És most mi legyen?

Biztos lehetne még agyalni a szombati döntőn, de inkább nézzünk a jövőbe! Bár még hivatalosan be sem indult az átigazolási időszak, a lapok tele vannak mindenféle találgatással, holtbiztosnak mondott értesüléssel. Mi részben ezekkel fogunk foglalkozni, abból a szempontból, hogy hogyan lehetne még versenyképesebbé tenni a Juventust.

Nem tudom, ki hogy van vele, de a döntő után nagyon dühös voltam, és több játékost is azonnal kibasztam volna a keretből. Bonucci és Chiellini olyanok voltak, mintha tilos lett volna nekik az ellenfél közelébe menni, Khedira teljesen súlytalan volt, Alves a második félidőben fejetlen csirkeként olyan hülyén játszott, hogy az ember visszasírta Krasicot. Elöl Dybala egy labdát sem tudott lekezelni, Higuaint sokan védik ugyan, de ők elfelejtik azt, hogy 90 milliós játékosként egyszerűen nem lehetsz csak lesipuskás: vezérnek kell lenned. Ennyi pénzért a fontos meccseket kell eldöntened, ami neki csak mérsékelten megy. Mind a ketten fosok voltak még akkor is, amikor jól játszottunk. Kirúgni mindenkit persze nyilván marhaság lenne: a Juve már most is erős csapat, csupán finomhangolásra és fiatalításra van szükség, és pár igazán meghatározó igazolásra.

A legfontosabb dolog eldőlt tegnap: bár a PSG állítólag 10 milliós fizetéssel csábította, Allegri 2020-ig szóló új szerződést írt alá. A mindent tudó “transzferguruk” amúgy arról írtak, hogy Allegri egyik feltétele, hogy Bonuccit eladja a klub, míg ugyanezek a guruk ma arról írnak, hogy az edző a csapat kulcsjátékosainak megtartását kérte. Így igazodjunk ki a hírek között… Ami biztos, hogy jó lenne egyszer egy olyan átigazolási időszak, amikor nem árusítjuk ki a legpiacképesebb játékosainkat, és Bonucci, Dybala és Alex Sandro is marad a Juventusnál. Alex Sandrót külön kiemelném: az idei BL tavaszon a döntő kivételével hibátlanul oldotta meg a védőfeladatait, pedig nem is olyan régen még azt gondoltuk róla, hogy “jó balhátvéd – kár, hogy nem tud védekezni”. Szerintem ma az egész világon csak Marcelo jobb Sandrónál ezen a poszton.

Hol van szükségünk erősítésre? Bár kérdés, hogy milyen taktikával játszunk jövőre, pár dolog elég egyértelműnek látszik. Az idény második fele, és különösen a BL döntő elég élesen rámutatott arra, hogy a jó kezdőcsapat mögött nincsenek megfelelő cserejátékosok – főleg a támadósorra igaz ez. Szóval erősítés kell egyrészt ide. Aztán a Real elleni vereség másik oka, a középpálya fizikai gyengesége is beavatkozást igényel. Emellett jó lenne, ha érkezne egy vezér, aki mondjuk egy BL döntőben összerántja a többieket – ilyen nem volt a pályán múlt szombaton. Szerintem ez utóbbi lenne a legfontosabb, és egyben a legnehezebb feladat. Amit eddig tudunk, hogy középpályás Bentancour és a szélső Orsolini a Juve játékosai lesznek jövőre, bár az nem biztos, hogy ez így is marad, hiszen mind a kettejüknél szó van a kölcsönadásról. Elvileg mind a ketten az első csapattal kezdik a felkészülést, aztán majd eldől, hogy tudnak-e bizonyítani.

Nézzük először a támadósort! A legnagyobb baj az volt, hogy ide gyakorlatilag nem volt cserénk az idény végén, csupán a kényszerből feltolt Alvessszel lehetett variálni. Ide mindenképp kell legalább két új játékos. Nem tudni, mi lesz Pjacával, aki elvileg októberben térhet vissza. Egyrészt láttuk Marchisiónál is, hogy egy térdszalag-sérülés után mennyire nem egyszerű visszatérni, másrészt én a sérülése előtt sem voltam teljesen elégedett a horváttal. Ha rajtam múlna, őt kölcsönadnánk valahova, hogy játékba lendüljön, és végre megtanulja az Olaszországban elvárt taktikai fegyelmet. Azaz marad 4+1 emberünk előre: Cuadrado, Dybala, Mandzukic, Higuain és Kean. Ha maradunk a 4-2-3-1-nél, ez nyilván kevés, de még egy kétcsatáros felállásnál is necces helyzetet jelent.

Szinte biztosnak tűnik a sampos Schick leigazolása, akit viszont lehet, hogy még egy évig Genovában hagynánk – bár a játékos egyből jönne, és fel akarja venni a harcot a csapatba kerülésért. Mennyire más ez a hozzáállás, mint Berardié, aki Zaza példája alapján tavaly nemet mondott a Juventusnak! De nem csak a játékos tettrekészsége miatt nem érteném, miért nem hozzuk el egyből a cseh támadót: Caldara, Spinazzola, Lirola egyaránt jövőre jönnek (vissza), és lehet, hogy Keant és Orsolinit is kölcsönadjuk. És akkor felmerül bennem a kérdés, hogy oké, erősítjük a jövő csapatát, de nem lenne érdemes a mostanival is foglalkozni? Schick elég sok játéklehetőséghez jutna nálunk is, és szépen lassan be tudna épülni a csapatba. Ha jön Schick, akkor 25 milliót fizetünk érte, míg Bentancur 9,5, Orsolini 6 (+4 milliós bónusz), Mandragora 6 (+6 milliós bónusz) millióba került. Azaz ha közülük mindenkit köcsönadunk, akkor az elmúlt másfél évben elkölthetünk 46,5 milliót, hogy semmivel sem erősítjük a 2017-18-as keretet – ennek semmi értelme nem lenne.

De én nem csak a fentieket, hanem Keant sem adnám kölcsön: ha Olaszországba kerül, valószínűleg az új klubjában sem játszik többet, mint itt, ismerve az olasz klubok viszonyulását a fiatalokhoz. Ha Hollandiába adjuk kölcsön, akkor meg kérdés, hogy mennyire fejlődik a jóval gyengébb bajnokságban? Nem várok csodát a sráctól (legalábbis egyelőre), de szerintem lassan be lehetne építeni a rotációba. Mivel saját nevelés, nem venne el helyet a keretből sem.

Szerintem annak ellenére, hogy Cuadradónak nagyon nem ment az év végén, sokan túl kritikusak vele. Neki nem tett jót Dani Alves jó formája, de igazságtalan, ha elfelejtjük, hogy kb. másfél évig mennyi szabadrúgást harcolt ki, és milyen fontos gólokat szerzett. A kolumbiai nem tartozik a legokosabb játékosok közé, de én talán pozitív irányban elfogult vagyok vele, és kifejezetten hasznos, jó játékosnak tartom. Szóval vele én kezdőként számolnék jövőre is. A túloldalon viszont már elgondolkodnék. Mandzukic az idény egyik hőse lett a küzdeni tudásával, és azzal, hogy zokszó nélkül beáldozta magát a csapatért. Ugyanakkor szerintem ide érdemes lenne egy gólveszélyesebb, dinamikusabb játékost szerződtetni. Di Maria, Douglas Costa, Bernardeschi vagy a laziós Keita neve merült fel a legtöbbször, és a számomra ideális igazolásnak tűnő Alexis Sanchez neve inkább a Bayern kapcsán forog. Hát, lehet, hogy finnyás vagyok, de nekem egyik játékos sem lenne az igazi. Bernardeschi ugyan sokoldalú, de nem látom benne azt, hogy mondjuk egy BL döntőn nem szarik be, és bebőrözi Carvajalt. Az ára viszont a hírek szerint 40 millió eurónál is több lehet – tipikus példája annak, hogy valakinek az ára hogy emelkedik az égbe, mert kicsit ügyesebb az átlagnál, és olasz (hasonlót láthatunk a labdába egy egyeneset rúgni tudó angol futballistáknál). Douglas Costa egy védekezni nem tudó és nem is akaró játékos, aki az elmúlt szezonban látványosan szenvedett Ancelotti alatt. Allegri legalább annyira szigorú taktikailag, mint a müncheni edző, ez alapján nem látom, miért lenne nálunk jó a brazil. Keita ügyes, több poszton is bevethető, ismeri a ligát, jönne is – viszont a Lazio nem akarja nekünk eladni. Állítólag ment érte egy 12 milliós + Sturaro ajánlat, ami nagyjából rendben is lenne szerintem, de őt sem látom egy potenciális világklasszisnak, és a Lazio által állítólagosan kért 30-40 milliót ő sem éri meg. Amúgy állítólag a La Masiát azért hagyta ott, mert nem bírta a rendszabályokat – ez nem tűnik annyira jó jelnek. Di Maria nekem kiegyensúlyozatlannak tűnik, a PSG úgysem adja el nekünk, de emellett nekem nem kellene több Real-reject, láttuk a BL döntőben, mennyit érnek…

Ami kérdéses, az Dybala helyzete. Az argentin nekem az év egyik csalódása, hiszen fontos meccsen igazán csak a Barcelona ellen hozta azt, amit vártunk tőle, a BL döntőn pedig nagy versenyben ugyan, de szerintem a csapat legrosszabbja volt. Én úgy látom, az a poszt, amit a mostani felállásban játszott, nem igazán neki való. Vagy egy kétcsatáros felállásban lenne jó kiscsatárként, vagy a mostani taktikában Higuain helyén. Talán a szélről indulva is veszélyesebb lenne, mint most, gyakorlatilag középső támadó középpályást játszva. Allegri nyilván kitalálja, mi legyen vele, az ő esetében külön jelentősége van a jövő évi taktikának. Ha Allegri pl. vissza akarna térni a számára állítólag kedves 4-3-1-2-höz, akkor kellene egy támadó középpályás, arra Dybala szinte biztosan nem lenne alkalmas, hogy a két támadó mögött játsszon. Kit lehetne ide igazolni? Özil lúzer, Higuainhoz hasonlóan a nagy meccseken besülő játékos, James Rodriguez kapcsán pedig elgondolkodtató, hogy Zidane miért hanyagolta ennyire, illetve hát ő is és Özil is Real-reject… Dybalára visszatérve: őt mentálisan is erősíteni kell, hogy ne olvadjon úgy le, mint a BL döntőben. Kifejezetten károsnak tartom az új Messizést vele kapcsolatban, ami szerintem legyőzhetetlen terhet rak a vállára. Dybala tagadhatatlanul tehetséges ugyan, de nagyon távol van Messi szintjétől – ami nem csoda, hiszen Messi és Ronaldo hihetetlen módon kiemelkednek a mai mezőnyből. Ha már valakihez hasonlítani kellene, akkor Dybala engem sokkal jobban emlékeztet Recobára – szerencséje, hogy ő sokkal normálisabb, szervezetebb klubban játszik, mint az uruguayi tette, így vélhetően többre is viszi majd.

Mit tennék, ha rajtam múlnának az igazolások? Megpróbálnám megszerezni Alexis Sanchezt, megtartanám Orsolinit és Keant, és Schicket azonnal elhoznám, míg Pjacát kölcsönadnám. A legvalószínűbbnek viszont Douglas Costa megszerzése tűnik.

A középpályán többek nedves álmai szólnak Verrattiról, aki persze kurva jó lenne, de nem tudom elképzelni, hogy meg tudjuk szerezni – eleve a PSG-nél még mindig annyira utálnak minket Coman miatt, hogy előbb lőnék le Verrattit, minthogy nekünk eladják. Ha ő jönne, akkor az Pjanic eladását kellene, hogy jelentse, legalábbis nekem nagyon úgy tűnik, hogy eléggé hasonló szerepkörben érzik magukat a legjobban. De ha inkább a reális lehetőségeket nézzük, akkor attól függően, hogy jövőre 2, 3 vagy 4 középpályással akarunk játszani, van néhány egész jónak ígérkező lehetőség. Pjanic helye stabilnak tűnik, mellé kellene izom. Egész tavasszal beszéltek a lyoni Tolissóról, aki nem lenne olcsó, ugyanakkor viszonylag fiatal. A monacói Fabinho S4tchy régi álma, nem véletlenül: a jobbhátvédből nagyon jó védekező középpályássá váló brazil fizikailag is rendben van, és focizni is tud. A francia bajnokságban 9 gólt szerzett, emellett a BL-ben és a bajnokságban is 3 feletti volt a meccsenkénti átlaga a szereléseket tekintve. Nekem nagyon jól hangzik egy Fabinho, Pjanic, Tolisso hármas, esetleg a cserepadra kellene egy-két bevethető játékos. Kár, hogy az elég magas áruk miatt egyszerre szinte biztosan nem tudjuk leigazolni Tolissót és Fabinhót. Ha választani kellene, akkor én a brazilt látnám szívesebben.

A további felmerült nevekből N’Zonzi nekem túlárazottnak (az idei szerződéshosszabbítása óta 40 millió a kivásárlási ára) és jó, de nem kiemelkedő középpályásnak tűnik, a liverpooli Emre Can szerintem nem sokat adna hozzá a mostani Juventushoz. Egyikükben sem látom azt, hogy ha pl. szombaton pályán lettek volna, változtatni tudtak volna a meccs menetén – márpedig most ennek kell lennie a mércének. Mégis azt tippelném, hogy N’Zonzi lesz a befutó, akivel kapcsolatban Marottáék reménykednek abban, hogy 30 millió körüli összegért meg tudják szerezni.

Khedira jó lehet cserének, ő most sok kritikát kap, szerintem csak részben jogosan: valóban nem egy ütköző középpályás, de továbbra is tartom, hogy az egyik legintelligensebb játékosunk, aki a jelenlétével hozzáad a csapathoz. Az viszont igaz, hogy egy kétfős középpályán Pjaniccsal lightosak, és kifejezetten gyengék a kontrák megállításában. Sturaro mellett szerintem egy dolog szól, az, hogy olasz, és az UEFA előírása szerint kell a keretbe hazai nevelésű játékos. Lemina nagy csalódás volt az idén, amellett, hogy kezdek abban hinni, amit Benito mond, hogy a gaboni hülye játékos, amellett bennem eléggé mély nyomot hagyott, ahogy lepattant Marcelóról a negyedik gól előtt. Ha valóban van, aki 20 millió eurót fizet érte, akkor sok sikert neki máshol! Hasonlóan nem hiányozna a télen érkezett Rincon, aki a taktikai változtatások miatt teljesen felesleges igazolásnak bizonyult. Kérdés, mi lesz Bentancurral és Mandragorával? Mind a ketten nagy tehetségek, a 19 éves uruguayinak meg kell szoknia az európai focit, míg az olasz srácnak a sérülése után játékra van szüksége, így lehet, hogy tényleg érdemes mindkettejüket kölcsönadni. Az biztos, hogy csak akkor maradjanak Torinóban, ha viszonylag rendszeres játéklehetőséget kaphatnak. Végezetül Mattiello maradhatna a saját nevelésű kvóta miatt.

A védelemmel kapcsolatban nem nagyon látom, hogy érdemes lenne komolyabban hozzányúlni a csapathoz. Persze, ha esély nyílna arra, hogy most leigazoljuk mondjuk Donnarummát, akkor az változtatna a helyzeten. Neto távozik, helyére állítólag Szczesnyt szerződtetjük 14 millióért(?!), hogy majd ő legyen Buffon utódja. Ez azért nálam eléggé kibaszta a biztosítékot: szerintem ez olyan, mintha Messi vagy C. Ronaldo utódjának Danny Welbecket szánnák. Az én favoritom a cserekapus pozícióra amúgy Mirante lenne, aki saját nevelésűként hasznos lenne a keretben (gyakorlatilag felszabadítana egy helyet), és nem is rossz kapus, még ha Neto pl. jobb is. Buffon utódjának kiválasztásakor meg érdemes lenne figyelembe venni, hogy a Juventusnak szinte mindig világklasszis kapusai voltak, ezt a hagyományt folytatni kellene, amire Csecsnyi alkalmatlan.

A védőknél Lichtsteinernek én megköszönném az itt töltött hat évet, és keresnék egy olyan védőt Alves mögé, aki a svájcinál szorosabb barátságot ápol a labdával. De Scigliót emlegetik védőigazolásnak, hát végül is, ha nem túl drága, jöhet, de én az atalantás Contiban sokkal többet látok – igaz utóbbi drágább is lenne. (Állítólag elviszi a Milan, kár érte.) Középen elvileg rendben vagyunk, itt annyi lenne a fontos, hogy Rugani egyre több lehetőséget kapjon. Barzában még egy év van max., Chiellini is öregszik, és ő sokszor sérült is, így Rugani beépítése az egyik prioritás kell, hogy legyen. Alex Sandro cseréje maradhat Asamoah, hiszen Kolasinac az Arsenalt választotta, Spinazzola meg egyrészt saját maga szerint is éretlen még a Juvéhoz, másrészt a kölcsönadása is két évre szól. De ha a ghánai távozik, akkor ide kellene egy megbízható és lehetőleg 30 év alatti megoldás – a bolognai Masina már csak a neve miatt is szimpatikus megoldásnak tűnik.

A védelembe emlegetik ugyan De Vrijt, ami nekem ugyanolyan rossz viccnek tűnik, mint Csecsni a kapuba: a holland egy nem rossz, de nem is kiemelkedő védő, aki legalább annyira sérülékeny, mint Benatia és Chiellini. Ha Bonucci távozna, és vele akarnánk pótolni, akkor Allegri minden mágiájára szükség lesz, hogy továbbra is versenyképesek legyünk. Ja, állítólag Benatiát vinné a Lyon, esetleg bevonva a Tolisso üzletbe – nekem ez szimpatikus megoldásnak tűnik.

A fentiek alapján az idei felállást alkalmazva így nézhetne ki a következő idény Juventusa: Buffon – Alves, Bonucci (Rugani), Chiellini, Sandro – Pjanic (Marchisio), Fabinho – Cuadrado, Dybala, Sanchez (Mandzukic) – Higuain (Schick). Igen, Dybala maradt ACM poszton, de ebben a taktikában nem nagyon van neki másutt hely, Higuain kihagyása meg úgysem opció. Távozhatna Lichtsteiner, Neto, Lemina, Rincon esetlegesen Asamoah – sok bevételünk nem lenne belőlük, igazából annyi történne, hogy felszabadulna a helyük a keretben. Allegri állítólag két topjátékost kért Marottáéktól, ezt Fabinho és Sanchez személyében meg is kapná. Egy bővebb, és jobban a taktikához igazított keretet pedig az ideinél jobban lehetne forgatni, netán pár fiatalt (Orsolini, Bentancur, Mandragora, Rugani) elkezdeni beépíteni a csapatba, ha alkalmasak rá.

Szóval ennyi. De hogy ki lenne az a vezéregyéniség, aki nem szarna be egy BL döntőben? Hát ezt nem tudom. De én még most is szégyellem magam a döntőbeli második félidő miatt, és ez egy jó ideig így is marad majd.

 • Pingback: És most mi legyen? | Zongoracipelő()

 • CRA

  Nem követtem annyira az eseményeket, hogy miért nem sikerült, de Pogbát kellett volna nyilván megtartani, ráadásul elverétek a pénzt Higuainra aki nem hiszem, hogy mozdítható lenne. Khedira elhiszem, hogy a Juveban jobban szerepel, de a Realnál ő volt az egyik legnagyobb fék, örömünnep volt a távozása. Azért az ő helyére is lehetne jobbat találni. Dybala még fiatal, és ahogy írod mentálisan is kevés, neki még idő kell, de mindenképpen rá kellene építeni a csapatot.

  • Pali Baranyi

   Khedirás részel egyet értek én bontanák egy öveg pezsgt ha elhuzna innen a ber ber kalapsz@rt nemér még cserének is a helyet foglalja hatalmas afizuja röviden szólva pancser! kinem állom miota idejött!

