My nigga

Az ördögbe, megsérült Kwadcsi! És Mandzukic is.

Nem érted, hogy ACÉLBÓL van?

Nem érted, hogy ACÉLBÓL van?

Nagyon vártuk vissza az ébenfekete Dávid szobrot, és nem is okozott csalódást. A prüszkülő csődör patáinak dübörgésére is összerezzentek az ellenségek, játékával ostorozóvá lényegítette a némileg szerintem túlértékelt szerepő Khedirát (nesze, a másik üveglábú), és már éppen elkezdtünk volna sikítozva maszturbálni a Kwadcsi-Marchi-Pogchi hármasra, amikor újra utolérte a végzet lófasz-alakú üstöke.

“Asamoah leves” – írta meg nem nevezett szerzőtársunk a listára, és nagyon félünk tőle, hogy igaza van. Nem azért, mert amikor két sérülés között pályára lép, bármennyit is romlana a teljesítménye, hanem azért, mert luxus megtartani egy olyan játékost, aki 3-4 meccset tud teljesíteni egy évben. És ez már egy súlyozott átlag, mert másfél éve nem láttuk.

Mandzukic is kihagy egy hónapot, de Zaza nagyon megy éppen, és Morata is mutat életjeleket az alulfejlett, tizenhat éves borsodi cigánygyerekre hajazó szerelmünk, Dybala mellett.

 • consminor

  büdös kurva életbe már! pedig biztosra veszem, hogy egy egészséges Kwadcsi közel Vidal-szintű teljesitményre képes a pálya közepén. egy dologba kapaszkodok naivan: izomsérülést szenvedett, aminek remélem semmi köze a műtött térdéhez. gyere vissza minél hamarabb Kvadcsi! <3 <3

 • daneeka33

  Allegri, a zseni…

 • Juventino

  Na, Morata, most mutasd meg!

  A nap kérdése: Zaza 10 percnél többet vagy kevesebbet kap? Illetve, fog -e egyszer is kezdeni Mandzsukics sérülése alatt?

  • bombahoppa

   A második gól a kis franciától: Voilà!

  • YouWentÚssz

   Hétközi forduló lesz, szóval Zaza legalább egyszer, de inkább kétszer lehetne kezdőben, kivéve ha Dybalát és Moratát is kicsinálná Allegri.

  • Juventino

   Épp most olvastam, hogy Cuadrado Barcelonában köthet ki, mert az ügynöke szerint mi nem akarjuk véglegesíteni. Tekintve, hogy Max ma, egy agyonnyert meccsen is inkább Padcsit küldte be Lichti helyett, Cudriról nyugodtan mondhatjuk, hogy nem élvezi Allegri bizalmát és szerintem Zazával is ugyanez a helyzet. Legkésőbb nyáron kiadjuk az útját, csak mondjuk kérdés, hogy Berardi több lehetőséget kapna -e Dybala cseréjeként, vagy egyáltalán elfogadná -e. hogy Dybala cseréje legyen.

   Arról nem is beszélve, hogy a köcsög katalánok addig scoutolták Pogbát, míg meg nem akadt a szemük a Kisgyereken – aki viszont aztán végképp mi a túróért menne el a Neymar, Messi, Suárez hármas mögé, hacsak el nem üldözi a brazilt a spanyol adóhatóság…

  • YouWentÚssz

   Nemtom mi lesz vele, mert Marotta szavaiból nekem úgy tűnt, hogy Cuadrado jó, de még nem dőlt el semmi. Szerintem akkor mennénk rá, ha 20 környékén, de inkább az alatt sikerülne megegyezni az oroszokkal. Cuadradot sok kritika éri néhány fórumon, pedig szerintem nagyon hasznos játékos: gyors, néha tud cselezni is, vagy ha nem is, akkor is elhiteti az ellenféllel, hogy arra készül, sok szabadot kapunk róla, esetleg lapokat is az ellenfél. Lendületesen indul, leköti az ellenfél figyelmét (mert gyors), védekezni is visszaér és azt sem lehet mondani, hogy a védekezésben fogalmatlan lenne. Ráadáásul most mindkét oldalon megvan az egyensúly, mert balra és jobbra is van egy védekezőbb és egy támadóbb szellemű szélsőnk. Én mindenképpen megtartanám, persze Allegri nem viszi túlzásba a szerepeltetését, pedig nyugodtan megtehetné. Zazával nem tudom, hogy mi lesz, de sajnos mindig van egy olyan játékos, akinek mellékszerep jut, akkor is, ha jól játszik. Bár így a szezon második felére ajánlott lenne többet rotálni, és szerintem Zaza simán jó lenne a Genoa és a Frosinone ellen is, vagy az olasz mezőnyben szinte bárki ellen.

  • Kelosz

   Az utolsó bekezdésed miatt mondom, hogy Pogba és Dybala sem megy sehova. A pênzt kihúzom mint tényezőt mert itt az egi is számít. Pogesz és Dybala is a legjobb játékos akar lenni a csapatában a valóban jobb csapatoknál (Barca, BM, Real M.) most még kevés az esély.

  • consminor

   az új Morata a legjobb téli igazolás így az utolsó napokban.

 • consminor

  egy leendő NSO-s szalagcímet megálmodva írom le ide, hogy a “Juventus megette ebédre a Chievót”. élmény nézni a csapatot.

  • Jumpman23

   Viccelsz? Az NSO csak negativ hireket szeret írni a Juve-kapcsán. Az izé felkockázását is letudták egy rövid snassz összefoglalóval. Ha a Barca veri így meg egyik legfőbb riválisát, akkor arról min. 3 napig cikkeznek.

  • YouWentÚssz

   Két kirakatcsapat van most, a Barca és a Real. Az ő virtuális bréjüket szopkodja az NSO lankadásig, vagy még azután is… Engem már régóta idegesít az NSO, szóval egyre kevesebbet nézem. Bár a többi magyar sportoldal sem jobb. Felszínes, bulváros, mindenféle komoly értékelés nélkül.

 • CM8

  Halkan jegyzem meg, hogy vezet az Empoli Afrikában.

  • CM8

   Halkabban kellett volna.

  • Juventino

   Már 2-1, ez a te hibád volt/lesz! 😉

  • consminor

   dupla tagdíj legyen a büntetés ilyen kijelentésekre. remegő ajkakkal ülök le már fordulók óta a livescore elé hogy mikor botlanak az afrikaiak, de csak nem akarnak hibázni ők se. legkésőbb Juventusban ez összejön.

  • CM8

   Az utalás már megtörtént.

 • Enslaver

  Ez már megint mi volt? Nedved már megint a lelátóról nézte végig a meccset, pedig állítólag nem sérült. Ha Alex nem talál be a végén, akkor megint kikaptunk volna. Allegri, takarodj!!!4-0!!

 • humorpalanta

  Mikor az egyik elszalasztott Inter-lehetőség után mutatnak egy fiatal csajt, aki megrázza a fejét, s a kommentátor megszólal: “A hölgynek biztos nincs pro-licence, de szakértőként foglalta össze a látottakat.” 😀