Dybala cucu aranymaszat

Haha, lenyomtuk a Milant!

Jaj, gól!

Jaj, gól!

Adom Tylit, (Dartinak meg adom) a Milan-meccs az, amit egész évben a legjobban várok. Bár az utóbbi években lesimáztuk őket, most volt okunk bőven parázni. Nem is alaptalanul.

Tökéletesen egyetértek Allegrivel: jók nem, csak masszívak voltunk. Lenulláztuk a Milant támadásban (Mihajlovics is a csatáraira volt kibukva a meccs után), ez egyszer jó. Egységesek voltunk, időszakosan volt néhány jó teljesítmény, feljöttünk az élmezőny mögé (…), mégsem tudunk azért elalélni a szombat esti teljesítménytől.

Faszkorbács:

  • Hernanes nemcsak ütődött fasz, de béna fasz is. Az első félidő értékelhetetlen támadójátékáért Dina börtönbe zárná, és jó sokáig ott tartaná. Pedig oda vettük, ahol most játszhatott, nem kért tőle senki semmi lehetetlen, de még a saját magasságán is elbukott.
  • Mandzukic csak a patkánykodást tudja zsigerből hozni, a többi attribútumához javulnia kellene, de egyelőre ennek nincs nyoma. A birkózás már jól megy neki, fejpárbajt sem nagyon veszít, de sokkal több kellene tőle.
  • Sturaro védekezése kiválónak mondható, de előre annyit sem ér, mint egy kéthetes nemzetisport. Volt ez máshogy is, a Napolinak olyan gólt lőtt, amilyet egy tufa nem tud, de ebből még idén semmit nem mutatott.
  • Bármilyen pozitív is volt Sándor Sándor, azt meg kell állapítanunk, hogy nem tűnik egy szellőléptű gazellának.
  • Dybala jobb lába.
  • Barzagli bal lába (muhhaha, az a lövés az mi volt?)
Jaj, belőttem.

Jaj, belőttem.

De mégiscsak egy győzelemről beszélünk, úgyhogy örvendezzünk inkább.

  • Dybala bal lába.
  • Annyi szerelést mutattunk be a középpályán, hogy a Milan támadóinak az élettől is elment a kedvük. Nem csoda, hogy a Csodálatos Gigi végigunatkozta a meccset a hajráig, amikor azért fogott egy komolyabbat.
  • Pogba kezd visszajönni, vagyis néha már mutat ezt-azt. De ne tévedjünk, ez egyelőre a 60, néha 70 százaléka a tavalyi Polpónak.
  • Sándor Sándor remek volt, pedig Evrával sincs bajunk idén. A gólpassz adta magát, de az erényei leginkább akkor mutatkoztak meg, amikor átálltunk három védőre, és szárnyvédőt játszott. Pipa.
  • Marchisio most már azt hozta, amit tavaly Pirlo posztján. Óriási volt, nálam ő volt a meccs embere, még ha látványban csak annyit tett hozzá a csapathoz, mint a szürke Volvóhoz a seszínű kárpit.
  • Fontos volt, hogy megnyerjük ezt a meccset, és meg is nyertük, azaz nem kellett behúznunk egy újabb strigulát a döntetlenre baszott győzelem rubrikába. Mert akárhogy is, ezt megérdemeltük, és ez egy újabb pozitívum.
Jaj, de örülök!

Jaj, de örülök!

Ha olyan boldog akarsz lenni, mint mi, akkor először is lopj legalább annyi pénzt, mint mi. Aztán pedig az év eleji fostunkoláshoz hasonlítsd a tegnapi játékot úgy egyéni-, mint csapatszinten, és máris jobban tetszik, amit láttál. Vedd hozzá, hogy megelőztük a Milant, a hatodik helyen állunk, a friss célként megfogalmazott dobogó pedig már csak két győzelemnyire van. Ugye, hogy milyen szép szombatunk volt?

Most pedig szíveskedj a kasszához járulni!