 • Legatus

  amit én szeretnék
  Buffon(Merett) – Sanyi(Asa), Rugani(Cselló), Bonu(Barza), Conti (Dani Alves)- Pjanic(Marci), Fabinho( Kebab, Bentancur) – Mandzukic (Pjaca, Morata), Dybala( Schick, Bentancur)), Cuadrado (Dani Alves, Orsolini) – Morata (Schick)

  ami szerintem lesz

  Buffon(Csecsnyi), Sanyi(Asa), Cselló(Benatia), Rugani(Barza), Dani Alves(Ds) – Pjanic(Marci), Kebab( Paredes, Bentancur) – Mandzu (Pjaca) Dybala (Schick, Bentancur) Cuadrado( Dani Alves, Orsolini) – Higu (Schick)

 • Muntari gólja

  Tartalmas cikk, köszönjük. Utalom a tagdíjat.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Én azt mondom, bárkit elengedhetünk. Hugit eladnám a Unitednek 100-ért, ennyiből megvesszük Diego Costát és Douglas Costát. Pepének lejár a szerződése a Realnál. Hahó, Marotta. A mi Pepénket is visszahozhatjuk, középre meg James Rodriguezt, aki nem akar Madridban padozni, meg Pedro Rodriguezt a Chelseaből. Középpálya biztosítására Ander Herrera és Hector Herrera kell (MU illetve Porto). A védelembe meg a rutinos Nicolas Burdisso és a már bizonyított Guillermo Burdisso. Kapuban maradhat Buffon.
  De most képzeljétek el, hogy milyen nehéz lenne ellenünk felkészülni. Az ellenfél edzője azt mondaná, hogy nagyon figyeljenek a védők Costára, és ő nyilván Diego Costára gondolt, de amikor Douglas Costa jönne velük szembe, egyből összezavarodnának, és így eltolódna a védekezésük, Diego előtt területet nyitva. Vagy pl. azt mondanák, hogy Pepe már öreg, a csatárok próbláják kicselezni, ezek meg a középpálya szélén a másik Pepét próbálnák 3-an kicselezni, miközben hátul a másik Pepe vígan várja az elveszett labdát és indít.
  Szerintem ez nagy lehetőség lenne!
  https://uploads.disquscdn.com/images/613ad30b403808429cb79fd9f891f95ccfc2b27212c0fb117b5b951a7b1a25f6.jpg

  • C.

   Egyszerűbb, ha Buffon mindenkit a nevére vesz. Vagy fiává fogad. Pl. engem is és akkor legalább 3-0-nál időhúzó csereként szerepet kaphatnék a 89. percben Buffon helyén. Olyankor már csatár úgysem kell.

   Nem beszélve arról, hogy lenne egy magyar a Juventusban. Egy magyar Buffon!

  • Babicz Tamás

   Javaslom még az épp a minap visszavonult Koszta János leigazolását a kapuba (így ez a furcsa nevű Buffon sem rondítanak bele az egységbe), illetve a minap a Milanba potom pénzért leszerződő Ricardo Rodriguez megszerzését, hovatovább az egykori Juventus játékos, Diego visszavásárlását. Így aztán a kommentátort, mondjuk Egrit is az foglalná le, hogy olyanokat mondjon, miszerint: Koszta végzi el a Juventus kirúgását. A labda Diego elé kerül, aki egy csel után tovább teszi Diego Costának. A csatár névrokonához, Douglas Costához passzol, aki egy remek lefordulás után a kapu elé érkező Rodriguezek egyikének fejére íveli a labdát, és máris vezet a hazai csapat. Így nem lenne ideje a hülyeségeire.
   Tovább fokozva lehetne a Diego Szőnyeg Webáruház a főszponzor. Így Diego elején és hátulján is ugyanaz a név szerepelne. Az ellenfél pedig sosem tudná, hogy éppen jön vagy megy.

   Egyébként a nagyipari átverést a portugálok és az argentinok végzik. Az előbbieknél volt olyan szezonja, azt hiszem a Benficanak, amikor mindenki Espirito Santo névvel a hátán játszott. A dél-amerikaiaknál pedig a Boca Juniorsban volt egy (vagy több) évadon keresztül csupa Pepsi nevű játékos.

 • Pali Baranyi

  Sanchez nem szarna be egy Bl döntön se az biztos érte kikéne csengetni egykis pénzt de megérné!még ugyis hogy nagyobb fizut kapna huginál mert ö világklasszis játékos tényleg nekünk ilyen kéne,!Tolisso, Fabinhó, khedira , rincom lemina mehetne ahova akar khedira4 m keres Sandro nem keres anyit pl a leg gyengébb pontunk !

 • Malloy

  Az a személy aki a hátára is tudná venni a társaságot szerepel is a nevek között. Alexis Sanchez. Az arsenált is ő viszi egyedül a hátán.

  • humorpalanta

   Egyértelmű, hogy érte ki kéne fizetni akármennyi pénzt. Meg kell neki mondani, hogy vele akarunk BL-t nyerni. 2-szer odajutottunk 3 év alatt, míg a Bayern mostanság nincs a közelében, velünk nagyobb az esélye. Csak az ő teljesítménye hiányzik a pályáról ahhoz, hogy megnyerjük a BL-t. Ha a Bayern behúzza őt is és még valakit a középpályára, jövőre ők nyernek, a Realnak sincs esélye.

  • consminor

   Sanchez esetében inkább a fizetés a problémás, mint a vételár. jelenleg 10 milla fölött keres, mi ezt jelenleg nem tudjuk megadni. lehet romantikázni, hogy Lichti és Tévez után ő is lemond a fizetése egy részéről, hogy itt játszhasson, de sajnos erre én kevés esélyt látok.

  • humorpalanta

   Tudom, de azért én úgy gondolom, hogy ő is akarna BL-t nyerni. Rá lehetne beszélni, csak akarat kérdése.

  • consminor

   úgy hírlik a Kicker szerint, a bajoroknak sikerült rábeszélni, heti 480.000 eurós fizetéssel

  • humorpalanta

   Nem értem, hogy 10 év alatt hogy nem voltunk képesek leigazolni…

 • humorpalanta

  Most mi legyen? Orgia. Azzal nem lőhetünk mellé. Addig pedig mindenki válasszon magának párt. Én bombahoppára szavazok. 😀

 • atis123Juve

  Hat csecsnitol majd leestem a szekrol a rohogestol. Donnarumma erdekes lesz, mert all a ball korulotte, egy esetleges vetel ezt megoldhatna (ti. o nem akar hosszabbitani, allitolag az ugynoke tanacsara, a Milan meg azt mondja, hogy oke, akkor nem jatszol.) De a leirtakkal tokeletesen egyetertek, en is ezeket a gondolatokat fogalmaztam meg a hsz-eimben. Mondjuk en kiemelnem, hogy nem csak izmos, de vezerszerepu kozeppalyas kell. Pjanic sokszor olyan szep kerek riadt szemmel nez, mint egy riadt kisgyerek, vagy a csizmas kandur macskaja. De egyebkent a Winkleri mondas is tartja, hogy a nagy dolgokat, nagy trauma valtja ki, lasd Kinai Nagy Fal. Hatha itt is az lesz. Masok NFL hasonlatot is hoztak a motivalo tenyezore, Ray Lewis utolso eve bajnoki cim, Buffon utolso eve tripla?

 • Jumpman23

  én nem félek annyira a Real-rejectektől. Khediratól félek, és nem azért mert Real-reject. Hugitól nem félek. Szerintem semmivel nem jobb Benzema, miatta kár volt elküldeniük a dagit. Egyébként Sneijder és Robben is Real-reject, tudjuk mi lett a sorsuk. 😉
  Amivel nagyon egyetértek, hogy addig építjük a jövő csapatát a küldjük is kölcsönbe tehetségekkel, hogy a jelenben így sosem lesz BL-címünk.
  James-t padozását nem értem. Egy madridi biztos el tudja magyarázni, én úgy láttam, ha esélyt kapott élt vele. Védekezésben milyen? Mert a föld-levegő rakétái jól jönnének.

  • atis123Juve

   Ezzel a Benzema osszessegeben nem jobb mint Hiagany dologgal egyet is tudnek erteni, mert szerintem Benzema is kurva sok ziccert elbasz, ezert nem igazi top klasszis. De! O legalabb cselezni tud, meg helyzetet teremteni. A 16-oson kivul is hasznos tud lenni, es nem csak egy kenyszerito erejeig.

  • Jumpman23

   Nálam viszont Hugi védőmunkája és akarata amiért pluszpont jár. Anno örültem volna, ha a Napoli helyett hozzánk jon, aztán persze mérhetetlenül utáltam. Majd feltörtük a malacperselyt, és ami benne volt, azt odaadtuk érte. Emiatt nyilván felerősödik minden kritika az irányába. Azert amit a Romának lőtt Torinóban, az gyönyörű volt. Több rangadón kellene ilyennel kirukkolnia. Kiváncsi vagyok a második évére.
   A BL-döntőn engem is baromira zavart, hogy kapott/szerzett labdával az oldalvonal felé indult meg. Mert senki nem volt elől, és 2-3 védőn, akik gyorsabbak nála, esélye sem volt. Próbálta megtartani, hátha segít Dybala. Nem segített. 🙁
   Azert azt se felejtsük el, hogy az első évük volt egyutt, ráadásul szezon kozben is valtozott a támadósor. Nem is kicsit.

  • atis123Juve

   Anno mikor a Napoliba ment en is akartam, 90 millioert ide mar en is sokalltam, de nem vagyok meggyozodve arrol, hogy besult. Szerintem meg valtozhat, kicsi az esely, de nalunk attorheti a lelektani gatat. Mondjuk ezt nyilvan nem segiti, hogy a klubnak is epp most kell ugyanezt kell tenni. De meglatjuk.

 • nemvoktrendi

  Mit mondott Montecuccoli, mi kell a háborúhoz? “Pénz, pénz és pénz”. Szerintem azt kell látni, hogy a Juve még mindig nem érte utol azt a legszűkebb elitet, ami Európa tetején trónol. Számomra ezt különösen fájdalmas leírni, mert már így is fényévekre vagytok például az én Rómámtól, de a jelek szerint ez még mindig nem elég az európai csúcsokhoz.

  Gondoljunk csak az átigazolásokra, Pogba felfelé bukott, amikor elment tőletek (most felejtsük el, hogy a MU jelenleg milyen játékerőt képvisel, nem erről van szó), Dani Alves viszont lefelé bukott, amikor hozzátok jött. Tőletek még mindig elvitték a legjobbat, vagy legalábbis a legdrágábbat, ti viszont még mindig csak azokat tudtátok megvenni, akikre már nincs szükségük. Miért nem merült fel Higuain például a Bayernbe, vagy a Citybe? Ellenben Mandzukic viszont milyen jól bevált nálatok.

  Tudom, hogy a Juve az olasz bajnokság fénykorában se arról volt híres, hogy ész nélkül szórta a pénzt, az akkor is inkább a Milan és az Inter reszortja volt. De a 90-es évek elején például elképzelhetetlen lett volna, hogy jön a MU és megveszi mondjuk Viallit vagy Baggiot. Most viszont sajnos ezek az erőviszonyok, az olasz bajnokság jelenleg itt tart.

  Szerintem az elkövetkező 1-2 évben egy fordulópont következik, egyrészt az UEFA megint benyalt a nagy kluboknak, jövőre Olaszból is egyből 4 csapat megy a BL-be, ez magasabb bevételeket jelent az elitnek. Másrészt megtört az olaszok monopóliuma a Serie A felett, beengedték a külföldi nagytőkét és most nem a Roma amerikai tulajára gondolok, az elmúlt években láthattuk, hogy hol vannak az ő határai. Sokkal inkább az Interről és a Milanról van szó, ahol a jelek szerint nem aprópénzzel fognak játszadozni.

  Elképzelhetőnek tartom, hogy ti és a milánói klubok hamarosan még ennél is versenyképesebbek lesztek Európában. Nektek szerintem már nem hiányzik sok az abszolút csúcsokhoz, a fejlődés egyértelműnek tűnik, például addig jártatok “BL döntőzni”, amíg nagy sokára sikerült eladni a stadion nevét is, amivel 2011 óta hiába próbálkoztak. Ha ez így megy tovább, hamarosan már senki sem fog tudni “bevásárolni” nálatok. Azt viszont nem tudom, hogy mi lesz az olasz, meg a többi nemzeti bajnokság sorsa, a szakadás egyre csak nőni fog az elit és a többiek között.

  Egyébként az idei szezonotok több szempontból is lenyűgöző volt, minden úgy sikerült, ahogy megterveztétek, akkora előnnyel értetek a bajnokság hajrájába, hogy nyugodtan tudtatok foglalkozni a BL-el, még az olasz kupadöntőre is bőven voltak tartalékok. Ez nem egy kis fegyvertény, a formaidőzítés, a fizikai felkészítés, az igazolások, minden tökéletesen működött, egészen a BL döntő második félidejéig. Utálom elismerni, de szerintem az idén nagyon jól dolgoztak nálatok.

  • humorpalanta

   Én azt kicsit hozzátenném, hogy szerintem Allegri is túltolta a bajnokságban. Mikor már egyértelmű volt, a fakót kellett volna játszatni, mert emiatt döglöttek ki a BL-re. Például a csapat bőven kibírta volna ha egyszer-kétszer Kean fut ki Higany helyett a pályára, vagy Dybala padozik két meccsen, hogy a legjobb formában legyen a döntőn. Persze, minden meccset meg akarunk nyerni, blablabla… De igazából úgy gondolom, hogy akkor igazán profi egy csapat, ha tudja, hogy melyik meccset bukja el ahhoz, hogy a végén nyerjen. Ugyanis nem lehet minden meccset megnyerni.

   Amúgy én személy szerint nem örülök a BL-bővítésének, mert ez rohadt szemétség a kis csapatokkal szemben, akik megdolgoznak a BL-ért (osztrák, meg szláv csapatok, ilyesmi), ezek meg a semmire kapnak helyet. Bár az biztos, hogy ez csak jót tehet a bajnokságnak. Így azért az első 4 sokkal jobban le lesz kötve, a bajnokságban is kisebb lesz a dominancia, szerintem. A Juve viszont ezzel nagyot bukott. Egyrészt pénzt, másrészt rá van kényszerítve a teljesítésre, harmadrészt a verseny erősödik. A bajnokság jól jár.
   A Milan pedig nagyon frankó játékosokat vásárolt be eddig. Nem mondom azt, hogy sokat várok, mert én az idei Intertől is sokat vártam, hisz tele volt jó játékosokkal.

  • nemvoktrendi

   Nem tudom, szerintem a nemzeti bajnokságok lassan el fognak tűnni, vagy másodrendűek lesznek, már egy ideje nyíltan pedzegetik, hogy nincs is azokra szükség. A végeredmény szerintem egy NFL szerű “szupertorna” lesz, max 4-5 csapattal a nagyobb országokból, 1-2-vel a kisebbekből azt csókolom. Ez szerintem egy tragédia, sok kis és közepes csapat el fog tűnni, vagy teljesen háttérbe fog szorulni, de ez van. Majd mindenki szurkol a számára rokonszenves franchise-nak, azt ennyi.

   Mon. tulajdonképpen ez már meg is valósult, mi se a Fradiról vagy a Honvédról beszélgetünk. Amikor pár éve a Vasas meghívta a Rómát a jubileumi meccsére a Népstadionba, az igazi Vasas szurkolók, akik tényleg szurkoltak is, gyakorlatilag elfértek egyetlen szektorban. Én meg nem tudtam eldönteni, hogy örülnöm kéne a sok Totti mezes Roma szurkolónak, vagy siratni a magyar focit.

  • humorpalanta

   Nem örülnék neki, s remélem nem így lesz.

  • Pideon20

   A kommented transzferekről szóló részéhez csak annyit tennék hozzá, hogy:
   1, A leggazdagabb klubbok is irigykedve lesték azokat az igazolásokat, akiket az “akikre már nincs szükségük” halmazba teszel (Pirlo, Mandzsukics, Pogba, Alves, köpjetek le, de Khedira, stb). Ezek a húzások Marottáék zsenijét mutatják, és szerintem attól teljesen függetlenül kell értékelni ezt a stratégiát, hogy egyébként nagy lóvét nyilván nem adtunk volna értük.
   2, Másrészt -ha úgy is lett volna korábban, ahogy írtad- megfordulni látszik ez a trend, mert pl. Pjanic vagy a Dagi a Serie A második és harmadik legjobb csapatának legfontosabb (én Pjanicot is így láttam a Rómában) kulcsemberei voltak. Egyiküket sem akarták elengedni. Értük “TOP4 csapat” átigazolási díjat fizettünk. Persze nem fogunk a jövőben sem arab csapatok módjára költekezni, de nem is bánom. Pogba egyébként szerintem azért ment el, mert az egyre növekvő egója nem fért el Torinóban, és hosszú ideje kilógott a csapatból. Nem az érte kapott kb 60 misi miatt engedték el.

  • nemvoktrendi

   Én nem az igazolások technikai értékére gondoltam, persze, hogy Pirlo például az “évezred üzlete” volt, hanem a gazdasági, meg általában a piaci erőviszonyokra a klubok között.

   Egyébként Higuain meg Pjanic szerintem egy tudatos politika része, ahogy a Bayern is szokta csinálni Németországban, azzal, hogy az erősebb csapatoktól igazoltok Olaszországban, egyben gyengítitek a potenciális riválisokat.

  • atis123Juve

   Ez pontosan így van

  • atis123Juve

   Hát még ezután a csúcs szezon után is elmaradunk olyan 100 misivel a Barca-Real kettőstől. Pedig pogbából is jött pénz meg 100 misit kerestünk a BL-ben. És ez egy kiugró év volt. Egyik se lesz állandó. De tény, ami tény közelítünk hozzájuk. De a több tízmilliós szurkolói bázison alapuló merchandisinggal és a 90 ezres teltházas stadionok adta előnyőket nehéz eltűntetni.

  • nemvoktrendi

   Igen, egyébként most már egyre hangosabbak a kritikák a Juventus, akarom mondani az Allianz Stadiummal kapcsolatban is, már hogy lehetett volna nagyobbra is csinálni.

   Nem tudom elképzelni, hogy a Juveban pont ezt ne számolták volna ki előre, hogy mekkora lenne az optimális befogadóképesség. De ha megnézzük például a Madridot (80.000), a Barcát (100.000), a Bayernt (75.000)… De nem is kell találgatni, ha jól tudom a BL döntőt nem viszik 60.000-nél kisebb pályára, az EL döntő az már mehet 30.000-től is.

   Vagy lehet, hogy mivel a Juve szurkolók eleve nincsenek földrajzilag lokalizálva, úgyse a jegyeladásokra akartak bazírozni? Nekem mindenesetre 40.000 néző, egy Juve számára, objektíven kicsinek tűnik.

  • atis123Juve

   A Delle Alpi 70000 ezres volt, és sohasem volt tele. Olyan 80%-os kihasználtsága volt. A város nagy része a Torinonak drukkol, és ez nem egy Madrid vagy Roma nagyságú város hogy két 70 ezres stadiont megtöltsön.

  • nemvoktrendi

   Igen, ebből a szempontból a Juve rendhagyó, Torino asszem kb. 1 millió lakos? Összehasonlítva az olyan helyekkel mint Madrid, vagy Róma ez tényleg nem sok és nem fognak minden hétvégére odautazni a bérletesek például Rómából.

   Egyébként jobban belegondolva, a Roma tervezett, talán soha fel sem épülő, új stadionja is “összement” az első tervek óta. Most már csak 55.000 nézőről írnak. Ezek szerint ezek már nem akarnak 100.000-es arénákat építeni.

  • atis123Juve

   Gondolom az meg betudhato az altalanosan csokkeno nezoszamnak.

  • nemvoktrendi

   Pedig szerintem Róma elbírna egy nagyobb pályát is, na nem az idei nézőszámok alapján, mert azok tragikomikusak voltak, hanem a piac mérete miatt. Mert a Roma szurkolói sokkal kevesebben vannak, viszont azok földrajzilag lokalizáltabbak, magyarul a nagy többségük ott tanyázik Róma városának a környékén. Ha lenne egy sikeres csapat, értsd olyan ami nem 40 meg 20 évente nyer egy bajnoki címet, akkor lenne ott néző szépecskén. De most viszont tényleg ott tartunk, hogy csak Messivel, meg Tottinak a búcsúmeccsén sikerült megtölteni az Olimpicót. 🙁

  • Szabolcs

   Szerintem Pogba azért ment, mert vele megállapodtunk, hogy inygen jön segíti a csapatot, hosszabít egyet majd mehet jó pénzért ha nagyon akar. Vele egy elég jó üzletet kötöttünk minden szempontból (az MU ezt nem hiszem hogy elmondhatja…).
   Az hogy meg olyan játékosok jönnek akik már bizonyítottak, de mégsem túl drágák, szerintem jó, mert másképp ezekkel az anyagiakkal nem lehetne közeledni az elithez.
   A stadionról pedig: a névhasználati jogot már 2010ben eldtuk, abból épült fel, az más kérdés, hogy akinek eladtuk nem értékesítette 6 éven keresztül 🙂

  • nemvoktrendi

   A Juve egy közgazdasági Nobel-díjat érdemelne a Pogba üzletért! A MU meg az ellenkezőjét, ingyen elkótyavetyélték a srácot és utána rekord összegért visszavásárolták, a helyükben szégyellném magam!

   De ismétlem önmagam, nem az igazolások technikai értékére gondolok, hanem az erőviszonyokra. Arra, hogy a MU meg tudta venni a legdrágább játékost a Juve keretéből. Meg az előző évben valami hasonló volt Vidallal is, vagy nem?

