Fogjunk össze !!!

Gyerekek a csapatunk fontos rangadót játszik ma ! Ha nyerünk ,egy pontra megközelítjük a Napoli csapatának helyét . Talán nem kell hangsúlyozni hogy ez menyire fontos lenne a scudettó pajzsért folytatott küzdelem hevében ! Fogjunk össze és bíztassuk együtt a csapatot !!! Most semmi más nem számít csak a győzelem !!! Ez mindannyiunk története lesz !!

Úgy látom mostanában sokan nem állnak ki a csapat mellet amikor kelene , például szídják Higuaint meg disznónak is nevezik . Én azt gondolom erről hogy az ilyen nem is igazi Szúrkoló ! Szerintem – és ezt Bárkivel szemben vállalom – az igazi Szúrkoló minden körülmények között kiáll a csapatért ! Forza Juve Bianconeri csapat !!! Kritzálni könnyű de akkor dumáljon ,mindenki ha annyit letett az asztalra mint a Srácok akiket kritizál !!! Én biztos vagyok abban hogy a gyengébb teljesítmény a legjobban a Srácokat bántja !

Sajnos több játékosunk a maródiak listáját gyarapítja ,de én biztos vagyok abban, hogy aki pályára lépnek átérzik mit jelent a fekete-fehér csíkos mez és a Juve Címer a Szívük felett ! Sajnos a Német Höwedes ismét megsérült és az is lehet hogy két hónapot kényszerül kihagyni. Cuadrado is sérüléssel bajlódik Higuainnak pedig a héten megműtötték  a kezét – még szerencse, hogy a focit lábbal , játszák !!! De sérültek ide vagy oda a Juventus kerete ígyis elég erős , hogy ne kelljen félünk Senkitől !!! Egy kórus ami komolyan feláll érted ! Azt olvastam hogy Allegri mester állítólag a közelgő ünnepek miatt Karácsonyfa formációban küldi fel a fiúkat :)))))

Fontos hogy Buffonért is küzdjön a Csapat. A Nagy Harcos bizony megkönnyezte az Olasz Vállogatott kiesését de a Juve még kárpótolhatja a veszteségért.

Legenda. Hős. Ember.

A másik nagy Harcos Mandzukic sérülés miatt nem játszhat szerintem most nagyon szomorú lehet mert Mariot az ilyen küzdelmek éltetik !!! Helyette Douglas Costa játszik majd ő sok gondot okozhat a Nápolyi védőknek mert gyors és jól cselez . Nekünk vigyázni kell Insignére aki amilyen kicsi olyan ügyes ő a Nápolyiak Maradónája csak Olasz. Az a hülye Ventúra meg nem tette be a Vállogatottba pedig Buffon akkor kijutott volna a Világbajnokságra ha Ventura nem hülye !!! Jólvan inkább foglalkozzunk a Juvéval mert ma folytatódik egy nagy Szerelem ,története !!!

Az Újságok szerint Buffon, De Sciglio, Benatia, Chiellini, Asamoah, Khedira, Pjanic, Matuidi, Dybala, Douglas Costa, Higuain alkotják majd a pályára lépő kezdőcsapatot a telt házas nézőközönség hangzavara előtt. Szerintem nem fognak megijedni hanem feldobja majd őket a hangulat én bízom benne !!! Amint látható, a sajnos rossz formában lévő Alex Sandró helyett a Ghánai Asamoah kezd majd szerintem jól fog játszani . De Alex Sandró is jó játékos, ne felejtsük el amit a Klubbért tett !!! Sok örömet fog Ő még Nekünk okozni !!! Khedira is jó Játékos ne feledjük leg utóbb ő lőtte a Csapatunk gólját amikor a végeredmény egyegyel zárult .

Azt még nem is írtuk, hogy hét Juve Játékos került be a tavalyi év legjobb csapatába de a legjobb edző Sarri lett. Pedig Allegri meg nyerte a Bajnokságot és a Kupát is. Hát ez érdekes. Nem baj majd ma a Stadionban bosszút állnak a Játékosok a Mesterért! ! Allegri is sok kritikát kap de Én mellete állok mert sok szép eredményt hozott ő a Csapatunknak ! Ha úgy dönt hogy Ruganit csak a kispadra teszi biztos ,igaza van . Barzagli is sok örömet okozott már a szurkolóknak szerintem most sem okoz csalódást majd. Benatia is rácáfolt a kételkedőkre mert ő egy jó Játékos ezt megmutatta a Katalánok ellen is ! Inkább öröljünk hogy ilyen sok jó Játékosunk van !!! Mondjuk az én Szerelmem a Juventus nem csak egyegy Játékos mert Játékosok jönnek mennek de a Juventus örök !! De azért jó hogy jó Játékosai vannak a csapatnak ,nem ? Nem akarok senki megsérteni csak úgy mondom de ez csak az én véleményem nem kell egyet érteni !

Még csak abban bízom , hogy jobb lesz a Bíró mint akkor amikor két Tizeneggyest is befújtak a Nápolyiak színészkedései után ! Talán sokan nem emlékeznek rá ,de bennem nagyon megmaradt ! És még minket vádolnak azzal, hogy a Bírók nekünk fújnak !

