Mondd csak, apu!

Apu, kivel játszik a Juventus a hétvégén?
A Bolognával, kisfiam, ma lesz a meccs, mert húsvét van vasárnap és hétfőn, ezért minden meccs ma lesz.
Biztos a játékosok is mennek locsolkodni, ugye? Nézhetem a meccset? Holnap nem lesz iskola! Leckét sem kell írnom!
Persze, most nem is lesz későn a meccs! Megnézzük együtt, jó?
Apu, elolvassuk, mit írnak a bianconeri blogon a meccsről? Biztos valami vicceset írnak, nem?

Nem tudom, kisfiam, mostanában nem írnak túl sokat. De azért gyere, nézzük meg! szereted a bianconeri blogot?
maci

Igen! Azért jobb lenne, ha lennének aranyos kisállatok is az oldalon, nem? Apu, miért nem írnak a srácok? Apu, kik csinálják ezt a blogot? Olyan kisfiúk, mint én? Nekem is lehet majd blogom? Apu, játszik majd Vidal bácsi? Nagyon szeretem Vidal bácsit! Meg a Buffon bácsit is! Játszik a Buffon bácsi is? Szerintem sokkal jobb kapus, mint Storari, őt nem bírom!
Nem tudom, kik csinálják a blogot, de szerintem is kisfiúk csinálhatják, de te sokkal aranyosabb vagy náluk. Milyen blogot szeretnél, juvést? Ha majd nagy leszel, csinálhatsz egyet. Hát, úgy tudom, Vidal nem játszik, de Buffon igen. És mit szólsz ahhoz, hogy Giovinco is játszik?
Az jó! Ő akkora, mint én! De mi van Tevez bácsival? Nem szereti Conte? Pedig vele nem is szokott kiabálni! Ugye nem megy egy Tevez a Juventusból?
Nem, nem megy el, csak pihen, hogy jól tudjon majd játszani a Benfica ellen. Szerinted mit játszik a Roma?
Jó lenne, ha kikapnának! Kivel játszanak? Én utálom a Romát apu! De a várost azt nem, finom volt a csoki, amit onnan hoztál nekem! De az egyik hülye osztálytársam rómás, és mindig csúnyákat mond a Juventusra, és te meg azt mondtad, hogy nem verhetem meg! Miért nem verhetem meg, apu? A Benficának olyan vicces neve van! Nekik sem szabad az orrukban turkálni, mert rájuk szól az apukájuk?
Verekedni csúnya dolog, és amúgy is, nem elég, hogy a Juventus megveri az ő csapatát? Hadd csúfolódjon, biztos csak féltékeny. Szerinted megnyeri a Juventus a bajnokságot, kisfiam?
Igen! Meg szerintem az Európa Ligát is! Ha most nyer a csapat, akkor már bajnok lesz? Szerintem a Juventus a világ legjobb csapata, nem az a hülye Barcelona! Szerinted, apu?
Jó csapat a Barcelona is, de hát ők még egyetlen olasz bajnokságot sem nyertek, szóval a Juve azért jobb. Most még nem tudja megnyerni a csapat a bajnokságot, de már nem kell sokat várni. Ha a Juventus megnyeri a bajnokságot, felvarrjuk a scudettót az iskolatáskádra, és veszünk neked egy tevezes mezt, jó? Vagy másmilyet szeretnél? Mit szólnál egy pogbáshoz?
De apu, Pogbát el fogja adni a Juventus, nem? Hülye ez a Marotta bácsi, miért adja el Pogbát? Azt mondta a Robi a suliban, hogy Pogba elmegy a Juventustól, mert a Real Madrid sokkal jobb csapat! Ugye nem?
Nem biztos, hogy eladja a Juventus. Én is szeretném, ha maradna, és szerintem Marotta bácsi is. De ne félj, ha elmegy, akkor majd jön egy nála is jobb játékos! Emlékszel, mi volt az ősszel a Bologna elleni meccsen?
De, apu, én azt nem nézhettem, mert későn volt! De nyertünk ugye?
Igen, Vidal és Chiellini góljával 2-0-ra.

gorilla

Szeretem, amikor Chiellini bácsi úgy örül, hogy úgy csinál, mint egy gorilla, az nagyon vicces, ugye apu? Biztos most is lő majd gólt, ugye?
Szerintem is! Mit tippelsz, mi lesz az eredmény?
Nyerünk 2-0-ra megint! Trombi is nézheti velem a meccset?
Persze! Trombi is Juve szurkoló? Biztos örülnének a játékosok, ha megtudnák, hogy egy elefánt is szurkol nekik! Most gyere, anya szólt, hogy kész az ebéd! Bolognait főzött, vicces egy anyád van. Aztán hátha a bianconerin is lesz valami a meccsről, mire végzünk az evéssel.

 • zivot

  “Bolognait főzött, vicces egy anyád van.”
  :DDDDDDDDDDDDDD najó kész végem

 • Petya85

  “Ő akkora, mint én!” Wáá. 🙂 kész vagy ember, hatalmas írás, gratula!

 • Jumpman23

  Remek a Bologna mezválasztása. Viszont Pirlo bácsinak volt egy kifejezetten jó szöglete. Hát ezt is megértük!

 • Enslaver

  A cikk olvasása közben olyan érzésem volt, mintha a Metropol újság utolsó lapján lévő Kázmér és Hubát olvasnám, csak képek nélkül és egy kis Juvés beütéssel fűszerezve.

 • Enslaver

  Aki netalántán unná már az albán, az ukrán vagy a feröer szigeteki közvetetítéseket hallgatni kedvenc csapatunk meccsein, és nincs Digi Tv elérhetősége, az nézheti magyarul ezen az oldalon a meccseket: broadsport.eu
  Kb. 25 másodpercbe kerül regisztrálni rá, és az adás sem rakoncátlankodik olyan sűrűn, mint rengeteg netes közvetítésnél.

 • FINOALLAFINE

  Ez nagyon nagy ! Melyikőtök volt a kisfiú ? xD Egyébként meg nem kérdés, hogy tarolni fogunk Spanyolországban a Benfica ellen . Mit nekünk … ; P