   Ezzel szemben a Juve nem nagyon tudott mostanában elvinni kulcsjátékosokat a “nagy vadaktól”, a Madridból, a Barcából, a Bayernből, a gazdag angoloktól. Csak erre gondoltam.

  • Szabolcs

   Részben igazad van, de a háttér fontos:
   Pogba azért jött hozzánk(egy viszonylag még gyengébb Juvéba) mert itt kapott játéklehetőséget és egy ígéretet, hogy ha fizetnek érte akkor mi nem állunk majd az útjába évek múlva. Az ügynöke is benne volt a megállapodásba rendesen.

   Vidalra már régebben felfigyel a Bayern állítólag 3x többet adtak volna érte csak a Leverkusen nem akarta oda engedni.Akkor egy 7.helyezett Juvéba jött tök olcsón, nyilván ez is közrejátszott abban, hogy a kérésére elengedtük.

   Ezek az üzletek és háttér-megállapodások kellettek, hogy a Juve újra tényezővé válhasson Európában, ráadásul elég olcsón…
   Tevez dettó.

   A többi játékosunk akikért rendesen fizettünk és akik már egy TOP Klubhoz jöttek azok hidd el nem lesznek elengedve az első szóra. Persze ha valaki amúgy nem érzi jól magát és a forájára is kihat+ fizetnek érte rendesen akkor persze mehet ő is

  • atis123Juve

   Az a politika, mint egyebkent mindenhol, ha bevalljak, ha nem, legyen szo cegrol, futballklubrol. Hisz eroszakkal nem lehet senkit megtartani. De a legfontosabb, hogy most olyan jatekosok alkotjak a keretet javareszt, akik itt AKARNAK jatszani.

  • nemvoktrendi

   Nagyon kevés olyan játékos van, aki ne akarna a Juveba játszani!

  • nemvoktrendi

   Arra viszont emlékszem, hogy amikor Vidal érkezett hozzátok, az egyáltalán nem volt egy “békés megállapodás”. A derék Rumenigge, a Bayern “megmondó embere”, nagyon ocsmány hangnemben nyilatkozott Vidalról és a Juveról is. Meg is lepődtem, amikor utána Vidal a Bayernbe ment, jelek szerint a chilei egy igazi profi, jobban érdekli a pénztárcája, mint a renoméja. 😀

 • juuvee

  Dybala a legjobb 2 csatáros játékban, Hugival párban. Úh legjobb lenne ez a félig eltolt 3-5-2, Középen Iniesta, Kroos, Marci.

 • Enslaver

  Érdekes lenne Contét visszaigazolni védőként. Hozzuk el, a Chelsea-nél úgyis csak a kispad mellett áll, nálunk játszana is.

 • Babicz Tamás

  Ahogy Dybala sem kérte, hogy rárakják az “újmessiség” terhét, úgy Higuaín sem magának harcolta ki a 90 milliós játékos terhét. Ahogy a kisebbik argentint nem ehhez kell mérni, szerintem a testesebbet sem. Mindkettőbben lelki/mentális gát van, az egyiknél elfogadjuk és bízunk benne, hogy átlépi azt, míg a másiknál ezt hibának rójuk fel. Nem értem, miért?

  • Enslaver

   Csak Dybala még kócos hajú, csenevész legény, Higuaín pedig nemsokára 40 éves lesz (10 év múlva). Ő már nem fog fejlődni, a korábbi szintjét azonban még elérheti, ebben lehet bízni.

  • Juventino

   Higuaínnal az a legnagyobb baj, hogy egy balfasz a döntőkben. Ha ingyen jött volna, akkor is pont ugyanolyan súlytalan lett volna ez a produkció és a gyászos egyenes kiesése mérlege is önmagáért beszél. A Monaco meg azért nem Atlético Madrid vagy Bayern München, de még a szintén jól védekező Porto is túl nagy falatnak bizonyult. Előre megmondtam, hogy a Monaco szellős védelme pont megfelel Huginak, ez össze is jött, de csak mint szabályt erősítő kivétel, nem bármiféle fejlődés jele. A bajnoki termés tisztességes volt, de ha európai sikereket akarunk, akkor Lewandowskihoz, Messihez és Ronaldóhoz kell mérni a csatárainkat, nem Icardihoz vagy Dzekóhoz.

 • Enslaver

  Nemsokára kezdődik a döntő, már a sörök behűtve. Múlt héten volt egy olyan rémálmom, hogy 4-1-re kikaptunk, de szerencsére az csak álom volt.

  • bombahoppa

   melyik adón megy a mi meccsünk?

  • Enslaver

   A Comedy Centralon.

 • Juventino

  James Rodriguez egy fasza kis spíler, ha a helyén játszatják. És hogy miért nem kezdett Madridban? Bale, Asensio, Isco a válasz rá. Ő nem való 4-3-3-ba középpályásnak, nem is igazán szélső és a legkevésbé sem csatár. Iscót meg akarta tartani a Madrid, Zidane is, és szerintem ez volt az oka, hogy James eltűnt a képből. A bajnokságban viszont még így is szerzett 8 gólt és jegyzett 6 gólpasszt 22 meccsen, de 1181 perc alatt, azaz nagyjából 14 meccsnek megfelelő időt tölthetett a pályán. Dybala majdnem kétszer ennyit játszott percben és 11 gólt+8 gólpasszal zárt. Nem kizárt, hogy 4-2-3-1-ben a támadó mögött James jobb számokat hozna, mint Dybala.

  Alexissznek én is örültem volna 2014-ben, amikor Conte nagyon akarta. Most viszont már közel van a 29-hez, a sokat futós, rakkoló stílusa miatt szerintem 3 jó évnél több nincs benne, viszont nagyon sokba kerülne és csillagászati fizetést kér. Akkor már inkább invesztáljunk Thomas Lemarba, ő még a jövő embere. De Marottát ismerve úgyis megvesszük Douglas Costát, márpedig ha valaki, ő aztán tényleg top klub reject lesz.

  • juuvee

   Thomas Müller kell nekünk a csatárok mögé!

 • humorpalanta

  Hm, Verratti állítólag megmondta a PSG vezetőségének, hogy a nyáron távozni óhajt. 80 millióról beszélnek. Hát ez egy most vagy soha esély. Meglátjuk mi lesz.

  • daneeka35

   Szerintem a Barcelona lesz a befutó…

  • Jumpman23

   Nem szaroztak, már tettek egy 100 milliós ajánlatot. Es akkor Iniesta…

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Jó, azért az újságírók sok hülyeséget tudnak írni, még ne vegyünk biztosra semmit.
   Különben is Lemina 20 és Bonucci 60 milliójából pont kijön Verratti.
   Iniestát már ingyen hozzuk el Modric mellé, miután N’Zombiért kifizettük a 40 milliót, De Sciglio bejelentése után. Csecsni már csak hab lesz Douglas Costa tortáján.

  • humorpalanta

   A Tuttosport szerint érkezik Messi, CR, Hazard, Sánchez, Baggio, Puskás, Maldini…

  • bombahoppa

   Egy időben sokat beszéltek a Dzurják-Fischer csatárduóról is…

  • Enslaver

   Én csak a Dzsuzsák-Fiola duót ismerem, de biztos jók ők is. Legalább meglesz a 13. havi nyugdíjuk is, ha játszanak.

  • humorpalanta

   Azt hallottam az utóbbi inkább a színészkarriert választotta, s egy nagy zöld lény szeretője lett.

  • Juventino

   Hogy mi lesz? N’Zonzi 40 millióért és Douglas Costa, mondjuk 35-ért. Miközben Európa krémje Verrattikat, Alexiseket és M’Bappékat kerget, mi B-kategóriás játékosokat igazolunk még mindig drágán, de feleannyiért. Ha valakit érdekel, hogy miért 1-3 meg 1-4 a vége a BL-döntőinknek, hát ezért.

   N’Zonzi nagyjából a francia Khedira. Matuidi, Pogba és Kanté mellett szóba se kerül a válogatottnál, de még Tolisso, Rabiot és a Tottenham-ben óriásit bukó Moussa Sissoko is ott van, és akkor a monacós Bakayokoról még nem is beszéltünk, aki 22 éves és kábé 40 millióért viszi majd a Chelsea. De nem, nekünk N’Zonzi kell, aki decemberben tölti a 29-et. De legalább a nagydarab verőember négyzetbe kerül a pipa.

  • humorpalanta

   Hát igen. Röhej. Nem értem ezt a Douglas Costát hogy fújták így fel. A vicc, hogy Európa jelenleg tele van jobbnál jobb szélsőkkel, de nekünk egy ilyen bukott szar kell, mert inkább elköltünk 30 milliót (százezres beruházásokban) lófasz nevű játékosokra csak azért, hogy késbőbb 5%-kal többért eladjuk, meg kölcsönadogassuk éveken keresztül, mint egy kibaszott piaci kofa, mint megerősítenénk belőle a csapatot. A 28. következő Buffont is le kell igazolnunk, de nincs pénz Sánchezre, miközben az utóbbi 3 évben fixen 100 millió fölött hozott csak a BL és akkor még Pogbát is eladtuk ennyiért. Ez a csapat egy kurva nagy pénzmosoda. Hogy a francba kell újra és újra tőkét emelni ilyen bevételek mellett, mikor nincs is kiadásunk?

  • daneeka35

   Szerintem Benito, Tyler, Dina és a többiek lapátolják ki a pénzt a csapatból…

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Sose értettem, hogy pénzmosás után hova teszik ki szárazdi a dellát, hogy ne legyen feltűnő…
   Pedig én tanultam jogot is pár órában, de még a foltos 2000-est sem merem betenni a gépbe.

  • humorpalanta

   Nekem az a bajom, akárhányszor megpróbálom, pórul járok. Berakom a 20000-est, végez a program, és már csak egy 2000-est tudok kivenni belőle. Azon gondolkodtam, hogy meg kellene fordítani a polaritást…

  • Jumpman23

   Ha tényleg ilyen mercatonk lesz, az bebasz. Azért én reménykedek még, bár a sajtóhíreknek messze nem örülök. Eddig valamivel felcsigáztak, aztán lehűtötte a kedélyeket a valóság. Hát itt most fordítva indul a dolog. Azt hittem a BL-döntő bukást nem lehet cikibbé tenni. Ha így “erősítenénk” a keretet az viszont überelné a dolgot.

  • atis123Juve

   Rolunk es Verratirol mar megpenditettek egy 80 misis hirt. Csak abban remenykedek, hogy anno a higany biznisz is igy indult. Aszem ezzel a mercatoval is ugy kell banni, mint a reszvenyekkel, elfelejteni jo sokaig, es majd az eredmeny miatt kell elovenni.

  • consminor

   mivel én már egyszer felbasztam magam ezeken a (sajnos valósnak tűnő) pletykákon, ezért csak annyit fűznék hozzá: LOL. persze, amikor meglátom majd a Csöcsnyi-N’Zonzi-De Vrij-De Sciglio csodakvartettet pózolni Juve-mezben, miután eladtuk Bonuccit és Sandrót, majd sírok megint.

 • Ricardo

  Legalább az új mez csúnya lett. Gondolom jövőre azzal fogjuk ijesztgetni az ellenfeleket, akik emiatt nem merik majd szorosan fogni a támadóinkat. Nagy ötlet, nem is értem miért nem nekem jutott eszembe?

  • be is lesz akkor kenyve szarral???

 • Enslaver

  Idén is kénytelenek leszünk eladni Pogbát, ha Verrattikat, ferrarikat meg DágleszKosztákat akarunk vásárolni. Kíváncsian várom, hogy mit lép Beppe Moratti a vezetői székből.

  • daneeka35

   Állítólag Pogba marad. A Pogba-Pjanic-Verratti-Khedira névsor azért jól hangzik.

  • consminor

   csak Vidalt el ne adjuk!!!

  • daneeka35

   Lehet, hogy Nedved is visszavonul már. Szerintem De Ceglie tudja majd helyettesíteni, csak kapja meg a bizalmat Ferrarától.

  • bombahoppa

   Szerinted Tevez meddig bír a honvágyával? Boka Senior…

  • Enslaver

   Ennek örülök, azért furcsa lett volna még egyszer ugyan abba a folyóba lépni…

 • Enslaver

  Bejelentkeztünk 40 millával N’Zazáért. Azt mondják róla, hogy szűrő. Kicsit azért sajnálnék kiadni ennyi zsetont egy szűrőjért, mert fele ennyiért már egy egész szűrőberendezést lehet kapni… Mit gondoltok, megéri?

  • consminor

   forintban

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Amennyi tésztát eszik ez a csapat, biztosan nem éri meg. Mandzukicon és Khedirán kívül nincs is olasz a csapatban.

  • Jumpman23

   Őszinte leszek, vállalva, hogy esetleg az tudatlanságom. Lövésem nem volt ki az az N’Cunci, mikor először meghallottam. Pedig már 29 éves. Szóval szerintem igen.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Úgy tűnik, hogy Buffóne sem bízik a nyári kiszemeltjeinkben, hiszen 99,9%-ra tette, hogy nyugdíjazódik a szezon végén. Csak akkor nem, ha BL-t nyerünk. Beszédes.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Fantasztikus híreim vannak!!
  Persze mind pletyka, de ha látja őket Buffon, már ma visszavonul.
  -a jó kapcsolatra való tekintettel (Llorente ingyen átengedése) a Sevilla ragaszkodik a 40 millióhoz Nzombiért
  -a jó kapcsolatra való tekintettel (Vidal és Coman apróért való átengedése) a Bayern nem 30-at, hanem 50-et kér Duglász Kockáért
  -a jó kapcsolatra való tekintettel a 25 milliós záradékú Csikket kölcsön opcióval hoznánk el a Samptól 30-ért
  -a jó kapcsolatra való tekintettel a Fiorentina nem igazán akarja eladni nekünk Bernardeschit
  Felkészül: Matic, Camoranesi, C. Zanetti és Krasic.

  • consminor

   Grygerát hoznám jobb bunkóba még Dani mögé. De Sciglio már öreg, a csehóban, pedig van még fejlődési potenciál

  • humorpalanta

   Kicsit úgy érzem lejár Marotta ideje a csapatnál. Nem igazán tud ilyen nagyokkal tárgyalni, ő ilyen csináljunk kicsiből nagyot mestere, de nekünk most igazi pöcsméregetőre van szükségünk. Reaktiválni Moggit!!!

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Az a gond, hogy Moggi idejében a Juve még vonzóbb volt. Most azért ha jön egy Barca/Bayern/Real vagy pénzes angol, akkor elcsábulnak a játékosok. Nem lehet azt mondani valakinek, hogy ugorjon neki a csapattrásának, hogy őt eladják nekünk, mert esetleg nem adják el nekünk, vagy nem annyiért, vagy másnak.
   Marotta szerintem nem tud “moggizni”, mert nincs mögötte akkora péló, mint Moggi mögött volt akkoriban. Na meg neki sincs akkora. Moggi a keresztapa stílust vitte, Marotta meg a seftelő, alkudozó kofa stílust. Neki most ebből kell dolgoznia.
   No de ki lenne jobb?

  • consminor
 • Enslaver

  De Sciglio lehetne az új De Ceglie, úgyhogy mindenképpen le kellene igazolnunk. Vele továbbjuthatnánk akár a csoportkörből is.

 • Mosolyur

  hát szerintem valami olyasmi lesz,hogy egy “nagyot” igazoltok,és a többit megoldjátok okosba,mittomén ilyen ferratti hasonmás érkezik az eredeti helyett
  kosztát meg ejtitek mert ennyire nem vagytok ti gyökerek,ez csak terelés
  a milanos “tehetséget” (lol) se fogjátok behúzni
  még azt tudom elképzelni,hogy valamelyik monakós gyereket veszitek meg

 • CM8

  Szerintem rá kellene moccanni az Udinese-ben jó szezont futó Iaquinta-ra. Jó korban van, világbajnok, olasz…

  • Enslaver

   Jó játékos, de szerintem a Juve vezetősége még hírből sem hallott róla, ezért nem valószínű, hogy rákerülne a radar. Ha leigazolnánk, akkor is egy-két szezont tuti lehúz majd kölcsönben. Hallottam amúgy egy Amauri nevű srácról, szerintem ő jobb lenne, mert játszott már sztárcsapatokban is (Chievo, Empoli).

  • daneeka35

   A középpályára meg jöhetne Nocerino, állítólag ő az új Gattuso.

  • Jumpman23

   Addig röhögünk az ilyen vicceken, amíg rá nem jövünk, hogy idén is ez lesz a valóság. Csak más nevekkel. :-/

 • humorpalanta

  Ne má b@mmeg, most komolyan kifizetünk 30 millát Schickért? Ráadásul pont olyan helyre, ahova saját nevelésű játékosunk is lenne, de ő sem kap lehetőséget? F@szom, jövőre megint nem nyerünk BL-t, Buffon meg lelép… Mekkora szégyen lesz ez…
  Közben meg megvesszük a Bayernnek Alexist…
  Ha nem akarják megnyerni a BL-t mondják ki, ne sz@rozzanak itt.

  • daneeka35

   A legszebb az egészben, hogy még így is kölcsön lesz adva. Ha szerencsénk van, még a lába is eltörik egy válogatott barátságos meccsen.

 • Pideon20

  Ha jól tévedek, tavaly emelte a klub a fizetési sapkát a Dagi leigazolásakor, majd hozzáigazították jónéhány játékos bérét, mikor szerződést hosszabbítottak velük (pl. Dybala, Bonucci). Ez szerintem fontos és komoly lépés volt, a játékospiacon sokkal versenyképesebbek lettünk. A jövőbeni bérek ehhez a szinthez igazodnak majd. 7,5-8 millió körül lehet jelenleg a legmagasabb fizetés? Javítsatok ki, ha tévedek, nincs kedvem utánajárni.
  Ehhez képest szerintetek lehet realitása annak, hogy idén újabb 2-3 millióval emelkedik a fizetési plafon? Mennyire lenne boldog pl. Dybala, ha pár hónappal az 5 éves szerződéshosszabbítását követően igazolna valakit a csapat, akinek a bére 150%-át adják? Nem fordulna meg Bonucci fejében, hogy lelép, mert nem becsülik meg? Másként fogalmazva: lehet realitása annak, hogy Sanchezeket, Vearratikat igazolunk, akik 10 és 15 misi között akarnak keresni a karrierjük jelen pontján?
  Ezzel csak azt akarom mondani (nem tudom van-e értelme annak, amit mondok), hogy idén senki ne várja, hogy olyan játékost igazolunk, aki 10 misi felett akar keresni. Ez nem azért van, mert a Kobra inkompetens. Egyszerűen nem tudják a játékosok bérét ehhez a szinthez igazítani – egyelőre. Ha most igazolnánk egy kiemelkedően sokat kereső játékost, az az eredmények szempontjából semmire nem lenne biztosíték, de biztos, hogy destabilizálná a csapatot és egy csomó problémát okozna.

  • Enslaver

   Akkor marad a B-terv, visszahozzuk Pideont.

  • Mixbetegállat

   Nem értem hogy a fizetést miért kell mindenkinek tudnia?Én se reklámozom hogy Inter drukker vagyok, és azt sem hogy rohadt sokat keresek..