Vagy amikor Dina szemeláttára két játékosunkat is lerántották mégsem kaptunk Tizeneggyest !!! Rég volt de igaz volt pedig én sem hittem a szememnek !

De mi ne foglalkozzunk a Bírókkal . Kérdés hogy jó e nekünk a Döntetlen. Ti mit gondoltok ? Szerintem győzni fogunk de ha nem én akkor is a Csapat mellet állok majd . Estére meg szurkoljon mindenki fogjunk össze:akárcsak a hősöké, csíkos a szívünk! Harsongjon a Forza Juve ezer torokból !

 • Pingback: Fogjunk össze !!! | Zongoracipelő()

 • barza15

  Miközben olvastam az jutott eszembe,hogy Tyler egy falusi susogósgatyás keresztfülbevalós fuxotkirakós sárkányosinges helyi menőcsávó lehet.aki emellett scootert és egyéb 90es évekbeli rave zenét hallgat a rohadtküszöbű opel vectrájában 😃

 • A szerző komolyan felállt a csapatért!

 • juuvee

  Aggasztó, hogy a zsorzsinnyó, hámsejt, elen kp jobbnak tűnik, mint a mienk.

  Igazi esélyünk az lenne, ha csárli sín nálunk játszana, ő levenné pályáról elent.

 • Nem értem

  Minden eggyes szavával eggyet értek, kivéve ezt: bántja. Az helyesen: bántsa! Remélem, a Juventus jól megbántsa ma a Napoli szurkolóit!

 • Babicz Tamás

  Remélem a félkarú rabló betalál ma. Akkor én is feláll. Ok?
  Ki kéne borítani a nápolyi kukát. Még jó, hogy két rapszolganégerünk is a kezdőbe’ van, ők majd elvégzik a piszkos munkát.
  Hajrá csikós Juventusz!

 • Juve1974

  Kérek a zanyagból!!444!

 • bombahoppa

  Jeah!

  Jelenévben Jubilálunk! Jómagam, Jó Juve Játékot Jósolok. Jámbor Jerkékre Járó Jerikóiakat Jurtájukban Jaguárként Jogarunkkal Jukasztunk! JUPITERMÓD!!!

  Jitáliaji Játéktabellán Jászolünnepre Jólállunk!

  Jövőre Jóval Jobb Jövendölésem Jótállásos!

  Johanngambolputty, jólmondom?

 • CM8

  Lavezzi tuti kezdeni fog szerintem

 • az évfordulót ünneplitek ebben a gusztustalan román mezben?

  • bombahoppa

   Monda vala a kínai?

  • Babicz Tamás

   Gusztustalan svéd az, kérem!

  • Marvin

   Afrika – Románia: 0-1

 • consminor

  valami stabilizáló csere kellene a középpályára, mert ez rohadt veszélyes így

 • Preference

  Valaki látta már a tuniszi herceget előre is passzolni vagy csak én szedtem be túl sok hallucinogén anyagot?

  • Juventino

   Én ma még Khedirát sem bántanám, de Marchisio legalább abban a 7-8 hétben kezdhetne előtte, amikor épp nem sérült. Azért az durva, hogy Alex Sandrót az Olympiakosz ellenire “pihentettük”.

  • Nem értem

   Allegri szerint az lesz a komoly meccs, na.

 • Enslaver

  A Villareal látszik, hogy nem nagyon tud mit kezdeni a PSG nyomásával, talán cserélniük kellene.

 • Kelosz

  Összefogtak a srácok. 🙂

 • consminor

  ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Enslaver

  Győzött az a csapat, amelyik nyert.

  • Tonhalacska

   Oravecz Enslaver.

 • C.

  Vicces kis csapat ez a napoli. Rég izgultam ilyen keveset.

 • Juventino

  Ez szép volt, legalábbis ami a védekezést illeti. Támadhattunk volna kicsit többet is, bár aki ki tudja védekezni, az minek törje magát? 🙂 Hugi azért megtette, amit a 90 millió eurós játékostól elvárunk.

  A végén még izgalmas lesz a bajnokság, valós konkurenciával. Az Inter ellen is győzni kell, már csak a miheztartás végett.

 • daneeka35

  Ez a meccs olyan volt, mintha a Juve játszott volna kékben.

 • consminor
 • Gábor Gerencsér

  Én komolyan vettem és összefogtam a csapatért. A Srácokért!!!4 Én igazi szurkoló leszek. Nem csak Pigit nem röfizem, hanem nem és kész na. Ez egy igazán motivációs volt, na, olyan igazán, átjött! A szívem ökölbe öszze elszorult, olyan meghatásos volt. Így tovább, kellenek a lelkesedős bemondások ebben a világban, amikor ilyen sok az infráció.

 • juuvee

  Nagyon fontos meccset nyertünk , nem kaptunk gólt ,és nem szereztük ma sok új szurkolót sem.

  • bombahoppa

   Olaszországban a kis csapatok ellen kell megnyerni a baJnokságot. Ez tegnap sikerült.