a formációváltás lenne. félek, hogy elfogy erőnlétileg a csodanégyesünk tavaszra.

  • humorpalanta

   Pjaca mehet mindkét széltre. Sturaro is tud Mandzu helyén játszani.
   Szerintem Sanyi is tudna előrébb játszani, mögötte meg lehetne Asa.
   Dani Alves is tudna Quad helyén játszani, mögötte Lichtivel.
   Pjanic akár Dybala helyén is tudna játszani, s akkor ő mehet ki szélre.

  • Gábor Gerencsér

   Ezek többnyire ilyen félmegoldások csak, de igen én is pont így sakkoztam. + Ha Higut akarjuk pihentetni akkor balra megy valaki a felsoroltakból Mandzu meg előre.

  • consminor

   Sztyuanit Mandzsu helyén nem tudom elképzelni, tőle szerintem teljesen testidegen lenne a szélső poszt, de a többi reális lehet. kíváncsi vagyok Maxi bevállalja-e a Porto ellen is ezt a felállást, vagy visszatér valami old-schoolhoz.

  • humorpalanta

   Ez azért vicces, mert már többször is játszott Mandzu helyén. 😀

  • consminor

   🙂 abszolút nem emlékszek ilyenre. persze ha faszán megoldja, akkor hajrá, a bajnokságban még bele is fér

  • humorpalanta

   Nem írták általában, a legtöbbször meccs közbeni felálláson és elfutásaiban látszott, hogy Mandzu helyén játszott.

 • nemesszabi

  Most komolyan, nehogy már felüljünk … provokációjának. Ő tipikusan egy olyan ember, akit megaláznak a munkahelyén amit csendben eltűr, otthon aztán addig provokálja az asszonyt, amíg le nem vezeti a feszültséget.
  Ő amúgy is azon a véleményen van, hogy az inter érinthetetlen a bundabotrányban (ajánlom neki Demszky védekezését a metrós korrupciós botrányban, onnan ellophatna pár ötletet).
  Amúgy nyílt titok, hogy az internél addig próbálnak bírózni, amíg ki nem zárnak minket és akkor újra bajnokok lehetnek majd…

  • daneeka34

   Ugyanmár, kell egy kis feszültség, szegény kis troll éhenhalna, ha mi nem etetjük.

 • Ricardo

  Verrattit le kell igazolni. Kérem intézkedjetek. Küldök még tagdíjat.

  • Juventino

   Verratti annyiban különb Nainggolanhoz képest, hogy nem kutyáz minket lépten-nyomon, de a tahó fáraóhoz hasonlóan már nemegyszer hangsúlyozta, hogy nem a Juventushoz szeretne menni, ha távozik Párizsból. Az más kérdés, hogy mindig azt a Barcelonát emlegette célállomásként, akiket épp az ő vezérletével mosott le a PSG, annak meg mi értelme?

   Ami minket illet, személy szerint nem szeretnék olyan játékost a csapatban látni, akinek könyörögni kell, hogy a divatcsapatok vagy az olajpénz helyett minket válasszon. Verratti jó játékos és nagy hasznát vennénk a középpályán, de ha nem akar itt játszani, hát ne játsszon.

  • Jumpman23

   egy éve az is elképzelhetetlen volt, hogy Hugi így fog teperni Juve-mezben. Úgyhogy franc se’ tudja, mit csinál Verratti a nyáron

 • Mosolyur

  Vessz3n Tri4non!+1!!

 • consminor

  a Napoli meccs mellett tegnap belenéztem a Bayern-Arsenál meccsbe is. láttam a bajoroknál a 23-ast. fekete-fehérben szebb volt. elszorult a szívem. #köcsögvidal

 • Juventino

  Marci végre gólt lőtt, Dybala is kezd belelendülni, Hugi bombaformában – most jön az, hogy “meglátjuk, mennyit ér ez Európában?”

  • bombahoppa

   csak a szokásos szögletnél Sándor Sándor megint nem volt sehol…

  • Babicz Tamás

   Mintha a pályán sem lett volna. Mintha… 😀

 • humorpalanta

  Zeman YOLO 😀 Pescara 5-0 Genoa

 • Kelosz

  Holnap BL meccset játszik a csapat Spanyolországban, az izének palaszió a legjobb csatára, Bonucci nem sörözik Allegrivel. Itt pedig egy árva poszt sincs.

 • Ember

  Sziasztok! Nem tudjátok, játszik a csapat a héten? Én mindig innen tájékozódom, de most bizonytalan vagyok….:)

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Nem. A sajnálatos események miatt elhalasztották a meccseket, így a Porto elleni idegenbelit is. Később pótolják. Nem akarom lelőni a poént, de 0-0 lesz, viszont a visszavágón nyerünk 3-1-re. 🙂
   (2001)

  • Ember

   Jól van, megijedtem, mert tegnap is volt BL meccs… de poszt nincs, szóval akkor mi a jövő héten játszunk. Ezért nem gond ha Bonuccit eltiltja ma a vezetőség.

 • consminor

  Bonucci állítólag büntiből nem játszik holnap. Kapott már pénzbüntetést a klubtól, el kellene ezt sztorit már engedni szerintem

  • Jumpman23

   Ennyire magabiztosak vagyunk? És valaki azert kifut majd helyette, vagy szimplán csak rázárjuk az öltözőajtót és maradunk tízen?

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Én azt hallottam, hogy Allegri megkorbácsolta, ezért nem tud játszani, de ugye valamit mondani kell a népnek. Így viszont a sebek miatt a szokásos zuhanyzós buliból is kimarad. 🙁

  • consminor

   látom lelki szemeim előtt, hogy a sérülésből frissen felépült Barzagli és/vagy Chiellini a meccs 20. percében földre rogy a sérülés kiújulása miatt, Bonucci pedig öltönyben rákacsint Maxira