  • Pideon20

   Egy részvénytársaságnál (mint amilyen a Juventus) nem kezelik az ilyesmit üzleti titokként – szerintem. De egyébként is kiderülnek a szerződések részletei így vagy úgy.
   Egyébként a helyedben én sem reklámoznám… 🙂

  • humorpalanta

   Szerintem Dybala majd akkor reklamáljon, ha nem pattan el tőle a labda minden egyes érintésnél a BL-döntőben. Bírom a srácot, szerintem rettentő tehetséges, de azért ne nyaljuk már tisztára a seggét, mert egyszer talán befut. Kicsit úgy érzem, hogy túlságosan is átestünk a ló túlsó oldalára. Persze a játékosokkal törődni kell, de nehogy már ők diktáljanak, mert akkor elkezdenek ilyen idióta üzletek jönni, mint a Vidal ügy…

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Épp most olvastam a milanos fórumon, hogy a pletykák szerint Rajolajnak olyan kívánságai vannak Donnarumma szerződése kapcsán, ami kifejezetten pofátlan. Vagyis kb. olyasmit képzelj el, ami után Moggi 2 napra bezárná a WC-be mindkettőjüket, harmadnapra meg már el lenne adva a srác. 😀

  • Pideon20

   Nyilván igazad van. Ugyanakkor -és itt most saját elveimmel/meggyőződésemmel szemben beszélek- a “top” csapatok (amilyennek a Juventust akarjuk látni) szupersztárok, játékosikonok köré épülnek, ill. ezeket gyűjtik. Itt a blogon is sokan írták, hogy ez volt a különbség a döntőben, mármint hogy nálunk nem ilyen játékosokkal van tele a csapat. Ezek a szupersztárok viszont el is várják, hogy MINDEN szinten ki legyen nyalva a seggük, mert ha úgy érzik, hogy többet érdemelnek vagy máshol jobban megbecsülik őket (többet kereshetnek, többet nyerhetnek, tisztábbra nyalják őket, saját emojit kaphatnak), akkor dobbantanak. Úgy gondolom, hogy ezeknek a játékosoknak akkorára van duzzasztva mesterségesen az önbizalma, hogy mi, halandók nem is teljesen érthetjük, hogy mi motiválja őket.
   Kicsit tudathasadt állapotnak érzem, mikor azt követeljük, hogy olyan csapatunk legyen, amelynek játékosai szupersztárként vívnak meg egy BL döntőt, de közben elutasítunk mindent más (szükséges?) rosszat, ami ezzel jár (és a csapatot helyezzük előtérbe). Talán épp ennek a -Juventusra jellemző-filozófiának tudható be a sok bukott döntő…

  • humorpalanta

   Nem azt mondom, hogy ne tegyünk meg értük a lehető legtöbbet, de azért valahol meg kell húzni a határt. Dybala nyugodtan reklamálhat, amint lőtt 2 gólt a BL-döntőben és megnyertük azt. Addig ő sem világsztár, csak egy kis hal. Mert azért legyünk őszinték. Azt a teljesítményt, amit lerak az asztalra az utóbbi másfél évben, azt egy 25-30 millás igazolás bármikor ugyanúgy megcsinálja. Semmi olyant nem nyújt, ami által pótolhatatlannak tűnne a srác. És itt kezdődik a világsztárság, meg a teljesítsék a kívánságaimat dolog. Ha valaki most letenne 100-110 millát Higuaínért, elküldeném a francba. Ha valaki letenne 60-70 millát Dybaláért, őt is el tudnám engedni, ha itt nyikhajkodik. Mert pótolhatóak. Ezzel szemben ott van Buffon, Bonucci, Alex Sandro, (Dani Alves), ((Mandzukic)), akik szerintem kevéssé pótolhatóak. Sanyi max Marcelóval. Egy igazi jobb bekk meg elég drága. De ilyen támadókat már minimum pénzért utána dobnak az embernek. Porto, Benfica, Sevilla, Atletico Madrid bármelyik évben kinevel egy ilyen támadót, mint amit jelenleg nyújt Dybala, s olyan 35-40 körüli összegért simán le lehet őket lépni.
   Dybala akármekkora sztárnak is hiszi magát, jelenleg egy senki. És még nem is Messihez, vagy CR-hez hasonlítom, hanem Sánchezhez, Mandzukichoz, Riberyhez, Pogbához, stb. Bírom a srácot, sok van benne, örülnék, ha kihozná magából, de ideje lenne valamit le is rakni az asztalra, mert amióta itt van, csak arra várunk, hogy végre berobbanjon, ehhez képest meg volt kábé 5 jó meccse.

  • Pideon20

   Dybala kapcsán egyetértünk, bár szerintem legalább 10 jó meccse volt :).
   Amit az elején írtam a bérplafonra, azt viszont az általad felhozott
   példák (Bonucci, Sanyi, Mandzukic), ill. a “valahol meg kell húzni a határt” gondolat is igazolja szerintem. Épp a klub filozófiája (amit nyilván részben meghatároz a gazdasági helyzete) és a játékosok (a pótolhatatlanok és a sztárocskák) lelki egyensúlyának megőrzése, ill. a csapategység megtartása miatt írtam, hogy kizártnak tartom idén 8 misinél többet kereső játékos leigazolását. A lényeg szerintem az, hogy ebből nem következik a klub ambícióinak hiánya, a vezetők balfaszsága, vagy az, hogy üres a kincstár. Szerintem inkább azon múlik, hogy nincs olyan világsztár a piacon, aki illik a klub elképzeléseibe – a fizetési igényei, a sztársága, és ezekhez (is) kapcsolódó elvárásai alapján. Persze remélem nincs igazam

  • humorpalanta

   Értelek. Mondjuk ettől függetlenül az a véleményem, hogy vannak olyan sztárok, akik inkább nyernének valamit, minthogy a bankszámlájukat nézegessék.

  • nemesszabi

   Én is bekapcsolódnék a vitába, csak mert már nagyon unatkozom itt a munkahelyemen: Az hogy Dybala nagy fizut akar és rinyál szerintem nem biztos hogy tényként kezelhető. Az hogy az ügynöke letesz az asztalra egy lapot amin az áll hogy más 10et is adna érte jó indok lehet, hogy emeljünk a fizuján, ha már úgyis hosszabbítanunk kell vele.
   Amúgy meg nagy ívből le kell szarni, hogy Dybala mt szólna ahhoz ha más több pénzt kap mint ő. Az ő ügynöke is ki akarja maxolni a fizut neki a másik ügynöke is erre törekszik le van szarva hogy ő mit szól hozzá. Mert ennyi erővel nézzük meg hogy Baraza mennyit keres és annál senki ne kapjon többet…

 • consminor

  bejelentették mát Matrit keretmélyítés céljából?

  • daneeka35

   Majd Bendtnerrel egyszerre.

 • bombahoppa

  az asszony is azt kérdezte mi legyen, mondtam is neki, dinnye-pezsgő-fürdőkád, én buzibárba megyek sörözni a haverokkal

 • Enslaver

  Meteorológusok előrejelzése szerint tényleg jön Dugó Costa.

 • humorpalanta

  A zsírdisznó elintézte, hogy Donnarumma nem hosszabbít a Milannal. Meg kellene már szabadulni ettől a gusztustalan féregtől egyszer és mindenkorra.

  • Jumpman23

   Megelőztél

 • Jumpman23

  Ugy tűnik, Raiola az olasz klubok közül az idén nyaron a Milannal akar kib*szni. Jovore ingyen mehet Dunnaroma. Ha hozzánk jönne, egy rossz szavam sem lenne. 😛

  • consminor

   nyilván a sok wanna be Buffon utód közül ő az, aki valóban méltó örököse lehet az Eterno Numero Unónak, de ha le is szerződtetnénk valami csoda folytán, nem hinném, hogy hosszú távon itt maradna köszönhetően a zsírdisznó ügynökének. attól tartok a mai nap eseményeivel ízelítőt kaptunk abból hogy mi várható Kean kapcsán is jövőre.

  • Jumpman23

   Azt olvastam ma hozzánk is beugrik, éppen emiatt. Bár profi szerződést ugye még nem köthet. Nem tudom mit akarhat. :-/
   Kozben az Arsenal tett egy gáláns 20m € ajánlatot a királyfiért. ??!

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Wenger ilyen bolond, vagy csak megpróbáltak marottázni egyet, hátha a vén seftelő azt hiszi, hogy ő tette ezt a “fantasztikus ajánlatot” és elfogadja? 😀

  • humorpalanta

   Szereti a fiatalokat 😛
   https://i.imgur.com/ZP4bvT3.jpg

  • daneeka35

   Őszintén? Nem tartom Donnarummát Buffon utódjának. Fiatal, és nagy bravúrokra képes, de szerintem túl van hypeolva. Persze, Buffon is hibázik, de Donnarumma nem igazán alkalmas arra a hátsó passzjátékra, amit a Juve csinál (amitől agyfaszt kapunk a fontos meccseken). Nem sok meccsét láttam, de az alatt nagyon sokszor adta el a labdát olyan helyzetekben, amit Buffon általában megold. Biztos vagyok benne, hogy kiváló kapus lesz belőle, de Buffont sosem fogja utolérni. Talán egy Van der Sar lehet belőle 🙂

  • consminor

   szerintem az, hogy lábbal gyenge az fejleszthető. ami viszont szerintem nem tanulható és ebben kiemelkedik a korosztályából, hogy (kapaszkodjunk meg a kifejezéstől) “érződik a jelenléte a kapuban”. emellett szerintem is túlhypeolja a sajtó, melyben a daginak hatalmas melója van és én se feltétlen örülnék, ha ide jönne (előbb leírtam miért).

   van még valami, ami problémát okoz:egy Buffon utódtól elvárná az ember, hogy legyen hasonlóan olyan mocskosul sármos, hogy minden egészséges férfi alsógatyája benedvesedjen a látványától. márpedig Gigio ettől messze elmarad. Auderóban a kis mandula szemeivel benne van a faktor, csak hagyni kell beérni.

  • daneeka35

   Nem csak az a bajom, hogy lábbal gyenge. A játékintelligencia hiányzik belőle. Buffon olyan indításokat ad (pl Monaco elleni második Higuain gól előtt, vagy épp Muntari gólja után), amit csak nagyon kevés kapus csinál utána. Ezt a skillt szerintem nem lehet tanulni.

  • Jumpman23

   Szerintem barátkozni kell a gondolattal, hogy nem lesz Buffon utódlás. Ahogy ADP esetében sincs. Ettől igazán kiemelkedő. Olyan nincs, hogy visszavonul egy klasszisod, aki elkötelezettségben, tudásban, játék inteligenciaban igazi ikon, es akkor 2-3 éven belül potolod is. Ez teszi őket különlegessé. Legyen “csak egy jo kapusunk” Gigi utan, es elégedett leszek. Annak a kritériumnak Donnarum tökéletesen megfelel.

  • Juventino

   Van der Sart ki nem állhattam, rémálmaimban mindig előjön az a gól, amit még talán Salas rúgott neki egy Juve-Lazión a Kígyó térről, amire spárgázva (!) próbált leérni…

   Ugyanakkor ha lepkés Szcsesnyi és Donnarumma között kell választani, akkor mindenképpen a fiatal olasz jöjjön. És aki riválist hagy ott a Juvéért, az még Raiolával együtt is megéri, Nedved sem lett kevesebb attól, hogy a Dagadt hozta ide. Persze ez az egész úgy lenne nagy királyság, hogy jövőre jönne ingyen, de Minotaurusz és a Milan nyilván pénzt akar látni belőle ezen a nyáron, szóval Madridban vagy Manchesterben fog kikötni.

   Ezzel együtt egy Szcsesnyi, N’Zonzi, Douglas Costa trió nevével fémjelzett mercatót legfeljebb az Európa Liga trónjára vágyó csapatnál lehet komoly erősítésként felfogni.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Én nem szívesen látnám azt a gyereket. Az elég nagy baj, ha valaki milanosként (ha tényleg az), az első adandó alkalommal elhagyja a csapatát, egyértelműen a pénz miatt. No meg Rajolaj miatt sem kell egy ilyen játékos. Örüljünk, hogy megszabadultunk Pogbától, viszonylag jó pénzért, ezt a kis gyengelelkű srácot meg engedjük el, hasonlóan Verrattihoz. Egyikük sem illene a Juvéba, mármint ami a személyiségüket illeti. Szerintem. Jobb is így.

  • bombahoppa

   Ilyen ez a Zsé generáció

  • Tonhalacska

   Hogy baszódna meg mind, Bogbával az élen.

  • humorpalanta

   De közvetlenül Vital után.

  • Tonhalacska

   Ezt még egy riválisnál (kivéve a sárgafog fc) is kifejezetten undorral nézi-hallgatja az ember. A Medvedisznóember bőre nagyon szeretne egy kandalló előtt kiterítve gecifoltos lenni, olybá’ tűnik. Ádervájz, a Milan bajnokesélyes lesz a kis genyó nélkül is.

 • juuvee

  Meg kell venni ronaldot. Most komolyan. Az ilyen n’zonzikkal csak eggyel többen vagyunk, egyébként nem rossz játékos , csak egy tucat.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Az utóbbi 3 hétben kiderült már a hírekből, hogy eladjuk Nérót, Elvist, Bonuccit, Benatiát, Sanyit, Cuadradót, Pjanicot, Leminát, Sturarót, Rincont, Mandzut, Dybalát és Hugit. Szerintem az értük kapott pénzből valahogy elhozzuk CéRó-t Madridból. Bónuszként Agnelli, Marotta, Allegri és Lapo megfogja Renáldó házának 4 sarkát és azt is elhozzák, hogy igazán jól érezze magát nálunk.

  • Pavone10

   Mennyiért ? 300 millióért ?

 • consminor

  kíváncsi vagyok erre az Orsolini gyerekre, hogy képes lesz-e beverekedni magát a csapatba jövőre. az U20-as vb gólkirálya lett, valamint a hozzáállása is példaértékű a nyilatkozatai alapján. azt találta mondani, ha egy akkora bajnok, mint Mandzukic mindent belead az edzéseken, akkor neki is kutya kötelessége, hogy a belét is kifussa. ez egy igazi tökös, profi hozzáállás a részéről. kedvemre való lenne, ha a jövőben a Rugani-Caldara-Mandragora-Orsolini-Kean magra építve dózerolnánk le Európát.

  • atis123Juve

   Szimpatikus hozzáállás. Remélem nem csak lózung.

  • humorpalanta

   Azok után, hogy Kean megmentette a seggünket, remélem kap esélyt a barátságosokon.

 • atis123Juve

  Olvastátok, hogy Ronaldo állítólag miket nyilatkozik? Mondjuk én még mindig betudom ezt annak, ha egyáltalán mondta, hogy csalódott. Szerintem egy millió az egyhez az esély, hogy megy, de akkor meg kell próbálni megszerezni. Nem szeretem, de a hozzáállása és a játéktudása megkérdőjelezhetetlen. Jó kicsit álmodozni 🙂

  • Asidotus

   szerintem akkor neki a Manchester Unitedhez fog vezetni az útja. Ha jól emlékszem, nyilatkozott olyat, hogy szeretett ott lenni

  • atis123Juve

   Igen, ez elég nyilvánvaló. Vsgy a sporting. Mi akkor jöhetnénk szóba, ha még szeretne egyet a 4 nagy bajnokság trófeájából, és nem a németet akarja.

  • daneeka35

   Akkor röhögnék, ha a Barca vinné

  • Jumpman23

   Hát max ha Katalónia addig önálló állam lesz. Mert hogy a spanyolokból van elege.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Nem találjátok ki, hogy a Real kivel fogja pótolni a vélhetően távozó, vélhetően Cristiano Ronaldót. Vélhetően Dybalával, aki vélhetően menne is, mi meg vélhetően eladnánk, vélhetően nagy összegért. Ha így lesz, remélem rámegyünk arra a Mmbopp gyerekre a pénzből, aki vélhetően akkor jó alternatíva lehetne, persze csak ha vélhetően hozzánk akarna vélni.
  Ezt meg mire vélitek?

  • Jumpman23

   Az a Mmbopp nem Bombahoppa vélhetően álnéven? Nagyon hasonló betűk vannak benne, nem lehet véletlen!

  • bombahoppa

   Vélhetően sajtóhír. És ez szerintem nem vélhetetlen.

  • Tonhalacska

   Ne légy ennyire vélős, bármilyen vélelmetes is a helyzet.

 • juuvee

  Dani Alvest miért engedjük el?!

  • Ricardo

   Az még csak-csak ok, főleg ha a játékos menni akar Pephez, de Sanyi-Sanyi is menni fog Contéhoz, ami egyfelől tönkre is baxxa a jövő évi szezonunkat, másfelől érdekes, hogy Antonio apánk itthon 10 eurósnak látta, külföldről meg már 100 eurósnak látja az összes játékosunkat. :/

  • Enslaver

   Pedig Dani Alves és Sandro nélkül a csoportkört sem éljük túl…

 • juuvee

  Úgy látszik megint teljesen új csapattal vágunk neki az idénynek, de remélem nem nzonzi /matics/matilda/can lesz a sztár igazolás. Danit elelngedni szerintem egy faszság

  • humorpalanta

   Alves sem olyan hűdefasza. Nem véletlenül engedte el a Barca, amúgy sem volt soha igazi védő. Jöjjön De Sciglio és kapjon mellette lehetőséget egy fiatal. Nyugodtan mehet Lichti is.
   Cuadradót is nyugodtan elengedhetjük olyan 30 milláért, nem játszott jól az utóbbi hónapokban.
   Sanyit biztos nem fogjuk eladni, akármennyit is kínálnak érte.
   Dybaláért ha kifizetnek egy szép summát, szerintem elengedjük. Nem tudom, hogy örülök-e neki, de ez van.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Sanyiért nagy kár lenne. Azt a lét rögtön utalnám Monacóba Mendyért és Lemarért.

  • consminor

   Kobránk elismerte, hogy a Chelsea vinné Szandit, de mi nemet mondtunk a dealre. persze, azt is hozzátette, hogy a játékos akarata szent. agyfaszt kapok ettől.szerintem a keretben jelenleg ő az a játékos, akit a legnehezebben lehet pótolni (megkockáztatom, hogy nem is lehet)

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Szerintem lehet, hasonlóan Pirlóhoz és Vidalhoz, Pogbához…

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Ez nem hittem volna. Igazak voltak a CR-ről szóló pletykák.
  A portugál válogatottba igazolt.

 • Enslaver

  Egyik percben még arról szólnak a hírek, hogy eladjuk Dani Alvest, 2 perc múlva, hogy elhozzuk Ronaldot meg Roberto Carlost. Ez most már idegesítő! Engem nem érdekelnek a kamuhírek, úgyhogy eladom a nemlétező TV-met.
  Én visszaigazonám amúgy Pirlót. Biztos sokat fejlődött 2 év alatt a suhanc a New York Unitednál, akár kezdő is lehetne nálunk.

  • Jumpman23

   Alexrol Bem írnak? Én odaadnám a 10-es mezt is neki!

 • consminor

  a megfelelő és egészséges önértékelés egyik alapja, hogy ne csak magunkon tudjunk nevetni, hanem másokon is. vagy fordítva? mindegy is, de ez a kép így hétfő reggel mosolyt csalt szomorkás arcomra.

  https://uploads.disquscdn.com/images/f494a6f1c795d5a743296e28a6ba966f697154fbdb3cf865673b24a93e5b13b1.jpg

  • humorpalanta

   Aki kurvának megy…
   Őszintén szólva megérdemelte. Ő választotta a sorsát.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Erről eszembejutott egy nagyon hosszú gondolatsor, talán majd valamelyik ÚJ POSZTNÁL (=ÚJ POSZTNÁL) leírom. A kis takony döntése is nagyon jó példa rá, hogy valami nem stimmel.

  • humorpalanta

   Őszintén szólva azt gondolom, hogy nem kéne kezdenünk egy játékossal sem, akinek Raiola az ügynöke. Rövidtávon rosszul járnánk, de hosszútávon jobban jönnénk ki belőle, minthogy ennek a zsírdisznónak még egy petákot is fizessünk.

  • consminor

   hogy ne menjünk messzire: Moise Kean. amúgy szerintem a leggázabb ebben a rendszerben szerintem az az, hogy felnőtt kor alatt nem adható profi szerződés egy futballistának, de az ügynökök már hemzsegnek körülöttük mindeféle szankció nélkül 15-16 évesen

  • humorpalanta

   Tudom. De többel nem szabad kezdenünk. Meg kell mondani az utánpótlásunknál, hogy aki vele kezd, azonnal repül ezek után. Nem szabad olyan után érdeklődni, akit ő képvisel.

  • Jumpman23

   Kean azt nyilatkozta hogy nem írt alá semmilyen papírt Riolával kapcsolatosan, és nem is áll szándékában vele közösen bármit is aláírni. Kezdetnek nem rossz. 🙂

  • consminor

   én az apjától olvastam egy nyilatkozatot, hogy őt senki sem kereste meg, hogy Raiolával szerződtek és ha tehette volna, nem a dagit választja a fia ügynökéül. felmerül a kérdés persze, volt-e jogilag ekkor a papának beleszólása, mert ha jól tudom a Kean-kölkök az anyjukkal nőttek fel, azt meg nem tudom hogy mennek a szülői felügyeleti jogok Olaszországban (kinek milyen kérdésekben kell az aláírása, ami a gyerek ügyeit illeti, stb.)

 • Enslaver

  Padoin 19 góllal többet rúgott, mint Buffon, és eddig egy gólt sem kapott karrierje során. Szerintem vele kéne pótolni Gigit, nem holmi Rummadonnával.

 • Jumpman23

  rámegyünk Darmianra? Nem sok MU meccset láttam idén (se), jobb mint de Sciglio? Jajj olyan izgi ez a sok kérdőjel a keret körül (lóf*szt) Most megint az lesz, hogy lesz 3-4 új igazolás, új formáció, ősszel összeszoktatás, tavasszal csúcsforma, de a BL-címhez már nem elég, hogy a szezon első felében csak felmérjük a lehetőségeinket? az klassz lenne!
  Dani miért ilyen pöcs? Berágott valamiért a klubra? Szerintem elengedjük ingyen, beérjük azzal, hogy nem tesz több kárt, és megspóroltuk a jövő évi fizuját.

  • daneeka35

   Szerintem berágott a bukott döntő miatt. Pedig nem sokat tett hozzá ő sem.

  • consminor

   állítólag egy évvel meg szerette volna hosszabbíttatni a szerződést, a vezetőség pedig nem ment bele ebbe

  • juuvee

   Darmian Alvez helyett?! Botrány szar volt az MU-ban , ráadásul úgy emlékszem a bal oldalon játszik, szóval ezt nem értem.
   Ilyen igazolásokkal nemhogy a BL-t , de még a bajnokságot sem nyerjük meg. A másik bameg andré gomes… mi a faszt akarunk azzal a taggal, olyan szar volt a Barcaban, hogy kb rajta ment el a bajnoki címük . Mi folyik itt Gyöngyösön ?!

  • Jumpman23

   Elvileg jobboldali. Gomest nem is hallottam.. rátettél egy lapáttal, remélem ez mind csak megélhetési újságírók agymenése. Azert nem tudom ugyanakkor kizárni, mert láttunk már zebra mezben Bendtnert, Martinezt, Amaurit…

  • daneeka35

   Csak egy nevet mondok. Edgar Davids. Borzasztó szar volt a Milanban, mielőtt megvette a Juve. Persze egyetértek, bosszantó, hogy B-kategóriás, máshol befuccsoló emberekkel próbálják erősíteni a csapatot, de egyszer már bejött 🙂

  • juuvee

   Davids itt léte alatt se nyertünk BL-t … nekünk bassza meg senkivel se sikerül.

 • humorpalanta

  Na mi van srácok, a tengerparton nincs internet? Vagy ez már az új poszt? 😛

 • Babicz Tamás

  Raiola egy becsületes úriember. Ezt eddig is tudtuk. Ha eddig nem szoptunk miatta eleget, majd most fogunk.

  http://app.football-italia.net/index.htm#article/footballitalia-104451&menu=news-all

  • consminor

   az egy dolog, hogy Pogesz rossz döntőben rúgott gólt, még a végén ki is zárnak minket miatta az átigazolási szezonból. én a vezetőség helyében most nem pöcsölnék 5 milliókon, leigazolnék mindenkit, aki hasznos lehet és komoly célpont, ki tudja mi lesz ennek a vége.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Még nem kell félni, bár semmit nem tudunk az ügyről. Elvileg ugye nem megengedett, hogy “harmadik fél” vagy mifene legyen egy játékos tulajdonjogának bitorlója. Nyilván az a baj, hogy Rajolaj pénzt kapott egy átigazolás után az eladótól, ami nem igazán jellemző, és felveti ennek a szabálynak a megszegését. Annak nem néztem utána, hogy pontosan hogy szól a szabály, de ha ésszel intézte ezt a vezetőség, akkor nem lesz baj, ha meg nem, akkor…
   Azt is jó lenne tudni, hogy mióta folyik a vizsgálat, mert már pár hónapja volt egy olyan hír, hogy vizsgálni fogják ezt az ügyet. Ha viszont akkor kezdődött, akkor ezt Marottának tudnia kellene, ahogyan azt is, hogy ebben az esetben gyorsan kell igazolni, és hogy tényleg történt-e valami szabályellenes.
   Én abban bízok, hogy a szabályoknak megfelelően járt el a klub, hiszen azt nem gondolhatták, hogy egy 105 millió eurós rekordigazolásra nem figyel a FIKA.
   Ha meg csak most kezdődött a dolog úgy igazán, akkor talán nem lesz ebből most büntetés, esetleg csak jövőre. Ez sem jó, de legalább még erősíthetünk.
   Bár eddig nem látszik, hogy erősítenénk…
   (+ az azért milyen szép lenne, ha nem igazolnánk kapust, és a téli+nyári átigazolásokból kizárnának, ami miatt Buffonnak maradnia kellene még egy évet 😀 )

  • Pideon20

   A jelenlegi átigazolási időszak miatt nem kell aggódni. Ha ilyen jellegű büntetést kapunk, az max. a következőtől lép hatályba.
   Egyébként szerintem van alapja a félelemnek. Nyilván odafigyelt a vezetőség, ill. a csapat jogászai, mikor a keselyűvel kötött szerződést szövegezték (bár lehet, hogy könnyelműek voltak, mert nem gondoltak arra, hogy egyszer rekord összegért adják el azt a játékost, akit ingyen szereztek meg), de a szerződéseket nem az elnevezésük, hanem a tartalmuk szerint kell minősíteni. Namost, ha a Pogbáért kapott 105 misi 30-40%-át tényleg átutalták a dagadtnak, akkor az nem egy szokásos közvetítői/ügynöki jutalék, hanem a játékjoga meghatározott hányadának ellenértéke, amit a Torinóba történt igazolásakor kötöttek ki. Ezzel pl. Raiola -a játékjoga ellenértéke egy részének várományosaként- érdekeltté vált abban, hogy a legtöbbet fizető csapatnak adják el Pogbát, ami nem feltétlenül esik egybe a játékos érdekeivel.
   Persze ez csak találgatás (és a részleteket nem is ismerjük), de igencsak határeset lehet a dolog megítélése szerintem… (Ha a zinterről lenne szó, jogosnak tartanám a 2 éves eltiltást.)

  • humorpalanta

   ” Nyilván odafigyelt a vezetőség, ill. a csapat jogászai,”
   *köhög* Mutu

  • Pideon20

   😀 😀 Najó, minden nagy érában becsúszhat egy ilyen. Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, pl. Secco.
   Ahogy írtam, azon ment el a dolog, hogy nem gondolták (Raiola sem), hogy a Ferguson-reject csokifiút transzferrekordért vásárolja vissza a MU pár év múlva. Szerintem nem tartották többre 15 misinél, amiből Raiola részesedése fel sem tűnt volna senkinek.

  • humorpalanta

   Jó, persze, értem én, csak jó volt ezt leírni. 😀

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Én a Mutu-sztorit a mai napig nem értem. Úgy tudom, hogy a Chelsea felbontotta a szerződését, miután Mutu “felszívta magát”.
   Aztán akinek nincs szerződése, azt bárki leigazolhatja, nem? Nem értem.
   Lehet, kimaradt nekem valami, mint Mutunak az elemi iskola.

  • humorpalanta

   Én azért sajnálom szegény gyereket. Képzeld el milyen nehéz lehetett neki minden meccs, hiszen akármerre nézett mindenhol fehér csíkokat látott, de nem szívhatta fel! 😀

  • Ricardo

   Az egészben az a röhej, hogy ha fél millió eurót kap az ügynök, akkor az ügynöki díj. Ha 30-at az meg 3rd partner ownership? Miért? Van valahol szabályban rögzítve hogy mennyi a max amit egy ügynök kaphat?

  • Jumpman23

   És kérdés, hogy mi bizonyítható a nyilvánvalóból.

 • Enslaver

  Tényleg mikor lesz már új poszt… A Biankanénin mindenki lemondott a posztjáról?

  • humorpalanta

   Épp rezurrektálnak (hehe, pun intended) a BL-döntő miatti szektás öngyilkosság után.

  • Enslaver

   Akkor ezért olyan POSZTapokaliptikus itt a hangulat.

  • humorpalanta

   Teljesen KIHALT. 😀

  • Enslaver

   Ezek szerint már csak mi maradtunk… Így akár még újságíró is lehetek, ha nincs rivális. Oh yeah! 🙂

  • humorpalanta

   Hát, te nevezed magad újságírónak? 😀
   Meglátjuk mennyit ér ez Európában! 😛

 • atis123Juve

  Donnarumma-ra nagyon ra kell menni, de csak akkor, ha annak a kocsog Raiolanak nem jut tul sok. Meg lenne oldva kapusposzt megint legalabb 15 evre.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Most hallottam, hogy a FIKA bekeményít. Nem csak a klubot tiltják el az igazolásoktól, hanem a blogolást is. Nem lesz egy ideig új poszt és mi sem írhatunk hozzászólásokat Rajolaj miatt.
  Tudtommal S4tch és Darti már fogadta a monacói luxusvillájukban a FIKA ellenőreit, akik most kutakodnak náluk, gumikesztyűben.
  Kezdek aggódni!!!gumi!!

  • consminor

   kend be a hátam és szeress bátran, mert a szerelem is Rajolaj

  • daneeka35

   Én mostantól bojkottálom a svéd bútorboltot.

 • Babicz Tamás

  A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. A Kobra azt találta nyilatkozni, hogy az elsődleges célunk, hogy egyben tartsuk a BL-döntős gárdát. (És nem az, hogy vásároljunk további játékosokat.) Majd rögtön ezután (bizonyítandó, hogy ezt milyen jól csináljuk) megerősítette, hogy Dani Alves kérte az elengedését, amit, mivel híresen jószívű a Juventus igazgatósága, természetesen elfogadtak.
  Közben érkezett egy hivatalos 50 millió eurós ajánlat Alex Sandroért a Chelsea-től. Ezt a klub, lévén SándorSándor NEM kérte az elengedését, visszautasította.
  Enzo Nziért továbbra is alkudozunk: Marotta nem akarja a 40 milliót kifizetni érte, a Sevilla pedig nem akar engedni belőle. Ezért Matuidi felé fordulunk. (Bár ez utóbbi csak újságírói találgatás.)

  • Jumpman23

   Ráadásul állítólag Évi 7M €-t kér. Ennyit nem fog kapni még Évi sem.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Kiborító ez a szöveg. Nem amit te írtál, hanem amit a Juve tetszőleges megszólalója mond. No csak sorjában.
   1. Egyben tartani a gárdát? Mi vagyunk mi, vazze, a Porto? Nincs ezeknek a játékosoknak szerződése? Értem én, hogy mit akar mondani a szemes, de azért ne kelljen már minden évben könyörögni, hogy ugyan maradjatok már itt.
   2. Dani baszódjon meg.
   3. Ez a Sanyi történet nekem ismerős. Gondolkodni ki fog a Juvénál? Vagy csak naiv vagyok, de nálam ez úgy menne, hogy szezon végén adnék mindenkinek 10 napot gondolkodni, hogy mit szeretne. Aztán aki mindenképpen távozni akar, az mondja. Aki nem mondja, azt nem engedjük el azon a nyáron. Ennyi. Vidal és Pogba sem jelezte, hogy menni akar, aztán HIRTELEN, a semmiből (nyilván) eszükbe jutott, hogy mégis, elkúrva ezzel a nyarat, főleg Vidal, akinek ha előbb jut eszébe menni, akkor most Allan itt játszik.
   4. Ha Sanyi menni akar, akkor igent mondanánk egy 50 milliós ajánlatra? Egy TOP3-as balbekkért? Manapság az angol középszereket adják 40-50-ért, akikről akkor hallasz először és utoljára, amikor megveszik. És ha Sanyi már nagyon menni akar, akkor elfogadunk 40-et is?
   5. Zombi nem kell annyiért. Jó lenne kibékülni a párizsis nehézfiúkkal, mert én Matuidit és Auriert is szívesen látnám.

  • Babicz Tamás

   Nem kell kibékülni a párizsi nehézfiúkkal. Így is láthatod Matüjdit és Oriét. (“Orié, hejhó, Orió, hajhó, száll a gép és Zenga dal, ez a mese bombajó”)

   Te kellesz nekem, szépfiú (TW)!
   https://www.sportlineng.com/wp-content/uploads/2016/09/Blaise-Matuidi-563287.jpg

   Nyalom a hangodat!
   https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2016/03/2689662.main_image.jpg?strip=all

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Ezek kik?

 • Jumpman23

  Napi nagyonjogábor nyelvtörő:
  “Az újság annyira igyekszik maradásra bírni a portugált, hogy szerdai címlapján már azt írta, “Cristiano meggondolja magát”, és mégsem hagyja el a Real Madridot, amint kijelentette múlt héten, két nappal azután, hogy a spanyol adóhatóság megvádolta.”

 • bombahoppa

  mindenki nyugonnyon le! Példul Sopronban Linkin Park volt, ez egy kizökkent világ hiszen csak lesz. De én inkább. A mai nap apropóján csütörtököt mondok. Felkiáltójel! ö.m.a.f.
  csak úgy kettecskén mondom, mikor Torinóban jártam, én is hazavágytam, oszt meg sem kérdeztem a vezetőséget. Hanem seszó/sebeszéd. Pedig nem vala ügynököm.
  Látty ÁTOK FEL,
  eim szümtü KELL.

 • Enslaver

  El kellene adni Raiolát Zlatan Abramovicsnak, akkor nem lenne vele több bajunk.

  • daneeka35

   De akkor ki közvetítené a meccseinket? Én szeretem a 90 minuto nevű műsorukat.

 • consminor

  igencsak sikkes és bohém ez az új csodafiúnk

 • Babicz Tamás

  A hírek szerint megkörnyékeztük a ManU-t Darmianért. Kitaláljátok milyen ajánlatunk volt? Az első helyes megfejtő és magam között kisorsolok egy sört.

 • Babicz Tamás

  Jók ezek a reggeli kávé mellé olvasott pletykák. Marotta ma is bekapcsolta a telefonjára elmentett “Loan and option to buy” alkalmazást, amelyik minden indításkor elküld egy ajánlatot valamelyik ajrópai futballklubnak. Most éppen a Májer Bünchennek Renátó Száncsez ügyében. (Csak hogy a Száncsezistáknak is legyen egy jó napja. Oké, kicsit nem Álekszisz, kicsit fiatal, de a miénk – lehet.)

  • juuvee

   Renátó jól hangzik, bár a bajoroknál súlytalan volt. Az EB alatt viszont igen jól teljesített. Mondjuk Pjaca is…

   Szóval ez eddig lófasz habbal. Ha tényleg bl-t akarunk nyerni, akkor komolyabb nevek kellenek.

   Ha nem akarunk, akkor meg basszák meg. Én nagyon besokaltam ezen a döntőn, ha idén nem gyúrunk rá a bl-re, azt hiszem felhagyok a labdarúgás követésével. 94 óta szurkolok a csapatnak, de egyszerűen elegem lett. Padoinnak több bajnoki címe van , mint a romának. Nagyban ugyanez, pepének több bl győzelme van, mint nekünk …

   Európa rómájának lenni igen szar, egyszerűen nem bírom tovább

  • Mixbetegállat

   Jó biznisz mert már csak egy olcsó szemüveg kell rá, és Davids lesz belőle.

 • Jumpman23

  A mai hírekből megtudhattuk, hogy Conte 115M-ért egyben vinné Leot és Sandort, bár más hírek szerint a kékek egyedül Sándorért visszajönnek egy 70M eurós ajánlattal, Dani Alves Dybalat győzködi, hogy menjen vele a kopaszhoz, és végül Királyfit a Barca vinné jobb bekknek(!). Szép napunk van.

  • Enslaver

   Elkeserítő, szétcicálják a csapatot. Leszedem inkább a tavalyi szezon meccseit, és azt nézem az ideiek helyett. Nem kell legalább izgulni, tudom, hogy mindent megnyerünk, csak persze az utolsó meccset “elfelejtem” majd megnézni.

  • humorpalanta

   Én azért nem vennék mérget, mert jó csapat a Roma, a Napoli, sőt, már a Milan is. Nálunk meg N’Zonzik futkorásznak…

  • juuvee

   Sandro 70-ért? Vihetik, sőt remélem viszik is. Milyen elmebeteg összeg ez ?!

  • Enslaver

   A piacon manapság nincs jó áron szélső védő, aki jó korban van és potenciálisan még igazolható is. Sandro az egyik legjobb a posztján, és szerintem nagyon megszenvedné a csapat, ha Dani után őt is elengedjük. Néhány éve is ez volt a fő probléma Contéval a BL-ben, hogy gyenge volt a széljátékunk. A Serie A-ban még elmegy a az Asa-Lichti szélsőpáros, Európában viszont kiröhögnek minket. Conte idejében ezt a nulla széljátékot a betonbiztos belsővédők és még az MVPP középpálya sem tudta kiegyensúlyozni. Szóval nem fogjuk egykönnyen pótolni Alexet, ha elmegy. Nem tudjuk jól elkölteni az érte kapott dellát, úgyhogy semmi pénzért el ne adjuk. Ha eladjuk, akkor viszlát a BL-esélyeknek egy néhány évig…

  • Jumpman23

   Es akkor arról cikkeznek, hogy az árából jon Darmian meg de Sciglio. Na akkor leszunk csak igazi lúzerek. Legyintenék én, de Pogbaval is így kezdtem. Ilyen nevek jönnek velünk szoba… Darmian. Meg Nzonzi vagy ki a f*szom??!

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Te vagy az, Marotta?

  • juuvee

   Szerencsére nem:) ha rajtam múlna messi ronaldo csatársor, de mivel másra nem lenne pénz , bajban lennénk… mondjuk most is abban vagyunk, persze a saját szintünkhöz mérten

  • consminor

   én már lassan csak annyit kérek a vezetőségtől, hogy ha valóban eladnak kulcsembert, csinálják gyorsan, hogy minél hamarabb túlessünk rajta. nekem már lassan gyomorgörcsöm van, ha meglátom az átigazolási híreinket napról napra

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Én már nem tudom, hogy mit higgyek. Ezek a hírek egyre rosszabbak. Vagy direkt csinálják ezt, vagy tényleg ennyire meghülyült mindenki.
  Folyamatos a leépülés a hírekben is. Először csak másodvonalas vagy tehetséges játékosok érkezéséről van szó, utána arról, hogy még őket sem nagyon tudjuk elvinni, most meg jön, hogy a kulcsjátékosaink mennek és érkezőknek jönnek a C-D…Zs-tervek már most, amiről a vezetőség úgy gondolja, hogy jó ötlet. De egy Darmian vagy Desijjó nem BL-győztes alapanyag.
  Reméljük, hogy ezek csak pletykák, de ha nem, akkor már a bajnoki címért is izgulnunk kell, a BL-t meg elfelejthetjük.
  Ja, és már új posztra sem jut pénz. Botrány!!!bot!!!rány!!

  • bombahoppa

   Nem ismerek rád. Amikor tavaly uborkaszezon idején azt írtam, hogy ha már a lányok nem írnak új posztot, írjunk mi, akkor azt írtad, kissé cizelláltan, hogy “dugjam fel magamnak”, mármint az uborkát. Én azóta is élek, Te meg kezded elveszíteni a humorérzékedet. Szerintem szavazz rám. És magadra. Bízz önmagadban, Luke!

   A törzstagok kommentjeiből heti 2 új poszt is összejönne, csak mi nem jövünk össze a világhatalmi kérdéseket megbeszélni két kettyintés között, igazi fotelbajnokok vagyunk. Vagy csak voltunk? Törj ki a szürkeségből, és színezd újra a Juve-horizontot, ne másra várj, tegyél érte! VELED ÉN megcsinálom! Tagdíj? Elköltjük óriásplakátra! Éves kötelező hozzájárulás? Megvesszük belőle a Szigetet! Megcsináljuk a Szabad Juventinó Alkalmazást (SZJA). Gramophone-ra is lesz, és artisju-vent-uszt vetünk ki rája. A jogdíjakból megvesszük Pogbát és eladjuk a Machesternek 4 év múlva! Apropó a júliusi tagdíjt még nem fizetted be, ugye? Majd adok egy számlaszámot, de csak bitcoin alapon számolunk!

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Az a helyzet, hogy a humorérzékemért remek ajánlatot tett egy másik blog, és nálam az “érzékek akarata számít”, így eladtam nekik.
   Egyébként nem dőlök be ennek a szövegnek, mert az igazi bombahoppát már rég kicsinálták Dartiék, amikor függetlenedni akart.
   Azért szép próbálkozás volt!

  • bombahoppa

   Itt az ideje várva várt szavazásnak (minősített, hét harmatos eredmény esetén kötelező érvényű):

   Ön szerint bombahoppa bombahoppa?

   1, Igen, bombahoppa bombahoppa.
   2, Nem, bombahoppa nem bombahoppa.
   3, Bombahoppa.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Felezzük meg a Vágóurat!!

  • Enslaver

   Hoppácska! Még te nevezed magadat bombahoppának?

  • humorpalanta

   Szóval te loptad el az uborkám!
   A témában pedig: F@szomat! SándorSándor ha elmegy, nem lesznek támadásaink. Abból éltünk egész BL-ben, hogy ő játszott, mert a középpályánk halvány volt. Én bírom De Sinistrót, mert jó spíler, de nem Sanyi szint. Darmian meg annyira sz@r, hogy becenevet sem érdemel. A csapat fossa a pénzt, Agnelliék mi a szarra költik? Még ha az F1-re költenék, azt mondom, oké, de még azt sem tudják megcsinálni, hogy a tetű mocsok szigeti köcsög is kapjon büntetést azért, amiért érdemel…

  • Pideon20

   Ez a világvége-hangulat még a döntő utóhatása? “Folyamatos a leépülés a hírekben is”?????44?! És a valóságban mi a helyzet? A f@szakalap daniálvez lelép, leigazoljuk Schicket (akit nagyon bírok), ill. bevallottan intenzíven érdeklődünk Nzonzi (aki jó lenne, de nem fogjuk kifizetni érte a kért 40 misit), Douglas Costa és Donnarumma iránt. Desciglio nem érdekli a csapatot. Ennyi derült ki eddig a klub hivatalos és nemhivatalos kommunikációjából. Az összes többi távozó és érkező csak kitaláció, amivel a média keresi a pénzét az uborkaszezonban. Nyilván érdeklődnek külföldről pl. Sanyi, Bonucci, Dybala iránt, mert jó szezonjuk volt és/vagy piacképes játékosok, de ebből nem következik, hogy el is adjuk őket. Épp ellenkezőleg: Dybala és Bonucci fél éve kaptak új szerződést, Sanyinak meg most ajánlanak majd fizetésemelést, ami a “hírek” szerint eléri azt a lóvét, amit a londongrádi kékek adnának neki (kb 7 misi). Mellesleg az elmúlt fél évben szereztük meg pl. Caldara(az év igazolása), Cuadrado, Bentancur(a Bocában nagyon jó volt), Benatia játékjogát. Szerintem ez semmilyen értelemben nem mondható leépülésnek.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Örülnék, ha neked lenne igazad. De ha esetleg nem jönnek a “beígért klasszisok” (Nzombi meg a hangulatember Douglas Costa), és esetleg Sanyit eladjuk, akkor azért ugye meghívsz egy sörre? 😉 (Vagy egy ciánkoktélra)

  • Pideon20

   Kettőre is, bár a döntő utáni reggel megfogadtam, hogy többet nem iszom. 🙂
   Nem állítom, hogy nem adjuk el Sándort, de szerintem csak akkor megy, ha menni akar (ahogy Pogba, Vidal, Tevez, daniálvez).
   Szerintem ne fessük Morattit a fara, amíg nincs itt tényleg a transzfer időszak Mohácsa..

  • Tonhalacska

   Igaz, de ettől még nem kéne egy nyár alatt kiherélni a két szélét. Dydy, Cwad, Pjancsi, Puffon, Piggy, Rugi, Sanyi lenne a mag. Menjen csak Bonu a nagy lóvéért idén. Rugi aztàn Dallara majd megoldják helyette. Mindenki mást lehetne a piacról pótolni, de a felsoroltakat nemigen.

  • atis123Juve

   Ezek a hirek, bennem is romboljak a nagy csapat kepet. Ilyen Witzelek szopatnak meg mindekt, mindenkirol lecsuszunk hol igy, hol ugy. Meg tolunk mindenki menni akar. Ez az ami kurvara zavar es nem akarom megerteni. A bajnoksag nem szinvonalas, ez teny. De hogy nem eleg vonzo az ejszakai elet? Nincs eleg ribanc? Torino tul csendes? Mi a fasz van ott?

 • Juventino

  Kíváncsi vagyok, árulózzátok -e majd Sandrót vagy Bonuccit úgy, mint Vidalt. Pedig EZ a Juventus: pénzért az anyját is eladná bármelyik vezetőségi tag, a majd lesz valahogy elve lapján invesztálnak néhány fiatal tehetségbe, és ha kijön a lépés, még sikeresnek is tűnhetünk.

  De ne tévedjünk, Dybalát is ugyanúgy fogjuk eladni, mint Pogbát, a legtöbbet kínáló viheti majd. A pénzből veszünk majd néhány Bosman-zsoldost, akik szívbaj nélkül teszik zsebre azt a pénzt, amit nem a klubjaiknak kell kifizetni. A legendáinkat nem becsüljük meg, csak az marad, akiért nem kínálnak annyi pénzt, hogy megérné értékesíteni, de a langyos víz Serie A-ban ez is elég a rekordelsőségekhez. Komolyan, már alig várom, hogy végre nem mi nyerjünk egyszer, kéne már egy pofon a vezetőségnek.

  • juuvee

   Ha eladjuk 70-ért Sanyi Sándort, akkor gondolom megvesszük darmiant és decsijjót,a kettő max 35 . Shick az 30 , úh kb 3 embert kapunk 2-ért ( alvez ingyen elment). Szerintem egy 100-as keret alapból van az igazolásokra, úh az a kérdés mit kezdünk ezzel a pénzzel. Mindjuk 50-ért ne vegyük meg D.Costát…
   Szerintem idén nagy mozgás nem
   lesz, esetleg Bonu eladása benne lehet, de a többi távozó szerintem csak a padot érinti.

   Ugye elől igen rövidek vagyunk, Allegri pedig aszonta, maradunk a 4-2-3-1-nél

   Mandzsu, Pjaca, Hugi , Dybala, Schick, Cudar. Kean még nem lesz képben. A jobb oldalra kellene vmi ütős forma , és egy középre . Isco és iniesta.

  • Tonhalacska

   Nem tudom árulózom-e őket. De az biztos, hogy a kurva anyádat Zambrotta!

  • atis123Juve

   En azert Dybalat nem hasonlitanam Pogeszhez. Ertem amit mondhasz, nekem is ugy tunik, hogy csak a rovidtavu profitot nezzuk. De egyelore remenykedve ketelkedem, mert a visszanyilatkozatokbol eddig nem az tunik ki, hogy Pogesz itt kepzelte el a hosszutavu jovot nalunk. Nem emlekszem mar hogy akkor miket nyilatkozott, amikor itt volt, de talan csak mi akartunk sokat belelatni. Dybala azert szerenyebb es lojalisabb gyereknek tunik. (Mellesleg allitolag Dani Alvest azert sem marasztaltak nagyon, mert ultette a bogarat Dybala fulebe.) Szoval nekem meg tartja a sztori magat, hogy akiket eladtunk menni akartak. (Egyre gyengebb). Sztem Sandro esete megmutatja majd mi az igaz. Mert rola nem hallottam, hogy menni akar, jo ajanlatot kaptunk erte es nagy ertek nekunk. Kivancsian varom mit lepunk. Na meg persze a Donnarumma ugyben is. Ott az egyetlen vissztarto ero Raiola lehet. Vele egyszer es mindenkorra meg kene szakitani minden klubnak az uzletelest.

  • Jumpman23

   Most már arról szólnak a hírek, hogy vele tárgyal a dinamo, es napokon belül pont kerül a végére. kb 56 millió €-t kapnánk. Amilyen olcsón ment el Vidal, es Pogbaert is csak 70 millió körüli volt a bevételünk, félek…

  • atis123Juve

   Hat ha eladjuk Sandro-t, akkor mi csak almodozunk a BL-rol. Vagy szimplan hulyek vagyunk, es csak magunkat hulyitjuk, hogy ugyis meg lehet nyerni, hogy allandoan csak foldozgatjuk a csapatunk. Ez utobbi talan meg rosszabb.

  • atis123Juve

   Egyre inkabb idegesit, hogy mi vgayunk a hulyek akiket lerabolnak, de mi udvariasak vagyunk, mert kinezem a csapatbol, hogy nem csapunk le Donnarummara, mert tiszteljuk a Milant annyira…. F*szom kivan az egesszel. Nem gondoltam volna, hogy visszasirjuk meg az higuain uzletetet, mert ott legalabb mutattunk valamit. Mondjuk hozzateszem, neki van egyik legmagasabb fizetese. Na most megneztem. Itt: http://www.totalsportek.com/money/juventus-player-salaries/. Sandro fizuja 2.8 misi egy evre ojroban/. Marceloe (http://www.totalsportek.com/money/real-madrid-player-salaries/) 80000 font, ami 4,1 misi fontban, euroban, igen, 5.8 misi ojroban, ami majdnem a duplaja annak, amit Sandro kap. Persze hogy megy. En is mennek. Szoval ennyi, senki sem fog aproert focizni nekunk. Jah, es a vicc, hogy lichti is ugyanannyiert koptatja a padot. Nem tudom mennyi a bonusz a szerzodeseben, de nagyon meg lennek lepve, ha ekkora kulonbseget kompenzalna. A faszert nem dobjuk ki a ballasztot, es hozunk helyettuk fiatalokat, akik bizonyitani akarnak, es meg kisebb penzzel is megelegszenek. Azzal lenne hely a nagyobb penzert jatszo klasszisoknak. Az olyanokat meg sziv fajdalom nelkul eladni, ha nem teljesitenek. Pjanicert nem igazan fajna a szivem, jah, hogy nem veletlen nem allnak erte sorba.

  • Jumpman23

   Ugyanezen pörgök magamban én is. Tudjuk, hogy ki az értékünk, es adunk neki egy kiegészítő játékos fizetést. Miért ilyenkor kell új szerződéssel előállni??! Mi a faszért nem lehetett már januárban aláíratni vele egy újat normális pénzért. Persze hogy ilyenkor visszadobja. Főleg egy ilyen elbukott döntő utan, csalódottan. Es majd verjük a mellünket, hogy kerestünk 25 millió körül rajta. Bravó! Menjünk a picra, vegyünk érte kiöregedett labdaszedőket.
   Pjanicot ne is mondd! Biztos En látom szarul, de tőlem mehetne. Messzire. Nincs súlya meccseken, nincs jelenléte a pályán. Nem baj, majd Nzonzival milyen jok lesznek. Basszameg!

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   A legszomorúbb szerintem, hogy még Pjanicot sem tudnánk pótolni…

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Nem szeretek veled egyetérteni, de…
   Valójában igaz, szerencsénk volt. Szerencsénk volt, hogy Pirlóval nem akart hosszabítani a Milan, és nálunk felébredt a pár éves álmából az öreg. Szerencsénk volt, hogy a Leverkusen nem akarta eladni a riválisnak Vidalt, inkább nekünk adták olcsóbban. Szerencsénk volt, hogy Tevez annyira összeférhetetlen volt, hogy a City inkább elengedte apróért. És szerencsénk volt, hogy Dybala viszonylag bevált. Valójában itt nem Marotta zsenijéről van szó, hanem egy sikeres szerencsejátékról. Amikor pedig tényleg zseninek, vagy tökösnek kellene lenni, akkor eladjuk apróért Vidalt, ingyen elengedjük Dani Alvest, Tevezt, Llorentét, nem tudjuk egy harmadvonalas Nzombiért lealkudni a 40 milliót, stb…
   Senki ne jöjjön a 6 bajnoki címmel, meg a két BL-döntővel. Nem nyertünk BL-t, a 6 bajnoki java meg olyan csapatok ellen lett meg, akikben kódolva van a nyeretlenség.
   Ja, és mostmár senki ne vegyen Dybala mezt…azért az 1 évért nem éri meg. 🙂

  • atis123Juve

   Már megvettem….. De a régi címer miatt inkább.

  • atis123Juve

   De vicc az, hogy régen azért tehettük ezt meg, mert nem vettek minket komolyan. Most meg már, hogy visszaszereztük a helyünket, plusz kifizettünk 90 millát a majdnem-klasszis Higanyért. Most már a középszerű játékosokat se fogják közepes áron eladni nekünk. Játszhatjuk majd a topcsapatok Portóját, hogy kineveljük a klasszisokat és eladjuk a topcsapatoknak.

  • Jumpman23

   Amikor kijött az új címer, bocsánat, a logó, azt hittem itt tényleg lesz egy olyan brand építés, ami jelképe annak, hogy a klub lezárta a krízis, újjáépítés időszakát. Hogy üzenni akarunk, nagyok vagyunk ujra. Már az is nehezen volt összeegyeztethető ezzel, hogy nem tudtunk egy olyan brand-értéket megtartani, mint Pogba. Oké, nagyon mehetnékje volt, rekord lóvé, ez van. De egyelőre azzal, hogy a piacon a kifutó darabokat is csak teljes áron veszünk, ugyanakkor a saját legjobbjainkat jutányosan passzolgatjuk… ennyire megváltoztatta a klub identitását 2006? El tudjatok képzelni, hogy Zidane-t eladva Darmianokra meg Nzonzikra megy el a pénz?! Ráadásul megint ugy adjuk el a kulcsemberünket, hogy valószínű kurvara nincs helyette senki. Ha még csak most basztunk oda egy hosszabbítási ajánlatot Sandronak. Megint megyünk a piacra, hogy “nézd itt a lúzer, akinek sok lett a pénze es MUSZÁLY költenie. Mit gondoljak, amikor felveszem a mezt? Milyen csapat most a Juventus?

  • bombahoppa

   Szerintem Te fordítva fogod a gitárt 🙂

   https://uploads.disquscdn.com/images/aae2bf190123f58989e1eed13e15eb1d3b4e83ae577a828e561665c810c55dd1.jpg

   Milyen csapat? Kedvenc csapat és leszarom, hogy más mit gondol, amikor felveszem a mezt.

   Nagy általánosságban leszarom, ki mit gondol. Az sem érdekel, hogy miről gondolja. Ezzel együtt mindenki bekaphatja.

   Azt hiszem, szombaton beugrok a kedvenc akvarisztikai üzletembe és veszek egy csapat fiatal zebradániót. Én ezzel le is tudom a mercatót.

   https://uploads.disquscdn.com/images/5c2606d1bacb8d5550e604e2d82dcd6ff7b39882e7cb6cc636fed76dde3b4e5f.jpg

  • Jumpman23

   lehet, hogy ez a fordított lófasz tipikus esete, de egyelőre nem azzal van bajom, hogy más mit gondol a Juvéról. Igazából azzal sosem volt bajom. Én magam nem tudom, hogy mi a klub identitása. Úgy tűnik, hogy mást kommunikál és mást tesz a vezetőség. (Európai trónra törünk úgy, hogy értéken alul adjuk el a legjobbjainkat.) Szóval még mindig egy önmagát újraépítő csapat vagyunk? Vagy BL-címre törő csapat vagyunk? Vagy “csak” egy kurva jól működő üzleti modell vagyunk?

  • bombahoppa

   Ez nekem már túl komoly, majdnem filozófia.

  • humorpalanta
  • humorpalanta

   A kettő nem egy kávéház. Vidal itt verte (a f@szát), hogy ő micsoda Juventino, itt akar meghalni, megnyerünk mindent, így meg úgy imád itt lenni, aztán közölte, hogy le akar lépni.
   Sanyi semmi ilyesmit nem mondott, csak azt, hogy nem tudja mi a jövője. Egyelőre élvezi itt, jól érzi magát, a többit meg majd meglátja. Vidal ezért lett árulózva. Ha Sanyi megy, hát menjen, egy tök normális játékos, aki tudja, hogy mit akar, míg Vidal egy pöcs, ez a különbség.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Apró érdekesség. A whoscored szerint a legjobb juvés játékos a szezonban….Sanyi volt.

  • humorpalanta

   VOLT. Többet nem lesz. Bár nem pont így kellett volna erről gondoskodni 😀 😛

  • Enslaver

   Nem lesz többé VOLT fesztivál? Akkor ezek szerint, ami ma kezdődött, az lesz az utolsó. Kicsi szívem szomorú…

  • humorpalanta

   Nem szeretlek, nem lájkolsz, csak kommentelsz, pedig a lájkokból élek. Ha lehet választani, én bombahoppára szavazok, mert ő mindig lájkol, ad az éhes számba… kenyeret.
   Am már el is kezdődött a VOLT? Huh, jó tudni, ennyire otthon vagyok benne. 😀

  • bombahoppa

   Annyira elkezdődött, hogy a tegnapi műsornak ma már vége is lett. Jelentem alássan: A Linkin Parkon jó sok buzi volt, és a Soproni még mindig nem jó sör. Pedig ittam Démont, IPA-át, és csapolt egyszerűt is, de nem volt jó.

  • humorpalanta

   Jó hírek vidékről. 😀
   https://youtu.be/0vwLNQPKZqc

 • consminor

  a Sky szerint Szandi visszautasította a szerződéshosszabbítás lehetőségét és elkezdett tárgyalni a Dinamóval. ha ez valóban így van, akkor elmehet mindenki a kurva anyjába, de tételesen felsorolva különösen:

  1. Marotta a gentleman (puhapöcsű!) játékospolitikájával, miszerint a “játékos akarata számít”. mi a fasz ez?!!? 56 millió a világ egyik legjobb balbekkjéért? normális?! kit veszünk helyette bazmeg? 10 Darmiant?
  2. Conte, hogy képes lerabolni a volt klubját, mivel gondolom tisztában van a helyzettel és messzemenőkig visszaél vele (kellene Bonucci is mi bazmeg?!)
  3. a felsőbb vezetőség, amiért nem képesek minimálisan többet invesztálni a keret megerősítésére, hogy a mercato előtti 2 lyukas posztot megerősítsük
  4. Szandi, amiért elmegy két év után (persze őt lehet a legkevésbé hibáztatni)

  Bassza meg három hete mosták fel velünk a padlót a világ szeme láttára és ahelyett, hogy tökösen még legalább egy évig egybe tartanák a csapatot balfasz módjára szélnek eresztik a csapat legjobbjait. komolyan a sírás kerülget, ha megnyitom az átigazolási híreket. de sokat fordult az egyszeri juventinókkal a világ alig egy hónap alatt. a világ királyainak éreztük magunkat, most meg már azon is elkezdtünk izgulni, hogy a bajnokság meg lesz-e jövőre. szar ez az egész.

  • juuvee

   Azért a szupervédelmünkről annyit, hogy az elmúlt 3 év legfontosabb pillanataiban mindig megremegtek. Barcelona a döntőben , Münchenben már a kezünkben volt a sorsunk, és a mostani rémálomról ne is beszéljünk. És a védelem mindig ezeken a meccseken hatalmasakat hibázott. És ezzel együtt is ez védelem az egyik legjobb, de ezek szerint nem a legjobb.

   Na persze nem öröm , hogy ezt a védelmet gyengítjük de szerintem a mai fociban egyértelműen a támadó játék minősége a meghatározó , lásd spanyolok.

   Itt kell fejlődni , itt kell felnőni a spanyolokhoz. Ezek simán rúgnak egy ötöst , bármikor kb. bárkinek.

   Ehhez viszont kell a pénz a támadókra, középpályásokra.

   Tök mindegy lenne, hogy sandro itt van-e vagy sem, ha Kroos, iniesta, Isco, Robben közül legalább 2 itt játszana . A csatáraink nem barca vagy real szint , de ha megvan a támogatás , akkor azért képesek gólt lőni.

   Dybala helyzete egyébként érdekes, mert ez a 4-2-3-1 egy majdnem tökéletesen bejött kényszermegoldás , de a kerethez nem ez illik. Igaz így lehetséges , hogy a támadó 4esünk egyszerre a pályán legyen, de ezzel Dybala nem volt a helyén, ő nem irányító.

  • atis123Juve

   De szerinted támadókra fogjuk a pénz költeni? Nem, kurvára nem. Plusz mi nem csinálhatunk olyan orr nehéz csapatot mint a Real, mert mi nem a védekezést hírből sem ismerő spanyol bajnokságban játszunk. Sandro-t kurvára nehéz lesz pótolni, Nehezebb mint Pogeszt. Ezt máshol is írták, nem sok olyan balbekk szaladgál, aki jól egy-egyezik előre is meg hátra, i plusz beadni is tudd. De majd megoldjuk két játékossal, Lichti elszalad és visszapasszolja annak, aki be tudja adni. Mert itt marad a nyakunkon ugyanaannyiért, mint amennyit Sandro kapott. Vicc ez bazme, de olyan amin sírok.

  • atis123Juve

   Adjuk el bonuccit is a faszba. Minek nekünk? Minek olyan játékos aki 20 misinél többet ér. Vegyünk kivénhedt szarokat meg középszerűeket, azokat nem viszik el tőlünk. Jah, és a biztonság kedvéért fizessük túl őket, mint Lichtit.

  • Jumpman23

   szerintem adjuk gratis Sandro mellé. kis cuki rózsaszín masnival átkötve 😛

  • juuvee

   Igen,spanyoloknál nem a védekezés a lényeg, de ez működik. Az EL-t BL-t ők nyerik. A támadó foci a mainstream, ezzel lehet nyerni. Nem tudom mire fogjuk költeni a pénzt, de fogjuk, az biztos. A cél azért nem az, hogy szarok legyünk. Szerintem lesz 2 nagy igazolásunk.

  • consminor

   akármennyire is jó lenne nézni, hogy a Juventus minden meccsen félidőnként ver hármat az aktuális ellenfelének a labdát a pöcsükön eltáncoltatva a kapuig, ez valószínű nem fog bekövetkezni, mert egy olasz csapatról van szó és az olasz futballidentitástól ez egyszerűen idegen (ettől függetlenül valóban komoly erősítés kell előre, mert szinte lehetetlen végigbírni csere nélkül egy szezont).

   akármekkora csődöt mondott a szupervédelmünk a fent említett meccseken, azért azt is fontos kiemelni, hogy ezzel a védelemmel sikerült eljutni két BL-döntőig, sokszor olyan ellenfeleket lenullázva, akik nagyon komoly támadószekcióval rendelkeztek.

   a Real Madrid sem világklasszis támadókból és NB1-es védőkből áll. azt a masszív letámadást, amit a második félidőben véghezvittek ellenünk nem lehet primadonnákkal véghezvinni. emellett pedig, ha a támadást helyezzük előtérbe, akkor méginkább szükséges ragaszkodni Sandro megtartásához. a megbízható védekezés is hihetetlen futómennyiség mellett rendre felfut a támadásokat segíteni, rendkívül magabiztos, technikás, jelenleg egyértelműen szerintem csak Marcelo jobb nála a világon a posztján (kár, hogy pont ellenünk játszott a döntőben).

  • Jumpman23

   Allegri a napokban nyilatkozta, hogy Pjaca sérülése miatt egyetlen formációban tudott csak játszani a csapat, amire viszont nem voltak meg a cserék, és gyakorlatilag kifingott a szezon végére a keret. A döntőben az első 40 percet bírtuk tüdővel, ráadásul Mandzu és Pjanic is kisebb sérüléssel bajlódott. ideális esetben cserélt volna elől, de erre lehetősége sem volt, mert nem volt opció. A Real megérezte, hogy fogy a szufla és bedarált minket.
   Nekem olyan vad gondolataim is vannak, hogy egyszer csak előránt Marrotta egy nyulat a cilinderből, mondjuk Sanchezt. Bár egy-két hete az volt, hogy a Münchenbe megy, de nagy a csend azóta. Aztán persze felébredek és rájövök, hogy nem cilinder az, hanem bili…

  • consminor

   viszont a cilinderben is lehet nyúlszar, és a bili is lehet csapvízzel tele. reménykedjünk. mást nem tud tudunk, ha már a sírást meguntuk.

  • humorpalanta

   Ha a kancsal idehozza Alexist, felajánlom a testem a blog orgiájára!

  • Enslaver

   Én Szándrót még a Robben+Iniesta párosra sem cserélném el, ketten együtt (66 évesek) már nyugdíjasok, Alex pedig még zsenge teremtés. Világ egyik legjobbja a posztján, elöl is, hátul is nagy ász. A Barcelonát is a védelmünkkel készítettük ki, a gólok meg jöttek maguktól. Ezt a Real Madridot meg egy oda-visszavágós rendszerben simán megcsaptuk volna, nem olyan jók, csak a döntőben tudnak valami extrát nyújtani mindig, amit mi nem. Sandro helyett maximum Alexist tudnám elfogadni. A legjobb persze az lenne, ha Alexis és Alex is nálunk játszana jövőre.

  • Juventino

   Én nem kárhoztatom ezért Contét, azt csinálja, amit egy nagyra törő klubnál kell és nem azt, amit mi: olyan posztokra igazol, ahova kell és oda a megszerezhető legjobbat nézi ki. Pont azért távozott innen, mert nálunk divat kiárusítani a csapat legjobbjait. Épp most olvastam valahol egy véleményt, miszerint Pogbával ellentétben Sandro pótolhatatlan a Juve jelenlegi rendszerében. Amennyiben Mandzsukics marad a balszélen, ezzel nem tudok egyet nem érteni, sajnos…

   Sandrónak élő szerződése van, nem tart senki pisztolyt Marotta fejéhez. Én nem gondolom, hogy a Chelsea jobb perspektívát kínál szakmailag, anyagilag persze nyilván jól jön a PL-pénz. De talán éppen ezért nem a középszar Dybala fizetését kellett volna Hugiéhoz javítgatni, hanem a ténylegesen kulcsemberként teljesítő játékosainkét, és akkor nem lenne miről beszélni.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Conte 16 évet töltött a Juvénál. Ennyi idő után azt gondolná az ember, hogy ha “eredetileg” nem is volt az, de juventinóvá vált. Akinek pedig számít a Juve, az nem gyengíti őket. Conténál nem számít az érzelmi kötődés, mert ezt felülírja a “profizmus”. Conte 200-as pulzussal, ordibálva rohangál bármelyik kispad előtt, nála ez nincs klubhoz kötve. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy ha mondjuk én eltöltenék egy klubnál 16 évet, akkor edzőként eszembe sem jutna őket olyan módon gyengíteni, hogy a(z egyik) legjobb játékosukat körbeudvarolom, és elviszem. Nekem kicsit sem szimpatikus, amit Conte csinál. Kérdés: miért nem Marceloért tesz ajánlatot? Mert tudja, hogy őt úgysem tudja megvenni, bezzeg a Juvénál sikeres lehet egy nagy ajánlattal. Bonucci ügye hasonló, szóval szerintem Conte elmehet a picsába. Nem haragszom rá, de nem tartom korrekt embernek.
   Sanyi fizetése pedig valami olyan “régi” hozadékra épül, miszerint egy balhátvédet sosem fizetnek meg annyira, mint mondjuk egy csatárt. Ebben van igazság, de ettől függetlenül valóban Sanyi elé kellett volna tenni egy 5 millió körüli szerződést, még a szezon vége előtt. Most megy a kapkodás, aztán lehet, hogy baszhatjuk.

  • Jumpman23
  • consminor

   néha előbuggyan belőlem egy romantikus megközelítés a futballal kapcsolatban, ami azt mondatja velem, hogy az egyén getleman módjára nem szarik oda, ahol enni kapott korábban. én Conténál nem ezt érzem, pedig egy klublegenda és volt kapitány nem csinálhat ilyet volt klubjával, akármennyire is zűrös volt az elválás (ettől függetlenül persze bármikor tárt karokkal várnám vissza a klubhoz). másrészt pedig Lecce-Bari relációban gondolkozva nem is kellene annyira meglepődnünk

  • nemesszabi

   Azért annyira ne keseredjünk el!
   Az meg hogy a vezetőség tehet mindenről, szerintem egy kissé túlzás. Alexre nagy a piaci igény ajánlottak neki egy új zsíros szerződést. Ő neki ez nem elég még több pénz kell, ezt nem lehet mással amgyarázni, mivel a Juve egyértelműen jobb csapat mint a PSG vagy a Chelsea! Szerintem az ilyen játékoskat akár el is lehet engedni, főleg ha jó pénzt kapunk értük. Dani Alves, detto, de mivel ő ingyen jött úgy fair ha ingyen tovább is adjuk.

 • juuvee

  Szerintem az is szerepet játszik mindenki távozási vágyában, hogy Torinó egy szar hely. Mondjuk szerintem Milánó is az.

  • atis123Juve

   Hat nem eppen Parizs vagy Madrid, de azert Manchesterben, ami nem mas mint egy ronda ipar varos, megmaradnak az emberek. 5 misivel a zsebedben szebb a gyarepulet, mint 2-vel.

 • humorpalanta

  Tipikus… A spanyolok megint megkapták a bírótól a kellő lökéseket… Bernardeschi lőtt egy gólt, de elég fosul játszott. A sokmilliós Donnarumma meg beengedett egy gólt a világ végéről…

  • Pideon20

   Rugani időnként nagyon határozatlan volt, sajnos látszik a játékán a meccshiány. Viszont van fantázia a Rugani-Caldara duóban.

  • humorpalanta

   Nagyon is igaz. Amúgy összességében szerintem bőven jól játszottak, igaz, kevés helyzetük volt, de jól működött a védekezés.

 • consminor

  Dani Alves érzékeny búcsút vett a szurkolóktól. köszi a BL-tavaszt, nélküle nem biztos, hogy meg lett volna a döntő, de ez a júniusban leadott szarkavarás nem volt korrekt

  • Juventino

   Nekem az tetszett a legjobban, ahogy arról ír, nem motiválja a pénz, aztán aláír a Manchester Cityhez, “mert Pep Guardiola nagyszerű edző”. Aha, persze. Volt egy jó tavasza, de nem tudott beilleszkedni, mert túlságosan professzionális volt a légkör az ő bohém természetének. Köszönjük szépen, több spanyol élklubból kikopott elit zsoldos nem kell.

   Eddig egyetlen értelmes dolgot olvastam a Mercatónkkal kapcsolatban, mégpedig azt, hogy az immár 50 millióra taksált Duglesz Koszta helyett Bernerdeschire megyünk rá 30-35 millióért. Végre egy értelmes célpont, vállalható áron, illik a játékrendszerbe is – szóval valószínűtlen az érkezése, de hátha Della Valle annyira szarik már a farmra, hogy még ide is elengedné.

  • Babicz Tamás

   Én 35 M + bónuszmaluszt olvastam. A szerződésében foglalt kivásárlási ár 40 M (ha jól tudom), amit, ha, mint Pjanic estében és Higuaín esetében tavaly megtettünk, kifizetünk, akkor mindegy, hogy Della Valle mire szarik és mire nem.

 • Babicz Tamás
  • consminor

   nagyjából én is hasonlóra gondoltam, mielőtt ez az írás megjelent. akkor nevezhetem magam újságírónak?

  • Babicz Tamás

   Szerintem minden további nélkül. Elég “joó” meglátásaid vannak, ráadásul még fogalmazni is tudsz. Nem vagy te véletlenül túlképzett?

  • consminor

   inkább túlfizetett lennék, mint túlképzett, de hát az élet már csak ilyen. viszont felmerült bennem a kétely, hogy biztos elég “joó” vagyok-e, ha már tudok fogalmazni?

  • Jumpman23

   Sajnáljuk, túlképzett vagy. Nézd meg az NSO és a zindex Alves távozásáról szóló cikkét. Legalább 95%-ban megegyezik. MTI hír >> CTRL+C >> CTRL + V. + 2 szó cseréje. Kész!! ennyit tudnak.

 • Jumpman23

  Jól gondolom, h Allegri rendesen beszólt Pogbának? Kicsit azt erzem, visszvágott a nyaralós dumáért.

  • Juventino

   „Semmit sem tettem annak érdekében, hogy itt tartsam Pogbát… Amikor ugyanis a klub elmondta nekem, mekkora összegről van szó…” – ez szerintem többet mond a Juventusról, mint Pogbáról. De azt sem gondolom beszólásnak, hogy Dybalát könnyebb észrevenni a szemnek. A BL-döntőben is jól látszott, hogy Dybalának nem megy, Pogba közben európai kupagyőztes lett, igaz “eggyel lejjebb”.

   Összességében csak azt tudom mondani, hogy ha Khedira és Pjanics helyett megtartjuk Vidalt és Pogbát, lehet, előrébb tartanánk.

  • Jumpman23

   A Pjanics-Khedira kettőstől sírok, azt ne mondd. Mikor elhozta Marrotta a németet, na mondom, cserének talán jó lesz. De hogy ő az egyik alapember a középpályán…
   Egyébként nem tudom. Tesz ugye egy összehasonlítást is Dybalával, akiről azt mondta: “könnyebb észrevenni a szemnek”. Én is rugóztam rajta, de én inkább gondolom azt, hogy szerinte nem ér ennyit Pogba közel sem. Bár továbbra is tartom, kurva jó játékos, nagyon hiányzik. De Vidal jobban. Nálam nem Pogba a csúcs, ahhoz túl öncélú. Az hogy EL-győztes lett… Kijött a lépés a MU-nak, elég gyenge volt az idei EL. Azért nem a Porto-Barca-Monaco-Real utat kellett megtenni nekik.

  • Juventino

   Néztem ezt a Konföderációs Kupa döntőt tegnap. Vidal megint egy állat volt, egyszerűen mindenhol ott volt a pályán, indított, lőtt, szerelt, küzdött végig. A vége felé volt egy olyan szitu, hogy Sánchez bebiciklizett a 16-oson belülre, fennakadt egy védőn, de a labda bepattant Vidal elé, aki kapásból fölé küldte, aztán üvöltve verte a földet egy percig. A lefújás után meg látszott, hogy majd szétvetette a düh, holott ez még nem a vébé volt. Khedira ilyenkor csendben sírdogál egy kicsit, aztán ránéz a bankszámlájára, felvidul és elmegy hajkondícionálót venni. Semmi grinta nincs a középpályánkon, legfeljebb ha Mandzsukicsot nem támadónak vesszük, nem véletlenül kell Dybala mellé még egy jobbhátvédet feltolni szélsőnek, hogy stabil legyen a védekezés.

   Közben meg a Rómából ezt a Paredes gyereket megvette a Zenit 23 millióért, pedig állítólag mi is figyeltük. Jóval több fantáziát láttam volna benne, mint N’Zonzi -ban 40 millióért.

 • Preference

  Azt csiripelik a madarak Neto a Valenciába tart.Ők hat gurigát ajánlanak,Marotta tízet kér.Most akkor mi van itt?Nem a játékos akarata számít?Neto tett már annyit a klubért,hogy ingyen is elengedhetnénk.Négy millán(ami Benitóék egy jobban sikerült garden partyjának a költsége)baszakodunk szegény Valenciával?Szörnyű ami itt folyik…..

  • humorpalanta

   Én azt nem értem minek jön ez a Bernardechi gyerek. Elég fosul játszott az U21-es meccsen is, csak lőtt egy szerencsés, megpattanót. Azon kívül nem láttam tőle sokat.
   Jó, Cuadrado is fosul játszik, de épp ezért kellene Sánchez. Na mindegy, jövőre már a bajnokság sem biztos…

  • Jumpman23

   Lehet csak azert jön, hogy bosszantsuk a violákat.

  • humorpalanta

   Akkor minden oké 😀

 • Babicz Tamás

  Elképzelni sem tudom, mekkora pénzt invesztálhatott Svédország a klub támogatásába, mindenesetre a vendégmezünk alapján jelentős összegről lehet szó.

  • humorpalanta

   Ibra confirmed 😛

  • consminor

   ma a körútnál megállt egy ikeás konvoj és azt kérdezték tőlem, merre van Torinó. véletlen lenne? szerintem nem.

 • bombahoppa

  Frappáns válasz a címben feltett kérdésre: legyen új poszt!

  De az is számít szerintem, hogy úgy gondolom, hogy például a balösszevisszában jó vagyok. Ez simán új poszt lenne a csapatban. És szerény véleményem szerint fizetésem miatt sem elégedetlenkednének a többiek. Netalán, talán továbbá osztom Móka Marotta véleményét, “a játékos akarata számít”. Úgy gondolom, hogy meg a lét. Szeretem is a lét.

  Szavazzatok rám, szerintem, mert én -hogy úgy mondjam-nem fogok megsértődni, ha:
  – nem neveznek a BL csoportkörbe
  – szívesen mesélek vicceket az öltözőben, ha kell töröm az olaszt (például egy példa: dilidoki-páciens: Uram, segítsen mindig a pókerre gondolok. És mondja, miért gondol mindig a pókerre? Uramisten, a pók is erre gondol?)
  – ha nem szavaztok rám, akkor minden egyes nap (MINDEN EGYES NAP) posztolok egy új viccet, amíg nem lesz új poszt (a balösszevissza megvan?), ja, a pályán az én átadásaimban mindig van keresőfals!
  – ha kell cipelem a zongorát, és ha kell játszok is rajta
  – az én egóm nem kiált másokért, nagyon jól elvagyok magamban is, nem kell nekem csapattárs, nem vágyok haza (most is otthon vagyok)
  – én úgy focizok, ahogy a profi sakkozik – egy lépés: MATT.

  • Tonhalacska

   Meleg(!) van.

 • consminor

  hú baze gondoltam benézek az ofisöl vebsopba, hogy milyen is ez az új éra és rátaláltam erre a gyöngyszemre. gondoltam megveszem és ha megszorulok anyagilag, elutazok az usákokhoz és egy óvatlan pillanatban kicserélem Phil Jackson egyik bajnoki gyűrűjére, amit aztán jó pénzért értékésítek. ha elfogy a pénzem, megismétlem a tervet.

  https://uploads.disquscdn.com/images/8d7cd57a1e75114f4b838cb496a5b1cf232e45e331c5c146f6e242ebf52d92eb.jpg

  • humorpalanta

   Van drágakövekkel díszített vibrátorszopó automata? Mert engem csak az érdekel.
   Meg a kivehetőajtós NDK turmixgép.

  • consminor

   azt nem tudom, de picsanacit is rakhatnának már fel

  • Tonhalacska

   Olyan mint a Delfinek ’84-es bajnoki emlékgyűrűje.

 • Jumpman23

  5M per év ajánlanak Marrottáék Sandronak. Bár azt is írják, h Danilo pajtárs megszerzése érv lehet a megtartása mellett. Kíváncsian várom.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Én azt hallottam a zújságban a saját kezemmel, hogy már csak Danilóval megy az egyezkedés. Marottáék ragaszkodnak hozzá, hogy DaniLÓról DaniZebrára változtassa meg a nevét. Fejlemények később.

  • bombahoppa

   Szükség esetén én is szoktam a saját kezemmel, de hogy jön ez ide?!

  • humorpalanta

   Köcsög Conte most elvinné mindkettőt! Nagyon kezd az agyamra menni…
   Amúgy még hova akar a Chelsea-be, van négyezer játékosuk. Csak a kölcsönadottakból olyan csapatot tudnának összerakni, hogy őrület!

  • Enslaver

   Ha nincs (Dani)ló, jó a szamár is, csak ne Desilyjó legyen az. Azt azért értékelem, hogy Danit elengededése után egy másik Danival pótolnánk, hogy megtévesszük az ellenséget.

 • bombahoppa

  Két zsiráf bemegy a csehóba és iszik, mint a kefekötő. A tizenvalahanyadik kör után a nagyobbik (magasabbik?) a fejéhez kap, megkapaszkodik a szarvacskáiban és ájultan elterül a földön. A kisebbik (alacsonyabbik?) odaszól a csaposnak:
  – Úgy látszik, ebben a hőségben apu ma nem bírja a piát…
  Mire a csapos:
  – Aszondod puma? És én még azt hittem, zsiráf!
  ö.m.a.f.

 • consminor

  habár még csak július 3-a van, de a mercato trollja címet máris oda lehet adni Spinazzola ügynökének, aki nem átallott kisebbet mondani, minthogy a Juventusnak minél hamarabb el kell adnia Szandit, mivel Spinazzola révén meg lehet oldani a pótlását hasonló minőségben.

  • Tonhalacska

   Hogy pótolhatná egy pina nevű fehér srác ezt a capuccino szexbombát? HOGY?

  • consminor
  • humorpalanta

   Rohadt nagy, de amúgy nem hülyeség. Mármint, ne adjuk el Sanyit, de attól még jöhetne. Asamoaht kellene eladni, mert nincs helye, annyira nem jó játékos, Spinazzola meg jöhetne, s végre a balbekk teljesen meg lenne oldva, felváltva tudnának játszani.
   A jobboldalra jöhet az exPortós srác, mögé DS, s az az oldal is rendben lenne. Lichti meg mehet, amerre lát, mert lejárt az ideje. Bírom, mert tényleg a szívét is beleadja, de már nem elég jó.Aztán akkor a védelmünk rendbe lenne rakva, mind az első, mind a cseresor, s nem mennének el azon meccsek, hogy nincsenek normális cseréink. Plusz, egész kis olasz védelmet tudnánk összerakni, ha úgy van.
   Spinazzola-Rugani-Bonucci-De Sciglio. Ez azért a válogatottban már most megállná a helyét, s akkor még ott van az Atalantában a középsővédő gyerek, aki már a miénk. 24-22-30-24 évesek, plusz a fiatal Atalantás középsővédő, akinek nem ugrik be a neve. Ez nem rossz, sőt!
   Update: Danilo is 25, Sandro 26, a következő 5 évben nem kellene védőt vennünk…

  • consminor

   Spinazzolát még el tudnám fogadni Sanyi mögé, de De Scigilótól a hideg is kiráz. inkább hozzuk vissza valahogy Rilorát a kölcsönből.

  • humorpalanta

   Nem tudom miért ódzkodnak olyan sokan DS-től, szerintem jó a srác. Aztán mikor fel kell hozni valamit ellene, mindig azt mondják, hogy a múltkor elnézett egy előreadást. Ilyenkor kicsit eszembe jut Bonucci, aki miatt legalább 20 gólt kaptunk az évek során…

  • consminor

   De Sciglióról nekem az ugrik be, hogy 5 éve Allegri kezei alatt berobbant, mint a jövő klasszis jobbhátvédje, azóta pedig masszívan megrekedt és már a saját szurkolói is fütyülik a folyamatosan gyenge teljesítménye miatt. ezzel kapcsolatban nyilván lehet reménykedni, hogy “de Allegri fedezte fel és most ismét fasza lesz”, de szerintem ez így elég rizikós. főleg a 15+ milliós összegért, amit a Milan kér érte.

  • humorpalanta

   24 éves, Allegri alatt mindenki imádta, nagyon ment neki. Azóta fütyülik, mióta átkerült baloldalra kényszerből. Ő jobbhátvéd, ez van.

 • bombahoppa

  Sétálnak az ovisok. A zebra túloldalán meglátnak egy édi-bédi kiscicát. Rákezdi az egyik ovis:
  – Szisza, kisz szisza. Sziszuska!
  Mire egy koraérett társa:
  – De ciki! Nem tudod rendesen kimondani: Matka?

 • Enslaver

  Kontét fejbeverték egy acélrúddal, hogy volt csapatából akar táplálkozni?! Ha valaki tud, küldjön egy fekete kocsit Antonio apánk házához, az anyagiakat majd később elintézzük.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Újságírói unalom: Gareth Bale a Juventusnál. 😀
  Pár hét és eljutunk Messihez is, meglátjátok. 😀

  • Tonhalacska

   Mér? A Batman filmjei nagyon jók. El tudom képzelni fekete-fehér mezben is, gondolom a Batmobilt meg a Fiat csinálná, ha jönne.

 • Babicz Tamás

  Ma visszautasítottunk egy 60M €-s Chelsea ajánlatot Alex Sandroért. Mindemellett 2,8-ról 5M €-ra kívánjuk emelni a fizetését. Illetve tettünk egy 35M € + bónuszokról szóló ajánlatot Bernardeschiért a Fiorentinának. Nem is olyan rossz ez a mercato, ugye, fiatalok?

  • Babicz Tamás

   Beppe Bozzo letárgyalta a lilákkal, hogy 40M € + Sturaro/Rincon játékjogáért elengedik hozzánk Bernardeschit. Hamarosan meg is tesszük ezt az ajánlatot. Fiatal, olasz, jobb szélső. DA ugye már elment, Lichti a Nicebe tart, úgyhogy hiányposztra érkezik. Nem is olyan rossz ez a mercato, ugye, fiatalok?

  • humorpalanta

   Tényleg ilyen jó ez a Barna dizsi? U EB-n elég fos volt. Legalábbis amit láttam. Lichtiért nem kár, már nem a mi szintünk, de azért sajnálom ezt a hülyét. 🙂 Remélem van annyi eszük, hogy Rincónt adják, mert Sturaro a szabályok miatt fiatal utánpótlásos bizbasznak számít. Jobb bekkünk viszont még akkor sincs.

  • Babicz Tamás

   Nem tudom, hogy tudja-e, hogy mit tud, illetve, hogy mi tudjuk-e valójában, hogy ő valójában mit tud, de az biztos. És meg is egyeztünk vele a személyes feltételekben. 4 Mihályt fog keresni évente, amely összeg bizonyos Feltét Elek teljes ülése esetén tovább nőhet. A Fior 40 Mihályt és bizonyos fel… blablabla + 10 Mihály bónuszokat kér. Mi a + 10 helyett 2-3-at és Stuánit vagy Rinkónt ajánljuk.

   Mandragora meg megy vissza Genoviába egy évre kölcsönbe.

  • humorpalanta

   Hihetetlen,hogy mennyire nem kapják meg nálunk a lehetőségeket a srácok, pedig az utóbbi időszakban már bőven bajnokok voltunk az utolsó meccseken…

 • humorpalanta

  Ezzel úgy gondolom mindenki egyetért. 😀 HashtagMilan XD
  http://index.hu/sport/futball/2017/07/04/ferguson_pogba_egy_szarzsak_a_menedzsere/

 • bombahoppa

  Két pont sétál vala a sivatagban. Egyszer csak megszólal vala az egyik:
  – Hé, te!
  Mire a másik így szól vala:
  – Miért pont én?

 • atis123Juve

  Átalakultunk napi viccé.

  • bombahoppa

   Cimbora! Aki átalakul, alakuljon bét is!

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Vicc helyett: napi Roóssz Gábor az indexről.
  Idézet következik, találd meg az érdekességeket!
  “Wayne Rooney 13 év után elhagyja a Manchester Unitedet, és visszatér egykori klubjához, ahonnan a United megszerezte 2004-ben, az Evertonhoz. Mindezt egyelőre csak a nem túl mértékadó The Sun írja, de a brit sajtó nagy része átvette, és ha megnézzük Rooney legutóbbi szezonját, illetve nyilatkozatait, ésszerűnek is tűnik.
  A 31 éves José Mourinho érkezésével cserecsatár lett a Unitednél, tavasszal már alig játszott, a legfontosabb meccseken végképp nem kezdett. A májusi Európa Liga-döntőn is csak a 90. percben állhatott be. Azt pedig korábban elmondta, két Premier League-klubban játszott, és ez így is marad.
  Vagyis az Everton egyértelmű opciónak látszik. A United ingyen elengedné, így meg is tudnák fizetni, 250 ezer fontot keresne – az eddigi 300 ezer helyett – hetente, ami reális. Október végén 32 éves lesz, a zeniten – látszólag – túl van.
  Rooney az angol válogatott gólkirálya és az elmúlt idényben a ManUnited alltime gólkirálya lett, megdöntötte Bobby Charlton csúcsát, a PL, az FA-kupa és a BL mellé megszerezte a hiányzó EL-t is, így sok bizonyítanivalója elméletileg nem maradt.
  Más kérdés, hogy egy 32 éves futballistát simán lehet motiválni, illetve simán képes motiválni magát, nézzük csak meg Cristiano Ronaldót, aki 10 hónappal idősebb is Rooneynál.”

  • Jumpman23

   Rooney játszott a Zenitben? vagy hogy-hogy túl van rajta? Én erről lemaradtam 🙁

  • Marvin

   Mourinho 31 éves volt, mikor odakerült a MU-hoz, és kiszorította a kezdőből?

  • Tonhalacska

   Nem. Félreérted. A 31 éves csatár ez a Murinhouo, aki a klubhoz érkezése után csere lett, később meg végképp olyan csere lett, aki nem kezd. Coejjó Gábor.

  • Marvin

   Akkor olyan fullhalfcsere, aki opcionálisan melegíti a padot és embertársait. Értem már. Tagdíjat fizet?

  • bombahoppa

   Meg tudják fizetni, mert éppen ingyen elengednék. Nem licitálunk rá?

   “az elmúlt idényben a PL, az FA-kupa és a BL mellé megszerezte a hiányzó EL-t”
   majompogba is duplázott a nemzetközi kupákban? Bajnok lett Angliában? Vagy csak a Vén Rooney?

 • bombahoppa

  buzividal bemegy a bierstube-ba. Betol 10envalahány krigli HB-t meg egy pár schnaps-ot. Megy a Juve-Barca a ledtévén, éppen hárommal mennek a zebrák. Odaszól a csaposnak:
  – Scheisse, eine superklub!
  Mire a csapos:
  – Te most inni jöttél vagy beszélgetni?

 • bombahoppa

  Buzividal és naivkaszaresz bemennek a csehóba valahol az Andokban.
  fújják a pánsípot és szíjják a gempát. Nochdazu birra és tequila laza 10en kör. Despacito. Sepultura. ROOTS. HEAVY. Egyszer csak vidal, a buzi (!), a fejéhez kap, hanyatt esik, és elterül a csehó ébenfekete padlóján. Igazi losz alkoholosz. Kászeresz odaszól a csaposnak (bartender!):
  – Ezt szeretem ebben a buziban, mindig tudja, hogy mikor kell abbahagyni.
  ….
  ö.m.a.f.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Szenzációs hírek:
  -Hugibratyó szerint Aurélia DeLaura kövérnek nevezte Hugit
  -az Inter Alexis Sanchezt akarja, vele mennének a bajnoki címért
  -Mbappe a Juvéban folytatja, Marotta első ajánlata 20 millió + Lemina
  -Ibrahimovic is juvés lesz, de csak egy ép lába van
  -Impotens vagy meleg ronaldo? Részletek: http://noizz.hu/szagos/cristiano-ronaldohoz-bergolyak-repkednek/7336vl5
  -Vágási Feri végre beleszállt az internetbe: két légifolyosót lezártak, folyik a helyszínelés.

  • humorpalanta

   Azt csörgedezi a kis patak, hogy jöhet Barna Dizsi és Ugrasz Kosztra is, viszont menne Sándor és Quadra Dó is.
   Hát kérdem én, MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN?!?!?!

  • Jumpman23

   Persze, a kócost 20 millióért adjuk Arsenal Wengernek.

 • Babicz Tamás

  Nétó elment a Valenciába 7 Mikulásért. (Plusz kettőt kaphatunk még érte, bizonyos feltételek teljesülése esetén.) Olyannyira jó kapusnak tartja a spanyol gárda, hogy beleírtak a szerződésébe egy 80 milliós kivásárlási árat. Kemény.

  • Tonhalacska

   Ha így haladunk a fociban is lesz egymilliárd milpengős bankjegy. Raiola feje lesz rajta.

  • Babicz Tamás

   Nem állunk távol tőle. Ha lehet hinni a pletykáknak (márpedig elég hiteles források beszélik), akkor El kell afi (vagy hogy hívják a PSG tulaját) gyakorlatilag élő FIFA-t játszik a klubjánál. Verratti el akart menni a Barcához, ami kifizette volna érte a kivásárlási árát, de a Főnök azt mondta (állítólag mert Dohában a Főnök főnökei nem örültek volna neki), hogy “Nem mész fiam sehova, 2021-ig szerződésed van!” Erre Verratti ügynöke azt találta nyilatkozni, hogy Verratti gyakorlatilag egy rab Párizsban. (Kissé tán szerencsétlenül, bár van benne valami ezek alapján.) Verratti azóta sűrű bocsánatkérések közepette próbál jó fényben föltűnni Párizsban (és az araboknál ugye).
   Aztán, emlékszünk, a “jó öreg” arab nem engedi hozzánk Auriert és Matuidit sem, mert még mindig meg van sértődve a Coman-biznisz miatt. Ráadásul (megint csak állítólag) megegyeztünk egy harmadik játékosukkal, Jean-Kevin Augistin-nel, minden személyes feltételben, ajánlottunk érte 10 M € + bónuszokat, de ő inkább a Lipcséhez küldte, akik ugyanannyit ajánlottak, de a játékossal ők külön nem tárgyaltak.
   Magyarán szarja a pénzt, és szarik a játékosai akaratára. Hát itt tartunk.
   Szomorú.

  • humorpalanta

   Ha el akart jönni, faszért hosszabbította meg a szerződését 2021-ig? Saját hülyesége…
   Szóval most pofa be és csinálja a dolgát.

  • Tonhalacska

   Én is szarnék rá. Legalábbis nem azért kapna évente csilliós fizetésemelést, hogy majd ha ő csettint akkor mehet. A klub meg keressen mást azonnal, ahogy tud. Ezen a szinten ez már nem kivitelezhető, a PSG, a Juve nem a könnyedén variálható keretű középmezőny. Ezt az analfabéta pléjerek és ügynökeik is jobb lenne ha bekalkulálnák. Ezt minimum egy évre előre nem árt tisztázni az ilyen értékű játékosok esetében. Ezért remélem, hogy ha Sandro megy, azt valójában a Juve akarja, mert az azonnali pótlása szinte lehetetlen, ha nem ez volt előzetes terv(ek egyike).

 • bombahoppa

  A gnóm, 4 kezű, 4 lábú kisgyerek siránkozik apukájának:
  – Apu! Le szeretnék menni a játszótérre!
  – Kisfiam, tudod, hogy nem szabad! Kicsúfolnak, gúnyolódnak a többi gyerekek!
  – Apu, de én nagyon unatkozom!
  – Hát jó, vidd le ezt a kiló kenyeret az 1. emeletre a gondnoknak!
  Elmegy a gyerek, eltelik 1 óra, 3 óra, 5 óra, a gyerek még mindig sehol! Utánamegy az apja, leér az elsőre, és csenget a gondnokhoz. Az kinyitja az ajtót, de tiszta vér az egész ruhája!
  Erre az apuka:
  – Úristen, magával meg mi történt?
  – Basszus, ekkora pókot még életemben nem láttam!

  • Marvin

   Véres kicsi húscafat sétál az utcán, majd becsönget egy házba:
   – Ön Kovács Júlia?
   – Nem.
   – Köszönöm – azzal megy tovább.
   Becsönget két házzal arrébb:
   – Ön Kovács Júlia?
   – Nem.
   – Köszönöm, szép napot – megy tovább slattyogó hangnemben.
   Ismét csönget az utca végén:
   – Ön Kovács Júlia?
   – Igen.
   – Önnek volt két napja abortusza?
   – Igen.
   – ANYUUUUUUUUUUUUUU!

   (Szégyellem magam szorgosan, meg mást is, még szorgosabban.)

  • consminor

   – Anyu, anyu kaphatok csokit?
   – Ott van kisfiam a polcon, vedd le.
   – De anyu, anyu, nincs kezem.
   – Nincs kéz, nincs csoki.

 • consminor

  legújabb agyfasz: De Sciglio-Pumukli csere

  • humorpalanta

   Még jól is járnánk vele. 😛
   Pumukli annyira szar volt már, hogy inkább Barzamaci játszott. DS meg jó lesz 🙂

  • consminor

   háde akkor ki fogja jövőre bekúrni a sintér ellen Szeddkinovics szemei közé harmincról?

  • humorpalanta

   Beni 😛

  • consminor

   habár a földrajz sosem ment valami jól, de valamiért úgy érzem, a Digi stúdiója messzebb van a kaputól, mint harminc méter

  • humorpalanta

   Ilyen apróságokkal nem foglalkozunk 😉

 • Ricardo

  Bosszantó ami 2xSanyi körül megy, de látva Verratti sírós videóját, Donnarumma kàlváriáját vagy pl Elvis hisztijét, tényleg csak az játszon nálunk, aki akar is.

 • Babicz Tamás

  Az Izé megkínálta a Bayer Münchent egy 57 M €-s ajánlattal az egyetlen chilei játékosáért aki azt találta nyilatkozni, hogy köszöni szépen a lehetőséget, de nem élne vele, hiszen a Juventusban focizott.
  hesteg köcsögvidal!

  • Juventino

   Azé’ az gáz, ha már a legnagyobb Juventinók nem a Juventusban futballoznak… A “mieink” meg nem győzik nézni, hogy hova dobbanthatnának nagyobb pénzért

 • bombahoppa

  Csiga asszony sírva rohan a rendőrségre:
  – Jaj nekem, megerőszakolt két teknős!
  – Nyugodjon meg asszonyom! – mondja neki a rendőr. – Mesélje el, hogyan történt ez szörnyű eset.
  – Nem tudom. – mondja a csiga. – Minden olyan gyorsan történt…

  • Marvin

   Hogyan fér el négy elefánt egy autóban?
   Kettő beül előre, kettő meg hátra.

  • bombahoppa

   Hogyan különböztetsz meg egy tehenet egy lótól? Ha egymás mellé állítod őket, akkor a ló mellett a tehén áll.

  • Marvin

   Mi a különbség és a veréb között?
   Mind a két szárnya, de főleg a bal.

 • consminor

  két @bombahoppa:disqus megy le a hegyről. az egyik futva, a másik medve

 • atis123Juve

  Hát ha így marad minden, akkor ez megint Mátyás királyos mercato lesz. Mert a középpályára továbbra sem jön Pogesz helyettes.

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)
  • Tonhalacska

   Oh, Zaza…

 • Juventino

  A Real Madrid “elrettentő”, 30 milliós árcédulát tűzött Danilo neve mellé. Ez így már csak azért is vicces, mert Sandróért is kifizettünk 26 milliót és egy 26 éves, pályafutása legjobb évei előtt álló játékosért egyébként sem szoktak kevesebbet kérni. Más kérdés, hogy Carvajal mellett csak másodhegedűs, így a sorsával nem teljesen elégedett labdarúgóról van szó, de ez nem szokta elvenni a “nagyok” kedvét a beárazásnál.

  Alkudjuk le 25+bónuszokra, és lehetőleg ne Alex Sandro eladásából akarjuk finanszírozni, és már jók is vagyunk.

  • Jumpman23

   Nagyon ugy fest jön Costa. A BM mai edzését már kihagyta. Akkor viszont hogy fér bele még Danilo is Alex Sandro megtartása mellett? Es mi lesz Pacákkal? Felépül, erre hoznak a helyére egy jobbat(?).

  • Babicz Tamás

   Holnap már érkezik is az orvosira. Én nagyon örülök neki. Már az Athletico Bilbaoban is szerettem. Amolyan Mandzukic 2.0 csak bunkóbb. Mondjuk úgyis a balszélünk volt lájtosabb, SándorSándor nem a keménységéről híres. Ha Allegri visszarakja Mariot csúcséknek, akkor DCosta játszhat balbunkót. A beceneve lehetne Bugsy.
   Azért persze kicsit sajnálom, hogy nem a müncheni Costára mentünk rá. De mindegy, egy évre jó lesz, aztán eladjuk jó pénzért Kuatarba.

  • lamps8

   úgy néz ki, hogy Sandrot nem fogjátok eladni 75m euroért.

 • bombahoppa

  A posztnemírók kapcsán az alábbi vicc jutott eszembe:

  Az agresszív kismalac (bombahoppa) beesik egy mély gödörbe (új posztot olvasna), és nem tud kimászni (nincs új poszt).
  Arra jár a medve (tetszőleges kommentbajnok) és látja agresszkismalacot (bombahoppát) a xarban. Meg is kérdezi:
  – Mi van kismalac (bombahoppa) nem tudsz kimászni (nincs új poszt)?
  – Igen, bazmeg nem (nincs)!
  – Várjál, elmegyek, és hozok egy létrát (befizetek egy extragiga összeget a szerkesztőség számlájára), hogy kimászhass (hogy legyen új poszt)!
  – NEM VÁROK!

  ö.m.a.f.

  …és tudjátok mi a poén?

  A vicc csattanója!

  • Marvin

   Hogyan különböztethető meg a krokodil?
   Hosszabb, mint zöldebb.

  • bombahoppa

   Tisztelt Partnerünk!

   Köszönöm levelét. Jelenleg kötelező Évi szabadságomat töltöm. Hozzáférésem Emilhez esetleges és korlátozott. Visszatérésemig minden Áron töltse le fizetős alkalmazásomat a készülékének megfelelő mobil áruházban, amivel telefonon ingyen ívhat.

 • humorpalanta
 • Mixbetegállat

  Most már tele a faszom, azonnal utaljátok vissza a pénzt!

 • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

  Közben Duglász Costát lefotózták a torinói reptéren. Ez már elég bizonyíték, hogy orvosira megy és leigazolja a Torino. Marotta ezt is benézte, grat. Kókler.
  https://uploads.disquscdn.com/images/04f83e7e95992ae92b41ba6762b77b698b8a677e3b70bc14f0c1d744e360f157.jpg

  • juuvee

   Will Smith … nem rossz

  • consminor

   jól van, akkor én Torontó drukkerként gyorsan átkalibrálom az agyam, hogy a DC mozaikszóról ne De Ceglie jusson először eszembe

  • Jumpman23

   Nem csak új parfümériát nyit Torinóban? J-Douglas

  • humorpalanta

   Costa új kávéházat jelent be. Helyi Costa Caffé.

 • Jumpman23

  Dani a PSG-ben. Én ezt nagyon sunyi húzásnak tartom.

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)

   Megmondta, hogy ő nem a pénzért játszik. Az csak véletlen lehet, hogy Párizsban lehet, hogy dupla vagy tripla annyi bért kap majd, mint itt.

  • Jumpman23

   kellene egy online fordító a jógábor cikkekhez:
   “6 millió fontot adott volna a City egy szezonra, a PSG-nél 12 milliót kapna, ami 13,5 millió euró/év. Mindezt két éven át.” Hopp, most én voltam hülye! font-euró. visszavonulok mára.

 • Juventino

  Douglas Costa már a spájzban van, közben Bernardeschi még mindig nem tudja, mi lesz vele. Ahogy ő fogalmaz a Gazzetta online-on: “Nem tudom, őszintén nem tudom. De ki ne szeretne a Juventusban játszani?”

  Magyarul Dougie Costa pillanatnyilag olcsóbb a 10 milliós kölcsönszerződésével, így apránként megint elbaszunk több pénzt, mint Cuadradóra, akivel aztán vagy számol az edző vagy nem, de olasz tehetségekre sajnáljuk kiadni a pénzt. Aztán majd sírunk utánuk, hogy elszalasztottuk a lehetőséget, mint Verrattival.

  Nem értem én, hogy Marrottának mi ez a fétise a használt áruk boltjában elérhető zsoldosokkal? A Bayern sokkal jobb üzletet csinált Jamesszel, mint amilyeneket újabban mi kötünk…

  • Tigris Willis (ex-YouWentÚssz)
  • consminor

   Bernardeschi olyan csodásan semmitmondó nyilatkozatot tett, hogy az még Marottának is becsületére válna. én ebből arra következtetek, hogy úton van Torinó felé, de azért ezt nyíltan mégse mondhatja ki. korábban felröppent a hír, hogy hétfőig le akarja zárni a kancsal Bernardeschi és Costa ügyét. egyikük már megvan.